24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#21913 Eladtam de a GBA jatekok amiket hozzadtam 3 autos 2 sport jatek amik meg a 5 szintet se ertek el GS-en. Nem leszek hulye eladni a ritkasagaiamt.
DEBESZOPTAD UJRA!!! :DDDDD
Persze! Hogy szeretned a kepeket? Irjam egy cetlire, hogy Sephi? Hany szogbol szeretned? Megvilagositas milyen legyen? Esetleg fenykepezzem le a szamlatis meg a dobozt?
Ejjj de nem megy ez neked...
-
#21912 Tőlem szomáliai sillingbe is írhatod, hogy 28 ezerért adtad el GBA játékokkal együtt (mert korábban ezt írtad), akkor is szar boltot csináltál, mert a normálisabb GBA neveknek még nagyon jó ára van. De a tudat a lényeg, hogy jól jártál :-D
A stabil DSi-ről képet is kérünk... vettél virágállványt hozzá? -
#21911 95 Euro-ert adtam el ebay-en. Debeszoptad :DDD
Nem. Mar nem birta annyit az aksija es meg sorohaltnam miert jobb a DSi.
Nem megy ez neked, ne kotekedj :DD -
#21910 vettél dsi? -
#21909 "En eladtam 28ert a sima fekete DS-emet sok GBA jatekkal"
DS fekete használt 20k körül... GBA címek -ha jobbak- darabja 3k körül.
Őrült-e vagy?
"stabil Dsi"
Persze, mert a Lite nem volt stabil ugye? Ne már -.- -
#21908 Csak az sir es nyavok jelenleg, akinek nincs DSi-je. Az meg messze nem a Nintando hiabaja, hogy a kedves panaszkodonak nincs ra penze.
En eladtam 28ert a sima fekete DS-emet sok GBA jatekkal, oda raktam meg 15e es voila, gyonyoruszep stilusos stabil Dsi.
GBA jatekokra meg ott a SP-em.
Ennyi! -
#21907 fehér, új ds megér 25 ropit?
ja tudom, jobb lenne a fekete.. -
Zenty #21906 egyes helyeken sírnak, hogy a DSi esetében magas a töltési idő... (a DS lite-hoz képest.)
Aki veszi DSi mostanság majd szóljon mit tapasztal :) -
Csokis #21905 Na, pénteken rendeltem cuccokat DX-ről, és ma már szállítják is légipostával. Szerdán kb. át is vehetem, ami 5 nap. Rekord lenne. -
Csokis #21904 A dupla érintőképernyőt nem tudom honnan vetted, de ugyan úgy csak egy, azaz az alsó az érintőképernyő. A többi stimmel. -
Zenty #21903 most nézem, hogy a dsi nem is kicsivel lett erősebb.. processor dupla akkora, és a 16MB ramal is rá gyúrtak..
A DS litbe 4MB ram van.
DSi már nem is DS, hanem egy full új kézi konzol.
