Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problémám h. nemrég vettem egy ds lite-ot m3 simply kártyával, és az ujabb játékok nem indulnak el(trauma center2,james bond stb...).Ezt írja ki: "Could not acces the data. Please turn off the power reinsert the Ds Card."
A Call of duty world at war pedig ezt irja ki: "The save data could not be accessed. Please turn the power off and reinsert the Ds Card".
Ez miért van?
Irányár:25000ft.Alkudni lehet.
Személyes átvétel Gyõrben vagy környékén megoldható.
Érdeklõdõknek képeket is küldök a géprõl.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Elsõ naptól fólia van a gépen, az alsót már cserélni kell - talán az is van otthon, ha megtalálom....
35K
fotográfik kolomp edisön :D
Egy újabb segítséget kérnék:
elõszöris hogy tudok kilépni egy játékból?mikor meguntam egy játékot mindig kikapcsolom és bekapcsolom a gépet. A második kérdésem pedig: Metroid Primeban hogyan lehet menteni? elõre is köszi
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
put system file in
...vágod?
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://www.teszvesz.hu/item475353381_nintendo_ds_hez_dstt_tipusu_flash_kartya_2gb_sd.html ez
és http://www.teszvesz.hu/item473301884_nintendo_ds_top_toy_dstt_kartya.html ez között mi a különbség?
mien jó, hogy egy gém csak 10k... nesze eredeti.
Vissza akartam kuldeni es azt mondta sajnaljak de ok nem tehetnek rola. Most irjak a nintendo-nak?
EHH
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha úgy adódik lehet hogy megnézem de inkább a Gyakuten Kenji érdekelne, nehezen barátkozom az új szereplõkkel - screenshotok alapján nem szimpatikusak 😞
A grafika sokat fejlõdött, sokkal inkább tûnnek kézzel megrajzoltnak, és életszerûbbnek, mint a PW-kben használt 16 bites sprite-ok (nem mintha azokkal bármi gond lett volna). A mozgásuk is sokkal részletesebb, több képkockából épül fel, természetesen videókat is láthatunk majd a játék során. Apollo mozgáskultúrája különösképp tetszik, pláne, amikor valamitõl alaposan meghökken, rajzfilmszerûen folyamatos animációval dolgozták ki az ilyeneket.
Zene terén sincs okunk panaszra, ha az elsõ 3 gáma soundtrackje bejött, ez is rendben lesz, pláne, hogy régebbi melódiák is felcsendülnek, eredetiben, vagy modernizálva. Pár ismerõs arc is tiszteletét teszi a játék folyamán (eleddig 3-at számoltam össze, de nem spoilerkedek). Üdítõ hír, hogy a címszereplõn kívül magát a Legendát, azaz Phoenix Wrightot is irányíthatjuk, az utolsó ügy során (amibõl 4 van összesen).
Apollo karkötõje itt a Magatama-pótlék (bár a Magatama is feltûnik), amivel a hazugokat érhetjük tetten, mivel hazudás közben testbeszédük elárulja õket. Ez is szintén egy érdekes újítás.
Összességében egy nagyon jó játék, de még nem vittem végig (utolsó ügyön dolgozom), és nem tudom, mihez kezdek majd, amíg ki nem jön a Gyakuten Kenji, vagy a Gyakuten Saiban 5...
...vágod?
inkább azt mondd, megvan-e az Apollo Justice, és ha igen, milyen? a PW-k bejöttek de ettõl kicsit tartok... egy fokkal japóbbnak és egy fokkal "gyerekesebbnek" tûnik mint amit elviselek...
...vágod?
én úgy látom, általában úgy hivatkoznak az egyes epizódokra ahogy én leírtam, és nem írják ki a teljes címet.
ha nem teccik a válasz a kérdésedre akkor várd meg amíg más válaszol, én nem kívánok ezen vitázni 😊
Phoenix Wright 1. és Apollo Justice... Nna, most akkor melyik? 😄
...vágod?
helyesen a címek:
PW - Ace Attorney
PW - Ace Attorney: (...And) Justice for All
PW - Ace Attorney: Trials & Tribulations
AJ - Ace Attorney
...vágod?
Nem ismeri az SDHC szabványt, és ami a nagyobb baj, hogy gyakorlatilag megszûnt a támogatása.
A kettõ közül jelenleg inkább a DSTT kellene nekem.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
justice for all a második
trials and tribulations a harmadik (ezt múlt héten fejeztem be 😊)
Úgy emlékszem orkenyid egerben lakik és csukott szemmel is meghegeszti neked 😉
Bár lehet, hogy egy jó üveg bort kell neki vinni cserébe, de ez már a biznisz része...
DS játék eladás
😄DDDDDDDDDDD
Egy kis segítség kéne.Elromlott a Nintendo Ds-em.Pontosabban a felsõ kijelzõ csak szineket jelenít meg,nem képeket.Tudtok valahol jó,és olcsó szervízt mondjuk Heves megyében?Esetleg volt már valakinek hasonló problémája?
khm-khm... Moon
khm-khm... C.O.R.E.
khm-khm... Call of Duty: World at War
khm-khm... Gauntlet (bár ezt "kicsit" késõbbre rakták, elvileg tegnap kellett volna kijönnie)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
porki fagyok fállalon
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
gamestore.hu /nem reklám.. 😊 /
szal a 2:1 kissé vicces.
Haverom rágta már a fülem h kérdezzem meg an egy pspje és elszeretné cserélni 2 lite-ra. mondtam neki h lehetetlen de azért felteszem a kérdést esetleg érdekel valakit?😄😄😄
DSi incompatible with existing flash carts?
CycloDS - Failed
G6 DS Real - Failed
M3 DS Real - Failed
Supercard DS One - Failed
iTouch DS - Failed
FCard - Failed
NCard - Failed
M3 DS Simply - Failed
U2DS - Failed
gondolom, megoldják ezt is.... de a réki karikat kilõtték.