Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
Rendben értem 😛

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Borgi
ezt az uj corét probálta már valaki? elég fincsinek tünik

éppen skate it-et tolom, az is nagoyn bejövõs, és nem csak azért mer benne van a specialstol a ghost town 😛

porki fagyok fállalon

16 évesen te még nagyon fiatal vagy😊 Itt a jónép nagy része 20as vagy 30as😊 DSre van bõven mindenféle játékból. És van olyan is ami "gyerekes"nek néz ki,de nagyon jó mint pl a Phantom hourglass vagy a Chocobo Tales. Nézd meg a gamespot.com oldalon DS játékokat,ott mindegyikrõl van videó vagy kép, és kategórriánként is meg tudod nézegetni õket.
kakaoskalacs
Üdv 😊 olyan kérdésem lenne hogy vannak nem csak "kisgyerekeknek való" jatekok Ds-re? Vagy 16 évesen már kinöttem az ilyenböl és abszolut haszontalan lenne? Gondolkodos, mászkálos, FF meg DQ meg hasonlok érdekelnenek.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

shenmuedc
Szerintem ez csak veszi a wifit, acess pointnak nem jó, de lehet, tévedek
Sziasztok ! Kellene egy kis segítség , kaptam egy egy ilyesmi usb wifi - t ( Ez ) , ez meg felel ahhoz , hogy a ds-t össze kössem vele ?
Banyapapa
FF4

aabyssx
FF4, vagy DQ4?

www.youtube.com/aabyssx

Már nem kell a help segítettek. Azért thx 😊

Hello!

Valaki segítsen létszi! Van egy DSTT flash kártyám és feltettem a Phantasy Star Zero játékot, de lekellett tölteni a játékhoz egy Cheat fájlt, hogy mûködjön a game. Azt írták oda másoljam be ahol van az usrcheat fájl és a nintendon a kártya cheat menüjében pipáljam ki (vagy a yes re kattintsak) azt a cheatet amit felmásoltam. Na és itt van a gond! Belépek a Cheat menübe és üres. Mi lehet a baj?

Borgi
sztem psp-n jobban tudsz emuzni, de javitsatok ki okosabbak ha tévedek, mivel nincs pspm :C

porki fagyok fállalon

rezes
Sziasztok!
Gondolkodom igy karacsonyra meglepni magam valami handhelddel.Rpg fan vagyok ugyhogy elso sorban ezekkel szeretnek jatszani.Kerdesem az volna hogy mennyire lehet MD ,SNES emulatorokkal regi jatekokat futtatni a ds-en?Regi FF-ek ,Shining Force II es hasonlok?Ha esetleg Lite mellett dontenek miket kellene venni hogy fussanak az esetlegesen kiprobalasra leszedett jatekok?Illetve tudom nem ildomos itt a konkurens jatekgeprol kerdezni de a teljesseg kedveert megemlitem, hogy szamitasban van nalam a PSP is elso sorban a PS1 jatekfuttatasi kepessege miatt, illetve hogy az is tele van kulonfele emulatorokkal.Esetleg valaki tud arrol infot hogy azon a konzolon hogyan lehet a regi jatekokkal boldogulni?

Fonok.Ki az a corporation?

hello!

Melyik Flash kártyát ajánljátok,ahol normálisan frissitik a cheat adatbázsit? Tehát mostani játékokra is jók. Nem cheat editorosat keresek,mert semmi kedvem szerkezgetni.
Borgi
hol élsz te? ;*-C

porki fagyok fállalon

Köszi szépen a segítséget!
Azt hittem, hogy a meglévõ játékaidat akarod futtatni...
Anubys
Lameboy
GB/GBC-hez. GBA-t pedig hardveres kieggel (M3 Real-hez GBA extension pl)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

De nincsenek olyan emulátorok, amelyekkel ezek futtathatók?
gb/gbc játékokkal sehogyan, a gba játékot meg az alsó (nagy méretû) foglalatba kell dugni...
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy nds-en hogy tudok gb, gba illetve gbc játékokkal játszani?
Asszem mindegyik kártya (legalábbis amelyiknek jó a homebrew támogatottsága) futtat emukat. Most én is nes,snes emut nyomatok rajta. Bár a SNES nem a legjobb,nem fut rajta minden játék. Mondjuk az is szép hogy 8gigás memokártya tele van ilyen 1-2megás romokkal😊
CHEAPBOY
Jaaa hogy olyat is tud...? R4es is?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Anubys
Nevetni fogsz, DS játékok közül csak pár köt le, ezek közül amik kijöttek itthon, azok megvannak eredetiben, szóval csak kb. 3-4 DS játék van rajta. Viszont tele van SNES, Megadrive, GB, GBC, GBA, SMS meg GG rommal. Fõleg emulátorokat tolok rajta.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

CHEAPBOY
Jesszus, minek akkora, ráfér az egész DS (kötelezõ válogatás) Biblia A-Zig...😊

CHEAPBOY
Még jó, hogy segíthettek itt😊

Anubys
Nekem 8 gigás van, és viszi, csodálkoznék, ha a 4 gigással lenne baja... 😊

Aakoss
Nem próbáltam, mert a 2GB -os kártyát se töltöttem még meg sosem. Persze ez nem jelenti azt, hogy valakinek ne lenne nagyobbra szüksége. Ha DS-en akarsz zenét hallgatni, vagy ilyesmi...