Technical specifications
* CPUs: The main CPU is an ARM processor clocked at 133 MHz.[36][37]
* RAM: 16 MB of RAM (four times more than previous models)[38]
* Storage: 256 MB of internal Flash memory[39] with an SD/SDHC card expansion slot[7]
* Wireless: 802.11 internal wireless connectivity[40]"
-
#21902 öhm... [NDS]Giana Sisters DS[EUR][ESPALNDS] -
Dj Siegfried #21901 biztos faxa a dsi, de az új hadrware nem sok mindent ér szerintem ha nem nyit a nintendo a felnőtt játékok irányába... vagy majd jön az New NEwest Super Mario Bros :D:D (nem pont a gta ra gondolok most, de például az is :) -
#21900 azt honnan veszed hogy lesz olyan játék? vagy az ilyen netről letöltögethetősekre gondolsz? -
Nuki #21899 Még jó hogy lesznek DSi exkluzív játékok, például amiket 'hotseat'-tel, ketten egy DS-ről lehet játszani, összekucorodva -
#21898 Tök hasonló az eset, mint a GB Color esetében. Ott is csak a kijelző lett színes, voltak olyan játékok, amik Coloron színesek voltak, sima GB-n meg monokrómok. De voltak Color only címek is. -
#21897 Jó dolog ez a DSi vagyis, nagyon jó a felszereltsége. Miután láttam a múltkor kicsit részletesebben, pl. , hogy 2 kamera van rajta meg dupla érintő képernyő meg még plusz SD kártya hely akkor már kezdtem belátni, hogy a GBA hely nem is olyan fontos talán... Először én is azt mondtam, hogy mekkora hülyeség, hogy kivették de most már kicsit talán könnyeben fogadom el. :)
Az viszont még mindig nem tetszik benne, hogy lesz olyan játék ami csak DSi exkluzív. :S -
Nuki #21896 Nem vagyok DSi párti, viszont egy valamibe gondoljatok bele:
A világ amiben élünk rohamosan fejlődik. Az emberek nagy többsége szereti, vágyja a fejlődést, a változást. A mai fiataloknak az az igénye, hogy új dolgokkal játszhasson, nem az hogy a GB-s Super Marioval játszhasson.
Ugyanakkor ha a szintet fenn akarja tartani a Nintendo, és fejlődni akar folyamatosan, bizony meg kell válnia egyes dolgoktól, cserébe más dolgokért.
Sok film szól erről, hogy változást válasszuk vagy a tradíciók, illetve az ősök és a múlt tisztelete, melyik a helyes hozzáállás? Csak hogy japánnál maradjunk, aki látta a népszerű "Az utolsó szamuráj" c. filmet, az tudja miről beszélek.
Ennek tükrében gondoljatok a DSi-re, meg fog változni a véleményetek. Ettől nem fogtok venni, az tuti, de talán összeáll a kép. -
Csokis #21895 Április 3. az európai megjelenés, azaz tegnap volt. -
#21894 holnap jön ki az új DSi? -
Nuki #21893 Vagy tartsd nyitva a szemed itt, vagy máshol. Szoktak jó üzletek lenni, csak türelem kérdése (: -
zenbasd #21892 Tartsd nyitva a szemed. Én a bolhapiacon (Verseny utca, de jó a Petőfi Csarnok is) sikerült egy arab(?) mobilosnál találni egyet 15-ért.
Még egész jó állapotban volt. -
#21891 Ó hát nálam természetesen.:) -
Csokis #21890 Na, ennek örülök! Már nem volt felesleges linkelnem! -
#21889 Pl. nekem :-P -
Foxhound1980 #21888 Nintendo DS-re játékok eladók! Ford Racing 3, Bionicle Heroes, Nintendogs (ennek nincs kisfüzete). A játékok szép állapotban vannak. Darabjuk 2000, a 3 egyben 5000. Érd privi -
Csokis #21887 Nekem se jön be egyik se, de attól még talán valakinek igen. -
#21886 rohadt nagy gond... -
TGArtist #21885 Na akkor ki mit tanácsol, hol vegyek DS-t? -
#21884 Egyik jobb mint a másik. -
#21883 Gari terén már sokkal korrektebbek. DVD játékosom tőlük volt, el is szállt hamar, rugalmasan intézték. Visszahívtak és csak náluk élt a 2 év gar a cuccra. -
#21882 Nem hiszem, Timót. -
#21881 .... na nee..... most remélem vicceltél. -
#21880 igen, onnan rendelni gyors, megbizható.... gari is rugalmas. -
#21879 Pixmania. -
TGArtist #21878 Sehol máshol nem látom, hány év garancia van rá :S -
#21877 Ha már veszed ezt a xart nem lenne jobb rá 2 év garancia?
Keress rá... -
#21876 Köszönöm! -
Csokis #21875 Lap alján 6db DS játék 2500HUF-ért, KATT! -
TGArtist #21874 Na, várhatóan gamestore.hu-n lesz a legolcsóbb, 49.900-ért lehet előrendelni. Szuper.