Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meddig bírja egy hori fólia kb? tegnap raktam fel egyet-egyet és mára teljesen össze-vissza karcolódott a hori :S ez így tejesen normális vagy épp az ellenkezõje (DX es fólia és Dx es ceruzát használok)
lesz még ennek böjtje :S
DSi-exclusive cards are coming Várható volt, sajnos. <#rolleyes>#rolleyes>
basszameg és most adtam el a ds-em...váááááááááá
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A bannerba legközelebb ne legyen ekkora jRPG-túltengés, nem ez az egyetlen stílus létezik a vilgáon 😉
...vágod?
Sziasztok! Visszatértem immáron saját lakásból. Majd valamikor frissítem a topicot is ahogy elnézem kijött pár új cím 😊 Új gta-t ki is próbáltam tegnap...Masszív függõségveszély 😊
Új zelda? Omg? <#wilting>#wilting>
Új zelda? Omg? <#wilting>#wilting>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
itt van róla movie is:
http://www.youtube.com/watch?v=65uKGGbOwTg
http://www.youtube.com/watch?v=65uKGGbOwTg
há há há 😄
Ugye nem kell majd hozzá DSi?! <#confused>#confused><#rolleyes>#rolleyes><#vigyor>#vigyor>
Ds tulajok örülhetnek új Zeldát kaptok
és méghozzá ebben az évben várható.
Lehet vennem kéne már egy DS-et 😊
és méghozzá ebben az évben várható.
Lehet vennem kéne már egy DS-et 😊
Bontatlan Nintendo DS lite Hori Fólia eladó.
990.- személyes átvétel újpesten vagy utalás után postázom. az árban a postaköltség benne van. (sima levélként)
írj privit ha érdekel.
Köszi
<#wave>#wave>
990.- személyes átvétel újpesten vagy utalás után postázom. az árban a postaköltség benne van. (sima levélként)
írj privit ha érdekel.
Köszi
<#wave>#wave>
Engem utalhatnak, mert 2 hetre kapom vagy tobb.
amit pénteken postáztak az ma reggel érkezett meg a DX rõl. jó ez 😊
...egy kicsit tul nagyban.
Zsir a translator, de angolul en is jobban tudok.<#lama>#lama>
Annyira még nem is vészes, mint amennyire a magyarra fordító 😊
Az angol verza egész érthetõ...
Az angol verza egész érthetõ...
Xbox Live gamertag: kilencnad
DSi
Magyarul se lenne hulyeseg.<#mf1>#mf1>
Kiprobalom ezt a guglitranszletort, es legyszi irjatok meg mennyibe kerul a Lite otthon.
Kosz
Magyarul se lenne hulyeseg.<#mf1>#mf1>
Kiprobalom ezt a guglitranszletort, es legyszi irjatok meg mennyibe kerul a Lite otthon.
Kosz
Egy fontos feltétel van az amazon.com-on: valamelyik amerikai államban kell laknod <#vigyor2>#vigyor2>
nem lenne hüjeség angolul tanulni mi? <#idiota>#idiota> egyébként a google is fordit, kicsit lazantírosan...
amazon linkjét azé betolhatnád...
http://translate.google.com/
amazon linkjét azé betolhatnád...
http://translate.google.com/
Amazonon talaltam DSi-t 170 dolcsiert. Ha valaki (nalam erosebb angolos) leforditana nekem, mi az ingyenes hazhozszallitas feltetele, halas lennek. Koszonom
Otthon mennyi?
milyen színû és mennyire gondoltál?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Túl sok homárt olvasol.<#vigyor4>#vigyor4>
Nekem se loptál el pedig már 3X rendeltem.
Nekem se loptál el pedig már 3X rendeltem.
csodállom, hogy a sima légipostát nem lopták el. vagy üldözési mániám lenne? <#vigyor3>#vigyor3>
én is most rendelek még, dodó lejjebb... meg elaprózom. 😊
én is most rendelek még, dodó lejjebb... meg elaprózom. 😊
ez volt a hetedik rendelésem 😊
most vasárnap is rendeltem. azt most postázták, az elõbb olvastam a mailt.
amit szerdán rendeltem azt pénteken postázták. eddig minden megérkezett rendben, ahogy kell.
eddig semmit nem ikszeltem. minden ideért rendben. ingyen postával.... ennyit tudok mondani...
amit szerdán rendeltem azt pénteken postázták. eddig minden megérkezett rendben, ahogy kell.
eddig semmit nem ikszeltem. minden ideért rendben. ingyen postával.... ennyit tudok mondani...
van egy opcio, hogy leszedik a feladó nevét, nincs rajta hogy dealextreme (DX). a másik, a légiposta ablak alatt van egy "Paid Package Tracking Number" opció, ez lenne az ajánlott levél.. 1,70 usd.
neked sima postai levélként mindig megjött?
neked sima postai levélként mindig megjött?
Enyem is onnan lesz...
Kosz a jotanacsot, de Isten hata mogott lakok Mo-tol nagyon messze. Itt ala se iratjak velem a postan mikor atveszem, igy vissza is kovetelhetnem az arat a PayPal-tol (4000USD-ig), de nem teszem , mert mindig azt kapom amit kertem.
ezt sose értettem, milyen DX logo? milyen ajánlott levél?.. ha rendelek, akkor 2 nap után általában már postázzák és 1 hét múlva itt van..... és nem csak 1x rendeltem már...... :S
Jaja, van egy brighter SP-m meg egy microm is és utóbbit használom, suliban tök jó anal elõadásra 😊 DS-re nekem már nem csináltak játékokat az utóbbi idõben sajnos :/
Xbox Live gamertag: kilencnad
ne nyavajogj má...
vegyél acekard dsi-t, 17 usd. de 2 opciót feltétlen ikszelj, a dx logó törlést, és az ajánlott légiposta..
én most feledtem el ajánlott iksz, most rettegek 2 hétig, hogy a magyar postás lop e... esélyes.
vegyél acekard dsi-t, 17 usd. de 2 opciót feltétlen ikszelj, a dx logó törlést, és az ajánlott légiposta..
én most feledtem el ajánlott iksz, most rettegek 2 hétig, hogy a magyar postás lop e... esélyes.
Dealextreme-rol mit kapok? Lehet gagyi lesz?
nem ma érkezett meg a puffancsom... jó kis kütyü...bár a lite után kicsit fura... lehet azért mert érzõdik rajta a szeretet XD
én is eladtam, de vágyásom van rá... most van egy micro, de nem használom, mert a psp-n megy minden gba cucc...