Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
ok, mindjá megsiratom õket. a magyar téliszalámi (szállitással, magasabb bérek mellett olcsóbb volt ausztriában, mint itthon bármelyik hippámárketben. ( tv2 )

hagyjuk má ezt, nálunk nem a sok kicsi sokra megy elv megy, hanem a kaszáljuk a népet.

1 hónapja nyilatkozott a vizmûvek szóvivõje: " budapesten évek óta csökken a vízfogyasztás, az emberek takarékoskodnak... de a költségeink fedezése érdekében egy árbevételt el kell érnünk, ezért a hivatalos inflációt meghaladó mértékben kell emelni a víz árát. ez hángöri. ha spórolsz azé húznak le, ha nem azé. nics rajtam sapka. <#idiota>

Kiírhatod rendesen hogy "szopnak", nem fog senki leszidni szabadszájúságért.

Igazad van sajnos, kell még jó sok év, hogy mi is ott tartsunk ahol õk.

A media marktról csak annyit: azért mert sok ember nem teheti meg, hogy hûtõért, vagy elektronikus berendezésekért elmegy a gyárba és rendel közvetlenül, ezért jöttek létre az ilyenek.
Mivel csak õk árulnak így, ezért nekik kell külföldrõl is behozni, a szállítás a raktározás mind pénzbe kerül. Azért hogy pénztáros lenézze neked az árát, az árufeltöltõ kirakja a raktárból, hogy ne porban é koszban vásárolj, és hogy lámpa is legyen azért rá kell tenniük hasznot, ezen felül még hogy egy üzlet nyereséges legyen még egy kicsit.

Például te sem szeretsz mindenkit ingyen szállítani a kocsidon, mert hát az neked benzin és idõ. Csak egy klasszikus példa.

Aki veszi a fáradtságot és a plusz anyagi ráfordítást az kimehet vagy rendelhet külföldrõl ha neki jobban megéri, nincs sehol senki sem kötelezve arra, hogy a fukarban vásároljon.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Vagy a gép szar, vagy a töltõ. Kimérem a töltõt, mert szerintem az jó. Mehetek fel holnap pestre, hogy kicseréljék. <#falbav> Nincs szerencsém. <#sir>

Borgi
töltö másik végét dugd be a konektorba ;*-C

porki fagyok fállalon

kisgabo
te keresel? kétlem. de nem errõl van szó, nem kell a gyártó farát nyalni. érdekes, nyugatabbra az átlagmelósnak is futja eredeti játékra.

wii nem luxuscikk hülegyerek, nezõpont kérdése, az a viz, amiben áztatod a punnyadt segged, az afrikainak luxus ivóviz. de itt lassan az élet is luxus.

amúgy speciel nekem futja eredeti játékra, ezért rendelem meg, és nem adok 50% felárat ki itthon.

Valaki segítsen! Most merült le az akksi, mert pirosan vílágított a led és egyszercsak kikapcsolt. Rádugtam a töltõt, de nem világít semmilyen led. <#shakehead> Most akkor rossz? Nem tölti? Vagy mi van?! <#nemtudom> <#sir>

Egyébként pedig úgy jön a luxusautó a wii-dhez hogy mindkettõ luxuscikk. Ha nincs pénzed kenyérre egyikset se fogod megvenni. Játékkozol tulajdonosának lenni nem létszükséglet. És a rinyálásod nem igazolja hogy lopsz...
Igen. Tanútá vóna keresnél 450 nettót...
kisgabo
annyit, hogy keresel ebben a ro...att országban 90-100 ropit, és az már baró, mert vidéken minimálért copnak. itáliáben keres az ismerõs 1900 eurót, és 50 egy játék ( albérlet olcsóbb, viz villany annyi mint itt, sajt olcsóbb, pizza olcsó, sokminden olcsóbb.. van ami nem ) de a kanadai haver is vehet a havi lóvéjából dupla annyi játékot mint én, és mellette annyi a kaja, pia, ruha, villany mint itt, már ami nem olcsób....

30 fontért vettem animal crossig ( az most 9000 huf ) itthon 12900 a mediaban. azért, mert magyar hüje vagyok? vagy mi a logika rnd?

Én azt se értem ti ketten mit beszéltek egymás között maradjunk ennyiben. :|

kisgabo
mi köze a luxusautónak a wii lemezhet? miért nem 1 kg kenyér árát nézed.

le ne ugassál már, hogy a fizetésekhez képest itt olcsó a cucc, ha megkérhetlek, akármien kötekedõ hangulatodban vagy.

a logikát értelmezd ahogy akarod, gondolom annyi eszed van, hogy érzékeld, logika nélkül a különbségeket.

van már, legalábbis úgy hirdetik....

fotográfik kolomp edisön :D

Tehát ha egy luxusautó a kinti átlagfizetés 30-szorosa, ugyancsak adhatnák már nálunk is az itteni átlagbér 30-szorosáért...
Ugye te is érzed mennyire sántít a logikád.
kisgabo
ostoba kérdés. de, pl jobban odafigyelnék a piacra, ha egy játék kint a kereset 1% a, akkor a balkánon ne legyen a 15%, talán jobban fogyna.

dehát kis piac... akkor + nyalják a fagyit, mi meg töltjük a kinai gazdaságba / a karik, ugye china / a dodót.

