24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    Szerintem ne irjal tobbet arrol, hogy miert szar a DSi, mert meg fogalmad sincs mi jon ra, es kicsit sem lesz kellemelen amikor dicserned de nem teheted, mert utaltad ugy, hogy meg kezedben sem fogtad.

Vard ki a veget (elejet). Akinek DS-e van az orulted fog DSi-ert rohangalni OCT-NOV kornyeken.
  • Tinman #22193
    Tele van a legtöbb város, nyitott, legális wi-fi ponttal, vagy pár lámával, aki vagy direkt, vagy véletlenül nyitva hagyja wlan routert.

Elegendő a wep titkosítás is... nem hiszem, hogy egy normálisabb környéken, az emberek napja arról szólna, hogy a szomszéd kisgyerek wepes routerjét törögetnék fel.

Vállalati szféra az más, de ott azt sem tudják mi az a DS.
    Emiatt DSi-t venni pont akkora baromság, mint DSi-t venni
  • Nuki
    Nos vegyünk egy történetet: (igaz történet)
    Szigorú rencergazda hozzáértéssel rendelkező apuka, fiacskája (rendben, 18+ éves) szeretne DS-ezni, apuka nem engedi a WEP titkosítást, mert szerinte rés a pajzson. (a WPA-hoz képest) Így a szegény fiú kénytelen lesz majd a deal extreme-ről rendelni ilyen wireless egységet,ami nincs 12.000 forint.

A DSi-ről még nem kérdeztem ki a véleményét, de mivel mindketten pokemonozunk és aktívan használjuk a GBA slotot is, így nem hiszem hogy lecserélné ezért.

Viszont a történetet egy-két helyen megváltoztatva elgondolkodtató álláspontra lehet jutni. (például nincs még gépe, szigorúak otthon, de beruház most az egyszer + pénzt a + élmény miatt, és nem ismeri a deal extreme-et vagy az egyéb ilyen internetes rendelős oldalakat)
  • Szeszmester
    Kérdés, h ez megér-e 12e Forintot.
  • Nuki
    Találtam egy érvet a DSi mellett!

Most nézem, hogy támogatja a WEP mellett a WPA és WPA2 kódolásokat is ha wireless-ezni akarsz
    Tényleg sajnálom, hogy ez kimaradt a DS-ből
  • kisgabo
    ékezet ne legyen. ha lehet.
  • kozmiviktor
    dealextremhez kéne még egy kis segítség ékezetes utcanevem van és az ékezeteket ki hagyta megerősítésnél most írjam át sima betűkre vagy hagyjam úgy ?
  • Dj Siegfried
    szerintem az irányítása miatt a 3D-s metroidok közül a DS vezió a legjobb.
    de ettől függetlenül jöhetne egy Super Metroid remix DS-re :D
  • Borgi
    hoppá, hülyevagyok, tényleg nem Wii-re jön
  • mukievil
    Nagyon nagy kár érte!! A metroid volt a kedvencem :), bármikor ujrajátszom a super metroidot :), még mindig nem sikerült 100 százalékra megcsinálni :)!!!

De van a ds-re game maker, ami nemtudom mennyire müködik, de pont most game makerrel foglalkozom szabadidömben :), ha nagyon belejövök, esküszöm csinálok egy metroidot rá :)!
  • Tomek83
    Én pont most nyomom a MetroidFusiont,ez a 2d-s tetszik,de viszont MetroidPrime-al (gc) játszottam 10percet:) és a DS verzió se fogott meg.

Lesz Castlevania Wiire? Erről nem is hallottam. Csak most arról a Lords of the shadow-ról,ami nem Wiire jön:)
  • Beast Machine
    Értem, mit mondasz, és egyet is értek vele, de én sem full 3D-sről beszélek, hanem 2D sidescrollerről, kézzel rajzolt háttér/előtér előtt 3D renderelt karakterek, gondolj bele, nagyon nagyot ütne!

A Prime-ok szintúgy mesterművek, de FPS-nek nem nevezném őket, inkább kalandjátéknak, ahol megvan a lehetőséged, hogy megvédd magad.
  • Borgi
    lesz 3d-s calstevania, csak wii-re. viszont elég jol néz ki. de az igaz hogy a n64-es sem volt valami überkirály.. ;*-C
  • Sheltem
    Wii re lesz új metroid, Other M alcímmel ez volt a "meglepetésjáték" a nintendo konferencián. Ezt már nem egyedül csinálja a nintendo hanem a "Team Ninja" csapattal együtt és ezért lesz "új alapokra helyezve" a játékmenet.

