Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mivel tisztítsam a kártyanyílást? érintkezõk mehetnek tiszta alkoholba mártott fültisztítóval pl.?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
...vágod?
M3 DS Real kártyám mintha szarakodna.
Néha bekapcs során a DS nem is látja hogy van bent kártya, több reboot után sem, csak a kártya kivétele és újbóli berakása segít.
Mi lehet a ház? Szaraxik a kari, vagy ez tök normális jelenség?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
PSP & DS RULEZ!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pendrive-val volt csak baj eddig.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ugy kaptam ismerostol..bocs...mennyit er meg neked?
Az enyem azota (1 ev) se mukodik, pedig a jovo hetet is megforrasztottam benne.
En itt hallottam eloszor a Dealextreme-rol, tetszett. Aztan tobb alkalommal rendeltem, toluk es vmi mindig hibadzott (elromlott, hianyzott, kinai dugo stb...), bar tenyleg nagyon olcso. Javaslatom, ha tudod, vedd meg a kozelben (reklamacio, ilyesmi) valamivel dragabban.
Ui.: nem elektromos termek vasarlasaval eddig nem volt problemam (kes).
Ha valakit érdekel privizzen!
cS
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ha igen akkor betársulnék, nekem csak pár apróság kellene - képernyõvédõ fólia, szines stylus pack ilyesmi.
Ha valaki rendlt már megirná, hogy a csomagban 2 db van vagy két pár, illetve kell-e a felsõ képernyõre fólia?
Most melyik slot1-es kártyára érdemes beruházni?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nekem G6DS Real kártyám van.
Jó lenne tudni, hogy Paypal-on keresztül milyen költség rakódik még rá?
Ha bejött a Picross, próbáld ki a Pic Pic és a Neves nevû játékokat is.
Tutor
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!