Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Bevallom nekem is van "okosito" kartyam de ha azon is problaok ki jatekokat akkor sem fagynak. G6DS Real a neve...

Igaz jateot tobb mint 2-3 orat nem jaccotam rola.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aakoss
Ja egyébként az igaz, hogy aki okosító kártyát akar használni, az tudja megoldani a vele kapcsolatos problémákat, ha nem tudja akkor kuka <#eplus2>

Aakoss
Be kell menni az ajtón, elmondja, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy odaadja a varázslatokat. Ha megvan akkor mehetsz a kapukon. Ha nem tudsz bemenni az ajtón, akkor beszélj még az öreggel.
Ja és Spekkio utasítását pontosan kell követni, mert egyébként ottragadsz 😛

Aakoss
Nem kell minkettõ... vagy a patch vagy a cheat, de M3real esetén a patch megy. Vagy az eredeti játék...

CHEAPBOY
Pontosan😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Elakadtam a Chrono triggerben.
A helyszín: The End of time
Sehogyan sem tudok rájönni, hogyan lehetne innét továbbjutni.
Tud valaki segíteni?

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Hol találok ilyet?

frnckss

Kell hozzá a legfrissebb cheat adatbázis és meg kell patchelni,akkor mûködik.
Vedd meg csillagom akkor nem fog fagyni... és sok hasonló szép játékot fog csinálni a square a pénzedbõl...
Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a Chrono trigger ne fagyjon M3 realen? Van valami rom szétszedõs okosság?
Help!!<#vigyor1>

frnckss

DJS8
hoppá

köszönöm a sok segítséget. végre tudtam egyet venni. a vateráról a feketét top gun játékkal 22be postával. 😊
Aakoss
Nem mintha számítana...
3055 - Chrono Trigger (U)

már felvettem a kapcsolatot, thnx
cheapboy itt árulitt árul az sg-n

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

26ért R4 és 2gb memokártya,védõfólia(szóval valószínûleg nem is karcos) is jár hozzá.
írtam a srácnak rengeteget a lite tal kapcsolatban, de nagyon karcos volt se töltõ se ceruza, se fólia, csak natúr lite.
Totis
Nem olyan régen volt egy DS Lite 13e-ért a Vaterán. Szerintem azt megérte volna megvenni. Igaz a készülékház kicsit karcos volt de azt leeht külfölrõl rendelni pár ezer Ft-ért.

Aakoss-al egyetértek. 20-25 között kapsz jó kis Lite-ot már.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

köszönöm a sok hsz-t és a segítséget. megyek levadászom az egyiket 😄
Aakoss
Elnézést a több postért, de ez az utolsó...

Vatera:
Aukcio 1
2 játék, és sokkal jobban használható játékok, Lite és ugyan úgy 26

Aukcio 2
Cobalt Blue kiadás, ami azt jelenti, hogy tényleg új még gari is van rá 24

Aukcio 3
Aukcio 4
20 -ért játékkal

Persze rád licitálhatnak, de hidd el elõbb utóbb le tudsz ütni egy DS -t nagyon jó áron.

Aakoss
Lehet, hogy 2 játékkal baráti, de milyen két játék?

Egy Nintendogs, amit addig élvezel, még az elsõ pár napban örülsz a DSednek, aztán sosem játszol vele többet, esetleg arra használod, hogy asszony behúzza tõled a DS -t, bár nálunk asszonynál is elég rövid életû volt a nintendög...

NFS... hát nem derül ki, hogy melyik NFS, de megmondom õszintén, hogy mindegy, DS -en trágya, nem erre van ez a kis gép.

Ha NFS -t akarok, akkor odaülök a számítógéphez, elõveszem a FFB-es kormányt, aztán lehet tolni neki, úgy nem 3 nagy pixelbõl áll az egész, elmosáskor 2 -bõl.

Valóban eltúloztam, de valljuk be, egy Puzzle Quest / New Mario vagy egy M64 -el már azt mondanám, hogy baráti. <#ejnye1>

Aakoss
26 -ért nagyon nem jó ár, csak akkor, ha adnak hozzá valamilyen okos kártyát. De csak DS -t 26-ért semmiképp se.

