24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tomek83
    Erről nem akartam beszélni,mert úgy gondoltam hogy ciki:) De én is elcsesztem anno:) Amikor elsőnek raktam fel a foliát akkor nem volt baj,másodjára nagy volt az arcom,tudom én hogy kell feltenni,elsőnek is sikerült...de másodjára már nem. Sikerült fordítva felrakni:) Ráadásul jól összetapogattam a ragasztós oldalt,szóval cseszhettem az egészet,na utána új fólia,akkor már figyelek rendesen,megnézem melyik kerül alulra,persze hogy ismét rosszul rakom:) de akkor legalább sikerült megfordítani.
  • Dj Siegfried
    Eladó Nintendo DS. töltővel. dstt + 1gb micro sd. + GBA metroid fusion kazi. 16.000 huf
  • Anubys
    És tényleg, most hogy mondod, ezt én is megszívtam elsőre, de most már tudom, hogy jobb felső részen kell lennie annak fogantyúnak, nem nézem a feliratot... :)
  • greyfox
    Ezért szívtam :)
    De végre sikerült! :D
  • Anubys
    mármint a második fóliával hagyható ki az első lépés... :)
  • Anubys
    Ó, én ebben már profi vagyok (8 fólia van mögöttem :).

Ajánlott az alsóval kezdeni, azt picivel könnyebb belőni

1. Megnézed, hogy a fólia mennyire illeszkedik a kijelzőre. Nagy mázlival pont, de lehet, hogy oldalt vagy fent lesz egy apró fóliamentes rész. érdemes bekapcsolt géppel nézni, hogy ne pont olyan hely maradjon ki, ahova nyomnál a stylus-szal.

2. Letörlöd lcd tisztítóval a kijelzőt (akkor is, ha zsír új a gép!). Használj mikroszálas törlőkendőt hozzá. Ettől az apró szöszök is eltűnnek róla.

3. Leszeded a fóliáról az alsó "hártyát", és szépen óvatosan rárakod merőlegesen a gépre (az első lépésben ugye belőtted, hogy nagyjából hol legyen, egy olyan oldalról indulj, ahova passzol a fólia), majd elkezded nagyon óvatosan dönteni (lehet, hogy néha vissza kell húzni), miközben a stylus-szal nyomkodod a képernyőn.

4. örülsz, majd jöhet a második fólia, ha rám hallgattál, és az alsó képernyővel kezdted, akkor az első lépés kihagyható.
  • Totis
    Adnak elméletileg hozzá egy kis kártyát. Az egyik sarkánál kell elkezdeni ereszteni és a kis kártyával "kihúzni" a légbuborékokat miközben ereszted le.
    Mondjuk én csak 2x cseréltem a DS-en fóliát.
  • koryne
    Én meg annak idején véletlenül elejtettem a fóliát, miután az egyik sarkát pozicionáltam, erre tökéletesen buborékmentesen rátapadt :D Nem is látszott, hogy van rajta fólia. Valószínűleg állati nagy mázlim volt.
  • Dj Siegfried
    én anno a bal alsó sarokból indultam a jobb felső sarok felé és folyamatosan söprögettem :D
  • Tomek83
    A kisebb buborékok egy idő után eltűnnek,nagyobbakat meg stylus-szal próbáltam oldalra tologatni.
  • greyfox
    valaki elmondaná hogyan tegyem fel a hori fóliát ds-re?
    Vettem egy csomaggal, (eredeti), az instrukciók alapján csináltam, de az a gondom, hogy rettentően buborékos lesz, még úgy is, hogy lassan eresztem rá, és a törlőkendővel fokozatosan viszem fel a cuccot...
    (előtte megpucoltam stb.)
  • Borgi
    de van, pl supercard lite, az slot 2-es és microSD emgy bele. nekem ilyen van :)
    azt nemtudom hogy mostanába lehet-e egyáltalán venni, hisz jó régi
  • Simaji
    Huh nem tudom, lehet, hogy én vagyok lemaradva de én nem tudok SLOT2-es MicroSD kariról...

Nem inkább expansion kari kéne neked amivel lehet netezni meg GBA játékot rakni rá? :)
  • qper
    Tudtok ajánlani fain olcsó SLOT2-es micro SD-s kártyát? SLOT1-es van már egy M3 Real, emellé venném.

