Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meddig bírja egy hori fólia kb? tegnap raktam fel egyet-egyet és mára teljesen össze-vissza karcolódott a hori :S ez így tejesen normális vagy épp az ellenkezõje (DX es fólia és Dx es ceruzát használok)
lesz még ennek böjtje :S
DSi-exclusive cards are coming Várható volt, sajnos. <#rolleyes>

Risu Führer
basszameg és most adtam el a ds-em...váááááááááá

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Trailer: Zelda

Beast Machine
A bannerba legközelebb ne legyen ekkora jRPG-túltengés, nem ez az egyetlen stílus létezik a vilgáon 😉

...vágod?

Sheltem
Sziasztok! Visszatértem immáron saját lakásból. Majd valamikor frissítem a topicot is ahogy elnézem kijött pár új cím 😊 Új gta-t ki is próbáltam tegnap...Masszív függõségveszély 😊

Új zelda? Omg? <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

itt van róla movie is:
http://www.youtube.com/watch?v=65uKGGbOwTg

Banyapapa
fuuuuu,végre,és hogy vonatozás is lesz benne überfasza 😄

há há há 😄
Ugye nem kell majd hozzá DSi?! <#confused><#rolleyes><#vigyor>

james69holden
így van, vééégre új ZELDA 😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ds tulajok örülhetnek új Zeldát kaptok

és méghozzá ebben az évben várható.

Lehet vennem kéne már egy DS-et 😊

Bontatlan Nintendo DS lite Hori Fólia eladó.

990.- személyes átvétel újpesten vagy utalás után postázom. az árban a postaköltség benne van. (sima levélként)

írj privit ha érdekel.

Köszi

<#wave>
kisgabo
jaja, én is. mondjuk 3-4 nap, mire rendeléstõl feladják. utána szerencse kérdése.

Engem utalhatnak, mert 2 hetre kapom vagy tobb.
kisgabo
6 nap? nyasgem... <#mf2>

amit pénteken postáztak az ma reggel érkezett meg a DX rõl. jó ez 😊
...egy kicsit tul nagyban.
kisgabo
<#vigyor1> nagy vonalakban fordít....

Zsir a translator, de angolul en is jobban tudok.<#lama>
koryne
Annyira még nem is vészes, mint amennyire a magyarra fordító 😊
Az angol verza egész érthetõ...

Xbox Live gamertag: kilencnad

DSi
Magyarul se lenne hulyeseg.<#mf1>
Kiprobalom ezt a guglitranszletort, es legyszi irjatok meg mennyibe kerul a Lite otthon.
Kosz
Egy fontos feltétel van az amazon.com-on: valamelyik amerikai államban kell laknod <#vigyor2>
Ezt olvastátok már, KATT! <#shakehead> Google fordítóval ferdítva angolra.

kisgabo
nem lenne hüjeség angolul tanulni mi? <#idiota> egyébként a google is fordit, kicsit lazantírosan...

amazon linkjét azé betolhatnád...

http://translate.google.com/

Amazonon talaltam DSi-t 170 dolcsiert. Ha valaki (nalam erosebb angolos) leforditana nekem, mi az ingyenes hazhozszallitas feltetele, halas lennek. Koszonom
Aschil
Refurbished = felújított <#taps>

.:asChil:.

Otthon mennyi?
kisgabo
Refurbished...

kapd elõ a szótárad... <#vigyor1>

Aschil
Dealextremen 98.70 USD

.:asChil:.

milyen színû és mennyire gondoltál?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Túl sok homárt olvasol.<#vigyor4>
Nekem se loptál el pedig már 3X rendeltem.
kisgabo
csodállom, hogy a sima légipostát nem lopták el. vagy üldözési mániám lenne? <#vigyor3>

én is most rendelek még, dodó lejjebb... meg elaprózom. 😊

ez volt a hetedik rendelésem 😊
most vasárnap is rendeltem. azt most postázták, az elõbb olvastam a mailt.
amit szerdán rendeltem azt pénteken postázták. eddig minden megérkezett rendben, ahogy kell.

eddig semmit nem ikszeltem. minden ideért rendben. ingyen postával.... ennyit tudok mondani...
kisgabo
van egy opcio, hogy leszedik a feladó nevét, nincs rajta hogy dealextreme (DX). a másik, a légiposta ablak alatt van egy "Paid Package Tracking Number" opció, ez lenne az ajánlott levél.. 1,70 usd.

neked sima postai levélként mindig megjött?

Enyem is onnan lesz...
Kosz a jotanacsot, de Isten hata mogott lakok Mo-tol nagyon messze. Itt ala se iratjak velem a postan mikor atveszem, igy vissza is kovetelhetnem az arat a PayPal-tol (4000USD-ig), de nem teszem , mert mindig azt kapom amit kertem.
ezt sose értettem, milyen DX logo? milyen ajánlott levél?.. ha rendelek, akkor 2 nap után általában már postázzák és 1 hét múlva itt van..... és nem csak 1x rendeltem már...... :S
koryne
Jaja, van egy brighter SP-m meg egy microm is és utóbbit használom, suliban tök jó anal elõadásra 😊 DS-re nekem már nem csináltak játékokat az utóbbi idõben sajnos :/

koryne
Enyém is onnan vót.

kisgabo
ne nyavajogj má...

vegyél acekard dsi-t, 17 usd. de 2 opciót feltétlen ikszelj, a dx logó törlést, és az ajánlott légiposta..

én most feledtem el ajánlott iksz, most rettegek 2 hétig, hogy a magyar postás lop e... esélyes.

Dealextreme-rol mit kapok? Lehet gagyi lesz?
nem ma érkezett meg a puffancsom... jó kis kütyü...bár a lite után kicsit fura... lehet azért mert érzõdik rajta a szeretet XD
kisgabo
én is eladtam, de vágyásom van rá... most van egy micro, de nem használom, mert a psp-n megy minden gba cucc...

Beast Machine
Nincs neki, eretnek boszorka, MÁGLYÁRA VELE!!!<#phone><#gonosz1>

...vágod?

koryne
? 😊

kisgabo
nincs már ds-ed? <#rinya>

koryne
Nekem volt dstt-m, amíg el nem adtam a ds-t, és tök jól mûködött. Bár azt írják, hogy hamisítják.