Tudom más téma, mert nyáron sokan szabadultak meg a nyeremény DS-üktõl, de 20-22-ért simán lehetett vinni a zsír újakat.

Úgyhogy így kapuban a DSi -vel, ha nincs fölösleges 6-8 ezer forintod, akkor inkább ne kapkodd el... szerintem...

Sima DS -t semmiképp nem szabad megvenni, ha ingyen adják, akkor fogadd el, amíg le nem megy a Lite ára <#idiota>

Anubys
Az ár baráti a 2 játék miatt, de ha tudsz még rákölteni, inkább egy Lite-ot vegyél, sokkal szebb képe van...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Régi DSt inkább hagyd,szerintem +10ezerért megéri a Lite. Akksija is sokkal többet bír.
az 576 konzol utolsó számában volt a várható ára a dsi nek, ahhoz képest nem igazán olyan :S
köszönöm a segítséget, azt már néztem pont 😄
nem rég kaptam egy ajánlatot 18 ba világos kék ds, papírjaival, doboz, 2 játék (nfs, nintendogs) hibátlan kijelzõ. (annyi a gáz csak, hogy sima DS, és nem tudom, hogy a régi DS kijelzõje milyen minõségû :s)
Aproneten nézelõdjél,most pl van egy srác aki 26ért árulja,az egész jó ár.
kisgabo
én biz eladtam, egy wii miatt. de ha jön DSi, akkor valszeg bezsákolom..

hehe 😄 elhiszem
elõbb szabadulnék meg a TVmtõl, mint a ds lite-omtól 😛

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

ds lite ot vennék....
Totis
Az amikor dump-olják az eredeti kártyáról a játékot és felteszed egy "flash"-kártyára. A játék kódjában vannak olyan ellenõrzõ algoritmusok amit a gyári kártyára írtak és "flash" alapún nem eggyezik a checksum.
Ha esetleg hülyeséget írtam akkor kérlek javítsatok ki.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Lehet, hogy láma vagyok, de mi az a piracy check?

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
rendelek is, kell majd DSi hez...

msn el mizu?

Aakoss
Chrono Trigger nagyon jó lett.
SNES -es verzió kibõvítve az animációkkal, plusz egy-két új funkció, ami a fõmenübõl érhetõ el a savegame-k segítségével.

Van egy cheat, ami elvileg kikapcsolja a piracy check-et, de ez nekem nem mûködött m3 real, de a hozzá készült patch program helyretette.

És igen, a (J) verzió tartalmazza az angol nyelvet is. Sõt alap beállításként angol. 😊

Sheltem
Puzzle Quest k**ára megért 2000 ft ot jó vételt csináltál <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
bocs, Mammut 1 = Mammut 2... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Mammut 1-ben a Saturnban árulnak pár DS játékot 1990-ért, egy bazi nagy turizóban vannak kirakva a kiállított Wii-vel szemben. (én vettem egy Puzzle Quest-et, de van még Soul Bubbles, Megaman Battle Network, meg pár fiatalabbaknak való cím + egy rakás brain training, ha érdekel valakit...)

Sheltem
Topic javítva. Thx orkenyid

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A DX megy 😊

kisgabo
ops

gameyeeeah nem árul DS-hez már okos karikat, dealextreme meg be se jön.

kihal a cucc?

Sheltem
Úgy tûnik, hogy ahol hostolva volt a banner megszûnt.. Türelmet kérdek igyekszek helyrehozni(ha nem is az utolsó állapotot).

ds lite ot vennék ( ajánlatokat pü ben várok, köszi)
Köszi, utánakérdezek ez melyik

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

jól van Humor Herold, mindenki kacagott, leülhetsz, cukorka...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

DJS8
juhhé

kisgabo
ja, már mûködik.

jövöre veszek DSi, kiv vagyok.

Rune Factory2-ben hogy lehet átmenni a dungoen-ökben levõ kerítéseken?
Anubys
Ha M3Real (vagy M3 Sakura - bár ezt nem hiszem) a kártya, akkor igen, különben csak 2 gigáig kezeli...