Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem elõtte ki kell venni belõle a másikat...
Sziasztok!

Veszek ma egy 8 hónapos fehér Lite-ot 1 gigás kártyával +m3 adapterrel kérdésem az lenne hogy 4 gigás kártyát bele tudok passzírozni az adapterbe?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Aakoss
Várom az elsõ fórumos beszámolót...
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a tapasztalat a géppel kapcsolatban.

Bár továbbra is úgy érzem nem leszek meggyõzhetõ, a lite visz mindent.
De hátha... <#smile>

Mivel a DSi shop és a DSi exkluziv játékok régió lock-osak nem biztos hogy megéri importálni... hacsaknem jó beszélsz, izé olvasol jappánul...
Aki esetleg (J)apánban jár, nyugodtan megveheti a Chrono Trigger DS-t, mivel van benne tökéletes angol nyelv is. Persze csak az eredetit, mert különben cheat kódokat kell használni, hogy bizonyos részeknél ne akadjon ki a játék.<#pardon1>

Luminous Arc 2 nagyon jó játék lett! <#eljen>

Aakoss
Nem árt a (J) sem...
(J) azt jelenti, hogy "J"ó lesz tesztelni, hogy nincs-e valami védelem a szoftvertben, nem kell-e hozzá egy új system release estleg egy patch, hogy mire kijön az (E) mint "E"mberek mostmát játszhattok vele mint állat, vagy az (U) mint "U"gye megmondtuk, hogy ez is mûködni fog.

persze mirõl is beszélek, miért ne menne az eredeti játék... <#nemtudom>

Sephi
(J) ....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aakoss
khm...
2949 - Chrono Trigger(J)

Pont most írtam errõl privit,csak hogy ne csesszük szét a fórumot. Tovább priviben.
nyilvánvalóbb....

fotográfik kolomp edisön :D

oksa😄 És mivan ha talán a System miatt nemmegy?
Tejóég...szerintem a MMban eléggé lehúzzák az embert egy micro sd kártyával.Bár fogalmam sincs hogy mennyiért vetted,de szerintem drága volt😊 2000körül(alatt)már lehet venni 2gigás Kingstont, 3500 körül pedig 4gigásat.
Esetleg kamuzd azt hogy nem müxik ezzel a DS,akkor talán...
Sandisc. A media Marktban vettem, szted ha visszaviszem h hibás kicserélik?😄
Nem formatálásra gondoltam(bár esetleg próbáld ki a fat-ot és fat32-t is a formatálásnál),hanem egy másik sd kártyára. De ez csak tipp,szóval valami ismerõstõl kérj kölcsön.Milyen sd kártyád van?
Nemhiszem el, újraformáztam és a metroid megint fagy:S az m3 kártyával lehet gond?
Heh szépislenne ha gyári lenne😄 ám akkor egy sd formázás segíteni szted?
Nem tudom,nekem nem voltak problémák ezekkel a játékokkal. Lehet hogy az sd kártya miatt van.
gyáriak?
😊

Hát fagy a Metroid Prime, és a Zelda. Zomib BBq. Ezeken észleltem eddig, mert ezek a favoritok. A materoid valamikor akkor fagy mikor rákattolok h adventurer és kiválasztom a profilt vagy pedig belép és játék közben valamikor, a Zelda az játékközben, a Zomibe meg néha az intró után.
Akkor nem fontos,bár nem tudom,hogy mennyivel gyengébb vagy rövidebb az élettartama,mint az eredetinek.
Rohamkacsa: melyik játékok fagynak le? Nekem eddig az Order of Ecclesia fagyogatott.
Sziasztok!
Egy olyan poroblémába ütköztem, hogy egy pár játék játszás közben lefagy vagy amikor elakarnám indítani, pont akkor . mi lehet a hiba? valaki tudna segíteni?
Elõre is Köszönöm.
Totis
Utángyártott. Eredetim sajnos nincs. A Lite-hoz rendeltem de még jó az eredeti.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

A pótakksi az majd lehet hogy érdekelne engem is. Eredeti vagy utángyártott?
köszönöm a sok segítséget. 1000 hála
Totis
Ha nem jó az akksi akkor nekem van egy eladó pótakksim...<#idiota><#zavart1>
Ha nincs betörve a kijelzõ illetve a zsanér megrepedve valamint minden gomb jól mûködik és tölt a Lite, akkor nagy valószínûséggel jó a készülék. Az akksi állapotát sajnos csak használat után fogod tudni kideríteni.

Aakoss
Azért 13 -ért érdemes jól megnézni a gépet, esetleg ha tudsz szerezni egy töltõt akkor érdemes rátölteni megnézni, hogy valóban mûködik rendesen... mielõtt megvennéd.

Sephi
Ha jo allapotban van akkor jo. Toltot tudsz hozza venni 1000-ert... igaz nem erdeti de egy erdeti sem lehet tobb mint 2000...persze nem 576-ban 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

thank you, 13 ért egy lite, aminek nincs töltõje, ok? 😊
Totis
Még nem. De ami késik... Az a gond, hogy nincs nagyon idõm játszani a Wii-vel. Ha kis idõm van akkor Castlevania a DS-en.

