24434
Nintendo DS/DS Lite
  • vegytek
    az m3 simply mentései kompatibilisek-e az m3 real mentéseivel?
  • qper
    Hja, néha hajlamos vagyok átsiklani az apró részleteken :)

• Csokis
    Ezek szerint mégsem pontosan úgy jártál el. Csak kötözködök.

* Run the relevent build for the game you want to play (see 'Which games are compatible with ScummVM DS' below.
  • qper
    Úgy jártam el, ahogy az oldalon le van írva, de most nézem, hogy más-más bulid kell a progikhoz. A Flight Of the Amazon Queen-t a-bulid-el indítottam, nem is látta a progit. Az oldal szerint B-kell neki, úgyhogy valszeg a rossz bulid kavart be :(
  • Nuki
    Szeretnélek feleségül venni.
    (nem ismertem még a linket)
  • Csokis
    A saját oldalán szépen le van írva a menete, KATT! De ide is bemásolom:

* Copy the scummvm NDS files on your MicroSD card using your PC card reader
    * Copy the games you want to play onto your MicroSD card in any location, one per folder
    * Boot the DS with the MicroSD card and card reader inserted
    * Run the relevent build for the game you want to play (see 'Which games are compatible with ScummVM DS' below.
    * Click 'Add Game'. Select the folder where your game is stored. Click 'OK'. Click 'OK' in the settings dialog.
    * Click 'Start'.
  • Tinman #22067
    Resident Evil Deadly Silence DS... 3.500
    Super Mario 64 DS... 3.000
    Brain Training... 1.500

Együtt csak 7.500.

Postai utánvét only.
  • qper
    Feltettem a Scumm-ota gépre, faszán el is indul, próbálkoztam a Flight of the amazon queen oldaldól (scummvm-ről töltöttem le), ez egy queen.1c nevű file. A Scumm abszolute nem látja magát a file-t, mit csináljak vele? Nevezzem át .nds-re vagy mitévő legyek?

• Dj Siegfried
  • qper
    pont nekem is eszembe jutott a Hearth of Darkness a minap, hogy miért nincs belőle egy fain DS port.

Valaki Scumm-hoz nem tudna adni némi segítséget?
  • Sephi
    Suikoden 2 óta egyik sem volt ilyen jó mint ez.
  • NormalisEmber
    Abszolút indokolt a 270mega, mivel tele van anime betétekkel(bár kicsit agyontömörítettek)+tényleg sok a digitalizált szöveg(szinte mindegyik fő jelenet szinkronizálva van).
  • Dj Siegfried
    hi, van olyan action 2D platformer játék DS-re, mint anno a Heart of Darkness volt PSX en?
  • qper
    Tudna valaki segíteni hogy a Scumm DS-t hova kell feltelepíteni a kártyára? (m3real). A progik ugye mennek a NDS könyvtárba, de magát az alkalmazást hova kell felrakni? Letöltöttem, kicsomagolás után ott van egy rakat file, a readme meg csak arról szól hogy játékokat pakoljam az NDS könyvtárba.

Help me pls.
  • mysa
    Ok,kösz
  • koryne
    Meg lehet.
  • mysa
    Azt meg tudná valaki mondani ,hogy egy USB-s Wi-Fi adapterrel meglehetne oldani a kapcsolatot a ds és a gép között vagy szükséges hozzá egy router ?
  • Aakoss
    Voltak a játékból is kockák... én úgy láttam.
  • Dj Siegfried
    jah beszélnek is benne nem csak buborékos szöveg van :S
  • kisgabo
    tréler... nem a játékból vannak a kockák, de este kipróbálom..
  • Aakoss
    Suikoden trailer
    A trailer jól sikerült szvsz...
  • kisgabo

270 megás rom, vamait tudhat..
  • Sheltem
    Hát akkor a banner így első nekifutásra így sikerült. További ötleteket várok, lehetőleg 2009es vagy még meg nem jelent játékokról.
  • Dj Siegfried
    feel the magic
  • Anubys
    Bár cult-classic nem lesz, de a Tokyo Beatdown egy elég jó Final Fight klón, valamint Moon, Valkyrie Profile, Broken Sword - Shadow of the Templars, Elite Force: Unit 77
    Most így hirtelen...
  • vegytek
    puzzle quest? mióta megmutattam a páromnak, állandóan a kezében látom a ds-t
    bár, így legalább tudok a pc-n játszani
  • Nuki
    #22035: köszönöm!

