24434
Nintendo DS/DS Lite
  • ReVisor
    A Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again-t szeretném megvásárolni a DsiWare-n keresztül, de nem látom a letölthető játékok között.

Elvileg ezen oldal szerint

DSiWare

kaphatónak kellene lennie. Valami tipp?
  • Tomek83
    Gamespot.com oldalon be lehet állítani kategória szerint a játékokat,ott is próbálkozhatsz.
  • mukievil
    köszi, átböngészem :)
  • Nuki
    Nem tudom, én mukievilnek akartam egy képet adni, ami alapján eligazodhat a műfajok és játékok világában.

A kép TÚL nagy.
  • kisgabo
    hát persze, vicceltem. tényleg nem az a fő gond, hogy nem megy a warezkártya, mellékes. a valós probléma, hogy az adott eszközzel gond van a kedves fórumtársnak.

hátakkor, hajrá, mi a megoldás.
  • Nuki
    Remélem viccnek szántad, a lényeg nem azon volt.
  • kisgabo
    konkrétan, ki a f...t érdekel, hogy nem tudsz warezolni?
  • mukievil
    Mondjatok már pár jó játékot :) vagy egy oldalt ahol követni lehet a játékokat, esetleg keresni tipus szerint.

Elsősorban stratégiai játékokat, és szerepjátékokat keresek :)
    Az ilyen ismertebbeket ismerem, meg amik a bannerben vannak, de azonkivül nem nagyon.

Köszi előre is!
  • vegytek
    Érdekes dolog történt tegnap velem és a tesommal:
    - nekem van egy szürke DSL-em + m3 real (1) + rezgő pack (m3-at deal-ről rendelve) + 4gb SDHC micro sd
    - tesom vett egy (új) fehér DSL-t + m3 real (2) + rezgő packot (itthon vmelyik boltól) + 1gb és 512mb micro sd

A következő dolgot produkálta a technika:
    1) sz. DSL-ben müködik az M3R(1) mind a 3 micro sd-vel
    2) f. DSL-ben müködik az M3R(1) mind a 3 micro sd-vel
    3) sz. DSL-ben müködik az M3R(2) mind a 3 micro sd-vel
    4) f. DSL-ben NEM müködik az M3R(2) egyik micro sd-vel sem.

wtf?
  • ivanicsm
    Hello!

Eladó egy Nintendo DS Lite sok tartozékkal! TTDS flash kártya+2Gb microSD, expansion 3in1 slot2-es kártya ami +128Mb ramot ad amitől lehet netezni, lejátsza a GBA-s játékokat, és rezgő funkció továbbá sok kiegészítő: +akksi, +ceruza, +töltő, tok, mini csavarhúzó, fülhallgató, törlőkendő, játékkazetta tartók,.....
    Mindennek megvan a doboza!
    Jó állapotban van.
    Lehetőleg egyben szeretném eladni!

e-mail: [email protected]
    msn: [email protected]

Irányár: 40 000Ft
    Az ár IRÁNYÁR tehát lehet ALKUDNI!
  • Nuki
    Ó, ez jó hír, köszönöm.
  • kisgabo
    tökéletesen.
  • Nuki
    Okoskártyán lévő játékokkal mennyire lehet Nintendo WFC-n játszani?
  • kisgabo
    jah, az első jó volt.
  • Tomek83
    Szerintem ez is HM-t fogja követni és platformonként min 3 rész jön ki.
    Nekem amúgy a 2.rész annyira nem tetszett,egy hónapot játszottam vele,de szinte alig haladtam,nagyon lassan lehetett benne fejlődni...vagy csak én voltam béna:)
  • kisgabo
    ehh. ontják őket.

szeretem a harvest moont, de pl a második rész elrontották azzal, hogy csak cerkával megy az irányitás... kényelmetlen.
  • Tomek83
    RuneFactory3
  • mrmilan
    Okés, felveszem veled a kapcsolatot majd. Kösz.
  • Foxhound1980
    Fehér színü Nintnedo DS Lite dobozában, minden tartozékával, karcmentes hibátlan állapotban, fóliázott kijelzőkkel eladó. A géphez mellékelek egy R4 SDHC kártyát 4GB-os micro SDHC kártyával mellyel a letöltött játékok futatthatók. Továbbá 2 db eredeti, dobozos játék, gyárni Nintendo tok és pót akksi is jár az ajánlathoz. Igény szerint játékokat is tudok adni dvd-n. Csere nem érdekel, külön nem eladóak a dolgok. Az érdeklődők mobilon hívjanak, mailre technikai okoból nem áll módomban válaszolni.
    Ár: 30k.
    06204362900
  • Narrr
    Nem, az nem arra való, és sosem fog menni. Van hozzá való flashkart.
  • Narrr
    Én tudok hozni bármilyet, nagyon baráti árakon. [email protected] írj egy mail-t és megbeszéljük.
  • mrmilan
    Sziasztok!
    Warez nem warez, lenne egy kérdésem "Okoskártya ügyben". R4, Acekard2...stb. Melyiket? Honnan? Elérhetőség ilyesmi.
    Előre is köszönöm.
  • xAttilax
    vagy is mentési problémák vannak a játékkal
  • xAttilax
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni, hogy lehet normálisan menteni ACEkard 2 re (AKAIO) My sims kingdomot?
  • ivanicsm
    Eladó egy Nintendo DS Lite sok tartozékkal! TTDS flash kártya+2Gb microSD, expansion 3in1 slot2-es kártya ami +128Mb ramot ad amitől lehet netezni, lejátsza a GBA-s játékokat, és rezgő funkció továbbá sok kiegészítő: +akksi, +ceruza, +töltő, tok, mini csavarhúzó, fülhallgató, törlőkendő, játékkazetta tartók,.....
    Mindennek megvan a doboza!
    Jó állapotban van.
    e-mail: [email protected] ,msn: [email protected]

