24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Nuki #22033 "The World Ends with you" is legyen kinn akkor már (:
Mondanám, hogy Pokemon, a Diamondnak szép borítója van, gondold meg =) -
#22032 Barátom, ez egy "poén", ha ismered a nagy klasszikus Wizardry 1-et, akkor tudhatnád, hogy az nézett ki így. És ha jól emlékszem t'án a Morrowind-ben is volt egy ilyen retro-dungeon. Az igazi grafika kb ilyen:
Nincs ezzel semmi gond, kicsit darkos, jó tesz a hangulatnak. -
#22031 Mielőtt belemkotnel, én az USA-ban vettem.
-
#22030 Game: Apollo Justice: Ace Attorney (DS)
Release Date: Feb 19, 2008
Ó te. -
#22029 Ó te. -
#22028 De mar van. Mult ev April 4-ediken mar javaba toltam :D -
#22027 Az Apollo Justice epizód sztem nem annyira régi, nincs még 1 éves. -
jelod #22026 VALAKI lécci SEGITSEN már mert új nintendo tulaj vagyok és nem sikerül a témáját megváltoztatni a nintendomnak a kárty ami benne van az egy R4-es kártya, és azt is tudom hogy a gépen a theme maában azon belül az almappákba (theme01, theme02 stb )kell bele rakni a témát de így sem sikerült !!! -
Dj Siegfried #22025 azt hittem vmi értelmes játék címére vágytál -
#22024 Metroid Prime Hunters...Frissíteni akarunk nem visszamenni a múltba ha jól értettem.
Vegytek a hozzászólásoddal semmit nem segítettél Konkrét címeket kérek.
Tehát eddig Gta, Giana sisters, Hotel Dusk(ace attorney szintén régi cucc vagy tévedek?) -
vegytek #22023
szerintem legyenek két sorban a játékok:
1.sor: must have
2.sor: közelgő megjelenések -
Dj Siegfried #22022 Metroid Prime Hunters, GTA, -
Csokis #22021 Giana Sisters DS legyen mindenképpen! -
#22020 Ace Attorney sorozat egy tagja, Hotel Dusk, és POKÉMON b+ ;) -
#22019 Nem nem aludt be, lenni itt csak inkább fórum helyett gta-zok mikor van időm(jóvanna egyszerüen kervajó a game).
Naszóval, múltkor kaptam kritikát, hogy túlságosan jrpg fíling a banner így most kérek szavazatokat, hogy mik legyenek kinn boxartokként(Gta DS gyenge diktatórikus behatással fixre szavazva a többire várom a tippeket és a héten mindenképpen frissítem(ha rajtam múlik már holnap).
Pokémónnal kiméljetek azért -
#22018 banner bealudt... -
Dj Siegfried #22017 metroid hunters wifi party vki? -
kuala #22016 Üdw. A vaterán hirdetnek ketten is acekardot. Hogy lehet megtudni,hogy nem vmi fake kártya? Esetleg megnézné valaki? -
#22015 WTFIZTIZSHITZ??? ^^
-
#22014 Csak védeni akartam a sátán kámpenit Bestiálisgép. -
#22013 Újabb remek first person RPG. jött ki.
Lassan kéne frissíteni a bannert. -
#22012 ...Miközben egy DSL van a képen? Nem hiszem, Timót. -
#22011 :DDDDDDDD -
#22010 DSi-re gondol... :-D -
#22009 Köszönjük, Emese. -
#22008 No igen, kb. a macskák IQszintjére van belőve a nincsendógagyi. -
#22007 wááá...
-
#22006 Upsz -
#22005 -
Csokis #22004 Na, végre volt időm és kijátszottam a Giana Sisters DS-t. Tetszett, nagyon is. Meg is veszem, amint nálunk is kapható lesz. -
Nuki #22003 Pl a Geometry wars nem fog annyira akadozni rajta :D -
#22002 Van egy "felesleges" M3Simply DS-em és egy 2 gigás microSD kártya bele, 5k, bp-i személyes átadással, kipróbálható, mindene működik, dobozos.
PM, ha kell valakinek. -
#22001 Ez mit takar? Neked mitől lett jó a DSi?
Mi az a funkció ami új és használsz?
Én meggyőzhető vagyok... :) -
#22000 sztem jó a DSi, az ára qva xar.... -
#21999 Amiutan a sajátod a DSi azután érzed meg miért jó. Addig nem. -
#21998 Nem értek egyet. Én pont a GBA slot miatt nem cserélnék. Nem vennék még egy konzolt, főleg nem egy GBA -t, de így szívesen játszom vele. Arról nem is beszélve, hogyha vennék egy GBA -t, abba aztán dughatnám a M3 real -t :)
Nagyobb a kijelzője? Erősebb a processzora, van rajta kamera.
Szerintem a kijelző nem számít, a processzor majd beérik, meglátjuk mit tud produkálni, de a DSi only játékok amik kint vannak a nintendo oldalán... hát... mondjuk úgy, hogy nem ájultam be tőlük... megnézem ki fog a buszon 1 méterről integetni a DS -nek (szedni a fáról az almát...) :)
Kamera? Nem tudok olyan játékot elképzelni, amit szívesen használnék kamerával. Fényképzeni meg ott a telefonom.
DSi: Az vegyen, akinek van rá plusz 15 ropija, amiből bőven megvehetné a flash kiegészítőt sokgigás kártyával a DSL -hez és nem akar GBA játékokkal játszani.
DSL: Az vegyen, aki szeret nosztalgiázni és fontos neki a GBA, de nem akar minden konzolból egyet tartani otthon, vagy csak szeretné magával vinni mindig. Illetve az, akinek számít az a +15 pénz.
Szerintem.
Fényképzeni nem DSi -vel fogsz, Zenét hallgatni nem DSi -vel fogsz, kamera előtt ugrálni, maximum otthon fogsz... talán arra jobb a PS2 cucca, de az sem hanyattvágós.
Elnézést, nem fikázom a DSi -t, csak számomra semmi olyan újat nem nyújt, amire felcsillanna a szemem, de cserébe elveszik a GBA -mat :)
Úgyhogy marad a Lite és ha számít az én véleményem én DSL -t vennék. -
#21997 biztos hogy jobb mint a sima DS, hisz' nagyobb a kijelzője. gba amitt nem kell sirni, arra ott a gba szvsz. az meg megint más kérdés, hogy megéri-e váltani DS-ről DSi-re. -
Nuki #21996 Nekem nincs, és nem is lesz, de megírhatom neked előre, hogy: jó. ;D -
#21995 van egy DS em, új, fehér. -
mysa #21994 Én most ezt vettem. Bár a Ds-t még most fogom beszerezni.