Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
GBA ritkaságok, szépségek 4-5000fos áron (dobozos játékok):

Final Fantasy Tactics
Zelda Minish Cap
Final Fantasy I-II
Golden Sun
Golden Sun: The Lost Age
Breath of Fire

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Risu Führer
oké köszi megpróbálom

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

kisgabo
bázze, vegyé má újat, 1000 ft 1 giga sd.

szerintem simán behalt a kártya, ennyi

fotográfik kolomp edisön :D

Érdekes.
Kérj kölcsön vkitõl egy ilyet és próbáld meg használni az õ mûködõ átalakítóját a te gépeden, a te MicroSD-del.

Risu Führer
próbáltam már

shenmuedc
Nem lehet hogy valamelyik file vagy mappa írásvédett? Mert akkor jobb click , tulajdonságok, és az írásvédettség megszüntetése. Lehet ez hülyeség csak egy tipp.
Risu Führer
szevasztok
hát úgy látszik a formázás sem oldja meg a sd átalakító problémámat mert akkor is azt írja ki hogy a lemez írásvédett.a pöcköt nem találom a kártyán pedig már egyszer szét is szedtem de semmi.akkor hogyan lehetne leszedni az írásvédettséget?

16 MB ram, DSBrowser támogatás,
32 MB flashrom, rezgõmotor.
1 db. romot égethetsz bele, akkor úgy mûködik, mint 1 eredeti GBA kazetta.
Újdonságok, amelyek még nem teljesen kiforrottak:
GBA rom futtatása a ramból, flash multirom támogatás.
Ez tulajdonképpen egy lecsupaszított EZ4 Lite rezgõmotorral.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

klikk1

klikk2

Nem bõvíthetõ.

kisgabo
link róla? ez bõvithetõ?

Új, fehér EzflashV 3in1 /GBA game, rumble, browser/ slot2-es expansion kártya eladó.
4000.-FT

Tinman
Nem semmi! Respect! Ja és GRATULA!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hello!

Egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a Final Fantasy III-at és játszottam vele egy ideig el is mentettem. Egyik szörny megölt Game Over. A mentésnél akarom folytatni és eltünt a mentés.

Azt mondták nekem hogy valami fix nem tudom mi kell hozzá<#vigyor> hogy megmaradjon a mentés. Nem tudja valaki mi kell hozzá?
Elõre is köszi a helpet!

Beast Machine
a Gyakuten Kenjirõl semmi hír? Kíváncsi leszek az angol címére...

Miles Edgeworth - Ace Prosecutor?

...vágod?

Sheltem
Mennyiért gondoltad MicroSD nélkül ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Új ACEKard2 eladó, igény szerint MicroSD-vel.
Privi.

Inkább mentem volna hozzátok mint a gólyatáborba, sajnálom hogy nem voltam ott 😛

mellesleg: azért remélem nem adod el olyan hamar a kütyüdet, legközelebbi talin mivel fogunk játszani? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nálam Star Wars birodalmi induló fog menni, vagy a New Hope végén lévõ "díjkiosztó" zenéje.
😊)

Dehogy, köszi, hogy megosztottál velünk egy ilyen fontos és kellemes élményt 😊

koryne
Egy-két haver felismerte, de leginkább csak 2-en tudtuk a férjemmel 😊 A Zeldának ráadásul elég ünnepélyes hangulata is van ehhez. Kicsit el akartunk térni a szokásoktól... És ez csak a bevezetõ volt a többi õrültséghez, amiket a Ceremóniamester vezényletével követtünk el, a vendégek nem kis örömére.
Részt vettem már néhány esküvõn életem folyamán, de a sajátomat élveztem a legjobban (és ezt még mondták páran rajtunk kívül is).
Erõsen off, sry, hogy felhoztam a témát.

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Nem rossz 😊 Amúgy ezt az ott lévõk is tudták vagy csak te? 😊

Töltsük le az internetet!

Hehe, kemény 😊

Sephi
Tulsagosan konnyu volt az elozokhoz kepest... unalmas volt a sztori... nem tudom, nem fogott meg 😞

Tudod mi volt meg ilyen es etalon volt PS-re? A Vandal Hearts 1 e 2 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Beast Machine
Tallon Overworld FTW! Imádom a Prime-ok zenéit.

