Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon retardált ötlet volt a Nintendo részérõl, hogy kivették a GBA portot ...
Max pl wifis lehet mert nincs hova dugni...
Engem az érdekelne, hogy fog-e érkezni valami Guitar Hero periféria DSi-hez, mert nem akarok DS-t venni, ha már nyakunkon a DSi, viszont a Guitar Herot imádom Wii-n, és nagy érvágás, hogy nem lehet DSi-n használni.
szerintem a 3 gba-s játék dobja meg az árat <#nevetes1>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Beast Machine
nem, csak sebtiben utánanéztem, az ára szerintem is magas, de egész vaterán ez az egyetlen példány, nézd meg még sztem teszveszen vagy eBayen.

...vágod?

Ezt te adod el? Mert húzósnak néz ki az ára...
Beast Machine

...vágod?

puffancs ds-t keresek megvételre... lehetõleg jó állapotút. töltõvel. PÜ
Borgi
eladó szûz, fóliás, bontatlan Skate It DS, ha valakit komolyan érdekel, akkor az árában megegyezünk.

porki fagyok fállalon

Eladó egy Zelda: Phantom Hourglass 6500Ft-ért!
Igen,mert most rohadtul gyengült a forint, de "alap" esetben sokkal olcsóbb lenne itt is. Lite az kb17ezer yen volt megjelenéskor, a DSi 19ezer yen.
Mármint: náluk...
Nem hinném hogy olcsóbb, max jobban keresnek nálunk. Sztem 20k jen, ami cirka 49k forint...
Csak a japóknál kicsit olcsóbb mint nálunk,tudhatod hogy a Nintendo minket vesz le legjobban,amúgy náluk nem sokkal olcsóbb a Lite mint a DSi.
kisgabo
50é most? szerintem polcon rohadós lesz.... mikor vettem Wii, akkor az x360 volt 54k. <#idiota> most kissé több, de ehhez képest vagány ára van DSi nek... sok hüje japán veszi gondolom.

Ha ennyiért is viszik, kaszálni kell amíg lehet...
kisgabo
nekem itt az asztalon az acekard... deal-ról nincs postaktg.

de az 50 sok, 56k volt a wii-m, kicsit keményen áraz a nintendo, lehet mégis lesz ujra sima ds lite...

Bizony, kissé sok érte az 50 ropi, de ez lesz az elsõ handheldem, és már nagyon várom az április 3-at 😊 Valaki nem tervezi, hogy vesz? Rendelek a hónapban Acekard DSi kártyát, a postaköltség olcsóbb lenne, ha többen rendelnénk.
kisgabo
ds meghalt, éljen a wii....

amúgy jön a dsi, de a 49900 ft-os ár... kissé brutál.

Kihalt a forum?
Bar nem en tartottam eletben eddig.
Vagy uj konzol van a piacon?<#zavart2>
Amugy még mindig keresnék segitökész embert,aki tudna segiteni a Dslazy,illetve a Max Overload progik használatában. Thx.
A gba.temp oldalán találtam m3simply ger.1.18as fw-t. Mellette zárojelben ez: /hack/ . Fel lehet ezt tenni vajon az 1.14 fw helyett? Hisz hivatalosan az 1.14 az utolsó eddig.
dekivagy......
kisgabo
szerintem nem életszerû, hogy én valamiért is bármikor könyörögnék neked. de csak álmodozz. <#idiota>

ha csak, nem lány vagy, profi aktkép gyüjteménnyel.

Ment válasz.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Tinman

Hozzád nem szóltam volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sephi
Te hergeltél link kéressél.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jó kivagy..... szerintem nem annyira versenyképes az...... minden esetre nekem könyöröghetnél egy hétig is akár, hogy a fóliás final fantasy-m elcseréljem egy supercard ra 😛
kisgabo
na, ez már pozitiv hozzáállás.

bár szemezgetek a golden sun-al, még ellenállok. supercard még mindig versenyképesebb... 😊

Tinman
6.5 volt, amikor vettem. Direkt nem bontottam ki inkább a biztonsági másolattal játszottam. Azért egy Golden Sun, meg FF trió nem egy kategória egy Brain Traininggel.

