Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veszek ma egy 8 hónapos fehér Lite-ot 1 gigás kártyával +m3 adapterrel kérdésem az lenne hogy 4 gigás kártyát bele tudok passzírozni az adapterbe?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a tapasztalat a géppel kapcsolatban.
Bár továbbra is úgy érzem nem leszek meggyõzhetõ, a lite visz mindent.
De hátha... <#smile>#smile>
(J) azt jelenti, hogy "J"ó lesz tesztelni, hogy nincs-e valami védelem a szoftvertben, nem kell-e hozzá egy új system release estleg egy patch, hogy mire kijön az (E) mint "E"mberek mostmát játszhattok vele mint állat, vagy az (U) mint "U"gye megmondtuk, hogy ez is mûködni fog.
persze mirõl is beszélek, miért ne menne az eredeti játék... <#nemtudom>#nemtudom>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
fotográfik kolomp edisön :D
Esetleg kamuzd azt hogy nem müxik ezzel a DS,akkor talán...
😊
Rohamkacsa: melyik játékok fagynak le? Nekem eddig az Order of Ecclesia fagyogatott.
Egy olyan poroblémába ütköztem, hogy egy pár játék játszás közben lefagy vagy amikor elakarnám indítani, pont akkor . mi lehet a hiba? valaki tudna segíteni?
Elõre is Köszönöm.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ha nincs betörve a kijelzõ illetve a zsanér megrepedve valamint minden gomb jól mûködik és tölt a Lite, akkor nagy valószínûséggel jó a készülék. Az akksi állapotát sajnos csak használat után fogod tudni kideríteni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Erre nem vennék mérget... várjuk ki a végét... proci csere volt. Szerintem bukó lesz a GBA is.
Használtan egész jó áron kapsz DS Lite-ot. Sima DS-t ne vegyél.
Ebbõl arra következtetek, hogy a 4 mega rambõvítést a gépbe építették.
Ebbõl esetleg még profitálhatnak a késõbbi játékok.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Õszintén szólva ez a része engem nem mozgat. Jobban örülök a GBA procinak 😊
kamera helyett igazán mehetett volna bele valami erõsebb processzor, ami simán megeszi a SNES romokat 😛
persze ez csak álom, mert a Nintendo nem warezra játszik... egy SNES slottal meg hülyén nézne ki a handheld 😄
A fejlõdés jó, akinek ilyen szuperinteraktív kézikonzol kell, vagy épp most éli a gyerekkorát annak biztos jó lesz a kamera és biztos nagyon fogja élvezni az azt támogató játékokat.
Aki viszont még C-16, C-64 -en kezdte el kergetni a biteket, azoknak fontos marad a visszafele kompatibilitás, mégha emulátorral is.
Persze ez csak az én véleményem. De én DSi -re tuti nem fogok cserélni...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Vagy még egy wifi router segítségével lehet megoldani a dolgot, de eben az eseten figyelni kell rá, hogy a ds csak wep-et tud wpa-t nem. Ha még így se világos akkor kérdezz tovább.
www.gamepod.hu
Vajon Proffesor Layton lenyomja Kratost? Kíváncsi vagyok mi alapján fogak dönteni.
www.gamepod.hu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem az lenne a kérdésem ,hogy ha a Ds wifin keresztül szeretnék multizni ,akkor az eredeti nintendo wifi usbvel müködik csak ?
Vagy vehetek más Wifis usb a pchez és felismeri majd a ds ?
És egyáltalán hogy müködik ha nekem vonalon jön a net akkor a wifi usb hogy képes küldeni a dsnek bármit is ?Mert van wifim de nem müködik csak ha rajta keresztül jönne a net de a ds akkor se látja.Csak rádugom és már müködik is ?
De nem bonyolitom tul csak az érdekelne akinek van Nintendos eredeti usb wifije hogy mondja már el hogyan müködik !
köszi