Bísztmasín, a 2d gba metroidoknak iszonyat hangulatuk volt, ez ugyanolyan, hogy castlevaniát is így imádom 2dben dsen, de 3dben nem lenne szép, ugyanez van a metroiddal is. Persze a metroid prime frankó(kell azért egy fps is a kiskütyüre) de a régiek másról szóltak.
  • mukievil
    Nem pont msot olvastam ,itt az sg-n az e3-ról, hogy teljesen uj alapokra helyezve 2010-re terveznek egy metroid játékot ? Vagy lehet másik platformra ?? Meg vhol olvastam, hogy eddig is terjengett egy hir hogy lesz,! De lehet tévedek :), még csak most kezdek belefolyni a ds életbe :), lehet azota már megcáfolták
  • Beast Machine
    Nem is feltétlen kell teljesen 2D Metroid, egy afféle fél-3D-vel már meg lennék elégedve (lásd. Sonic Rush), és ráadásul érdekesen nézne is ki.

Vagy ha tényleg lenne 2D Metroid, az legyen olyan, mint Wii-n a Wario Land: 100% kézzel rajzolt! Hatalmas siker lenne szvsz.
  • Sheltem
    Golden sun release date(lehet kamu)

Goldensun
  • Sheltem
    Na ez az ami soha nem lesz DS re. 2d metroid...
  • mukievil
    LOL, ezt nemtudom hogy irtam :D, most veszem én is észre :D, a keresöbe irtam be, és vhogy idekerült :D:D:D, de ha már metroid :D ,remélem tényleg lesz uj 2d-s :)
  • mukievil
    LOL, ezt nemtudom hogy irtam :D, most veszem én is észre :D, a keresöbe irtam be, és vhogy idekerült :D:D:D
  • Tomek83
    Mi van a Metroiddal?:)
  • mukievil
    metroid
  • Tinman #22172
    Game of the year lesz DS-re, az 100%. Perfekt!!!
  • TGArtist
    http://www.youtube.com/watch?v=Lm3-RRgXtnI

De jól néz ki, istenem.
  • Tinman #22170
    Golden Sun DS? AZANNYA! AZ IGEN!
  • Tomek83
    Ma volt a N konferencia.
    A játékok meg nagyon jónak igérkeznek,kár hogy a New Super Mario Bros2 nem DSre jön,pedig igazán kidobhatták volna inkább a kisgépre.
  • Sheltem
    A tegnapi E3 nintendo konferenciáról 2 "lájtos" bejelentés:

Mario és Luigi szerepjáték: Bowser's Inside Story.
    Golden Sun DS!

Mindkettő még idén.
  • TGArtist
    De ismerem :) Még tavaly barátom kölcsönadta a DS-ét, és ezt is adta hozzá. Jó kis játék volt, kár, hogy nem nagyon csinálnak ilyesmiket DS-re. Én egy Silent Hill DS remake-nek is örülnék, nem muszáj first person játéknak lennie.

Viszont kezdek morcos lenni, dealextreme-re 26-án reggel adtam fel a rendelést, és még mindig "waiting for supplier". :@
  • CHEAPBOY
    DSi érdekel esetleg vkit 45-é? R4-es ugyanehhez a masinához?
  • vegytek
    új aksit honnan lehet/érdemes beszerezni?
    Illetve mennyire gáz az utángyártott az eredetihez képest?
  • Aakoss
    Szia!
    Ha kezd merülni, akkor pirosan világít a led, de még akkor is el tudsz játszani 1-2 órát játéktól függően.
  • mukievil
    Ahha, köszi!

Az akksit nem igy értettem, hanem hogy mikor hány százalékon áll! Tehát hogy lássam, hoyg mikor kezd már merülni, hoyg feltegyem a töltöre!
  • Anubys
    1. Vedd le a fényerőt minimumra, és kapcsolj be egy olyan játékot, ami nem használja a WiFi-t. A vadi új akksi kb. 6-6.5 órát bírja.

2. Attól függ, milyen kártyád van, és ba van-e kapcsolva a soft reset
  • mukievil
    Üdv!

Na beszereztem :)

Két láma mai kérdésem :)

Akksi állapotát honnan lehet tudni ??? A másik meg, hogy a játékokból hogy lehet kilépni ??? Csak ki/bekapcsal tudtam eddig...
  • Falabu #22160
    Sziasztok, valaki nemtud egy boltot ahol dsi pontokat tudok vásárolni?
  • Anubys
    Ebből azt szűrtem le, hogy nem ismered az első részt... :)
  • Nuki
    Igen, +$0,01 a csomagolási költség ( 2 forint ) azt hiszem ebbe nem fogsz belehalni, amúgy tényleg ingyen szállítják.
    Csak kb. 2 hét míg megjön.
  • TGArtist
    Nagyon ZS-kategóriásak azok a feliratok a videóban :D
  • koryne
    Igen.
  • kozmiviktor
    Vki #22151 ?