#22046: én írtam: #22033
  • Sheltem
    Na boxartokra ötletek eddig: eddig Gta, Giana sisters, Hotel Dusk, The Dark spire, kéne még kb 2-3 frankó cím és holnap vagy legkésőbb szombaton megcsinálnám a bannert.
  • koryne
    Jaja, tudom, nem is a randommal van bajom, hanem hogy szinte mindig 1! Nem én játszottam vele (a férjem), de miután már 10 perce anyázott folyamatosan, hason fekve, ds-sel a kezében, megnéztem, hogy mi zavarja ennyire. Még további 5 percig néztem (addig mindig visszatöltögette) és kb a 20. próbálkozásra dobott neki egy 3-ast... Elmentette egy másik slotba, visszatöltötte a régit és a következő már 8-ast dobott (a papoknak járó maximumot), úgyhogy végre mehetett tovább :)
    Szerk.: vicc, hogy egy játék szar rnd-függvénnyel szívatja a játékost...
  • Tinman #22044
    A Wizardry első pár része nekem nem ment le a gyomromom már akkor sem... most sem, pedig RPG és jRPG-vel kelek/fekszek, min. 20 éve.
  • Tinman #22043
    Hát az AD&D szabályok már csak ilyenek... ez a része mondjuk jó nagy marhaság. Emlékszem, hogy az ilyen RPG-kben az ember szintlépés előtt mentett, aztán utána megnézte mennyivel is nőtt a HP. Ha alig, akkor addig reload, amíg nem lett normális érték. Kellett is ez majd' az összes ilyen játékba, mert helyenként pár főmonsztához még ez is oltári kevés (pl. IWD fekete sárkánya).
  • Beast Machine
    Nem akadékoskodni szerettem volna, csak az "Ó te" után lemaradt egy smiley, my bad, eredetileg poénnak szántam.
  • Anubys
    Retrogame alapműveltség kérdése... :p
    A Mazes sem rossz, meg még van pár ilyen, de azokat már végigtoltam. Konkrétan örülök, hogy kijött a Dark Spire, gondoltam, talán mást is érdekelhet... Na megyek, tolom tovább...
  • koryne
    Egyébként nekem a Darkspire grafra határozottan bejön. Kissé elvont, szeretem az ilyesmit. Viszont ami miatt nem játszanék vele, az az, hogy szintlépésnél elvileg randomra dobja a kapott hp-t (ami nem is akkora probléma), gyakorlatilag az esetek 95%-ában 1-es lesz az a random! A magasabb szintű szörnyek ellen bőven nem elég ennyi fejlődés.
  • Sephi
    Ja.
  • Tinman #22038
    Wizardry 1? Atyaég... 5 éves voltam kb.
    Az a baj, hogy ez egy olyan poén, amit majdnem, hogy senki nem ért...

Amúgy a DS azért többre is képes:
  • Sephi
    En ezt nem tagadtam. En azt mondtam, Apr. 4-en mar toltam. Te akadékoskodtál.

Valóban lényegtelen. De szvsz ez volt a leggyengébb rész.
  • Beast Machine
    Én az eu kiadásra gondoltam, az Május 9-én jött ki, de lényegtelen, AA játék mindenképp legyen.
  • Tomek83
    The Dark spire
  • Nuki
    Kérünk szépen pontos címet!