24434
Nintendo DS/DS Lite
-
TGArtist #22114 Egyébként ez a stylus karcolta meg a kijelzőmet szerintem, mikor beállítgattam rajta dátumot, ilyesmiket. Tegnap nem bírtam magammal, letöltöttem a Picopict-et DSiware-ről, azt csak ugye stylussal lehet használni, hát estére elég "szépen" nézett ki a kijelzőm ... Csak akkor látszik mondjuk ha ki van kapcsolva DS, de azért elég gáz. Mindenkinek így húzza a kijelzőt? -
#22113 Szép csendben kijött az eddig legesélyesebb az "Év játéka" díjra. A The Humans, aki elég öreg, és játszott vele Amigán, azért nézze meg, aki fiatalabb, az meg azért, hogy lássa, mit játszott a faterja Amigán... :) -
#22112 skate it nem kell?
bontatlan, szüz, és nem kell senkinek :C -
Csokis #22111 Most olcsóbban vehetsz újat a CD Galaxis-ban és az 576-ban. -
TGArtist #22110 Védőfóliában nem Adidas kell amúgy sem :D
Még mindig keresek EREDETI játékokat DS-re, ha van valakinek valami eladó! -
Nuki #22109 ...és ráadásul ingyen szállít.
Nagyon sokszor rendeltünk már(én és ismerőseim rajtam keresztül): ami ezek közül DS kellék volt, az eddig mind jól működött: 2-2 db régi és új acekard, TTDS is, micro SD kártyák tömkellege, kijelzőfólia, védőtok.
Persze ezek nagyon élethű másolatok, nem látszik rajtuk hogy kínai. De nem DS dolgokon egyiken-másikon igen, de nem jellemző. Érdemes elolvasni azoknak a hozzászólását akik rendeltek.
Amivel megszívtuk: egyszer egy pendrive nem volt jó, meg egy monitor-kimenet-elosztó nem akart működni rendesen.
Ha regisztrálsz akkor kérd el innen valamelyikünk ajánló-kódját, neked nem lesz ettől rosszabb, neki viszont jobb lesz (: -
vegytek #22108 jójáték, barátnőm rákattant és állandóan a kezében látom a ds-t. pedig Ő-t eléggé játék ellenesnek ismertem meg az évek során... -
TGArtist #22107 Keresem még továbbá a Puzzle Quest: Challenge of the warlords játékot, ha esetleg valaki szeretne megválni tőle. -
TGArtist #22106 Persze, mindenki mondhatja. De ezt rosszhiszeműségnek hívják. Konzolstúdióban vettem. -
Tomek83 #22105 Igazság szerint 3napon belül illene kicserélni,bár azt mindenki mondhatja hogy hozzá se ért a kijelzőhöz. Ilyen problémánál nem tudom mi van. Egyébként hol vetted? -
TGArtist #22104 És a kijelzős téma? Szerintetek visszavigyem? -
Dj Siegfried #22103 jó az! -
TGArtist #22102 Még pár kérdés... Erős napfényben ha bedöntöm a kijelzőt, az alsó képernyőn egy 2mm hosszú, nagyon vékony karc van. Nem hinném hogy összekarcoltam 3 nap alatt, főleg hogy az érintőképernyőhöz nem is nyúltam, FF3-al játszok, ahhoz meg nem kell. Ha ilyenért visszaviszem, akkor ugye kiröhögnek?
Dealextreme-ről érdemes rendelni valamit? Nézegettem, és nevetségesen olcsó minden, és ugye olcsó húsnak ... Valakinek valami tapasztalat? -
TGArtist #22101 Keresem a következő játékokat, használtan: Final Fantasy IV, Zelda: Phantom Hourglass. -
#22100 a lite huzogatós, a slot 1 tesója nem, viszont annak legalább nekem már ment tönkre a rugós része... -
Dj Siegfried #22099 hi,had kérdezzem már meg vkitől, hogy mire való a 'flash me' ? köszönöm -
#22098 Állísd át nyugodtan, nekem is elfogadta. -
#22097 supercard lite sem ilyen rugós, hanem sima kihuzkodós. amióta emgvan boldogan élünk :O -
Nuki #22096 Pedig de :o -
TGArtist #22095 Na vettem végre DS-t :) 2 évig ábrándoztam róla. Viszont van egy kis gondom vele.
Úgy olvastam neten, hogy DSi shophoz ajándék 1000 pontot kapok, és letölthetem a DS Browsert is. Viszont mikor csatlakoznék, azt írja ki, hogy az én országomban nem elérhető a DSi Store.
Ha átállítom a country-mat UK-ra, akkor szerintetek működni fog? Lesz valami gáz vele? Mert egy DS-hez csak egy accot lehet készíteni. -
#22094 nekem az acekard DSi rugós, és az eddigi legjobb kari, az m3 után. anyagminőségre én nem húznám le. -
#22093 Haha, iPhone-ra megjelent a Cooking Mama :D
-
kuala #22092 Ez az acekard elég gyenge anyagösszerakás az m3simply-hez képest . És ebböl nem is ugy jön ki a micro sd,mint a másikból. Nem ugy,hogy egy picit megnyomom,és egy kis rugós megoldással vagy mivel,kiugrik a helyéböl. Hanem ki kell simán huzni. Néha alig lehet kiszedni. -
#22091 inkább acekard, kemény 11 dodó, és most jobban áll a forint is.. -
PHM #22090 Vegyél DSTT-t. Olcsóbb és jobb a támogatása is. -
#22089 Ha jol ertem akkor ez csak egy ilyen foglalat atalakito feleseg? hat akkor az r4+sd sem olcso, de lagalabb hosszu tavon sporolok rajta. koszi az infot asszem akkor befogom szerezni. -
#22088 abba már csak egy microSD kártya kell. -
#22087 Sziasztok még decemberben megleptem magam egy NDs-el, meg hoza par jo jatekot vettem. De most anyagilag nem engedhetem meg hogy 10000 adjak egy-egy jatekert, es erdekelne hogy ha vesezk egy R4DS kartyat akkor szukseges e még valami mas is. Ebben a temaban teljessen tapasztalatlan vagyok, varok minden velemenyt. -
vegytek #22086 köszi, mint kiderült (tapasztalat alapján) az m3 simply mentései kompatibilisek az m3 real-el. -
#22085 de ötletes volt azért,bár törött ds kicsit morbid -
#22084 De mocskos vagy. -
Tomek83 #22083 Ne itt suttyóskodjál Reklám Matyi. -
tomkeller #22082 -
#22080 inkább másfél hét! :) De volt már mikor nekem is ilyen hamar jött. Másfél hétre számítson az ember és ha hamarabb jön nem csalódik :D -
vegytek #22079 nekem a 21-én rendelt cucc 5-én jött meg. -
Dj Siegfried #22078 attól függ mikor lett shipped az item.... ez jó magyar lett...... onnantól 5 nap -
kuala #22077 Ez amugy minek a leirása? Mire jó ez pontosan? -
#22076 kb 6-7 nap, és ittvan. ezért érdemes "r" légipostával tolni.. -
#22075 helló. rendelt már valaki a dealextreme-ről?
én már majdnem 2 hete rendeltem, el is küldték, de még mindig nem érkezett meg :( -
#22074 Esetleg ez megér egy próbát.