Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a választ
Tudom h most jelengleg más a téma de láttam egy eladó Ds-t simát 11e-ért.
Az érdekelne h miben különbözik a lite a simától azt tudom h kisebb meg a kijelzõje intenzívebben világít, de a grafika a teljesítmény meg az ilyenek ugyanaz? pls help
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
berakod mind2 gombra,nyomsz ott kockáknál egy fel-gomb kombot (most nem ugrik be melyik amivel a sziveket zabálo nagyskill jön be),és eltünnek a kockák a ellophato skill elöl.
Amúgy a Monastery-ben van egy olyan tetris-hez hasonlító fal amit lehet ütögetni. Oda milyen ability kell? Idõ megállítás vagy idõ-lassítás?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Legelsõ DS játék magyarul!!!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
különben szerintetek melyik a legjobb castlevania?
😊)))
fotográfik kolomp edisön :D
Kb. 4-5k már egy WLAN router és akkor az jó lesz a notihoz is, asztali géphez is...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Hivatalos Nintendo kiadás kicsit drágább...
Lenne egy nagy kérdésem hozzátok, hogyan tudom , megoldani , azt a ds-m hogy nettezek rajta rendesen (ezalatt azt értem , hogy oldalak látogatása , msn , stb.....) . Milyen USB-s wifi adaptert ajánlatok , ami nem vészes árban van ?
Hmm ez a cucc jobban megeri mint a lite? Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
fotográfik kolomp edisön :D
Valahogy át tudtál teleportálódni az Abyss-ba. Talán egy tükrön kellett átmenni? Keress egy végigjátszást a neten.
Sephi: nem zavar.
Már müködnek is..😊
Köszi a segítséget!!!
Ha jól emlékszem, egy szobával menj vissza és mássz fel a toronyba!
Nem tudjátok, hogy GBA SP-hez hol és mennyiért lehet új aksit venni?