24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Simaji
    Nos ez szerintem is lehetséges de valószínűleg csak akkor ha valami olyasmit csinálnak mint a FlashMe.

Vagy valahogyan máshogyan kicserélik a FirmWare-t mert egyébként nem hiszem, hogy a Nintendo bele építeni a konzolba mint "kompatibilitási" módot. :D
  • TGArtist
    Jó lenne, ha születne ilyen megoldás, de már november óta kint van a DSi Japánban, fura, hogy eddig nem csináltak hozzá.
  • Tomek83
    Van rajta SD kártya bemenet,szerintem nemsokára jön olyan progi ami viszi a DS romokat,szóval lehet hogy flashkártya se kell hozzá.
  • TGArtist
    Ennyi. Már csak egy jó flashkart kell majd hozzá, de csak kijön majd valami.
  • rnd
    Öööö....

The reason this device is interesting to me is that the DSi seems to be to the DS what the Wii was to the GameCube. The DSi has two modes — a “native mode” and a “compatibility mode”. In the compatibility mode, the clock is slown down to half the speed and access to the new peripherals is disabled — sound familiar? In the native mode, you get a faster clock and more RAM — used to perform the real-time face recognition and image processing shown above — as well as an SD slot and two cameras (front and back-facing). The device boots up into a “System Menu” that is fairly reminiscent of the Wii.

Oh, did I mention that it has a Shop Channel where you can download apps, like Opera? And you can download firmware updates online? Hey, guess what — we can download firmware updates online!

Egyébként meg: minden DS játékot visz aminek nem kell valamilyen gba slot-os kütyü...
  • Csokis
    Link meg lemaradt, KATT!
  • Csokis
    Hirtelen nem találtam meg az eredeti "hírt", de itt van egy az Ausztrál DSi-ről infó. Itt a következő mondattal indítanak:

"Following the recent news that the AK2i will not boot on the European DSI, the Flash Linker has been confirmed to boot and run on the Australian DSI."

Próbálom megtalálni az eredeti hírt.
  • TGArtist
    DS játékok többsége ... Media Marktos "pontos" hírdetéseknek sztem kb. hinni nem lehet. A DSi meg nem arra lett kitalálva hogy majd viszi az új DSi játékokat, amik még nincsenek is, hanem hogy a régi DS gémekkel is ugyanúgy játszhass vele, de tényleg kíváncsi vagyok létezik-e olyan DS játék amit nem visz. Mert szerintem nem. XBoxot már mondtam, ami érdekelne rajta az megvan PC-n, fut rendesen, feleslegesnek tartom.
  • kisgabo
    mostani mediamart hirdetésben is úgy szerepel, dsi játékokat mind, ds játékok többségét... szal valamit trükköztek.

amúgy nekem8, ha van 55 rókád, hajrá. egy x360 ára. kicsit droid lett a nintendo.
  • Dj Siegfried
    nekem jó 10be a pufi is :P ott a pont
  • TGArtist
    Milyen DS játékot nem visz? A Guitar Hero-n kívül. Olyan nincs hogy nem viszi őket, az kurva nagy öngól lett volna.
  • kisgabo
    jaja, kicsit erősebb a gép, és nem minden ds játékot visz. gba meg teljesen kilőve. 55 ropiért rohadjon rájuk, nekem is jó 35é a lite...

sajna, a forint is padlón, szivás mindenek felett.
  • TGArtist
    Amúgy a DSi-nek 133MHz-es fő CPU-ja lesz, a DS/DS Lite-nak 66MHz-es, és a memória méretét is megnövelték(nem a beépített 256 mega flash memóriára gondolok). Dragon Ball Origins és ilyesfajta játékoknál azért jól jön, az kb. képregény DS-en.
  • Borgi
    akkora bunkó tuti nem lesz, 100% hogy bukó lenne a játék ha csak DSi-n futna. 1000% hogy iylet nem fog csinálni.

de ez csak az én véleményem.
  • TGArtist
    Ps3? Annál silányabb játékfelhozatallal még nem rendelkezett konzol. Xboxot meg nem veszek, mert PC-n ami érdekel, megy rendesen, van rá elég játékom. Handheld gép kell, jönnek majd a DSi exkluzív címek, és amilyen köcsög a Nintendo, jó nagy nevekre fogja majd azt mondani hogy na ez DSi-n megy majd csak.
  • Dj Siegfried
    tényleg felesleges ennyiért :S akkor inkább már wii , ps3 :)
  • Tinman #21857
    55-é'?