De egye fene, velem lehet beszélni:

Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):

- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 5.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS

Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 18.000 Ft-ért vihetõek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Már túlvagy rajta, beleszóltál.

Totis
Írtam privit. <#vigyor3>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Mi a probléma?
Hátha tudok segíteni...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Sephi
Milyen Linket? Kurvára nem akarok beleszólni a dolgokba... de akkor is túlzás. Boltban lehet annyi, de aki boltban vasáról az meg is érdemli.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
mennyiért van a polcon, és porosodik? hát, vagy eladod, vagy nem, nekem 8.

Szia Siegfried!
Bocs hogy nem valaszoltam a hetekkel ezelott feltett kerdesedre. Ha visszalapozol ugy egy evet megtalalod a "forrasztasos eszmecseret" valahol, lehet meg feltoltott kep is van a kibelezett Ds-emrol. PHM-ek sokat segitettek, de nem gyogyult meg. Ha vagany vagy meg tudod forrasztani te is, de a sracok szerint valami konzolmuhelybe megjavitjak.
nekem lenne 1 eladó ds-em!
babakék szinü tökéletes állapotban!
még van rá pár hónap garancia!
van hozzá még 1 M3DSREal kártyám

30ezerért!😊
Apus
gyakoriak a gyárilag szarok?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ha xart fogsz ki, akkor jön a gond....
Tinman
Linket itthonról ;-)
Pf.: ? :-D

Apus
Sziasztok!
Érdemes használtban venni DS Lite-ot? Mennyire nagy a meghibásodási arány?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Sephi
4500???

Pf...

Tinman
Te bajod... nézz körül idehaza, hogy a bontatlan ill. perfekt cuccok mennyiért mennek.

mint minden, ez is játék függõ. final fantasy mindig is kelendõ volt, minden konzolra, az európai fóliás gba verziók meg elég ritkák ahhoz hogy jó áruk legyen. az már másik kérdés hogy itt a fórumon / az országban mennyi hardcore fan van, mert nem biztos hogy meg fogják venni. én spec vinném az ff4et ha lenne zsém, eléggé sikerült kiköltekeznem... <#sir>
kisgabo
gba kazik ára nem semmi.... wii játékot nem tudtam eladni ennyiét... <#rolleyes>

Totis
Meg tudnátok mondani melyik fórumtársa szokott DS Lite-ot javítani?
Elõre is köszi!!!!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Tinman
OFF:

Nem, de a befolyt összeg remekül fedezni fogja a nyári gumi szettet :-)

Beast Machine
És a Toyotádnak is lesz GBA-kompatibilitása? 😄DD

...vágod?

Tinman
Toyota Corollára való átállás miatt -nem röhög :-D - eladó a következõ pár NDS cucc:

- 1 db fehér NDS Lite (összesen 20 órát volt használva, szigorúan nõi kezekben), összes tartozékával, papaírjaival, dobozával, sértetlen PERFEKT állapotban, karcmentesen!

Ára: 23.000 Ft

Játékok (esetében posta játszik, utánvétel) NDS:

- Brain Training (2.500 Ft)
- Resident Evil Deadly Silence (4.500 Ft)
- Super Mario 64 DS (4.500 Ft)

Ha csak az NDS játékok kellenének, ezek együtt 10.000 Ft-ért vihetõek.

Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):

- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 6.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS

Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 20.000 Ft-ért vihetõek.

Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Budapest, Tiszaújváros személyes átadási lehetõséggel!

Az egész pakk egyben: 45.000 Ft-ért elvihetõ!!!

Érdeklõdni: p.ü. vagy a tinman kukac freemail pont hu e-mail címen.