24434
Nintendo DS/DS Lite
  • syberia2
    Oké
  • Beast Machine
    nem azért, mert kicsi, hanem mert LCD.
  • syberia2
    Szóval azért mert kicsi, egyáltalán nem árt?
  • syberia2
    xD
  • rnd
    És a tévé hüjítő hatása egyes szülőkön már láccik is
  • Beast Machine
    Ennyi erővel a TV is rontja az ő szemüket, mert az plc katódsugárcső, 50 Hz-en, plusz kanapéból ülve pont akkora a kép, mintha te kicsit közelebbről fognád a DS-t.

Plusz, a játék nem hülyít, a TV igen.
  • syberia2
    Nemtom. Azért rontaná, merhogy a szemem egy kis pontra összpontosít sokáig. Mást nem mondanak.
  • Tomek83
    Dehogy rontja,miért rontaná? Annyira nem kicsi az a kijelző. Amúgy Ds játékokat minden Ds gép lejátszik.

Ezt a hülyítést nem értem,eleve a játékok hülyítik a népet anyádék szerint vagy csak a DS játékok?:)
  • syberia2
    de az nem rontja a szemet, hogy a kicsi kijelzőt nézzük?
  • syberia2
    Még egy kérdés. A nintendo ds játékokat a sima DS, a lite, meg az I. is lejátsza?
  • syberia2
    Oké. Még azért nem akarják engedni, mert hogy hülyítenek. Például a Syberia anyukám kedvenc játéka, asszem az is megvan rá...
  • Beast Machine
    Hülyeség, az LCD kijelzők semmilyen formában nem rontják a szemet, ez nem CRt/katódsugárcső....
  • syberia2
    Szoval azt értem, hogyha valami agresszív játékkal jáccok, hülye leszek, de a szemromlás az igaz, hogy szar lesz a szemed?
  • syberia2
    Mármint hülyévé meg vakká tesz xD
  • rnd
    Mi köze a szemromlásnak a hülyévé váláshoz?
    Ezek szerint aki szemüveges az hülye???
  • syberia2
    Én is vennék egyet, de szüleim szerint ez hülyévé tesz, mer a kicsi kijelző rontja a szemet. Ez igaz?
  • DJS8
    Hellósztok!

Régen jártam itt látom a bannerban még ott a Contra 4
    Kinek van DSi-je és mi a tapasztalat? :]
  • syberia2
    Az jó lenne sztem. Kösz:)
  • koryne
    Ha jó neki a sima ds is (nem lite), akkor talál vaterán 20-ért 3 gba játékkal.
    Szerk.: ja és a férjem nemrég adott el egy "kissé" karcos, de használható fekete lite-ot egy 2 gigás flashel együtt 20-ért. Sztem érdemes figyelgetni, biztos lesz még hasonló.
  • Sir Quno Jedi
    Nono, manapság már azsenem... :D
  • syberia2
    xD
    Hát igen. De minegy. ha nem, nem
  • rnd
    Akkor ne vegyen. Nem írja elő semmilyen törvény, hogy kötelező venni. Építsen homokvárat, azt ingyér lehet.
  • syberia2
    Aha, aszhiszem. De nekem valami nagyon nagyon használt és olcsó kéne, mer haverom elég.. csóringer, vagy legalábbis nem akar adni rá sokat.
  • rnd
    Miért vaterán kapni?
  • syberia2
    asszemm az ique 23000. Máshol nem kapni vaterán kívül?
  • Nuki
    Vatera, Teszvesz.
    Ilyen helyeken nézelődj.
    Mi is így szoktuk, néha ide is fel-fel kerülnek apróhirdetések.
  • rnd
    Az ique a nintendo neve kínában, eredeti nintendo az is. ique ds = nintendo ds, az utolsó csavarig azonos. Az ára nagyjából ugyanannyi és csak kínai piacra (értsd: kínai menüvel) gyártják.
  • syberia2
    Jah, és még valami. Használt DS hol kerül mennyibe?
  • syberia2
    És e a Ique DS az nintendo ds játékokat jáccik?
  • Csokis
    Nem kamu! Nintendo licensszel gyártott DS/DS Lite a kínaiak számára, KATT!
  • Dj Siegfried
    van kamu DS, már hogy ne lenne, nem az az ique vagy mi?? sőt a piacokon még DS külséjú tetrist is lehet venni XD
  • Banyapapa
    letöltöd ds romot,és pc-n emuval játszod,egyéb megoldás nincsen.
    semmi kinai/ázsiai kamuds nuku
  • syberia2
    Hogy egy nintendo DS játékot hogy tudok egy NEM Nintendo DS-en lejátszani.
  • syberia2
    mindegy
  • Rip
    Úristen, te miről beszélsz? :D
  • syberia2
    Hát igen, de én nem is egy régi sz@ra, hanem egy új sz@rra gondolok. Ma már annyi ez a sok másolat, hogy valószínűnek tartottam hogy van valami Nintendo ds klón...
  • Tomek83
    A Nintendo DS játékokat csak a Nintendo DS ismeri fel:) De ha végig gondolod,azért elég érdekes lenne hogy egy régebbi gépbe beletudnál rakni egy újabb generációs cuccot.:)
  • syberia2
    Hello
    Azt kérdezném, hogy lehet-e kapni olyan kis gameboyt, ami a N. ds játékokat is ismeri. Ne legyen drága!
  • Tomek83
    Miért adnánk el? Csak most uborkaszezon van.
    Te is eladod,aztán majd fél év múlva meg veszel ismét,mert jönnek a jó játékok:)
  • kisgabo
    szépen leült a topik, mindenki eladta a gépét?

én is elfogom...