Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdw. Nem tudjátok,hogy van e frissebb firmware az m3 simply-hez a v1.14töl?
james69holden
tárgytalan, közbe megtaláltam a megoldást!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
jah meg amit elfelejtettem kérdezni!
az új Age of, a Mythologies nem akar elindulni az M3 Simply-men...
vagyis elindul, csak "Could not access save data. Turn off the power and reinsert the Game Card" hibaüzenet ír!
volt korábban ilyen gondom pl. az új Kirby-vel is, de a legújabb firmware feltétele után az elindult gond nélkül
Most is még az 1.14-es van fenn (nincs újabb) és ezzel nem akar menni a Mythologies...
van erre valami megoldás?

james69holden
thx az ajánlásokat, de ezek nagy részét ismerem és végigtoltam (castlevaniak, dementium) vagy nem jöttek be (mazes of fate)
picrosst meg kösz, nem tudom hogy siklottam el felette

Beast Machine
Hotel Dusk: Room 215? Picross DS? Ace Attorney-sorozat? Bangai-O Spirits? Ezeket told szépen végig, elleszel velük egy darabig...

...vágod?

Anubys
Mennyire közelmúlt?
Castlevania-sorozat (a 3. elég közeli 😊, Moon, Dementium, Mazes of Fate, ezeket nem érdemes kihagyni...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

james69holden
ajánljatok már légyszi pár érdemleges játékot DS-re a közelmúltból!
az új Metal Slugot meg Prince of-ot végigtoltam, és kb. nincs is mivel játszanom most... :/

Köszi szépen a segítséget😊 lehet h veszek egyet lehet h nemXD Szóval mégegyszer köszi😊
Használtan már 5eHUF-ért vehetsz, KATT! <#smile> Ha új kell, akkor az olyan 10-12eHUF körül.

Hát igen lehet ígyis fogalmazni hogy letöltöttem egy romot,de ezt nemakartam írni😄 SZóval ha veszek origiben egy opera böngészõt akkor kapok hozzá mindent? Mennyi lehet egy ilyennek az ára?
Aakoss
"A találtam valahol" az azt jelenti, hogy letöltöttél egy romot?
Ha igen, ahhoz 2 dolog kell. Kell egy patch, mert anélkül meg se fog mozdulni. Ha felpatchelted a romot, akkor valóban kell egy slot2 egység, amiben van memória. (GBA extension)
Régen csak így mûködött. Elképzelhetõnek tartom, hogy azóta létezik olyan patch ami esetleg a memkártyára át tudja irányítani az adatokat, de ennek utána kell nézni. (bár nem hiszem, nincs annyi az egészben)
Õszintén szólva nekem használhatatlan volt a böngészõ. A telefonomon könnyebben elböngészem, mint az Opera DS -sel (persze ez szubjektív vélemény)

Kell hozzá valamilyen Slot2-be tehetõ kazetta, de remélem írnak errõl a jobban hozzáértõk is. 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Végre, megjött a cucc, amit a DealExtreme-tõl rendeltem! <#worship> Pontosan két hét kellett neki, mert 7.-én rendeltem (szerda), és ma hozta a postás! <#smile> Tökéletesen mûködik, minden frankó, elégedett vagyok! <#vigyor>

Hellósztok!
Nagy problémám van: találtam valahol egy Ds opra böngészõt és mikor elindítom azt írja ki h memory expansion required. ezzel mit lehet kezdeni? kell hozzá valami kieg? Esetleg meglehetne oldani valahogy h kiegek nélkül is fusson? Elõre is köszönöm a választ
NeoMaN
..

Anubys

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ja! Milyen szép is volt, nyár végén 150 forint volt a dollár!

Beast Machine
Rohadt dollár, hogy felment megint az egekbe...

...vágod?

Áhh, akkor az enyémnek is kell érkeznie a jövõhét elején. <#smile> Én meg az M3 DS Real-hez rendeltem a GBA-s cuccot 3482HUF-ért, ami ugye a Perfect-ben van. <#vigyor> Ha rendbe lesz minden, akkor legközelebb is onnan fogok rendelni cuccot, pl. egy ilyen törlõkendõt (KATT!), mert iszonyú jó. Ajánlom mindenkinek! <#worship>

kisgabo
érmel. 03 án rendeltem, 14 én megjött... elég baba. innen, fityingekért beszerezhetõ a ds kari.