Te nem küzdenél ha pár milliárd dollárt így "lopnának" ki a zsebedbõl?
kisgabo
DSi comp karikat kéne lassan lesni. de érdekes, a gbatemp en feszegetik, hogy erõsebben küzd a cuccok ellen a nintendosz.

Én is rendeltem most a DealExtreme-rõl! Kíváncsi leszek, hogy mikor ér ide a cucc és remélem, hogy egészbe. <#rolleyes> <#vigyor>

A rákért nem nézed meg? Lustaságod annyira lenyûgöz hogy hagyom hogy más válaszoljon...
bocs az eddigi kérdéseim tárgytalanok,a ttds mennyi mindennel együtt házhozszállítva?DealExtreme.comról?
Simaji
Köszi a választ. 😊

Remélem, hogy hamarosan ideér. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

bocs vagyis egy ttds kártya?
halli annyit szeretnék kérdezni mennyi lenne a ds lite ha külföldrõl rendelném.ha lehetne adjatok címeket is.elõre is kössz!
Nekem az a tapasztalatom, hogy a karácsonyi csúcsforgalmat leszámítva 8-13 nap között szokott megérkezni a kattintástól számítva.

Ha valóban feladták akkor 4-10 nap, de soxor írják hogy feladva és a valóságban napokkal késõbb kerül postára.
Simaji
Hello mindenki!

DealExtreme-rõl kb. mennyi idõ míg megjön a csomag?

Az oldalon már az van kiírva, hogy Shipped. 😊

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Egyébként kaptam ajándékba egy tokot (DealExtreme-en is rajta van, )KATT!). Rendkívül prakikus! Alul van egy kis fiók, ahova 3db játékot és a stylus-t tehetem. <#smile> Tetszik! <#vigyor>

Banyapapa
de ha piros a led,akkor sem kell aggodni mentés miatt,elég sokáig huzza a gép ugy is játék alatt (egy psp-hez képest)

Köszi! <#worship>

Szerintem még 3 óra sem.

Végre megjött a DS Lite fehér színben. <#vigyor> A papírja nem írja, hogy kb. mennyi idõ alatt töltõdik fel az akkumulátor, csak hogy ha átvált a led. <#rolleyes> Nézte már meg valaki, hogy mégis kb. mennyi idõ múlva vált át? 3-4 óra?! <#confused> <#smile>

koryne
Netezéshez opera böngészõ kell.
Filmkonvertáláshoz meg még régebben ajánlotta itt valaki a SUPER-t.

Xbox Live gamertag: kilencnad

SZiasztok,
egy pár fontos legalábbis számomra fontos kérdésem lenne:
Hogyan tudok netezni a Ds-emen kell hozzá valami progi? vagy valami más?
A másik kérdésem pedig az hogy, nem tudtok e valami jó kis konvertert ami normálisan is mûködik, jah igen meg mégvalami Sakura milyen formátumú videót játszik le?
Nagyon szépen megköszönném a segítséget.
SLOT1-es flashkari eladó. Privizz!

Borgi
minyá mún minyá mún

porki fagyok fállalon

Errõl ennyit. Igazán nem szeretek ilyen kifejezéseket használni de ez megérdemli: LOÁL!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19457

Akkor meg a gép-feltörõk próbálnak majd trükközni. Az idõ úgyis nekik dolgozik 😛

És japán, tehát a dsiware vagy hogy a rákba hívják is japán...
kisgabo
nem gép.

próbálja az okos karikat blokkolni.

Már úgy értem, hogy átalakítót 230V-ra.

Hoppá, Vaterán már lehet kapni új DSi-t. <#merges2> Igaz, hálózati töltõt külön kell beszerezni. <#smile>

Játékgép szerintem nem lesz kapható majd ott, legfeljebb csak alkatrészek.

Hogy érted hogy trükközik a nintendo?

kisgabo
ja, jó áraik vannak. majd a DSi re leszek kiv, ha kapható lesz. ott már trükközik a nintendo.

Elõször én is aggódtam, aztán megjön úgyis...és rájössz hogy milyen jó ez.
ugyanezt a mondatot értelmezzük újra egy lány szájából: is. <#idiota>

kisgabo
rendeltem egy acekard dsi komp karit, meg egy wii gamecube karit.. kiv vagyok.

Csak annyira hogy hogy áll a rendelésed:
-beszerzés
-becsomagolva
-elküldve

kisgabo
postacimet nem kért a deal... csak mail. a paypal irta ki.

kisgabo
már rég reggeltem a deal-ra, paypal meg évek óta van. le is vonta a manit. 😊

air mail követhetõ? eddig csak a jódrága ems etc volt az...

Ami 0,01 dollárt számol fel.

Amikor beírod a paypal-es címed, akkor arról fizetsz. Érdemes regisztrálni mert akkor minden 10 dollár után kapsz egy pontot, illetve nem kell mindig megadnod a postacímed.
Csinálhatsz kedvenc termékeket, stb...

Nekem például a micro sd kártya ott van a kedvencekben és amikor csökken az ára mindig kiírja az ár mellé hogy "price dropped" 😄

Esetleg ha még nem regisztráltál és most teszed, megtennél egy szívességet? 😛
Ezen a linken keresztül tedd meg, mert neked mindegy talán, nekem viszont pontot ér ha így jön emberke. köszi^^

kisgabo
megrendeltem.... kiv vagyok. remélem jó nekik a paypalos cim, mert a deal oldalon nem kért.

registered air mail.... ?