24434
Nintendo DS/DS Lite
-
ReVisor #22274 A Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again-t szeretném megvásárolni a DsiWare-n keresztül, de nem látom a letölthető játékok között.
Elvileg ezen oldal szerint
DSiWare
kaphatónak kellene lennie. Valami tipp? -
Tomek83 #22273 Gamespot.com oldalon be lehet állítani kategória szerint a játékokat,ott is próbálkozhatsz. -
mukievil #22272 köszi, átböngészem :) -
Nuki #22271 Nem tudom, én mukievilnek akartam egy képet adni, ami alapján eligazodhat a műfajok és játékok világában.
A kép TÚL nagy. -
#22270 hát persze, vicceltem. tényleg nem az a fő gond, hogy nem megy a warezkártya, mellékes. a valós probléma, hogy az adott eszközzel gond van a kedves fórumtársnak.
hátakkor, hajrá, mi a megoldás. -
Nuki #22269 Remélem viccnek szántad, a lényeg nem azon volt. -
#22268 konkrétan, ki a f...t érdekel, hogy nem tudsz warezolni? -
mukievil #22267 Mondjatok már pár jó játékot :) vagy egy oldalt ahol követni lehet a játékokat, esetleg keresni tipus szerint.
Elsősorban stratégiai játékokat, és szerepjátékokat keresek :)
Az ilyen ismertebbeket ismerem, meg amik a bannerben vannak, de azonkivül nem nagyon.
Köszi előre is! -
vegytek #22266 Érdekes dolog történt tegnap velem és a tesommal:
- nekem van egy szürke DSL-em + m3 real (1) + rezgő pack (m3-at deal-ről rendelve) + 4gb SDHC micro sd
- tesom vett egy (új) fehér DSL-t + m3 real (2) + rezgő packot (itthon vmelyik boltól) + 1gb és 512mb micro sd
A következő dolgot produkálta a technika:
1) sz. DSL-ben müködik az M3R(1) mind a 3 micro sd-vel
2) f. DSL-ben müködik az M3R(1) mind a 3 micro sd-vel
3) sz. DSL-ben müködik az M3R(2) mind a 3 micro sd-vel
4) f. DSL-ben NEM müködik az M3R(2) egyik micro sd-vel sem.
wtf? -
ivanicsm #22265 Hello!
Eladó egy Nintendo DS Lite sok tartozékkal! TTDS flash kártya+2Gb microSD, expansion 3in1 slot2-es kártya ami +128Mb ramot ad amitől lehet netezni, lejátsza a GBA-s játékokat, és rezgő funkció továbbá sok kiegészítő: +akksi, +ceruza, +töltő, tok, mini csavarhúzó, fülhallgató, törlőkendő, játékkazetta tartók,.....
Mindennek megvan a doboza!
Jó állapotban van.
Lehetőleg egyben szeretném eladni!
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
Irányár: 40 000Ft
Az ár IRÁNYÁR tehát lehet ALKUDNI! -
Nuki #22264 Ó, ez jó hír, köszönöm. -
#22263 tökéletesen. -
Nuki #22262 Okoskártyán lévő játékokkal mennyire lehet Nintendo WFC-n játszani? -
#22261 jah, az első jó volt. -
Tomek83 #22260 Szerintem ez is HM-t fogja követni és platformonként min 3 rész jön ki.
Nekem amúgy a 2.rész annyira nem tetszett,egy hónapot játszottam vele,de szinte alig haladtam,nagyon lassan lehetett benne fejlődni...vagy csak én voltam béna:) -
#22259 ehh. ontják őket.
szeretem a harvest moont, de pl a második rész elrontották azzal, hogy csak cerkával megy az irányitás... kényelmetlen. -
Tomek83 #22258 RuneFactory3 -
#22257 Okés, felveszem veled a kapcsolatot majd. Kösz. -
Foxhound1980 #22256 Fehér színü Nintnedo DS Lite dobozában, minden tartozékával, karcmentes hibátlan állapotban, fóliázott kijelzőkkel eladó. A géphez mellékelek egy R4 SDHC kártyát 4GB-os micro SDHC kártyával mellyel a letöltött játékok futatthatók. Továbbá 2 db eredeti, dobozos játék, gyárni Nintendo tok és pót akksi is jár az ajánlathoz. Igény szerint játékokat is tudok adni dvd-n. Csere nem érdekel, külön nem eladóak a dolgok. Az érdeklődők mobilon hívjanak, mailre technikai okoból nem áll módomban válaszolni.
Ár: 30k.
06204362900 -
Narrr #22255 Nem, az nem arra való, és sosem fog menni. Van hozzá való flashkart. -
Narrr #22254 Én tudok hozni bármilyet, nagyon baráti árakon. [email protected] írj egy mail-t és megbeszéljük. -
#22253 Sziasztok!
