Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször rendeltem 1db DS kijelzõ-védõ fóliát (kevesebb mint $2-ért) és kihozták ingyen, nem tûnt el. Nem hittem el hogy ingyen hozzák és csak próba volt 😛
A legnagyobb méretû csomag amit rendeltem az két DDR táncpad volt(+cuccok de azt belerakták a dobozba), kb. 0,5méter széles négyzet alapú, és 20-25 cm magas volt, hiánytalanul megjött az is.
A legdrágább csomagom 185 dolláros volt.
összesen 10-szer rendeltem (a legutolsó még most érkezik), elõfordult már hogy 2 darabban jött meg, de ilyenkor tesznek egy cetlit hogy melyik áru hiányzik.
Érdemes lefotóznod valami digitális géppel a csomagot és a tartalmát mert ha például elromlik egy cucc, akkor így tudod visszaküldeni.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Belekezdtem a Zeldaba (regi szep emlekeket orizve a GB-s verziorol)es azota nem terek magamhoz hogy hogyan voltak kepesek ilyen jatekot csinalni.Hallozni a gepbe ,fujkalni a microfont ...Fantasztikus..
Fonok.Ki az a corporation?
Nincs valakinek egy eladó EZFlash vagy hasonló SLOT 2-es bõvítõkártyája amivel a memóriát lehet növelni? 😊
Vagy nem tud valaki valamilyen tipped adni arra, hogy merre találok ilyet?!
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Bõvebb információ: [email protected]
Leginkább Nyíregyháza és Debrecen környéki érdeklõdõk jelentkezését várom!
Ha okoskodnom kéne, ugyanazt a sablont ráhúznám a wii-s játékokra, mint amit a #21463-ban írtam.
Például egy Pokemon Diamondot újonnan bolti ár alatt max 1-2 ezezért adnának szerintem, egy használtat mondjuk 5 ezerért.
Viszont vannak annyira nem kelendõ játékok amik újonnan se mennek el 2 ezerért se.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Soksok kártyajáték, társasjáték, és egyéb játék van rajta. Csomó új játékot jól elmagyaráz hogy kell játszani, és vannak benne ilyen ki-lock-olható lehetõségek, ha jól teljesítesz akkor nyersz 'valamit' persze csak így játékos kereteken belül. 😊 (új játékok, játékmódok, stb...)
A 42 azért van zárójelben, mert nem tudom ott van-e a címében.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én "kéz alól" vettem a fehéret, de ha boltit vettem volna akkor tuti a crimson red -et választom...

...vágod?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Én is mástól vettem és szuper jól mûködik^^
Ja, és boldog karácsonyt! <#smile>#smile>
Age of Empires: Mythologies (NDS) Vélemény,szerintetek milyen lett?
Kellemes ünnepeket!!!
inkább rúter.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Egyébként valóban a router a legjobb megoldás. De ha már van egy ilyen eszközöd akkor azért érdemes belenézni a beállításaiba, mert ha van rá lehetõség, hogy AP mode -ban mûködjön, akkor csak meg kell nézni, hogy tudsz-e rá csatlakozni illetve meg kell osztani az eszközön az internetet és onnantól tolhatod.
Egyébként azt olvastam valahol, hogy tudja az AP módot, úgyhogy sok sikert.
Azért elmondom, hogy mi a nagy büdös helyzet:
DS -en a SNES emulálás nem túl jó állapotban van, ez azt jelenti, hogy a komolyabb játékok el sem indulnak, vagy folyton lehalnak, a közepes játékokban elõfordulnak hang vagy layer hibák, a gyengébb játékok közül meg nem túl sokat tol szívesen az ember.
A több emulátor amiket néztem elég jól megy. Azt mondtad elsõsorban RPG -t nyomnál, mondjuk FF.
A Final Fantasy -k fele megkapható GBA változatban, ami tökéletesen fut a masinán, a többi résznek meg van DS verziója... tehát told végig nyugodtan az összeset.
Emellett most dobták ki DS -re nemré a Chrono Triggert is, ami szerintem és sokak szerint is a legjobbak közé tartozik. Annyit azért elmondok, hogy a CT azért SNES emun is elég jól elment, de voltak benne layer hibák, ezért én inkább megvártam a DS verziót.
Emelett van még bõven RPG amit vagy GBA -ra, vagy DS -re adtak ki. Keress rá a neten... Szerintem jó sokáig fogsz RPG -ket tolni mire azt mondod, hogy na nézzünk egy emut...
Én emu -t inkább olyanok miatt néztem mint a régi commodore -os játékok, a régi GB -s játékok. NES játékékok.
PSP -nek a PSX kompatibilitásáról meg annyit, hogy PSX emu jól fut a számítógépemen is, és az az 1-2 játék amivel esetleg játszani akarok... (pl. Chrono Cross) az teljesen megfelel otthon is 😊
Ahhoz, hogy emu-s cuccokat tudj futtatni, kell hozzá egy speckó kártya. Ezekkel egyébként filmeket meg zenéket is tudsz nézni.
Én az M3 Real -t használom. Dettó ugyan ez az R4 DS is, csak más a neve, meg még van pár ilyen kütyü. Én az M3 -ra esküszöm, õk a kezdetek óta a piacon vannak és folyamatosan fejlõdnek és elég jó a support. Persze vannak más kártyák is, de arról majd talán a többiek beszélnek.
bb
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
@shenmuedc: Utána néztem és pontosan
Ilyenem van . Akkor most majd tudom párositani ezzel a ds-met vagy sem , mert ha nem akkor az ideg ver szét , mert ki vágtam az ablakom 3e pénzt xd .
Amugy nincsen Wireless Router -em XD !