Köszi
  • Dj Siegfried
    érdekel vkit eladó pufi DS? töltő + dstt + tartalék fóliák ceruzák + gba metroid fusion, mert nincs meg a takaró elem hozzá. (privi)
  • Nuki
    Ezen csak én nevetek?
    Pikachus PSP tartó.
  • Borgi
    biztos lenne sok olyan elvetemült, fanatikus aki megvenné játékok miatt külön a DSi-t, de szerintem nem lennének olyan sokan hogy megérje nintendonak.
  • vegytek
    a vékonyodáson kívül nem sokat fejlődött. (na meg a kijelzőt cserélték jobbra)
  • Dj Siegfried
    a másik domináns handheld is fejlődik folyamatosan 1000-2000-3000, de mégsincs olyan, hogy only for 3000 game.
  • Sheltem
    A befosás nekem is megvolt ennél a játéknál , csak a rossz értelemben.
  • Nuki
    Sima DS párti vagyok de gondold végig:
    -a fejlődés megy mindenhol, azzal hogy mondjuk 50%< DSi játékot adsz ki, azzal arra ösztönzöd az embereket hogy vegyék meg az újat mert IMPROVED GAMEPLAY

És hozzáteszem, például egy két érintős The World Ends with You-tól befosnék személy szerint. Biztos van olyan játék amit el tudnátok képzelni DSi változatban... :)
  • Sephi
    Teny hogy draga es meg nincs rajta semmi olyan ami teljesen kihasznalna... last Wii...
  • lowdog
    lehet megcsalt az emlekezetem :) vagy szimplan az ido megszepitette...
  • Borgi
    szeritnem tutko nem lesz olyan sok DSi exklúziv game. sőt szerintem, csak a letölthetőek lesznek dsi-re gyártva, iylen botlba vehetőt butaság lenne nintendo részéről gyártani.
  • Dj Siegfried
    ez is igaz, csak akkor egy kaptafára mentek a játékok, függetlenül attól hogy pufi vagy lite....
  • Borgi
    de drágább volt azért mint a sima ds, bőven
  • lowdog
    én úgy emlékszem, a DS-DSlite váltás olyan valós felhasználói igényeket elégített ki, mint pl a fényerő-állítás, kontrasztosabb kijelző, kisebb méret stb, ráadásul nem volt drágább mint addig a sima DS...

a mostani fejlődésre (kamera, SD kártyahely, 6mm-el nagyobb kijelző stb) sokan azt mondják, hogy minek? ezért cserélni?
  • Sephi
    Make it 1.
  • Nuki
    Szerintem a DSi is lesz olyan népszerű némely hozzáértő játékosok körében mint maga a DS.

Mellesleg kíváncsi lennék, hogy amikor kijött a DS Lite, milyen viták zajlottak a régi vs. új játékgép témában. (akkor még amikor új volt itthon a lite, akkor még nem volt nekem és nem vagyok tájékozott e témában)

...azt ajánlom, nézzünk majd vissza például 3 év múlva ezekre a hsz-ekre, kicsit meg fogunk lepődni talán akkor
  • Sephi
    A francot az a legnagyobb.... turelem.
  • consono
    Szerintem a DSi legnagyobb előnye a letölthető contentben van (lesz). Persze nem itthon, ahol a többség warezol, hanem kicsivel odébb. Kell egy kis felfutás a dolognak, de gyakorlatilag minimális pénzből állandóan tudsz új cuccokkal játszani.
  • Dj Siegfried
    de az sem lenne rossz Madworld DS-nek XD
  • Dj Siegfried
    ahha. akkor inkább fusson a MP Hunters engine-jével. akkor lehet izmosabb lesz picit :D
  • Sephi
    :DDDD
  • Tinman #22200
    Deadspace DS-re max ilyen lenne :-/

• Dj Siegfried
  • Dj Siegfried
    hát igen, ahogy mondod. kijön egy mezei gta és mivel nem igazán van más ilyen kaliberű / típusú játék, egyből 92% ot kap, lepipálva az összes zelda, mario, pokemont.

nem azt mondom, hogy a Dead Space ből kellene DS veziót készíteni, habár :D hm.. elférne itthon XD
  • Tinman #22197
    Pont ez az... ilyen gagyi vackok jönnek, amik DSi onlyk. Nem érzem a motivációt. Közben meg rommá játszom Megaman Battle Network részeit, ami szigorúan GBA...
  • Dj Siegfried
    annak idején a psp ára is a minimál bér környékén volt, nem?

szerintem pár hónap múlva már csak DSi re fejlesztik a játékokat, akkor mindenki dsi ért fog rohangálni :D hogy a legújabb pokemon izét nyomhassa :S
  • Tinman #22195
    55-é'? Csakis.

Majd ha PS3 emulator lesz rá, akkor esetleg.

Fúúúúúúúú de várom... ja nem, mégse.