24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tomek83
    Pont vmelyik nap néztem körbe a neten,hogy van-e valami hír a Dementium 2ről,és most meg is érkezett. Remélem E3 konferencián több is kiderül a játékról. Mellesleg király a trailer.
  • Dj Siegfried
    nah végre vmi JÁTÉK! :D
  • Anubys
    Dementium II
  • kozmiviktor
    Szóval ha én rendelek pölö ipodhoz ds-hez psp-hez cuccokat akkor rendelek 1-1 vmit és nem fizetek semmi postaköltséget annyi lesz a végösszeg ami ott van ?
  • xAttilax
    ahha, vagyis nekem a acekard-ra semmit nem kellet
  • kozmiviktor
    Üdv!
    Ha Dealextreme-ről rendelek akkor egy darab cucc esetén tényleg ingyenes minden ? Vámot se kell fizetni ?
  • Borgi
    linuxot még egy porszívóra is lehet rakni ;*-C
  • Tinman #22147
    Linoxot feltettem már rá, igaz GUI-val nem próbáltam, fut... megy, de minek?
    Emuláljak alatta C64-et vagy mit? Nincs értelme.
  • mukievil
    Köszi :), majd még biztosan lesz kérdésem :)
  • Simaji
    Hello!

Az elsőre nem tudom a választ de a többire megpróbálok valami jót írni. :)

Szóval. Linux van, bár szerintem nem sok értelme. :) Sajnos elég fura így akármire is használni hiába van benne "billentyűzet" az érintőkijelzőn.

Valamit ide is igaz amit a harmadikra írnék, sajnos külső GBA slotos vagy Slot 2-es ( Az a nagy kari. :) ) nélkül nem sokat érsz vele mert a beépített memória színte semmire sem elég.

Igaz a Linux-ot annyira nem próbáltam ki ezért lehet, hogy használható és jó is valamire de szerintem maximum apache szervert tudnál rajta futtatni vagy esetleg IRC. :)

Van Opera böngésző a DS-hez és ahhoz is kell a bővítőkari. Bár szerintem nem éri meg. :S Nem hittem el én sem de borzasztóan lassú és sz*** az a böngésző. :S

Ha még lenne kérdésed, nyugodtan tedd fel hátha tudok arra is valamiféle választ adni. :) Remélem, hogy hasznos lesz amit leírtam. :)

Bye!
  • mukievil
    Üdv! MEgint én vagyok :), pár hülye kérdésem lenne, amit akkor tuti már ezerszer megkérdeztek, de nemtaláltam mindenre választ!

Szoval, akkor zsnes emulátor mennyire meyg most ? és lehet r4 nemtudom milyen kártyán játszani ??

Linux-ot akkor most lehet rá rakni, és ér vmit ha igen ???

Netezni meg ugyebár, csak ha oda elöre a nagykártyába valóm van, akkor lehet??? (bocsi, csak nemtudom még a kifejezéseket :), de pár hét és kialakul)

• Nuki
    Ne hamarkodd el semmiképpen. Inkább várj +1 hetet és jobban nézz körül itt-ott, minthogy sok ezerért drágábban vegyél.

Tényleg mostanában itt nem láttam "eladó DS" hirdetést se a fórumon.
  • TGArtist
    Én DSi-re megrendeltem a touchscreent, remélem semmi gáz nem lesz vele.
  • ReTeK
    Dx-től rendeltem egyszer egy felső kijelzőt, írták hogy előfordulhat a pixel hiba de nagyon olcsó volt postával együtt harmada mint Mo.-on. Beszerelés után azért látszott hogy nem a gyári minőség de nem volt annyira vészes, gondolom hasonlóan olcsó alkatrészekkel pótolják azt ami "Refurbished"
  • JiBBeRiSH
    Dragon Quest IV-et elcserélném más játékra. Final Fantasy III-IV, GTA, The World Ends with You stb. érdekelne cserébe.
  • mukievil
    Köszönöm szépen, mindekettötöknek :)! Igen ezért kérdeztem, hogy mi az a refurbished, mert nekem is elég gyanus volt :), akkor veszek itthon jo állapotu használatat :), de várok még 1-2 hetet még megjön a fizu :D, utána :)