Airmail? <#confused> Mennyi nap alatt ért oda? <#smile>

kisgabo
megjött a cuccom hong kongból, röhej, 4k, acekard....

Azért majd szólj, mire jutottál vele.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Minnyá kûdöm privátban.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Simaji
Hello mindenki!

Nos lenne egy kis gondom. 😊

Rendeltem egy EZFlash 3 in 1 kártyát, hogy tudjam használni a böngészõt illetve a rumble pack-ra is kíváncsi vagyok. 😊

Azt eddíg nem tudtam, hogy ehhez a kártyához viszont kell egy adapter is amivel lehet kapcsolgatni, hogy éppen milyen funkciót használjon. :S

Nos elkezdtem keresgélni a neten és szerencsére találtam egy nagyon jó oldalt ahol sok minden le volt írva arról, hogy hogyan tudom a kártyát az adapter nélkül is mûködésre bírni. Illetve, hogyan tudnám mert sajnos nem sikerül.

Ahogy olvasgattam arra jöttem rá, hogy a kártya nem régen frissítve lett gyárilag ezért a progik nem biztos, hogy mûködnek.

Sajnos bejött és nem nagyon mûködnek a progik. :S

De gondoltam, hogy még egy progit kipróbálnék amit egy másik fórumon olvastam, hogy mûködõképes. Csak annyi gond van, hogy egyszerûen nem tudom letölteni mert már nincs fent az eredeti oldalán. :S

Ezért arra gondoltam, hogy bekérdezek ide hátha járt már így valaki aki esetleg fel tudná nekem tölteni valahova vagy tudna adni egy linket, hogy honnan tudnám letölteni. 😊

Ez a fájl kéne: EZ5_3in1_GBA_13.zip

Elõre is köszönöm mindenkinek!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Akkor megkérsz mást ha tudod magadról. De erre már szerintem te is gondoltál...

Ez tény, csak hogy én nem gyakorolni akarok. Egyszerûen mulya vagyok és nem bírom feltenni. Nincs egy kicsi kézügyességem sem. <#shakehead>

Lehet gyakorolni a 8 dolláros fóliával csak nem éri meg... 😛 Ezt meg nem üt annyira szíven ha rosszul rakod fel vagy bármi...

Anubys
Kijött a MOON!!! 😊

Csakhogy ez nem az eredeti, hanem a kínai másolat, ami egy kalap kaki. Ilyet is próbáltam feltenni egyébként. <#rolleyes> Az eredeti itt is ~8$.

Megpróbáltam, nem bírtam rátenni. <#shakehead> Mindig levegõs maradt. Most elcsesztem 3000HUF-ot. Hagyom én ezt a fenébe, mert képtelen vagyok rátenni normálisan.

Csatlakozom: tegyél.
Nem teszi tönkre mert annyival nem kell erõsebben nyomogatni.
Inkább cseréld a rossz fóliát mint a rossz érintõképernyõt.

Pedig olyan jó lett volna egy közös Bomberman-ezés négyesben =(
Kár érte, akkor marad minden más amit ilyenkor szoktunk. 😛

Anubys
Tegyél...
Egy apró porszem a stylus és a kijelzõ között, és olyan mély lövészárkok lesznek a képernyõn, hogy a Brothers in Arms-ban már cheatnek számítanak... 😊
Nekem az elsõ DS-em nem volt fóliás, szerencsére el tudtam adni, de azóta már a harmadik DS em van (végre egy fekete Lite), és eszem ágában sem volt még bekapcsolni sem, mielõtt ráapplikáltam a fóliát.
Az erõsebben kell nyomni duma meg hülyeség, Jó, arra nem fog reagálni, ha ráfingik egy légy, de nem kell vésned sem.

Borgi
ha nem dzsuvás az aló képernyõ és úgy húzkodod rajta a cerkát, nem lesznek rajta "vágányok"

porki fagyok fállalon

Beast Machine
Józan paraszti ész: kicsit erõsebben kell majd nyomkodni a képernyõt (amit én egyáltalán nem tapasztaltam), vagy annyi karc lesz rajta, hogy a "vágányok" miatt nem lehet normálisan végighúzni a stílust a képernyõn. Válassz.