Drakulálok :-D
  • TGArtist
    Miért nem lehet megengedni az embernek, hogy azt vegyen, amit szeretne? DSi-t fogok venni, maximum várok flashkarira, amúgy is veszek mellé egy-két játékot eredetiben, amivel egy ideig elleszek.
  • Tinman #21855
    Szerintem DSi hulladékot felesleges vennie... vegyél lite-ot és légy boldog, ahogy itt mindenki.
  • TGArtist
    Most tényleg nem fog menni az EU-s DSi-vel? :O
  • kisgabo
    16 dollár volt, én szerintem veszek új sima ds lite-ot, a dsi-ért szánalmas az 55k.
  • Csokis
    Mondjuk felesleges venned Acekard 2i-t, mivel az európai DSi-vel nem fog menni. Legalábbis ezt állítják.
  • kisgabo
    nincs hozzá, más oldalon se. ezért ennyi mani.
  • TGArtist
    :D Acekard DSi-t szeretnék venni, de nézem a képet és minden képen ki van szedve belőle az SD kari olvasó, depot888-on meg ott van képeken is. Lehet hogy kibelezik? Elég gázul néz ki, mert a csomagoláson ott tátong egy nagy lyuk. Ezek szerint nem adják hozzá a gyári tartozékot?!!
  • kisgabo
    nem gázoz, mindig küldték amit kértem, igaz, volt silány cucc 8 dolláré... nagyon son ganéjt árulnak.
  • TGArtist
    Na mindjárt megjelenik a DSi, szeretnék hozzá venni Acekard 2i karit, néztem ezt a dealextreme oldalt, viszont máshol hallottam hogy gázos a hely. Kinek milyen tapasztalata van?
  • Sheltem
    Ajánlom neked, hogy olvass vissza ebben a fórumban jópár oldalt. Egyébként jelenleg az Acekard2 + kingston micro sd(japán!) combo lehet a legjobb de az m3 real-al is jól jársz például(szintén kingston microval).
  • mysa
    Kössz! Utána nézek a dolgoknak.
  • zenbasd
    Helló!
    A DS lite-ban nincs alapból kártyolvasó. Szükséged lesz egy flashkártyára ami beolvassa és leforditja a ROM-ot a konzolnak.
    A legolcsóbb megoldás talán ez:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10289

• Sheltem
    Fél éven belül jön a Professor Layton 2
  • mysa
    Helló!
    Szeretnék egy DSLite-ot venni és azt szeretném megkérdezni, hogy található-e rajta olyan kártya olvasó amely beolvassa az SD vagy memory stick kártyákat és róla a játékokkat?
  • Dj Siegfried
    nem semmi :)
  • kisgabo
    ó, megjött a cucc. 20-án adták fel. akkor kérem, ez is 6 nap volt. :)

ki is próbálom az átalakitó karit, 2*16gb micro sd mehet a psp-be.
  • kisgabo
    és? megvédi a képernyőt, ha nem pörög le, jó az. nekem is kamu volt, 1 1/2 évig meg se nyekkent a gépen, karcos volt, de a funkcióját betöltötte.
  • Dj Siegfried
    de igen... kamu fóliát vettem....
  • Dj Siegfried
    ez igaz. az a gáz, hogy a ceruza nem siklik a felületen hanem belekarcol :S 4x5x egy helyen egymás után húzol vonalat és hatodjára már szánt :D
  • Sheltem
    Ne haragudj de mit számít ha karcos a fólia? A ds ne legyen az. Az enyém is szarrákarcolt de csak kikapcsolt dsnél látszik ha be van kapcsolva nem. Akkormeg? :)
  • kisgabo
    a fake 1,7 az eredeti 7 usd... :)
  • Beast Machine
    nekem 8 hóanpja van fenn az aló képernyőn, semmi baja - nem lehet hogy fake fóliát vettél? GBAtemp fórum
  • kisgabo
    ehh...