Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyjuk má ezt, nálunk nem a sok kicsi sokra megy elv megy, hanem a kaszáljuk a népet.
1 hónapja nyilatkozott a vizmûvek szóvivõje: " budapesten évek óta csökken a vízfogyasztás, az emberek takarékoskodnak... de a költségeink fedezése érdekében egy árbevételt el kell érnünk, ezért a hivatalos inflációt meghaladó mértékben kell emelni a víz árát. ez hángöri. ha spórolsz azé húznak le, ha nem azé. nics rajtam sapka. <#idiota>#idiota>
Igazad van sajnos, kell még jó sok év, hogy mi is ott tartsunk ahol õk.
A media marktról csak annyit: azért mert sok ember nem teheti meg, hogy hûtõért, vagy elektronikus berendezésekért elmegy a gyárba és rendel közvetlenül, ezért jöttek létre az ilyenek.
Mivel csak õk árulnak így, ezért nekik kell külföldrõl is behozni, a szállítás a raktározás mind pénzbe kerül. Azért hogy pénztáros lenézze neked az árát, az árufeltöltõ kirakja a raktárból, hogy ne porban é koszban vásárolj, és hogy lámpa is legyen azért rá kell tenniük hasznot, ezen felül még hogy egy üzlet nyereséges legyen még egy kicsit.
Például te sem szeretsz mindenkit ingyen szállítani a kocsidon, mert hát az neked benzin és idõ. Csak egy klasszikus példa.
Aki veszi a fáradtságot és a plusz anyagi ráfordítást az kimehet vagy rendelhet külföldrõl ha neki jobban megéri, nincs sehol senki sem kötelezve arra, hogy a fukarban vásároljon.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
wii nem luxuscikk hülegyerek, nezõpont kérdése, az a viz, amiben áztatod a punnyadt segged, az afrikainak luxus ivóviz. de itt lassan az élet is luxus.
amúgy speciel nekem futja eredeti játékra, ezért rendelem meg, és nem adok 50% felárat ki itthon.
30 fontért vettem animal crossig ( az most 9000 huf ) itthon 12900 a mediaban. azért, mert magyar hüje vagyok? vagy mi a logika rnd?
le ne ugassál már, hogy a fizetésekhez képest itt olcsó a cucc, ha megkérhetlek, akármien kötekedõ hangulatodban vagy.
a logikát értelmezd ahogy akarod, gondolom annyi eszed van, hogy érzékeld, logika nélkül a különbségeket.
fotográfik kolomp edisön :D
Ugye te is érzed mennyire sántít a logikád.
dehát kis piac... akkor + nyalják a fagyit, mi meg töltjük a kinai gazdaságba / a karik, ugye china / a dodót.
Remélem, hogy hamarosan ideér. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
DealExtreme-rõl kb. mennyi idõ míg megjön a csomag?
Az oldalon már az van kiírva, hogy Shipped. 😊
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Filmkonvertáláshoz meg még régebben ajánlotta itt valaki a SUPER-t.
Xbox Live gamertag: kilencnad
egy pár fontos legalábbis számomra fontos kérdésem lenne:
Hogyan tudok netezni a Ds-emen kell hozzá valami progi? vagy valami más?
A másik kérdésem pedig az hogy, nem tudtok e valami jó kis konvertert ami normálisan is mûködik, jah igen meg mégvalami Sakura milyen formátumú videót játszik le?
Nagyon szépen megköszönném a segítséget.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19457
Hogy érted hogy trükközik a nintendo?
-beszerzés
-becsomagolva
-elküldve
air mail követhetõ? eddig csak a jódrága ems etc volt az...
Amikor beírod a paypal-es címed, akkor arról fizetsz. Érdemes regisztrálni mert akkor minden 10 dollár után kapsz egy pontot, illetve nem kell mindig megadnod a postacímed.
Csinálhatsz kedvenc termékeket, stb...
Nekem például a micro sd kártya ott van a kedvencekben és amikor csökken az ára mindig kiírja az ár mellé hogy "price dropped" 😄
Esetleg ha még nem regisztráltál és most teszed, megtennél egy szívességet? 😛
Ezen a linken keresztül tedd meg, mert neked mindegy talán, nekem viszont pontot ér ha így jön emberke. köszi^^