...vágod?

Nem tudom eldönteni, hogy tegyek-e az alsó kijelzõre fóliát, vagy sem. <#confused> Valaki azt mondja, hogy attól erõsebben kell majd nyomkodni és hamarabb tönkre fogom tenni a kijelzõt. <#rolleyes> Szerintetek?! <#smile>

No, ma felmentem pestre és visszavittem a DS-t. Kiderült, hogy a töltõ és a gép is sz@r volt! Jól belenyúltam. <#vigyor> Remélem ez azúj már sokáig fog minden baj nélkül szolgálni. <#wink>

koryne
Nem játszottam már vele hónapok óta. Tartottam egy fõpróbát: kölcsön adtam egyik barátnõmnek (tetszett neki a viva pinata). 2 hónapig volt nála és még csak rá sem gondoltam, nemhogy hiányzott volna. Ígyhát eladtam. Ha valamit nagyon játszani akarok rajta, akkor elkunyerálom a férjemét 😛

Xbox Live gamertag: kilencnad

Beast Machine
Eretnek boszorka! Máglyára vele!!

😄

...vágod?

kisgabo
nocsak, miért? <#nemtudom>

koryne
Ok, gyúrd ki magad, de én már eladtam a DS-em... 😊

Hehe 😄
Mondjuk azokon a napokon amikor összejön a banda, van, hogy mindannyian elég menthetetlennek tûnünk... vagy legalábbis egy külsõ szemlélõdõ számára.

De most próbáljunk csak a Nintendo játékokra koncentrálni. <#idiota>

Kicsit röstellem, de azóta egyszer sem nyúltam a Metroidhoz mióta odaadtad... de legközelebbi alkalomig tényleg kigyúrom magam!

koryne
Emiatt ne aggódj, már úgyis menthetetlen vagy 😄
Ahogy én is, sok mindenben 😉

Én nem tudok különbséget tenni köztük, mindegyik más miatt áll a szívemhez közel ^^
Még a sokak által gyatrának tartott Diamond és Pearlnek is van jó tulajdonsága ami miatt szeretem.

Remélem elég sokáig nem fogok kinõni belõle😛

Hehe. <#vigyor0> Nálam az Emerald az egyik nagy kedvenc.

Dehogy, az én kedvencemre jobban lehetne negatív szellemi színvonalt mondani: Pokémon. ;D

Ja és hozzáteszem én még csak egyetemista vagyok, de büszkén újságolom a többieknek hogy mivel játszom ha kérdezik <#hehe>

kisgabo
hát, az nem publikus.. <#idiota>

amúgy animal crossing, wii-n. nomeg, mysism, ilyenek.

nem, nem kell a szellemi szinvonalamra utaló rossz megjegyzés. <#vigyor1>

(szállitással, magasabb bérek mellett olcsóbb volt ausztriában, mint itthon bármelyik hippámárketben. ( tv2 ) Gondolom a zárójel azt jelenti hol hallottad.
Kereskedelmi csatornán hallott dolgok nem számítanak érvnek. <#idiota>
Ezzel az erõvel én is tehetném azt, hogy kimegyek és keresek pont az ellenkezõjére példát, és azt terjesztem. Igaz hogy csak 1 közért volt amire igaz volt, de hát ez így van!
Tudod hogy a kereskedelmi csatornáknak az a céljuk hogy az embereket hõbörgésre ingereljék.
(mellesleg marha sok minden következménye lehet hogy egy magyar termék olcsóbb külföldön mint itthon, de nem akarom ezzel húzni az idõt)

De hogy a témánál maradjunk: persze én sem sajnálom õket.
Sírhatnék én is egész nap, milyen szar már itthon, drágább minden, kevés a fizetés, és elbújhatnék elvághatnám az ereim, de nem teszem. Tudom hogy ez a helyzet és azzal hogy még jobban felhergelem magam NEM lesz jobb a helyzet.

Inkább írd le mivel játszol mostanában sokat 😄