De visszatérve a kérdésedre. Én úgy tudom, hogy az M3 Real kezeli az SDHC kártyákat, márpedig javítsatok ki, ha rosszul tudom, de ami SDHC -t kezel, az kezeli az összes SDHC kartyát.

Azért itt egy kis biztosíték:
M3 fórum

Az M3DS Real kártya mennyire szimpatizál egy 4 gigás SDHC karesszal? Vennék egyet mert jó áron van, de azért attól szarok hogy nem mûxik együtt az adapterrel.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

köszi, megoldódott a probléma 😊
ja és még 1 dolog , amerikában vettem szóval nem nagyon szeretném vissza küldeni (posta költség miatt) , akkor már jobban megérné venni egy újat , nem tudjátok , magyarországon ,bárhol lehet kapni?(actoin replay ds)
senki nem tudja mi lehet a probléma?
sziasztok!

nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést , de problémám van.
Egy kb 1,5 éve vette, egy action replay ds-t és hát elromlott szerintem ugyanis amikor berakom a kb 1,5 éve vett ds lite-omba akkor ki se jön a nintendo felirat felül , amikor megvettem még jó volt kb egy olyan 1 évig , de utána csak ez van berakom , nem érzékeli kész.
Próbáltam kitisztítani , meg minden és soha nem ismeri fel.
Esetleg valakinek lenne ötlete?
Végleg tönkrement?
Vagy ha meg lehet javítani , hol találok erre megfelelõ szervízt?
Minden választ köszönök 😊
üdv
köszönöm a helpet, DSTT már megis van rendelve ^^
ingyenes szállítással kb mennyi idõ, mire megjön?
koryne
A DSTT-hez egyelõre elég jó a support és mivel kezd elterjedni, ezért sztem lesz is hozzá egy darabig. Mellesleg jó kis kártya, kb fél évet használtam. Jelenleg is megvan, de kölcsön van adva a DS-emmel együtt. Az ára sem vészes.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Totis
Én mondjuk az Ez5+-t javaslom szintén onnan.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

nemszóltam, nemszóltam, már találtam infót ^^"
csak még 1 kérdés:
ahhoz, hogy letöltött GBA játékok menjenek a DS-en, milyen kártya kell?
Aakoss
Nem igazán szoktak itt ilyen kérdésekre válaszolni, mert már több esetben moderálták miatta a topciot.

Egyébként GBA nem fog vele menni, mert nincs hozzá slot2 kártya. Lehet, hogy tudja mindazt mint az R4, de õszintén szólva nem lehet tudni, hogy lesz-e hozzá olyan support, mint az R4/M3 -hoz... márpedig ha nincs hozzá support, meg frissítés, akkor egy idõ után elavul és csak korlátozottan lesz használható.
Ebben az esetben nem biztos, hogy megéri spórolni.

De akkor jársz a legjobban, ha játékokat eredetiben veszed. a filmet meg a zenét mindegyik ugyan olyan jól játsza le, mert megy rajtuk a moonshell.

A válaszok sorban:
-kábé
-nem
-azt nem a kártya tudja, hanem program
hali embereeeek! ^_^
karácsonyra kapok DS-t, de a kiegészítõknek a beszerzését azt nekem kell intéznem, szóval lesz egy pár hülye kérdésem, mivel totál nem értek ehhez a témához, azért szeretném ha segítenétek és válaszolnátok rájuk :3
szóval ez:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10403
a kártya ugyanazt tudja, mint egy R4 kártya? lehet vele játszani GBA játékokat? le tud játszani zenét meg minden? mert az R4 kártyáknál vhogy több dolog volt felsorolva a leírásnál...
ömm egyenlõre több nem jut eszembe, lécci választ xD
jah, már itt is B gomb téma van :S......
Nem sûrû probléma,magyar fórumokon nem is olvastam róla,bár pont akkor egy másik srácnak is ez volt a baj a DSével.
egy konzolboltból vettem, már beszéltem a sráccal. azt mondta merítsem le ( amit így nem tudok mert folyton kikapcs) és töltsem fel. ha nem ok akkor leszervizeli. de õ még ilyen rõl nem hallott 😄
Van egy olyan sanda gyanúm,hogy az van, ami nekem volt nyáron,processzor megadta magát. Nálam a B gomb megnyomásával lépett ki. Procit kellett cserélni. Ha tudod,sûrgõsen vidd vissza annak akitõl vetted.
töltõre tettem de így is kikapcs :S
persze használt (ez lemaradt)
zöld a led, és játék közben hírtelen lekapcsol :S
Sephi
Fel van az toltve rendesen? Nem piros a led?
Hasznaltan vetted? Mert akkor lehet szar aksival adtak el neked a gepet 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szeretnék egy kis szakmai segítséget kérni. Nem rég szereztem be egy fekete dsl-t és a következõt csinálja: kb 5-7 perc játékidõ után egyszerûen lekapcsol. Ezt eredeti ds játék mellett produkálja. Ez után beletettem egy eredeti gba játékot és ugyan azt mûveli :S de ha nincs benne játék csak simán be van kapcsolva nyomogathatok én akár mit nem kapcsol ki véletlenszerûen. mi lehet a gond?
Top Gun DS eladó / cseréhetõ, csúcskategóriás játék 😄😄😄