24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Dj Siegfried #21833 meddig bírja egy hori fólia kb? tegnap raktam fel egyet-egyet és mára teljesen össze-vissza karcolódott a hori :S ez így tejesen normális vagy épp az ellenkezője (DX es fólia és Dx es ceruzát használok) -
Dj Siegfried #21832 lesz még ennek böjtje :S -
Csokis #21831 DSi-exclusive cards are coming Várható volt, sajnos. -
#21830 basszameg és most adtam el a ds-em...váááááááááá -
Zenty #21829 Trailer: Zelda -
#21828 A bannerba legközelebb ne legyen ekkora jRPG-túltengés, nem ez az egyetlen stílus létezik a vilgáon ;) -
#21827 Sziasztok! Visszatértem immáron saját lakásból. Majd valamikor frissítem a topicot is ahogy elnézem kijött pár új cím :) Új gta-t ki is próbáltam tegnap...Masszív függőségveszély :)
Új zelda? Omg? -
Zenty #21826 itt van róla movie is:
http://www.youtube.com/watch?v=65uKGGbOwTg -
#21825 fuuuuu,végre,és hogy vonatozás is lesz benne überfasza :D -
Dj Siegfried #21824 há há há :D -
Csokis #21823 Ugye nem kell majd hozzá DSi?! -
#21822 így van, vééégre új ZELDA ;)
-
Zenty #21821 Ds tulajok örülhetnek új Zeldát kaptok
és méghozzá ebben az évben várható.
Lehet vennem kéne már egy DS-et :) -
Sund #21820 Bontatlan Nintendo DS lite Hori Fólia eladó.
990.- személyes átvétel újpesten vagy utalás után postázom. az árban a postaköltség benne van. (sima levélként)
írj privit ha érdekel.
Köszi
-
#21819 jaja, én is. mondjuk 3-4 nap, mire rendeléstől feladják. utána szerencse kérdése. -
dsg #21818 Engem utalhatnak, mert 2 hetre kapom vagy tobb. -
#21817 6 nap? nyasgem... -
Dj Siegfried #21816 amit pénteken postáztak az ma reggel érkezett meg a DX ről. jó ez :) -
dsg #21815 ...egy kicsit tul nagyban. -
#21814 nagy vonalakban fordít.... -
dsg #21813 Zsir a translator, de angolul en is jobban tudok. -
#21812 Annyira még nem is vészes, mint amennyire a magyarra fordító :)
Az angol verza egész érthető... -
dsg #21811 DSi
Magyarul se lenne hulyeseg.
Kiprobalom ezt a guglitranszletort, es legyszi irjatok meg mennyibe kerul a Lite otthon.
Kosz -
rnd #21810 Egy fontos feltétel van az amazon.com-on: valamelyik amerikai államban kell laknod -
Csokis #21809 Ezt olvastátok már, KATT! Google fordítóval ferdítva angolra. -
#21808 nem lenne hüjeség angolul tanulni mi? egyébként a google is fordit, kicsit lazantírosan...
amazon linkjét azé betolhatnád...
http://translate.google.com/ -
dsg #21807 Amazonon talaltam DSi-t 170 dolcsiert. Ha valaki (nalam erosebb angolos) leforditana nekem, mi az ingyenes hazhozszallitas feltetele, halas lennek. Koszonom -
#21806 Refurbished = felújított -
dsg #21805 Otthon mennyi? -
#21804 Refurbished...
kapd elő a szótárad... -
#21803 Dealextremen 98.70 USD
-
vegytek #21802 milyen színű és mennyire gondoltál? -
zenbasd #21801 Túl sok homárt olvasol.
Nekem se loptál el pedig már 3X rendeltem. -
#21800 csodállom, hogy a sima légipostát nem lopták el. vagy üldözési mániám lenne?
én is most rendelek még, dodó lejjebb... meg elaprózom. :) -
Dj Siegfried #21799 ez volt a hetedik rendelésem :) -
Dj Siegfried #21798 most vasárnap is rendeltem. azt most postázták, az előbb olvastam a mailt.
amit szerdán rendeltem azt pénteken postázták. eddig minden megérkezett rendben, ahogy kell.
eddig semmit nem ikszeltem. minden ideért rendben. ingyen postával.... ennyit tudok mondani... -
#21797 van egy opcio, hogy leszedik a feladó nevét, nincs rajta hogy dealextreme (DX). a másik, a légiposta ablak alatt van egy "Paid Package Tracking Number" opció, ez lenne az ajánlott levél.. 1,70 usd.
neked sima postai levélként mindig megjött? -
dsg #21796 Enyem is onnan lesz... -
dsg #21795 Kosz a jotanacsot, de Isten hata mogott lakok Mo-tol nagyon messze. Itt ala se iratjak velem a postan mikor atveszem, igy vissza is kovetelhetnem az arat a PayPal-tol (4000USD-ig), de nem teszem , mert mindig azt kapom amit kertem. -
Dj Siegfried #21794 ezt sose értettem, milyen DX logo? milyen ajánlott levél?.. ha rendelek, akkor 2 nap után általában már postázzák és 1 hét múlva itt van..... és nem csak 1x rendeltem már...... :S