• Anubys
    Mostanában nem találkoztam pixelhibával, ez még az első széria betegsége volt.
    A DX-en a "Refubrished" használt, és ami karcos vagy nem működik, azt kicserélték benne, míg itthon újat kapsz 35K-ért, így az összehasonlítás kicsit sántít. Használtan itthon is 17-18 körül kapsz alapgépet (dobozos, minden papírjával, pót stílus-szal, gyönyörű állapotban mondjuk 20). Szerintem, ha használtat akarsz, vedd meg itthon olyan helyen, ahol meg tudod nézni (tehát Mucsaröcsöge Alsóról postán ne rendelj, mert simán lehet, hogy a "majdnem új" valójában "majdnem szétesik").
    Ha használtat veszel, nézd meg, hogy mennek-e rendesen a gombok, pontos-e és (viszonylag) karcmentes-e az érintőképernyő (a DX-es "Refubrushed"-eknél általában ezek vannak kicserélve meg a külső rész). Még az akksi lehet gyenge, de ezt csak pár óra játék után fogod észrevenni.
  • TGArtist
    A DS hátuljára is az van írva, hogy Made in China. :D És szerintem szervízek is ilyen helyekről rendelnek alkatrészeket. E-bayen megnézed, ugyanazok a cuccok vannak, mint dealextreme-en, csak 3-szoros áron. De még a kép meg a leírás is ugyanaz.
  • Nuki
    Jól hangzik de vegyél figyelembe egy-két dolgot:

Repülővel fog érkezni a többi levél között, nem tudni hogy jól fognak-e vele bánni.
    A garancia sokkal macerásabb mintha itthon vennéd.
    Manapság minden kínai, de amit onnan rendelsz az FŐLEG.

Inkább vegyél használtat itthon valakitől olcsóbban, vagy újonnan kicsit drágábban, de én elővigyázatosan rendelnék onnan ennyire műszaki árut.
  • mukievil
    Üdv!

Ha dealextreme-röl rendelek nds-t 86$ körül, ott mit jelent a Refurbished (felujitott) jelző, és mennyi az esély a pixel hibára, ugye ez már nem fordul elö ??? (a forum elején olvastam, hogy elég esélyes, de az 200 oldallal visszább volt, és sok éve :D)

