24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#22194 Szerintem ne irjal tobbet arrol, hogy miert szar a DSi, mert meg fogalmad sincs mi jon ra, es kicsit sem lesz kellemelen amikor dicserned de nem teheted, mert utaltad ugy, hogy meg kezedben sem fogtad.
Vard ki a veget (elejet). Akinek DS-e van az orulted fog DSi-ert rohangalni OCT-NOV kornyeken. -
#22193 Tele van a legtöbb város, nyitott, legális wi-fi ponttal, vagy pár lámával, aki vagy direkt, vagy véletlenül nyitva hagyja wlan routert.
Elegendő a wep titkosítás is... nem hiszem, hogy egy normálisabb környéken, az emberek napja arról szólna, hogy a szomszéd kisgyerek wepes routerjét törögetnék fel.
Vállalati szféra az más, de ott azt sem tudják mi az a DS.
Emiatt DSi-t venni pont akkora baromság, mint DSi-t venni -
Nuki #22192 Nos vegyünk egy történetet: (igaz történet)
Szigorú rencergazda hozzáértéssel rendelkező apuka, fiacskája (rendben, 18+ éves) szeretne DS-ezni, apuka nem engedi a WEP titkosítást, mert szerinte rés a pajzson. (a WPA-hoz képest) Így a szegény fiú kénytelen lesz majd a deal extreme-ről rendelni ilyen wireless egységet,ami nincs 12.000 forint.
A DSi-ről még nem kérdeztem ki a véleményét, de mivel mindketten pokemonozunk és aktívan használjuk a GBA slotot is, így nem hiszem hogy lecserélné ezért.
Viszont a történetet egy-két helyen megváltoztatva elgondolkodtató álláspontra lehet jutni. (például nincs még gépe, szigorúak otthon, de beruház most az egyszer + pénzt a + élmény miatt, és nem ismeri a deal extreme-et vagy az egyéb ilyen internetes rendelős oldalakat) -
Szeszmester #22191 Kérdés, h ez megér-e 12e Forintot. -
Nuki #22190 Találtam egy érvet a DSi mellett!
Most nézem, hogy támogatja a WEP mellett a WPA és WPA2 kódolásokat is ha wireless-ezni akarsz
Tényleg sajnálom, hogy ez kimaradt a DS-ből -
#22189 ékezet ne legyen. ha lehet. -
kozmiviktor #22188 dealextremhez kéne még egy kis segítség ékezetes utcanevem van és az ékezeteket ki hagyta megerősítésnél most írjam át sima betűkre vagy hagyjam úgy ? -
Dj Siegfried #22187 szerintem az irányítása miatt a 3D-s metroidok közül a DS vezió a legjobb.
de ettől függetlenül jöhetne egy Super Metroid remix DS-re :D -
#22186 hoppá, hülyevagyok, tényleg nem Wii-re jön -
mukievil #22185 Nagyon nagy kár érte!! A metroid volt a kedvencem :), bármikor ujrajátszom a super metroidot :), még mindig nem sikerült 100 százalékra megcsinálni :)!!!
De van a ds-re game maker, ami nemtudom mennyire müködik, de pont most game makerrel foglalkozom szabadidömben :), ha nagyon belejövök, esküszöm csinálok egy metroidot rá :)! -
Tomek83 #22184 Én pont most nyomom a MetroidFusiont,ez a 2d-s tetszik,de viszont MetroidPrime-al (gc) játszottam 10percet:) és a DS verzió se fogott meg.
Lesz Castlevania Wiire? Erről nem is hallottam. Csak most arról a Lords of the shadow-ról,ami nem Wiire jön:) -
#22183 Értem, mit mondasz, és egyet is értek vele, de én sem full 3D-sről beszélek, hanem 2D sidescrollerről, kézzel rajzolt háttér/előtér előtt 3D renderelt karakterek, gondolj bele, nagyon nagyot ütne!
A Prime-ok szintúgy mesterművek, de FPS-nek nem nevezném őket, inkább kalandjátéknak, ahol megvan a lehetőséged, hogy megvédd magad. -
#22182 lesz 3d-s calstevania, csak wii-re. viszont elég jol néz ki. de az igaz hogy a n64-es sem volt valami überkirály.. ;*-C -
#22181 Wii re lesz új metroid, Other M alcímmel ez volt a "meglepetésjáték" a nintendo konferencián. Ezt már nem egyedül csinálja a nintendo hanem a "Team Ninja" csapattal együtt és ezért lesz "új alapokra helyezve" a játékmenet.
