Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszaszivtam, tenyleg en vagyok hozza a hulye.<#zavart2>
PHM!
Nem tudom beloni oket az SKU szamuk alapjan. Vagy a kereso gyenge vagy en. Mik ezek?
Ill. nem kell az USB adapter se a Rumble pack. Ezekre nincs szuksegem, nem akarok ertuk fizetni.
Az a DSTT tenyleg 6 dolcsi? Miert ilyen olcso, nem mukodik?
Kosz a valaszokat, M3-om mar volt, es tenyleg jo a masikat meg kiprobalom. Kosz
15613, 10289, esetleg 18944.
Mindháromnak igen jó az ár/érték aránya.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Beast Machine

...vágod?

deep
Mi pénzt kérnél érte?
M3DS Real és Acecard2/Acecard2i közül válassz. <#smile>

Sziasztok!
Ujra rendelnek Dealextreme-rol, de nem tudom melyik kartya most a meno. R4-em van, kijott azota vmi jobb, olcsobb vagy barmilyenebb, amit megeri megvenni? Az olcso sz.rok erdekelnek inkabb. Szuksegem lenne a segitsegetekre, nem akarom elsokent tesztelni a tegnapi fejlesztesu karikat, inkabb vmi jol bevalt kellene. Aki meg van elegedve a sajatjaval kerem irja le a tipusat.
Kosz
... mi van vele?
<#idiota>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Üdv mindenkinek.Nintendo ds lite black, r4-es csomaggal, usb átalakítóval, 2gb micro sd-vel, eredeti nintendo tokkal, 48db játékkal( ebbõl 46 a memcardon van, kettõ kazetta.) garanciával, a gép másfél hónapos. Dobozzal, 2 db stylus. Nagyon szép állapotban.
Én meg vennék egy DS-t. 😊 Ha van eladó, írjatok.
kisgabo
megválnék vadonatúj gba micro gépemtõl.<#idiota>

ds-re ráfizetek. 😊

A snes emu megy valakinek? Mert nálam nem látja az smc fájlokat. Megadrive emu meg istentelenül szaggat.
köszönöm az infót!
Elméletileg Február 20 volt a megjelenés, de ennek ellenére itt pl. "csak" elõrendelhet, KATT! <#confused> Azért próbáld meg megrendelni. <#smile>

Sziasztok!

a márciusi 576-ban van egy teszt a Dragon Quest 5-rõl. Gondoltam megveszem, de nem találtam se az 576 shopban, se pedig más üzletben.

Van valakinek infója arról, hogy mikor fog érkezni?

Na ez a nem semmi. DS-re GPS, KATT! <#merges2> Még nem hallottam róla, de érdekes. <#smile>

Beast Machine
utánanéztem kicsit, ez a U2DS egy DSTT klón.

...vágod?

Kössz szépen.<#worship> <#worship>
Ez a normális. <#smile> Ellenben általában be lehet állítani Soft Reset-et a flash kártya programjában, de sok program nem szereti. Konkrétan ezt az U2DS kártyát nem ismerem.

Szevasztok,1 kis segítség kellene a kollégámnak DS Lite van neki U2ds kártyával és a játékból nem tud kilépni vissza a mappák közé csak ki-be kapcs. által,ez normális vagy van valami megoldás rá?? Elõre is köszi.<#conf><#conf>
kisgabo
korrekt info. <#puszi>

gamespoton amúgy 6 pont, közepesnél jobb gém.

Ha valakit érdekel egy JRPG (Mystery Dungeon: Shiren the Wanderer), az most nagyon akciós áron megveheti a CD Galaxis-nál, KATT! <#smile>

Köszi a segítséget 😊
Nézd meg a privát üzeneteidet.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Akkor megosztanád velem hogy hol találok rá megoldást? Mert amit eddig láttam az csak R4-re meg minden egyéb másra volt jó, de DSTT-re nem.
Igen.

Lánykori nevén "EZ-FLASH 3in1 Expansion Pack"

http://www.ezflash.cn/products.htm
Sziasztok

Tud valaki mûködõ patch-et a China Town War-hoz, DSTT típusú kártyához?
Sephi
Mi az a EzFlash?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Használható hozzá.
A GBA romokhoz segédprogram, a többihez patch kell.

Tinman
"Meg viráglelkû gengszter."

Ajánlom figyelmedbe a GTA Vice City Storiest. Tipikus példája annak, hogy egy jó ember, hogy keveredik egyre nagyobb zûrökbe.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Valaki meg tudná mondani, hogy a G6DS kártya kompatibilis-e az EZflash 3in1 -el?
Nem drogdíler, hanem vásárlási tanácsadó; és nem gengszter, hanem õrzõ-védõ ember.
Máris barátságosabban hangzik 😊

shenmuedc
Játsszon vele a hóhér! Majd jó drogdíler leszek benne, nem? Meg viráglelkû gengszter. De egyébként nem lenne vele semmi bajom, ha készülnének az ilyesmi dolgok mellett játékok is.(Nem ds-rõl beszélek) Ami nagy költségvetésû, nem gigyigagyi valami. De sajnos a nagy költségvetés csak a véres, és a kinek van nagyobb fasza játékok privilégiuma. De ez nem ds-re jellemzõ hála isten.
szerintem az lenne a best, ha minden kategóriából lenne vagy 100 játék! akkor lehetne válogatni. mario kart után jöhet a dementium the ward. utána burnout, starcraft ds el lekísérve majd 1 kis rayman raving rabbid 😄😄
Sephi
Ott a pont.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tinman
Egy GTA akkor szól öncélú gyilkolásról, ha TE úgy játszod!
Úgy játszod? Akkor azt a TE hibád.

Egy Fallout 3-ban is lehet sátánt játszani, meg lehet a félistenné válva osztani a békét.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyáltalán nem „baromság”. Azért mert nem a te stílusod, még nem kell fikázni. Nagyon szép, igényes, ötletes és szórakoztató játék.
Láttam én is sok olyan típusú játékot ami engem nem tudott lekötni, de attól még láttam rajta, hogy egy igényes játék, és valakinek nagyon fog tetszeni. Nem pötyögtem be egybõl, hogy baromság!
Sephi
Baromság. EA megint próbálkozik..

Nagyon jó! Szerintem érdemes kipróbálnod. Én már 20%-nál tartok. Aki szereti a Mario-s játékokat, annak kötelezõ.
Meséljetek róla milyen!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Na, már elméletileg van jó Henry Hatsworth In The Puzzling Adventure ROM! <#smile>

thx az infot!
Nem, mivel maga a ROM sz@r. <#smile> Várni kell egy jó dump-ra.

Sziasztok!

Eltudta indítani valaki M3real-en a Henry Hatsworth In The Puzzling Adventure-t?

Help me!

thx
Azt még nem, de sajnos nem lakok a közelében hogy így ki tudjam próbálni.. :\

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Köszi. Ds broweren kívül valami más böngészõ? Vagy alkalmazás?
Huh ,nembirtam kivárni a 20. megjelenést, leszedtem a Chinatown Wars-t.
EZ A JÁTÉK ISZONYAT JÓ, csak ajánlani tudom<#buck>

Beast Machine
más flashkártyát próbáltatok a gépben (legalább azt megtudni, h a DS vagy a kártya a ludas)?

...vágod?