Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Formázás után újra föltette, és nem mûködik.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
NDS litehoz van egy r4 kártyám, minden ok vele, de eddig csak játék rom-okkal használtam. Az alkalmazásokat hogy kell rá felrakni? pl Ds browser.
Segítsetek.
Köszi Gabbo
Nuke, meg bárki más: Nekem oylan megoldás kéne, amivel egyidejûleg tudnám netre csatlakoztatni a Wii-met, a DS-emet, és a laptopomat. Tanács?
...vágod?
Játszott rajta egy Disgaea nevü játékkal (elõtte is játszott már vele, csak most történt ez), elmentette, aztán amikor újra elõvette, kiírta hogy a mentés rossz és törli. Ezután a kártya meghalt. Pontosabban amikor betette a DS-be, akkor nem indult el az indítóképernyõ (kifagy az alap betöltõ képernyõn, ezt mondta).
Egy másik eredeti játékkal mûködik a DS (csak a srác menteni nem mer vele, mert fél, hogy a DS-sel van a baj, és elrontaná a sok óra játékot az eredeti kártyán).
Tudtok valami tanácsot adni mi lehet a baj?
sima madzagos router osztja szét az internetet, erre rá van kötve egy wifi-s router, ami csak egy egyszerû switch-ként funkcionál, kábelelosztás és WLan szempontjából is, és jól mûködik.
(igaz még a DS-t nem tudtam csatlakoztatni hozzá, mert a kódolását át kéne állítani, ezzel együtt szülõ laptopját is meg minden, amíg nincs ismerõsöm akivel így játszanék, addig nem is fogom)
...vágod?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A
Egy tanácsra lenne szükségem.
Vettem egy DSTT flashkártyát és most keresek hozzá micro SD kártyát. Találtam hirdetésben meglehetõsen olcsón 8GB-os Class 2 Sandisk-et.
A kérdésem, hogy van-e jelentõsége a micro SD kártya sebességének a DS-nél azaz érdemes e nagyobb összeget kiadni Class 4 vagy 6-os kártyáért vagy a Class 2 is tökéletesen ki tudja szolgálni a konzolt?
A
A
A
Valaki eltudta indítani a GTA-t M3real-en?
Help me!
A
Szép állapotban, minden megvan hozzá.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Golden Sun legrosszabb esetben is 4.5k. Ha az állapotával gond lenne, azt mondanám jogos... de nem, perfekt a cucc! Megvettem, kibontottam, csodáltam, betettem, játszottam vele kb. 2 órát, kivettem, visszatettem a dobozba, leszedtem a biztonsági másolatot a netrõl és azzal toltam rengeteget. Ergo 2 órás gamez, pontosan úgy is néz ki ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
...vágod?