Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanazzal ezelõtt nem volt gond 😞
Formázás után újra föltette, és nem mûködik.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

A DSBrowser csak SLOT2-es bõvítõvel, vagy flashkártyával együtt fut.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Helló mindenkinek.

NDS litehoz van egy r4 kártyám, minden ok vele, de eddig csak játék rom-okkal használtam. Az alkalmazásokat hogy kell rá felrakni? pl Ds browser.
Segítsetek.
Köszi Gabbo
Valamibõl neki is élnie kell... <#rolleyes>
kisgabo
alig hiéna...

15.000ért viszem , privi rám ha érdekel a dolog.

Köszi! Én is igy gondoltam. Mivel a játék a belsõ memóriába törlõdik és csak a mentéskor használja újra a kártyát nem lehet probléma.
Beast Machine
nem tudok róla, a képméret ugyanis ugyanakkora, mint a DS/L képernyõje (igaz, azt közelebb tudod tartani magadhoz - hajolj közelebb a monitorhoz 😄DD)

Nuke, meg bárki más: Nekem oylan megoldás kéne, amivel egyidejûleg tudnám netre csatlakoztatni a Wii-met, a DS-emet, és a laptopomat. Tanács?

...vágod?

Heló all. Azt szeretném megtudakolni, hogy No$gba-n tolom a TFU-t és nem lehet azt a kicsi kémernyõt nagyobbá tenni valahogy???? alig látni valamit...:S

Beast Machine
másik verziójú firmware-rel próbálkoztatok már?

...vágod?

Nem hiszem hogy az eredeti játékokkal gond lenne. A többi meg "no comment".
Formázott micro SD kártyával, újrarakott op rendszerrel is ugyanaz a hiba.

Sziasztok. Egyik jóbarátomnak az Acekard2-jével van probléma.
Játszott rajta egy Disgaea nevü játékkal (elõtte is játszott már vele, csak most történt ez), elmentette, aztán amikor újra elõvette, kiírta hogy a mentés rossz és törli. Ezután a kártya meghalt. Pontosabban amikor betette a DS-be, akkor nem indult el az indítóképernyõ (kifagy az alap betöltõ képernyõn, ezt mondta).

Egy másik eredeti játékkal mûködik a DS (csak a srác menteni nem mer vele, mert fél, hogy a DS-sel van a baj, és elrontaná a sok óra játékot az eredeti kártyán).

Tudtok valami tanácsot adni mi lehet a baj?

Állítólag készül magyarítás FF3ra is.
Eladó egy fehér DS Lite,dobozával,töltõvel,játékkal. 23000Ft.
Nekem az itthoni hálózat úgy van felállítva hogy:
sima madzagos router osztja szét az internetet, erre rá van kötve egy wifi-s router, ami csak egy egyszerû switch-ként funkcionál, kábelelosztás és WLan szempontjából is, és jól mûködik.
(igaz még a DS-t nem tudtam csatlakoztatni hozzá, mert a kódolását át kéne állítani, ezzel együtt szülõ laptopját is meg minden, amíg nincs ismerõsöm akivel így játszanék, addig nem is fogom)

Köszi! <#worship> Ha lesz még, majd tudósíts! <#vigyor>

My sims kingdom is magyarnyelvû. 😊
Beszarás! Eddig nem is tudtam, hogy jött ki magyar nyelvû játék is! <#merges2> Tudsz még ilyen játékot? <#smile>

Ismét egy magyar nyelvû játék: Zoo Quest Puzzle Fun 😊
Én a nintendos wifi cuccot használom DShez.
Beast Machine
Van itt valaki, aki online játszáshoz nem routert használ, hanem valami usb-s WiFi cuccost? Itthon a net már meg van osztva eg normáls switch-csel, nem akarok még pluszba wlan rútert beszerelni.

...vágod?

Ment! <#smile> Ez már az új patch-elt változat, ahol mûködik a WiFi is! Mondjuk még ne nagyon használja szerintem senki, míg meg nem jelenik hivatalosan. <#vigyor>

kérnhetnék én is priviben egy linket a patchelt verzióhoz?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

zola2000
Nos, ha lassabb a microsd kártya, akkor nagyobb a töltési idõ, de nekem egy nagyon lassúnak számító microsd kártyám van, és onnan is viszonylag gyorsan tölt, tehát szerintem annyira nincs jelentõsége annak hogy egy pálya nem 0,8 másodperc, hanem mittudomén 1,4 másodperc alatt jön be 😊

A

Sziasztok!

Egy tanácsra lenne szükségem.
Vettem egy DSTT flashkártyát és most keresek hozzá micro SD kártyát. Találtam hirdetésben meglehetõsen olcsón 8GB-os Class 2 Sandisk-et.