csak kicsit furcsállom, az itteni 35000 ft-os árakhoz képest, azért kérdezem.
  • koryne
    Melyik azonosítót írtad be? Mert a paypalos nem lesz jó... Nekem azonnal meg szoktak jelenni a rendelések a trackingnél.
  • TGArtist
    Rendeltem dealextreme-ről, bejelöltem az order trackinget, paypal küldött mailt, kaptam dx-től is és paypaltól is azonosítót, viszont mikor rámegyek, hogy order tracking, azt írja, nincs ezzel az azonosítóval rendelés. Lehet, hogy várni kell, míg bejegyzik?
  • TGArtist
    Hát azért Konzolstúdióban jófejek, ha én viszem az alkatrészt nincs gari, és 5000 pénzért raknák bele azt az egy szál alkatrészt.
  • Anubys
    Nekem is van 5000-ért SLOT1-es, igaz nem új, de jár hozzá egy 2 gigás micro sd kártya is. Az enyém M3 Simply, doboza, műanyagtok és kártyaolvasó hozzá megvan. Ha esetleg érdekel valakit... ;)
  • Aakoss
    kijelző téma: Én addig hozzá nem nyúltam, amíg nem vettem fóliát. Igazából nem tudom milyen fóliát vettem, azt az egy fajtát amit a boltban épp kaptam, de elég szar minőségű, mert azon rendesen látszik a stylus nyoma, de ugye az fólia... :) Egyébként a fólián is csak kikapcsolt állapotban látszik... bár az enyém már cserére érett, mert bekapcsolva már-már homályosnak tűnik az alsó kép a sok tollnyom miatt.
  • Aakoss
    Inkább írom privát, nem akarom offolni a topicot :)
    És előre is köszönöm a válaszokat.
  • xAttilax
    szerintem tök 8milyen színű. ami neked tetszik. nekem Cobalt Blue van, de szerintem a fehér a legszebb.
    Van 360-om, mit akartál kérdezni? régen a psp topik volt durva;) 360 szerintem egész normális
  • Aakoss
    TidusX: Olyan színűt vegyél, amelyik tetszik.
    a Cobalt Blue és a Crimson Red kiadásnak a belső része fekete.
    Én egyébként Crimson Red-et vennék :) De ez az én ízlésem...
    De mivel már van egy fehér... :)
    -----------
    Más: Nincs valakinek XBOX 360 gépe? Akartam írni az Xbox 360 topicba, de elolvasva az utolsó két oldalt, olyan bunkók a kérdezőkkel szemben, hogy elment a kedvem a kérdezéstől... inkább ki akartam osztani őket, hogy tapló parasztok.. de aztán visszafogtam magam :P
  • TidusX
    Szevasztok!
    Nektek milyen színű DS- etek van?
    Mert most akarok venni egyet, de nem tudom eldönteni, hogy ezüst színűt vegyek, vagy kék-feketét. Az a baj, hogy én láttam neten egy ilyet http://image.dealoz.com/gallery/291/15291.jpg
    De amit a gyerek el akar adni az belül fekete.
    Ti melyiket vennétek meg?
    http://blargkaboom.files.wordpress.com/2008/01/dslite1.jpg
    http://www.swiat-gier.com/images/ds%20lite%20silver.jpg
  • vegytek
    nehogy leírd, h melyik!!!!!
  • rumkola
    Új SLOT1-es flashkártya eladó.
    5000.-FT

Privizz!
  • Banyapapa
    konzolokszervize.hu-n láttam hogy cserélnek ,bár sose voltam ott, de megkérdezheted a te DSi-det.

Meg esetleg rakassál rá egyböl foilát,én probáltam a már karcos felületre rakni LITE-n,de marha szarul nézett ki foliával, igy hagytam csupaszba,majd egyszer kicseréltetem a panelt.
  • TGArtist
    Csak én nem nagyon merek hozzányúlni :) Olyan apró az egész.
  • Dj Siegfried
    elhiszem, hogy idegesít :S akkor cseréld.
  • TGArtist
    De már széjjelkaristoltam egy használat után, és nagyon idegesít. Mindenképpen le akarom cserélni.
  • Dj Siegfried
    nem ezt tényleg lehet cserélni, de szerintem először is ez 1 kínai vacak, másodszor szerintem ne szedd szét ezért a gépet! vegyél inkább fóliát.
  • TGArtist
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20302

EZ az ami karcólódik nekem. Jól láttam én, hogy a képernyő sokkal mélyebben van, tehát csak az érintős felület karcolódik. Na most, konzolstúdiónak mikor írtam, ők azt mondták hogy ez egyben van a képernyővel, hát nagyon nem, látszik is. Rendeljek egy ilyet? Vajon hogy tudnám kicserélni? Nem akarom tönkretenni, félek elrontom.
  • TGArtist
    Külföldi oldalakról max, én itthon még sehol nem láttam.

http://www.shopto.net/DS/GAMES/

Itt láttam pl., és szállítanak Európába, nem olyan vészes a postaköltség.
  • Falabu #22116
    Jaja ,nekem is elég rendesen szokott karcolgatni a stylus.

NEmtudjátok véletlenül, hogy hol tudom beszerezni a Broken Sword-ot ds-re, mert sehol nem találom!
  • Dj Siegfried
    én fólia nélkül nem is használtam anno... szerencsére találtam egy karcmentest. rendeltem dealről fóliát hozzá, addig csak gameboy advance játékokat nyomtam :D