Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az új Age of, a Mythologies nem akar elindulni az M3 Simply-men...
vagyis elindul, csak "Could not access save data. Turn off the power and reinsert the Game Card" hibaüzenet ír!
volt korábban ilyen gondom pl. az új Kirby-vel is, de a legújabb firmware feltétele után az elindult gond nélkül
Most is még az 1.14-es van fenn (nincs újabb) és ezzel nem akar menni a Mythologies...
van erre valami megoldás?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
picrosst meg kösz, nem tudom hogy siklottam el felette
...vágod?
Castlevania-sorozat (a 3. elég közeli 😊, Moon, Dementium, Mazes of Fate, ezeket nem érdemes kihagyni...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
az új Metal Slugot meg Prince of-ot végigtoltam, és kb. nincs is mivel játszanom most... :/
Ha igen, ahhoz 2 dolog kell. Kell egy patch, mert anélkül meg se fog mozdulni. Ha felpatchelted a romot, akkor valóban kell egy slot2 egység, amiben van memória. (GBA extension)
Régen csak így mûködött. Elképzelhetõnek tartom, hogy azóta létezik olyan patch ami esetleg a memkártyára át tudja irányítani az adatokat, de ennek utána kell nézni. (bár nem hiszem, nincs annyi az egészben)
Õszintén szólva nekem használhatatlan volt a böngészõ. A telefonomon könnyebben elböngészem, mint az Opera DS -sel (persze ez szubjektív vélemény)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nagy problémám van: találtam valahol egy Ds opra böngészõt és mikor elindítom azt írja ki h memory expansion required. ezzel mit lehet kezdeni? kell hozzá valami kieg? Esetleg meglehetne oldani valahogy h kiegek nélkül is fusson? Elõre is köszönöm a választ
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Nos lenne egy kis gondom. 😊
Rendeltem egy EZFlash 3 in 1 kártyát, hogy tudjam használni a böngészõt illetve a rumble pack-ra is kíváncsi vagyok. 😊
Azt eddíg nem tudtam, hogy ehhez a kártyához viszont kell egy adapter is amivel lehet kapcsolgatni, hogy éppen milyen funkciót használjon. :S
Nos elkezdtem keresgélni a neten és szerencsére találtam egy nagyon jó oldalt ahol sok minden le volt írva arról, hogy hogyan tudom a kártyát az adapter nélkül is mûködésre bírni. Illetve, hogyan tudnám mert sajnos nem sikerül.
Ahogy olvasgattam arra jöttem rá, hogy a kártya nem régen frissítve lett gyárilag ezért a progik nem biztos, hogy mûködnek.
Sajnos bejött és nem nagyon mûködnek a progik. :S
De gondoltam, hogy még egy progit kipróbálnék amit egy másik fórumon olvastam, hogy mûködõképes. Csak annyi gond van, hogy egyszerûen nem tudom letölteni mert már nincs fent az eredeti oldalán. :S
Ezért arra gondoltam, hogy bekérdezek ide hátha járt már így valaki aki esetleg fel tudná nekem tölteni valahova vagy tudna adni egy linket, hogy honnan tudnám letölteni. 😊
Ez a fájl kéne: EZ5_3in1_GBA_13.zip
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Nem teszi tönkre mert annyival nem kell erõsebben nyomogatni.
Inkább cseréld a rossz fóliát mint a rossz érintõképernyõt.
Kár érte, akkor marad minden más amit ilyenkor szoktunk.
Egy apró porszem a stylus és a kijelzõ között, és olyan mély lövészárkok lesznek a képernyõn, hogy a Brothers in Arms-ban már cheatnek számítanak... 😊
Nekem az elsõ DS-em nem volt fóliás, szerencsére el tudtam adni, de azóta már a harmadik DS em van (végre egy fekete Lite), és eszem ágában sem volt még bekapcsolni sem, mielõtt ráapplikáltam a fóliát.
Az erõsebben kell nyomni duma meg hülyeség, Jó, arra nem fog reagálni, ha ráfingik egy légy, de nem kell vésned sem.
porki fagyok fállalon
...vágod?
Xbox Live gamertag: kilencnad
Mondjuk azokon a napokon amikor összejön a banda, van, hogy mindannyian elég menthetetlennek tûnünk... vagy legalábbis egy külsõ szemlélõdõ számára.
De most próbáljunk csak a Nintendo játékokra koncentrálni. <#idiota>#idiota>
Kicsit röstellem, de azóta egyszer sem nyúltam a Metroidhoz mióta odaadtad... de legközelebbi alkalomig tényleg kigyúrom magam!
Ahogy én is, sok mindenben 😉
Xbox Live gamertag: kilencnad
Még a sokak által gyatrának tartott Diamond és Pearlnek is van jó tulajdonsága ami miatt szeretem.
Remélem elég sokáig nem fogok kinõni belõle😛
Ja és hozzáteszem én még csak egyetemista vagyok, de büszkén újságolom a többieknek hogy mivel játszom ha kérdezik <#hehe>#hehe>
amúgy animal crossing, wii-n. nomeg, mysism, ilyenek.
nem, nem kell a szellemi szinvonalamra utaló rossz megjegyzés. <#vigyor1>#vigyor1>
Kereskedelmi csatornán hallott dolgok nem számítanak érvnek. <#idiota>#idiota>
Ezzel az erõvel én is tehetném azt, hogy kimegyek és keresek pont az ellenkezõjére példát, és azt terjesztem. Igaz hogy csak 1 közért volt amire igaz volt, de hát ez így van!
Tudod hogy a kereskedelmi csatornáknak az a céljuk hogy az embereket hõbörgésre ingereljék.
(mellesleg marha sok minden következménye lehet hogy egy magyar termék olcsóbb külföldön mint itthon, de nem akarom ezzel húzni az idõt)
De hogy a témánál maradjunk: persze én sem sajnálom õket.
Sírhatnék én is egész nap, milyen szar már itthon, drágább minden, kevés a fizetés, és elbújhatnék elvághatnám az ereim, de nem teszem. Tudom hogy ez a helyzet és azzal hogy még jobban felhergelem magam NEM lesz jobb a helyzet.
Inkább írd le mivel játszol mostanában sokat 😄