Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Dehogy warez!
Megvan az eredeti? MEG!
Onnantól miért illegál, ha a biztonsági másolatomba nem angolul hanem magyarul van a szöveg?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Persze hogy warez ^^

PSN ID.: Beegabor

eredeti játék vagy warez verzió?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Tinman

Alakulgat állítólag <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Most mar szerintem direkt csinálod."

Jajjj, dehogy <#rolleyes>

Tinman
Mindenhol only AAC van, persze ha Lite képes rá okosító kártyával, akkor a DSi is naná, hogy fogja vinni. Persze az már a nintendo szokásos impotenciájára vall, hogy alapból nem tudja.

szerintem az mp3 majd SD rõl fog menni, nem?
Tinman
Tényleg nem a flame kedvéért, de a DSi nem képes alapból MP3 lejátszásra... öööö... hmmm... muhahaha? :-D

kisgabo
fehér, új ds megér 25 ropit?

Sephi
Most mar szerintem direkt csinálod. Ezeket vágjak utánad bemutatókon, full eredeti játékok, vihetnek 10-et egyszerre a franc se nézi 😄DD

4 !!!!!

😄DDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szablya
A DSi-re, hogyan tudok saját zenét rakni? Már vagy 5 convertert használtam, hogy az mp3 fájlaimat átkonvertálja AAC formátumra, de a DS az istenért se ismeri föl.

!!!Gothic forever!!!

Anubys
Nem...
M3Real (fõleg, ha DSLite-od van, akkor GBA Expansion-öst vegyél)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sziasztok!

M3 Simply-hez létezik olyan firmware ami támogatja az sdhc kártyákat (konkrétan egy 8gb-os sandiskrõl lenne szó)

Vagy ha nem, akkor milyen kártyát tudnátok ajánlani?

Köszönöm!

Tinman
Not for resale... ejnye-bejnye.

dsi kompatibilis kártyát kéne venni hozzá szerintem......
Sephi
3 autos es 2 sport jatekot kaptam promoba vilagszerte amerre jarkalok INGYEN.

DEBESZOPTAD HARMAJDARA IS LOOOL 😄DDD

Amugy most mar tenyleg az irigyseg beszel beloled. Mit nem adnal egy ilyen "szar"-ert...

<#bohoc>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tinman
3 autós és 2 sport játékot vettél erre a platformra?
Atyaég, te minden szart megveszel? <#wilting> (lsd DSi :-DDDD )

Sephi
Nem. GTA-ban nem lattam valtozast. Suikoden-be meg gyorsabban tolenek a harcok.

most vennék DSi, de ha ilyen mentési, és lassulási problémái vannak akkor maradok a DS lite-nál. Ezért jó lenne tudni, hogy mi az igazság..
GBA játékok meg nem izgatnak, a lényeg hogy a DS játékok mennyenek, mint a turbó 😊

"Puzzle Quest Galactrix-ban az eredeti 3-5 mp a DSi-n 20-25 másodperc lett minden egyes csata elõtt. A Chinatown Wars-ban az automata mentés majdnem egy percig tart-már azt hittem, elromlott a gépem."
Nálad mi a tapasztalat? A srácnak tényleg elromlott a gépe vagy ez a normál? 😊

Sephi
Eladtam de a GBA jatekok amiket hozzadtam 3 autos 2 sport jatek amik meg a 5 szintet se ertek el GS-en. Nem leszek hulye eladni a ritkasagaiamt.

DEBESZOPTAD UJRA!!! 😄DDDD

Persze! Hogy szeretned a kepeket? Irjam egy cetlire, hogy Sephi? Hany szogbol szeretned? Megvilagositas milyen legyen? Esetleg fenykepezzem le a szamlatis meg a dobozt?

Ejjj de nem megy ez neked...

Tinman
Tõlem szomáliai sillingbe is írhatod, hogy 28 ezerért adtad el GBA játékokkal együtt (mert korábban ezt írtad), akkor is szar boltot csináltál, mert a normálisabb GBA neveknek még nagyon jó ára van. De a tudat a lényeg, hogy jól jártál :-D

A stabil DSi-rõl képet is kérünk... vettél virágállványt hozzá?