Sheltem
Ég és föld. Hidd el nekünk. Felejtsd el a régi dst vegyél liteot.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aakoss
"A DSi-vel együtt indul a DS-es Virtual Console: legálisan, Nintendo Pointokért tölthetsz le SNES-es, NES-es, GBA-s játékokat."

Erre nem vennék mérget... várjuk ki a végét... proci csere volt. Szerintem bukó lesz a GBA is.

kisgabo
én már megvárom a DSi-t... ráérek.

totis, nyomatod wii-n az animalt? 😊

Sephi
Ds Lite minden szemszogbol jobb mint a sima Ds.

Totis
Rosszabb. sokkal. Nekem Lite-om van és gyönyörû a kijelzõje.
Használtan egész jó áron kapsz DS Lite-ot. Sima DS-t ne vegyél.

mostanság szeretnék venni egy DS-t. Azért kérdezgetek ennyit,mert nem igazán láttam még testközelbõl ds-t. A másik pedig,hogy az elsõ szériás ds-nak tényleg rosszabb a kijelzõje,a lite hoz képest vagy annyira azért mégsem ég és föld? 😊
Mikor akarod megvenni? Ha ráér áprilisig, várd meg a DSi-t, amúgy pedig lite.

köszönöm, és a kijelzõkkel kapcsolatban mi a véleményed? DS vs DS lite vs DSi
A DSI-ben beépített böngészõ van, valamint ugye nincs GBA port.
Ebbõl arra következtetek, hogy a 4 mega rambõvítést a gépbe építették.
Ebbõl esetleg még profitálhatnak a késõbbi játékok.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

A DSi-vel együtt indul a DS-es Virtual Console: legálisan, Nintendo Pointokért tölthetsz le SNES-es, NES-es, GBA-s játékokat.
Aakoss
Szinte biztos, hogy fognak kijönni DSi játékok... de ez valószínûleg kimerül a kamerát támogató gamékban. (szvsz a többit viszi a régebbi DS gépek is)

Õszintén szólva ez a része engem nem mozgat. Jobban örülök a GBA procinak 😊
kamera helyett igazán mehetett volna bele valami erõsebb processzor, ami simán megeszi a SNES romokat 😛
persze ez csak álom, mert a Nintendo nem warezra játszik... egy SNES slottal meg hülyén nézne ki a handheld 😄

A fejlõdés jó, akinek ilyen szuperinteraktív kézikonzol kell, vagy épp most éli a gyerekkorát annak biztos jó lesz a kamera és biztos nagyon fogja élvezni az azt támogató játékokat.

Aki viszont még C-16, C-64 -en kezdte el kergetni a biteket, azoknak fontos marad a visszafele kompatibilitás, mégha emulátorral is.

Persze ez csak az én véleményem. De én DSi -re tuti nem fogok cserélni...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Inkább Lite-ot vegyél,minden cuccal együtt(kártyával) olyan 30körül szoktak lenni,csak a gép 20körül van. DSi kérdésben nem vagyok biztos,de sztem lesznek amik csak DSi-vel mûködnek,vagy lehet hogy akkor kapsz majd valami külön funkciót ha van DSi géped. De ezt nem tudom pontosan.
Sziasztok. Szeretnék venni egy DS-t csak nem igazán vagyok hozzá értõ. Melyiket ajánlanátok? a ds-t vagy a ds lite ot? Ezek kb mennyit érhetnek most használtan? (pl láttam egy használt ds-t 14 ért töltõvel ez jónak számít, vagy ne várjak tõle túl sokat) Az elképzelhetõ, hogy a jövõben jönnek ki olyan játékok amelyek csak a DSi-t támogatják? Köszönöm a segítséget elõre is 😊 Have a nice day
A Nintendos usb wifi továbbítja a jelet a DS-nek de elõtte fel kell rakni a pc-re egy szoftvert ezután a ds-en be kell állítani, ez az eredeti nintendo wifi usb stick-el annyi, hogy a beállításnál rákattintasz a connect to nintendo usb stick gombra és már megy is, esetleg tûzfal megtudja fogni.
Vagy még egy wifi router segítségével lehet megoldani a dolgot, de eben az eseten figyelni kell rá, hogy a ds csak wep-et tud wpa-t nem. Ha még így se világos akkor kérdezz tovább.

www.gamepod.hu

http://gamepod.hu/iras/a_vga_08_jeloltjei.html
Vajon Proffesor Layton lenyomja Kratost? Kíváncsi vagyok mi alapján fogak dönteni.

www.gamepod.hu

Anubys
Nekem egy sima WiFi-s router-em van, azzal tökéletesen mûködik.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sziasztok !!

Nekem az lenne a kérdésem ,hogy ha a Ds wifin keresztül szeretnék multizni ,akkor az eredeti nintendo wifi usbvel müködik csak ?
Vagy vehetek más Wifis usb a pchez és felismeri majd a ds ?
És egyáltalán hogy müködik ha nekem vonalon jön a net akkor a wifi usb hogy képes küldeni a dsnek bármit is ?Mert van wifim de nem müködik csak ha rajta keresztül jönne a net de a ds akkor se látja.Csak rádugom és már müködik is ?
De nem bonyolitom tul csak az érdekelne akinek van Nintendos eredeti usb wifije hogy mondja már el hogyan müködik !

köszi
elkelt, ne privizzetek miatta

Köszi szépen a segítséget! Így már mûködik😊