Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Final Fantasy Tactics
Zelda Minish Cap
Final Fantasy I-II
Golden Sun
Golden Sun: The Lost Age
Breath of Fire
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
fotográfik kolomp edisön :D
Kérj kölcsön vkitõl egy ilyet és próbáld meg használni az õ mûködõ átalakítóját a te gépeden, a te MicroSD-del.
hát úgy látszik a formázás sem oldja meg a sd átalakító problémámat mert akkor is azt írja ki hogy a lemez írásvédett.a pöcköt nem találom a kártyán pedig már egyszer szét is szedtem de semmi.akkor hogyan lehetne leszedni az írásvédettséget?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
32 MB flashrom, rezgõmotor.
1 db. romot égethetsz bele, akkor úgy mûködik, mint 1 eredeti GBA kazetta.
Újdonságok, amelyek még nem teljesen kiforrottak:
GBA rom futtatása a ramból, flash multirom támogatás.
Ez tulajdonképpen egy lecsupaszított EZ4 Lite rezgõmotorral.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
4000.-FT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a Final Fantasy III-at és játszottam vele egy ideig el is mentettem. Egyik szörny megölt Game Over. A mentésnél akarom folytatni és eltünt a mentés.
Azt mondták nekem hogy valami fix nem tudom mi kell hozzá<#vigyor>#vigyor> hogy megmaradjon a mentés. Nem tudja valaki mi kell hozzá?
Elõre is köszi a helpet!
Miles Edgeworth - Ace Prosecutor?
...vágod?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Privi.
mellesleg: azért remélem nem adod el olyan hamar a kütyüdet, legközelebbi talin mivel fogunk játszani? 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
😊)
Részt vettem már néhány esküvõn életem folyamán, de a sajátomat élveztem a legjobban (és ezt még mondták páran rajtunk kívül is).
Erõsen off, sry, hogy felhoztam a témát.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Tudod mi volt meg ilyen es etalon volt PS-re? A Vandal Hearts 1 e 2 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live gamertag: kilencnad
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kell hozzá angol nyelv? (ha igen mennyire kb.)
...vágod?
cecil vagy lány
vagy Cecil úgy fiú név, mint ahogy a Viki fiúnév. (Viktor és Viktória becézése is 😉 erre még nem gondoltál?
CECIL B+....
...vágod?
...vágod?
Nekem még a Dracula's Tears és a Vampire Killer tetszenek nagyon, mondjuk az utóbbi elég sok részben benne volt.
Az új Castlevaniát én is nagyon várom 😊
A Popolous kijött már?
TWEWY csengõhang.
bárcsak egy új zelda is jönne.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nem bírom levadászni a netrõl...
Viszont a World ends with you OST megvan, ha kell vkinek, szóljon!
...vágod?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
...vágod?
...vágod?