Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom beloni oket az SKU szamuk alapjan. Vagy a kereso gyenge vagy en. Mik ezek?
Ill. nem kell az USB adapter se a Rumble pack. Ezekre nincs szuksegem, nem akarok ertuk fizetni.
Az a DSTT tenyleg 6 dolcsi? Miert ilyen olcso, nem mukodik?
Mindháromnak igen jó az ár/érték aránya.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ujra rendelnek Dealextreme-rol, de nem tudom melyik kartya most a meno. R4-em van, kijott azota vmi jobb, olcsobb vagy barmilyenebb, amit megeri megvenni? Az olcso sz.rok erdekelnek inkabb. Szuksegem lenne a segitsegetekre, nem akarom elsokent tesztelni a tegnapi fejlesztesu karikat, inkabb vmi jol bevalt kellene. Aki meg van elegedve a sajatjaval kerem irja le a tipusat.
Kosz
<#idiota>#idiota>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
a márciusi 576-ban van egy teszt a Dragon Quest 5-rõl. Gondoltam megveszem, de nem találtam se az 576 shopban, se pedig más üzletben.
Van valakinek infója arról, hogy mikor fog érkezni?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
http://www.ezflash.cn/products.htm
Tud valaki mûködõ patch-et a China Town War-hoz, DSTT típusú kártyához?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A GBA romokhoz segédprogram, a többihez patch kell.
Ajánlom figyelmedbe a GTA Vice City Storiest. Tipikus példája annak, hogy egy jó ember, hogy keveredik egyre nagyobb zûrökbe.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Máris barátságosabban hangzik 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Úgy játszod? Akkor azt a TE hibád.
Egy Fallout 3-ban is lehet sátánt játszani, meg lehet a félistenné válva osztani a békét.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Láttam én is sok olyan típusú játékot ami engem nem tudott lekötni, de attól még láttam rajta, hogy egy igényes játék, és valakinek nagyon fog tetszeni. Nem pötyögtem be egybõl, hogy baromság!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Eltudta indítani valaki M3real-en a Henry Hatsworth In The Puzzling Adventure-t?
Help me!
thx
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
EZ A JÁTÉK ISZONYAT JÓ, csak ajánlani tudom<#buck>#buck>