A kérdésem, hogy van-e jelentõsége a micro SD kártya sebességének a DS-nél azaz érdemes e nagyobb összeget kiadni Class 4 vagy 6-os kártyáért vagy a Class 2 is tökéletesen ki tudja szolgálni a konzolt?
zola2000
Mivel még sehol nem jelent meg a játék ezért biztos nem megy a multi. Csak nehogy legyen egy banhullám a nintendo wfcrõl is...

A

Na, mentem aludni. Remélem mindenki megkapta a privit, aki kérte. <#smile> A mai nap biztos felkerül már minden hova a patch-elt ROM file. Jó játékot! <#vigyor> A multi állítólag nem megy.

R4, M3DS Real és N5 kártyákon tuti mûködik, viszont CycloDS-en egy ember jelezte, hogy nem jó! <#szomoru2>

Beast Machine
nekemnekemnekem, légyszi! 😄

...vágod?

Na, már fent van a patch-elt NDS is! Mivel nem tudom, hogy itt meg lehet-e osztani (szerintem nem), így privát, akinek kell! Még 30 percig itt vagyok. <#vigyor>

Beast Machine
majd azt is ide, szeretlek 😊

...vágod?

KATT! <#wink> Ha valakinek nem megy a patch-elés, az várjon, mert már töltõdik fel a patch-elt .NDS file. <#smile>

Beast Machine
Link szépen kérlek.

...vágod?

Már van ARM7 patch! Mûködik M3DS Real kártyán. <#smile>

Pont hogy igazat adok 😊

Valami save-elõs okosságot raktak rá,és M3on nem indul,meg még jó néhány kártyán sem. Gondolom nemsokára jön egy patch és mûködni fog.
shenmuedc
Engem az zavar igazán, hogy azt a potenciált amit belefektetnek egy ilyen komplex világok lemodellezésére, sokkal értelmesebb játékokra fordíthatnák.
zola2000
Én supercard ds onen elindítottam szórakoztam a beállításokkal. Lényeg az hogy legyen meg az arm7 hack, és 64k legyen a mentés mérete.

A

zola2000
Az igaz de ez most a stílusos cel shadednek és a felülnézetnek meg a kelet miatt nagyon hangulatos lett. Nekem sem tetszettek a 3ds gtak a vice cityt leszámítva, de az is csak a jó kis hangulata miatt.

A

Sziasztok!
Valaki eltudta indítani a GTA-t M3real-en?
Help me!
shenmuedc
Hurrá! Végre ezen a gépen is köszönthetjük azon játékot, aminek 3. részétõl számítva a játékkészítõk hirtelen elfelejtettek játékokat készíteni és beindult az öncélúan agresszív játékok kora. Tudom-tudom elõtte is volt ilyen de lassan már más sincs.Cirkuszt a népnek. Lehet anyázni.
zola2000
MEGJELENT A GRAND THEFT AUTO: CHINATOWN WARS! és tényleg olyan dinamikus lett a város mozgása, amit eddig ds játékban én még nem láttam. Oké van pspm is, de ez is van olyan jó mint azok a részek.

A

Advance Wars: Dualm Strike eladó 3000ft-ért.
Szép állapotban, minden megvan hozzá.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

Borgi
nehogy aztmond hogy nincs igazam :C

porki fagyok fállalon

Tinman
Igen, eladó még a DS. 22k-n gondolkodom, meggyõzhetõ vagyok ;-)

Golden Sun legrosszabb esetben is 4.5k. Ha az állapotával gond lenne, azt mondanám jogos... de nem, perfekt a cucc! Megvettem, kibontottam, csodáltam, betettem, játszottam vele kb. 2 órát, kivettem, visszatettem a dobozba, leszedtem a biztonsági másolatot a netrõl és azzal toltam rengeteget. Ergo 2 órás gamez, pontosan úgy is néz ki ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Amit ez az ember mond: >>>>>#21684<<<<<<< 😊

kisgabo
3k ért érdekel a golden sun.

amúgy mizu a DS-el? eladó még?

Beast Machine
slot 2 elhagyása erõsen öngól szaggal rendelkezik, én biztos nem fogok DSi-t venni - egyszerûen nem tud olyan fícsört felmutatni, amiért nekem megérné lecserélnem a DSL-M3DS Real Perfect kombómat (nagyobb képernyõ, ugyanazzal a felbontással, bvááh.).

...vágod?

Borgi
szerintem retardált ötlet volt a sima gb kompatibilitást is kiszedni

porki fagyok fállalon