Warez nem warez, lenne egy kérdésem "Okoskártya ügyben". R4, Acekard2...stb. Melyiket? Honnan? Elérhetőség ilyesmi.
Előre is köszönöm. -
#22252 vagy is mentési problémák vannak a játékkal -
#22251 Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy lehet normálisan menteni ACEkard 2 re (AKAIO) My sims kingdomot? -
ivanicsm #22250 Eladó egy Nintendo DS Lite sok tartozékkal! TTDS flash kártya+2Gb microSD, expansion 3in1 slot2-es kártya ami +128Mb ramot ad amitől lehet netezni, lejátsza a GBA-s játékokat, és rezgő funkció továbbá sok kiegészítő: +akksi, +ceruza, +töltő, tok, mini csavarhúzó, fülhallgató, törlőkendő, játékkazetta tartók,.....
Mindennek megvan a doboza!
Jó állapotban van.
e-mail: [email protected] ,msn: [email protected]
Irányár: 40 000Ft (Nekem több mint 50 000Ft-ba van így)
Az ár IRÁNYÁR szval lehet ALKUDNI! -
#22249 Szia! Nekem is sok idejig G6-osom volt. Kb egy ev utan a kartya megadja magat. Viszont van megoldas.
1. Most hirtelen nem jutt eszembe, de aszem ha a START vagy SELECT-et nyomvatartva inditod el a DS-t akkor megkerdezi, hogy formatalni akarod e a kartyat. Ezt tedd meg.
2. Szedd szet a kartya olvasot, majd a kartya erintkezoket egyenkent ovatosan pattisd ki. Ezzel az ered el, hogy amikro maga a kartyat a olvasoba helyezed akkor nagyon erosen ranyomodnak az erintkezok.
En igy csinaltam es azota sincs gond vele.
-
#22248 Háát, az biztosan nem :) -
Rohamkacsa #22247 Olvastam egy honlapon olyasmit hogy a dsinél csak simán az sd kártyára másoljuk a játékot azt működik? -
#22246 Szerintem meg a kártyád szállt el, vegyél újat (legalábbis, ha a géped sem ismeri fel, akkor ez a helyzet) -
#22245 NEM. de adok helyette másik karit, amit igen. -
Rohamkacsa #22244 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy a DSi-be bele lehet e tenni az m3 kártyát vagy meglehet e valahogy bütykölni h warezól menjen rajta a játék? -
Mate08 #22243 Halli segítsetek légyszi!
Amikor berakom a G6 Real kártyámat és bekapcsolom a DS-t ezt írja ki:
No system file found! Put system file in, or press [A] to run mini_loader.
Sztem elszállt minden adat a kártyáról de nemtom hogy telepítsem újra. És vmiért a sz.gépem se ismeri fel.
Várom az ötleteket. Köszi!!! -
#22242 A másik két fájlt automatikusan létrehozza, amikor először indítasz egy játékot, hogy később azokba tudja pakolni a cheat (.cht) és az indítási/soft reset/egyéb beállításokat (.opt) -
Tomek83 #22241 Lehet hogy akkor is csinál egyet ha belenézel a cheat részbe,cht az biztos hogy cheat-el kapcsolatos dolog. -
vegytek #22240 ez érdekes, mert cheat-et sose használunk, főleg nem a puzzle quest-hez. -
Tomek83 #22239 Ilyen nekem is szokott lenni,szerintem a cht az cheat fájl,aztán lehet hogy az opt is ehhez fűződik. -
vegytek #22238 most nézem az m3 real-ben lévő micro sd-t és az egyik játéknál (amivel állandóan játszik a párom) a *.nds és a *.sav mellett még van egy *.cht és *.opt is. a másik 2 mi lehet? -
Bendzsi6262 #22237 Nagyon örültem, hogy pont most merült fel a fórumba ez a fólia téma, mert épp kérdezni akartam :) Épp most raktam fel én is a kis drágámra ami egyébként 4 napos. Tökéletesen is sikerült szerencsére viszont amatőr módon nem a "szűz gépre" raktam, hanem már 4 napos intenzív használat után. Egyszerűen azt hittem, hogy alapból is van rajta valami védelem...no sebaj most már van :)
Jah, és köszöntem az instrukciókat -
#22236 Keresek hibás / törött DS Lite-ot! Ha van egy ilyened elfekvőben, írj és megegyezünk :) -
#22235 3. Leszeded a fóliáról az alsó "hártyát" ... áááááh
na ez az amit SOHA NE tegyél hogy leveszed a teljes védőfóliát ELŐRE, a védőfóliát mindig lassan ki kell húzni a ragacsos felső fólia alól. Alulról kihúzós módszerrel bármikor megállhatsz és egy kólát/sört is megihatsz mert bármikor folytathatod de olyat soha ne csinálj hogy a teljeset lehúzod előre egy mozdulattal majd azzal figurázol aztán össze vissza fogdosod a ragacsos rész alját.