24434
Nintendo DS/DS Lite
-
syberia2 #22354 Oké -
#22353 nem azért, mert kicsi, hanem mert LCD. -
syberia2 #22352 Szóval azért mert kicsi, egyáltalán nem árt? -
syberia2 #22351 xD -
rnd #22350 És a tévé hüjítő hatása egyes szülőkön már láccik is -
#22349 Ennyi erővel a TV is rontja az ő szemüket, mert az plc katódsugárcső, 50 Hz-en, plusz kanapéból ülve pont akkora a kép, mintha te kicsit közelebbről fognád a DS-t.
Plusz, a játék nem hülyít, a TV igen. -
syberia2 #22348 Nemtom. Azért rontaná, merhogy a szemem egy kis pontra összpontosít sokáig. Mást nem mondanak. -
Tomek83 #22347 Dehogy rontja,miért rontaná? Annyira nem kicsi az a kijelző. Amúgy Ds játékokat minden Ds gép lejátszik.
Ezt a hülyítést nem értem,eleve a játékok hülyítik a népet anyádék szerint vagy csak a DS játékok?:) -
syberia2 #22346 de az nem rontja a szemet, hogy a kicsi kijelzőt nézzük? -
syberia2 #22345 Még egy kérdés. A nintendo ds játékokat a sima DS, a lite, meg az I. is lejátsza? -
syberia2 #22344 Oké. Még azért nem akarják engedni, mert hogy hülyítenek. Például a Syberia anyukám kedvenc játéka, asszem az is megvan rá... -
#22343 Hülyeség, az LCD kijelzők semmilyen formában nem rontják a szemet, ez nem CRt/katódsugárcső.... -
syberia2 #22342 Szoval azt értem, hogyha valami agresszív játékkal jáccok, hülye leszek, de a szemromlás az igaz, hogy szar lesz a szemed? -
syberia2 #22341 Mármint hülyévé meg vakká tesz xD -
rnd #22340 Mi köze a szemromlásnak a hülyévé váláshoz?
Ezek szerint aki szemüveges az hülye??? -
syberia2 #22339 Én is vennék egyet, de szüleim szerint ez hülyévé tesz, mer a kicsi kijelző rontja a szemet. Ez igaz? -
#22338 Hellósztok!
Régen jártam itt látom a bannerban még ott a Contra 4
Kinek van DSi-je és mi a tapasztalat? :] -
syberia2 #22337 Az jó lenne sztem. Kösz:) -
#22336 Ha jó neki a sima ds is (nem lite), akkor talál vaterán 20-ért 3 gba játékkal.
Szerk.: ja és a férjem nemrég adott el egy "kissé" karcos, de használható fekete lite-ot egy 2 gigás flashel együtt 20-ért. Sztem érdemes figyelgetni, biztos lesz még hasonló. -
#22335 Nono, manapság már azsenem... :D -
syberia2 #22334 xD
Hát igen. De minegy. ha nem, nem -
rnd #22333 Akkor ne vegyen. Nem írja elő semmilyen törvény, hogy kötelező venni. Építsen homokvárat, azt ingyér lehet. -
syberia2 #22332 Aha, aszhiszem. De nekem valami nagyon nagyon használt és olcsó kéne, mer haverom elég.. csóringer, vagy legalábbis nem akar adni rá sokat. -
rnd #22331 Miért vaterán kapni? -
syberia2 #22330 asszemm az ique 23000. Máshol nem kapni vaterán kívül? -
Nuki #22329 Vatera, Teszvesz.
Ilyen helyeken nézelődj.
Mi is így szoktuk, néha ide is fel-fel kerülnek apróhirdetések. -
rnd #22328 Az ique a nintendo neve kínában, eredeti nintendo az is. ique ds = nintendo ds, az utolsó csavarig azonos. Az ára nagyjából ugyanannyi és csak kínai piacra (értsd: kínai menüvel) gyártják. -
syberia2 #22327 Jah, és még valami. Használt DS hol kerül mennyibe? -
syberia2 #22326 És e a Ique DS az nintendo ds játékokat jáccik? -
Csokis #22325 Nem kamu! Nintendo licensszel gyártott DS/DS Lite a kínaiak számára, KATT! -
Dj Siegfried #22324 van kamu DS, már hogy ne lenne, nem az az ique vagy mi?? sőt a piacokon még DS külséjú tetrist is lehet venni XD -
#22323 letöltöd ds romot,és pc-n emuval játszod,egyéb megoldás nincsen.
semmi kinai/ázsiai kamuds nuku -
syberia2 #22322 Hogy egy nintendo DS játékot hogy tudok egy NEM Nintendo DS-en lejátszani. -
syberia2 #22321 mindegy -
#22320 Úristen, te miről beszélsz? :D -
syberia2 #22319 Hát igen, de én nem is egy régi sz@ra, hanem egy új sz@rra gondolok. Ma már annyi ez a sok másolat, hogy valószínűnek tartottam hogy van valami Nintendo ds klón... -
Tomek83 #22318 A Nintendo DS játékokat csak a Nintendo DS ismeri fel:) De ha végig gondolod,azért elég érdekes lenne hogy egy régebbi gépbe beletudnál rakni egy újabb generációs cuccot.:) -
syberia2 #22317 Hello
Azt kérdezném, hogy lehet-e kapni olyan kis gameboyt, ami a N. ds játékokat is ismeri. Ne legyen drága! -
Tomek83 #22316 Miért adnánk el? Csak most uborkaszezon van.
Te is eladod,aztán majd fél év múlva meg veszel ismét,mert jönnek a jó játékok:) -
#22315 szépen leült a topik, mindenki eladta a gépét?
én is elfogom...