Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki segíteni?
Néhány japán nds ROMot nem visz a DS-em.
pl: Metal Slug 7 , Ketsui
Ezek elindulnak,cak lefagynak...
M3 DS REAL flash kártyám van,vli írtak angol foumon,hogy esetleg ezzel van a baj?
Köszömöm elõre is a segíségt!
privizz ha érdekel. 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
nálam eladó egy nintendo ds lite 1 gb-os micro sd-vel és m3real ds kártyával 25000ft-ért.
érdekel?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Filmek - konvertálni kell, ajánlott pl. a BatchDPG, amivel át tudod konvertálni (nem nagy kaland, egy film, kb negyed óra alatt megvan)
Játékok - Ezen a kártyán, amit a srác ad hozzá csak DS játékok mennek, GBA nem. Emulátorral még tudsz futtatni Gameboy, Gameboy Color, NES, SNES, Spectrum C64, Game Gear, Master System és Megadrive játékokat is.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
MEg én szeretnék is rajta zenét hallgatni meg filmet is nézni + a játék a legfontosabb, szal filmet lehet velük mindent csinálni? mert ezek az infok számomra nem valami világosak
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az ár mindenképpen nagyon baráti, de én egy DS Lite-ot ajánlok 8 gigás kártyával, M3Real GBA-val. Persze egy ilyen fullos szet nem olcsó mulatság (nekem kb. 50-be van), de nagyon profi, semmire sem cserélném le... 😊
Ha tényleg csak kipróbálásra kell, mert nem vagy benne biztos, hogy ilyen konzol kell, akkor érdemes megvenni, ennyiért bármikor tovább tudod adni (kb. 22-25e-t ér így a cucc, attól függ, hogy az alsó kijelzõ mennyire karcos)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Láttam vaterán egy aukciót nintendo ds-rõl sima ds, R4DS kártyával és 2 gb mikro sd, 20k hufért sztetek megéri? meret lit az kicsit húzós árban van nekem
www.vatera.hu/nintendo_ds_r4ds_kartya_2_gb_micro_sd_99678859.html
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
fotográfik kolomp edisön :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Esetleg valami élesebb képet nem lehetne kirakni?
😊))
Úgyhogy eladó:
Fehér Supercard Lite MicroSD-s változat.
SLOT2-es, NDS romok futtatása, rumble meg mittudomain még mire jó..
😊
ÁR: 4000.-
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
😊))))
fákk
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
PHM vagy valamelyik guru segítsen és írja már le legyenszíves, hogyan tudok slot2-es Supercard SD Lite-al GBA játékot futtatni. Az oké, hogy ráteszem a rendszert, átkovertálom a ROM-ot és rápakolom. De valamilyen okból kifolyólag nem látja a .gba (se a .nds)romokat a gép, így ugyebár elindítani sem tudok semmit.
Slot1-es kari is van, de szerintem arra ennél nincs is szükség.
Segítsetek légyszi mert már bakot ugrok mérgemben.
😊))