Irányár: 40 000Ft (Nekem több mint 50 000Ft-ba van így)
    Az ár IRÁNYÁR szval lehet ALKUDNI!
  • Sephi
    Szia! Nekem is sok idejig G6-osom volt. Kb egy ev utan a kartya megadja magat. Viszont van megoldas.

1. Most hirtelen nem jutt eszembe, de aszem ha a START vagy SELECT-et nyomvatartva inditod el a DS-t akkor megkerdezi, hogy formatalni akarod e a kartyat. Ezt tedd meg.

2. Szedd szet a kartya olvasot, majd a kartya erintkezoket egyenkent ovatosan pattisd ki. Ezzel az ered el, hogy amikro maga a kartyat a olvasoba helyezed akkor nagyon erosen ranyomodnak az erintkezok.

En igy csinaltam es azota sincs gond vele.

• zola2000
    Háát, az biztosan nem :)
  • Rohamkacsa
    Olvastam egy honlapon olyasmit hogy a dsinél csak simán az sd kártyára másoljuk a játékot azt működik?
  • Anubys
    Szerintem meg a kártyád szállt el, vegyél újat (legalábbis, ha a géped sem ismeri fel, akkor ez a helyzet)
  • kisgabo
    NEM. de adok helyette másik karit, amit igen.
  • Rohamkacsa
    Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy a DSi-be bele lehet e tenni az m3 kártyát vagy meglehet e valahogy bütykölni h warezól menjen rajta a játék?
  • Mate08
    Halli segítsetek légyszi!

Amikor berakom a G6 Real kártyámat és bekapcsolom a DS-t ezt írja ki:

No system file found! Put system file in, or press [A] to run mini_loader.

Sztem elszállt minden adat a kártyáról de nemtom hogy telepítsem újra. És vmiért a sz.gépem se ismeri fel.
    Várom az ötleteket. Köszi!!!
  • Beast Machine
    A másik két fájlt automatikusan létrehozza, amikor először indítasz egy játékot, hogy később azokba tudja pakolni a cheat (.cht) és az indítási/soft reset/egyéb beállításokat (.opt)
  • Tomek83
    Lehet hogy akkor is csinál egyet ha belenézel a cheat részbe,cht az biztos hogy cheat-el kapcsolatos dolog.
  • vegytek
    ez érdekes, mert cheat-et sose használunk, főleg nem a puzzle quest-hez.
  • Tomek83
    Ilyen nekem is szokott lenni,szerintem a cht az cheat fájl,aztán lehet hogy az opt is ehhez fűződik.
  • vegytek
    most nézem az m3 real-ben lévő micro sd-t és az egyik játéknál (amivel állandóan játszik a párom) a *.nds és a *.sav mellett még van egy *.cht és *.opt is. a másik 2 mi lehet?
  • Bendzsi6262
    Nagyon örültem, hogy pont most merült fel a fórumba ez a fólia téma, mert épp kérdezni akartam :) Épp most raktam fel én is a kis drágámra ami egyébként 4 napos. Tökéletesen is sikerült szerencsére viszont amatőr módon nem a "szűz gépre" raktam, hanem már 4 napos intenzív használat után. Egyszerűen azt hittem, hogy alapból is van rajta valami védelem...no sebaj most már van :)
    Jah, és köszöntem az instrukciókat
  • koryne
    Keresek hibás / törött DS Lite-ot! Ha van egy ilyened elfekvőben, írj és megegyezünk :)
  • ReTeK
    3. Leszeded a fóliáról az alsó "hártyát" ... áááááh

na ez az amit SOHA NE tegyél hogy leveszed a teljes védőfóliát ELŐRE, a védőfóliát mindig lassan ki kell húzni a ragacsos felső fólia alól. Alulról kihúzós módszerrel bármikor megállhatsz és egy kólát/sört is megihatsz mert bármikor folytathatod de olyat soha ne csinálj hogy a teljeset lehúzod előre egy mozdulattal majd azzal figurázol aztán össze vissza fogdosod a ragacsos rész alját.