Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Keress rá...
Vagy valahogyan máshogyan kicserélik a FirmWare-t mert egyébként nem hiszem, hogy a Nintendo bele építeni a konzolba mint "kompatibilitási" módot. 😄
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
The reason this device is interesting to me is that the DSi seems to be to the DS what the Wii was to the GameCube. The DSi has two modes — a “native mode” and a “compatibility mode”. In the compatibility mode, the clock is slown down to half the speed and access to the new peripherals is disabled — sound familiar? In the native mode, you get a faster clock and more RAM — used to perform the real-time face recognition and image processing shown above — as well as an SD slot and two cameras (front and back-facing). The device boots up into a “System Menu” that is fairly reminiscent of the Wii.
Oh, did I mention that it has a Shop Channel where you can download apps, like Opera? And you can download firmware updates online? Hey, guess what — we can download firmware updates online!
Egyébként meg: minden DS játékot visz aminek nem kell valamilyen gba slot-os kütyü...
"Following the recent news that the AK2i will not boot on the European DSI, the Flash Linker has been confirmed to boot and run on the Australian DSI."
Próbálom megtalálni az eredeti hírt. <#smile>#smile>
amúgy nekem8, ha van 55 rókád, hajrá. egy x360 ára. <#vigyor3>#vigyor3> kicsit droid lett a nintendo.
sajna, a forint is padlón, szivás mindenek felett.
de ez csak az én véleményem.
porki fagyok fállalon
Drakulálok :-D
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A DS lite-ban nincs alapból kártyolvasó. Szükséged lesz egy flashkártyára ami beolvassa és leforditja a ROM-ot a konzolnak.
A legolcsóbb megoldás talán ez:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10289
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szeretnék egy DSLite-ot venni és azt szeretném megkérdezni, hogy található-e rajta olyan kártya olvasó amely beolvassa az SD vagy memory stick kártyákat és róla a játékokkat?
ki is próbálom az átalakitó karit, 2*16gb micro sd mehet a psp-be. <#idiota>#idiota>
...vágod?