Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
...vágod?
...vágod?
porki fagyok fállalon
de az 50 sok, 56k volt a wii-m, kicsit keményen áraz a nintendo, lehet mégis lesz ujra sima ds lite...
Bar nem en tartottam eletben eddig.
Vagy uj konzol van a piacon?<#zavart2>#zavart2>
ha csak, nem lány vagy, profi aktkép gyüjteménnyel.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Hozzád nem szóltam volna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bár szemezgetek a golden sun-al, még ellenállok. supercard még mindig versenyképesebb... 😊
De egye fene, velem lehet beszélni:
Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):
- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 5.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 18.000 Ft-ért vihetõek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hátha tudok segíteni...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bocs hogy nem valaszoltam a hetekkel ezelott feltett kerdesedre. Ha visszalapozol ugy egy evet megtalalod a "forrasztasos eszmecseret" valahol, lehet meg feltoltott kep is van a kibelezett Ds-emrol. PHM-ek sokat segitettek, de nem gyogyult meg. Ha vagany vagy meg tudod forrasztani te is, de a sracok szerint valami konzolmuhelybe megjavitjak.
babakék szinü tökéletes állapotban!
még van rá pár hónap garancia!
van hozzá még 1 M3DSREal kártyám
30ezerért!😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Pf.: ? :-D
Érdemes használtban venni DS Lite-ot? Mennyire nagy a meghibásodási arány?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Pf...
Elõre is köszi!!!!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Nem, de a befolyt összeg remekül fedezni fogja a nyári gumi szettet :-)
- 1 db fehér NDS Lite (összesen 20 órát volt használva, szigorúan nõi kezekben), összes tartozékával, papaírjaival, dobozával, sértetlen PERFEKT állapotban, karcmentesen!
Ára: 23.000 Ft
Játékok (esetében posta játszik, utánvétel) NDS:
- Brain Training (2.500 Ft)
- Resident Evil Deadly Silence (4.500 Ft)
- Super Mario 64 DS (4.500 Ft)
Ha csak az NDS játékok kellenének, ezek együtt 10.000 Ft-ért vihetõek.
Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):
- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 6.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 20.000 Ft-ért vihetõek.
Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Budapest, Tiszaújváros személyes átadási lehetõséggel!
Az egész pakk egyben: 45.000 Ft-ért elvihetõ!!!
Érdeklõdni: p.ü. vagy a tinman kukac freemail pont hu e-mail címen.