Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
ja, csak nem hagy a WII nyugodni, bár ott is eladások mennek...

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?

Néhány japán nds ROMot nem visz a DS-em.
pl: Metal Slug 7 , Ketsui

Ezek elindulnak,cak lefagynak...

M3 DS REAL flash kártyám van,vli írtak angol foumon,hogy esetleg ezzel van a baj?

Köszömöm elõre is a segíségt!
Már megint? <#smile>
kisgabo
fekete NDS LITE eladó. M3 DS real + 2GB karival.<#papakacsint>

privizz ha érdekel. 😊

Hali csak 10én kapok fizut, gondolom Airsoft fegyver csere meg nem érdekel😄 szal majd 10én jelentkezek. Azért köszi h szóltál
Risu Führer
sima rumble

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Anubys
M3Real GBA vagy síma (magyarán: viszi a GBA romokat is?)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Risu Führer
szevasz

nálam eladó egy nintendo ds lite 1 gb-os micro sd-vel és m3real ds kártyával 25000ft-ért.
érdekel?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Banyapapa
amit néztél géphez adott r4ds,pont jo ezekre,moonshell-t alapbol tudja 8és az a media progi,zene,film megy rajta)

És milyen kártyával lehetne megoldani h minden fusson rajta?
Anubys
Mp3 - minden gond nélkül lejátsza
Filmek - konvertálni kell, ajánlott pl. a BatchDPG, amivel át tudod konvertálni (nem nagy kaland, egy film, kb negyed óra alatt megvan)
Játékok - Ezen a kártyán, amit a srác ad hozzá csak DS játékok mennek, GBA nem. Emulátorral még tudsz futtatni Gameboy, Gameboy Color, NES, SNES, Spectrum C64, Game Gear, Master System és Megadrive játékokat is.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Köszi az Infót.
MEg én szeretnék is rajta zenét hallgatni meg filmet is nézni + a játék a legfontosabb, szal filmet lehet velük mindent csinálni? mert ezek az infok számomra nem valami világosak
Sheltem
Na talán most élesebb. Ez a max.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Az a helyzet amúgy, hogy nálam sokkal élesebb ez a kép ,a fórum valamiért így jeleníti meg..Nagyobbat nem tudok berakni, ennyi hely van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Lehet élesebb képet kirakni, küldjél és kirakom...Vagy annyit nem ér, hogy dolgozz vele? <#puszis>

A DSi meg április körül várható...

Tinman
Lite alá ne add... nem szabad. A régi DS kijelzõje elég hulladék a Lite-hoz képest.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anubys
Ha nem akarsz többet költeni rá, vagy egyelõre csak ki szeretnéd próbálni, akkor igen.
Az ár mindenképpen nagyon baráti, de én egy DS Lite-ot ajánlok 8 gigás kártyával, M3Real GBA-val. Persze egy ilyen fullos szet nem olcsó mulatság (nekem kb. 50-be van), de nagyon profi, semmire sem cserélném le... 😊
Ha tényleg csak kipróbálásra kell, mert nem vagy benne biztos, hogy ilyen konzol kell, akkor érdemes megvenni, ennyiért bármikor tovább tudod adni (kb. 22-25e-t ér így a cucc, attól függ, hogy az alsó kijelzõ mennyire karcos)

Ha vársz és nem kapkodod el, akkor nagyon jó áron hozzájutsz DS Lite-hoz is, csak keresni kell jó ajánlatokat.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Megéri,de szerintem gyûjts össze még egy 10est és inkább egy Lite-ot vegyél.30ért már azt is lehet minden cuccal.
Sziasztok, elég új vagyok ebben a Ds-es dolgoban így nemnagyon értek még hozzá.
Láttam vaterán egy aukciót nintendo ds-rõl sima ds, R4DS kártyával és 2 gb mikro sd, 20k hufért sztetek megéri? meret lit az kicsit húzós árban van nekem
www.vatera.hu/nintendo_ds_r4ds_kartya_2_gb_micro_sd_99678859.html
"Annál" után még egy határozott névelõ nem ártott volna.
Jaja, bízz magadban és ne fogadj el Sephitõl helyesírási tanácsot 😉

Tinman
Nem te írtál hülyeséget :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Banyapapa
akkor inkább az elözöeket probáld meg,könnyebbek

shenmuedc
Én most játszok elõször castlevaniaval, de ezektõl a "fejszopóktól a f.sz kivan.
Pedig azt a hsz-t át is olvastam és akkor nem tûnt fel hogy hülyeséget is írok😊
Tinman
Ték.

Inkább ANÁL???
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

fotográfik kolomp edisön :D

Sephi
"annál"?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bazz,egész nap ezen gondolkoztam hogy mit jelent hogy a fejszopóktól kivagy.Most esett le,azok tényleg szemetek.Egyébként elég nehéz játék,legalábbis nehezebb mint az elõzõk,most annál falmászós boss-nál szenvedek.Amúgy ezt a boss-t tökre lenyúlták a konamisok a Contrájukból😊
Sephi
Mi volt kár??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Banyapapa
kár volt

Sephi
Nekem csak hétfõre érkezik meg 😞

Banyapapa
fejszopoktol kivagyok.

MagyarPosta very fast delivery-t használtam,és már ki is küldték.
Esetleg valami élesebb képet nem lehetne kirakni?
kisgabo
bahhze, már meg is vettétek? mediamarkt? <#idiota><#beka3>

Borgi
még jó, öreg! :C

porki fagyok fállalon

Sheltem
Most egy picit(1-2nap) ez lesz a kép a bannerban 😊 Remélem tetszik.

Na végre,egész nap erre vártam.Tegnap már nem bírtam várni,és nyomattam a japán verziót.
Sheltem
Megjelent a Castlevania!

Már rájöttem, nem ezt akartam.
😊))

Úgyhogy eladó:
Fehér Supercard Lite MicroSD-s változat.
SLOT2-es, NDS romok futtatása, rumble meg mittudomain még mire jó..
😊

ÁR: 4000.-

Nem, sajnos semmilyen csalafintasággal nem lehet rávenni a GBA romok futtatására. Nincs benne ram, sem flashrom.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

GBA loaderrel menne?

de basszameg...
😊))))
fákk

Puszta véletlenségbõl nem "rumble" verziód van? Mer' az nem támogassa ja GBA romokat.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Tinman
Olvasnád el az emaileid má' de télleg' ám ^^

Nem látja egyátalán a fájlokat, csak a .sav kiterjesztésûeket a saves fülön...

kisgabo
4-5000.... <#vigyor1><#beka3> ds játékot nem visznek ennyié a mocskok.

Üdv!

PHM vagy valamelyik guru segítsen és írja már le legyenszíves, hogyan tudok slot2-es Supercard SD Lite-al GBA játékot futtatni. Az oké, hogy ráteszem a rendszert, átkovertálom a ROM-ot és rápakolom. De valamilyen okból kifolyólag nem látja a .gba (se a .nds)romokat a gép, így ugyebár elindítani sem tudok semmit.
Slot1-es kari is van, de szerintem arra ennél nincs is szükség.

Segítsetek légyszi mert már bakot ugrok mérgemben.
😊))