...vágod?

JÉZUSOM

Borgi
bajvan? :C

porki fagyok fállalon

koryne
Hehe, errõl az jut eszembe, hogy az esküvõnkön a gratulációnál a Portrait of Ruin-ból az In search of the secret spell ment 😄 Én a Zelda Medley-re vonultam be, amíg az anyakönyvvezetõ beszélt, addig meg az egyik zene a Metroid Prime-ból volt a Tallon Overworld 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Semmi probléma, csak a múltkor mikor jobban ment itt a warez(de utálom ezt a szót) akkor a hozzászólások 30-40% a ki lett moderálva azon az oldalon. Azt meg egyikünk sem akarja <#papakacsint><#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Bocsánat.

Sheltem
Ne haragudj de ez nem warez fórum. "honnan tudnám letölteni" tartalmú mondataid mellõzd légyszíves. Köszi <#eljen>

Beast Machine
még meg sem jelent....

...vágod?

A Chrono Trigger-t honnan tudnám ingyen letölteni?
Kell hozzá angol nyelv? (ha igen mennyire kb.)

Beast Machine
A baj, hogy a Cecil nevet máshogy sehogy nem hallottam, mint nõiként, de lehet, hogy még kiderül a sztori során, hogy a fõszereplõ valóban az ellenkezõ nembõl származik 😄

...vágod?

Ilyenkor két dolog lehetséges:
cecil vagy lány
vagy Cecil úgy fiú név, mint ahogy a Viki fiúnév. (Viktor és Viktória becézése is 😉 erre még nem gondoltál?

Banyapapa
nekem azzal egy a bajom,a két kedvencem (a pöttöm kis mágusok),megkövültek

Beast Machine
ja, kimaradt, hogy én is nehezen találok olyan (J)RPG-ket, amik megtetszenek, FFIV-be kezdtem bele, de a hajam tépem, valahányszor meglátom a fõszereplõ csóka CECIL nevét.

CECIL B+....

...vágod?

Beast Machine
ízlés dolga, de a Square-Enix néha tényleg képes az agymenésre, legyen szó sztoriról, grafikai stílusról, vagy harcrendszerról (ez utóbbinál örökérvényû igazság, hogy még ha stukkert is tartanának a fejükhöz, SE-ék akkor sem tudnának egy egyszerû, "mezei" harcrendszerrel elõhozakodni, lásd. TWEWY... 😄DD)

...vágod?

Volt valami amiért, vagy csak úgy az összkép?

Sheltem
Mi a baj az FFTA2 vel ?

Az tényleg nagyon eltalált szám.
Nekem még a Dracula's Tears és a Vampire Killer tetszenek nagyon, mondjuk az utóbbi elég sok részben benne volt.
Az új Castlevaniát én is nagyon várom 😊
A Popolous kijött már?

TWEWY csengõhang.

Risu Führer
úristen még egy hét és jön az új castlevania...
bárcsak egy új zelda is jönne.

1-2hete én is azt kerestem,de én se találtam. Youtube-on hallgattam õket,bár leginkább az After confessiont,az a legjobb Castlevania szám.
Srácok, ninc meg valakinek a Dawn of Sorrow OST? 😊
Nem bírom levadászni a netrõl...
Viszont a World ends with you OST megvan, ha kell vkinek, szóljon!

Beast Machine
Ezzel picit vitatkoznék, mivel nem nagyon éri meg rögötn a pálya elején nyomni a gombot, mint mongolidiotid hülyegyerek a tamtam-dobot, elõször meg kell tervezni, hogy nagyjából merre mész... De amúgy tényleg nagyon gyorsnak kell lenni itt a végefelé elég szívatós (most tartok a 22. epizódnál).

...vágod?

Sephi
Ez nem az a gondolkozós játék. Ide reflex kell nem esz 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Beast Machine
Ésszel kell tolni, meg berakni háttérzenének thrashmetált, és akkor nagyon jó jáccás 😄

...vágod?

Sephi
Jah csak mar a jatek feletol egyre idegesitobb kezd lenni... 😄

Beast Machine
Srácok, aki még nem játszik az "N+"-al, az nagyon gyorsan szerezze be, oltári jó platformgáma!!!

...vágod?

Sephi
Nekem az valamiert nem jott be... 😞