Bísztmasín, a 2d gba metroidoknak iszonyat hangulatuk volt, ez ugyanolyan, hogy castlevaniát is így imádom 2dben dsen, de 3dben nem lenne szép, ugyanez van a metroiddal is. Persze a metroid prime frankó(kell azért egy fps is a kiskütyüre) de a régiek másról szóltak. -
mukievil #22180 Nem pont msot olvastam ,itt az sg-n az e3-ról, hogy teljesen uj alapokra helyezve 2010-re terveznek egy metroid játékot ? Vagy lehet másik platformra ?? Meg vhol olvastam, hogy eddig is terjengett egy hir hogy lesz,! De lehet tévedek :), még csak most kezdek belefolyni a ds életbe :), lehet azota már megcáfolták -
#22179 Nem is feltétlen kell teljesen 2D Metroid, egy afféle fél-3D-vel már meg lennék elégedve (lásd. Sonic Rush), és ráadásul érdekesen nézne is ki.
Vagy ha tényleg lenne 2D Metroid, az legyen olyan, mint Wii-n a Wario Land: 100% kézzel rajzolt! Hatalmas siker lenne szvsz. -
#22178 Golden sun release date(lehet kamu)
Goldensun -
#22177 Na ez az ami soha nem lesz DS re. 2d metroid... -
mukievil #22176 LOL, ezt nemtudom hogy irtam :D, most veszem én is észre :D, a keresöbe irtam be, és vhogy idekerült :D:D:D, de ha már metroid :D ,remélem tényleg lesz uj 2d-s :) -
mukievil #22175 LOL, ezt nemtudom hogy irtam :D, most veszem én is észre :D, a keresöbe irtam be, és vhogy idekerült :D:D:D -
Tomek83 #22174 Mi van a Metroiddal?:) -
mukievil #22173 metroid
-
#22172 Game of the year lesz DS-re, az 100%. Perfekt!!! -
TGArtist #22171 http://www.youtube.com/watch?v=Lm3-RRgXtnI
De jól néz ki, istenem. -
#22170 Golden Sun DS? AZANNYA! AZ IGEN! -
Tomek83 #22169 Ma volt a N konferencia.
A játékok meg nagyon jónak igérkeznek,kár hogy a New Super Mario Bros2 nem DSre jön,pedig igazán kidobhatták volna inkább a kisgépre. -
#22168 A tegnapi E3 nintendo konferenciáról 2 "lájtos" bejelentés:
Mario és Luigi szerepjáték: Bowser's Inside Story.
Golden Sun DS!
Mindkettő még idén. -
TGArtist #22167 De ismerem :) Még tavaly barátom kölcsönadta a DS-ét, és ezt is adta hozzá. Jó kis játék volt, kár, hogy nem nagyon csinálnak ilyesmiket DS-re. Én egy Silent Hill DS remake-nek is örülnék, nem muszáj first person játéknak lennie.
Viszont kezdek morcos lenni, dealextreme-re 26-án reggel adtam fel a rendelést, és még mindig "waiting for supplier". :@ -
#22166 DSi érdekel esetleg vkit 45-é? R4-es ugyanehhez a masinához? -
vegytek #22165 új aksit honnan lehet/érdemes beszerezni?
Illetve mennyire gáz az utángyártott az eredetihez képest? -
#22164 Szia!
Ha kezd merülni, akkor pirosan világít a led, de még akkor is el tudsz játszani 1-2 órát játéktól függően. -
mukievil #22163 Ahha, köszi!
Az akksit nem igy értettem, hanem hogy mikor hány százalékon áll! Tehát hogy lássam, hoyg mikor kezd már merülni, hoyg feltegyem a töltöre! -
#22162 1. Vedd le a fényerőt minimumra, és kapcsolj be egy olyan játékot, ami nem használja a WiFi-t. A vadi új akksi kb. 6-6.5 órát bírja.
2. Attól függ, milyen kártyád van, és ba van-e kapcsolva a soft reset -
mukievil #22161 Üdv!
Na beszereztem :)
Két láma mai kérdésem :)
Akksi állapotát honnan lehet tudni ??? A másik meg, hogy a játékokból hogy lehet kilépni ??? Csak ki/bekapcsal tudtam eddig... -
#22160 Sziasztok, valaki nemtud egy boltot ahol dsi pontokat tudok vásárolni? -
#22159 Ebből azt szűrtem le, hogy nem ismered az első részt... :) -
Nuki #22158 Igen, +$0,01 a csomagolási költség ( 2 forint ) azt hiszem ebbe nem fogsz belehalni, amúgy tényleg ingyen szállítják.
Csak kb. 2 hét míg megjön. -
TGArtist #22157 Nagyon ZS-kategóriásak azok a feliratok a videóban :D -
#22156 Igen. -
kozmiviktor #22155 Vki #22151 ?