Sephi
95 Euro-ert adtam el ebay-en. Debeszoptad 😄DD

Nem. Mar nem birta annyit az aksija es meg sorohaltnam miert jobb a DSi.

Nem megy ez neked, ne kotekedj 😄D

kisgabo
vettél dsi?

Tinman
"En eladtam 28ert a sima fekete DS-emet sok GBA jatekkal"

DS fekete használt 20k körül... GBA címek -ha jobbak- darabja 3k körül.

Õrült-e vagy?

"stabil Dsi"
Persze, mert a Lite nem volt stabil ugye? Ne már -.-

Sephi
Csak az sir es nyavok jelenleg, akinek nincs DSi-je. Az meg messze nem a Nintando hiabaja, hogy a kedves panaszkodonak nincs ra penze.

En eladtam 28ert a sima fekete DS-emet sok GBA jatekkal, oda raktam meg 15e es voila, gyonyoruszep stilusos stabil Dsi.

GBA jatekokra meg ott a SP-em.

Ennyi!

kisgabo
fehér, új ds megér 25 ropit?

ja tudom, jobb lenne a fekete..

egyes helyeken sírnak, hogy a DSi esetében magas a töltési idõ... (a DS lite-hoz képest.)
Aki veszi DSi mostanság majd szóljon mit tapasztal 😊

Na, pénteken rendeltem cuccokat DX-rõl, és ma már szállítják is légipostával. <#smile> Szerdán kb. át is vehetem, ami 5 nap. Rekord lenne. <#vigyor>

A dupla érintõképernyõt nem tudom honnan vetted, de ugyan úgy csak egy, azaz az alsó az érintõképernyõ. <#smile> A többi stimmel. <#vigyor>

most nézem, hogy a dsi nem is kicsivel lett erõsebb.. processor dupla akkora, és a 16MB ramal is rá gyúrtak..
A DS litbe 4MB ram van.
DSi már nem is DS, hanem egy full új kézi konzol.

Technical specifications

* CPUs: The main CPU is an ARM processor clocked at 133 MHz.❤️6>❤️7>
* RAM: 16 MB of RAM (four times more than previous models)❤️8>
* Storage: 256 MB of internal Flash memory❤️9> with an SD/SDHC card expansion slot<7>
* Wireless: 802.11 internal wireless connectivity<40>"

DJS8
öhm... Giana Sisters DS

biztos faxa a dsi, de az új hadrware nem sok mindent ér szerintem ha nem nyit a nintendo a felnõtt játékok irányába... vagy majd jön az New NEwest Super Mario Bros 😄😄 (nem pont a gta ra gondolok most, de például az is 😊
Borgi
azt honnan veszed hogy lesz olyan játék? vagy az ilyen netrõl letöltögethetõsekre gondolsz?

porki fagyok fállalon

Még jó hogy lesznek DSi exkluzív játékok, például amiket 'hotseat'-tel, ketten egy DS-rõl lehet játszani, összekucorodva <#hehe> <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

koryne
Tök hasonló az eset, mint a GB Color esetében. Ott is csak a kijelzõ lett színes, voltak olyan játékok, amik Coloron színesek voltak, sima GB-n meg monokrómok. De voltak Color only címek is.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Simaji
Jó dolog ez a DSi vagyis, nagyon jó a felszereltsége. Miután láttam a múltkor kicsit részletesebben, pl. , hogy 2 kamera van rajta meg dupla érintõ képernyõ meg még plusz SD kártya hely akkor már kezdtem belátni, hogy a GBA hely nem is olyan fontos talán... Elõször én is azt mondtam, hogy mekkora hülyeség, hogy kivették de most már kicsit talán könnyeben fogadom el. 😊

Az viszont még mindig nem tetszik benne, hogy lesz olyan játék ami csak DSi exkluzív. :S

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Nem vagyok DSi párti, viszont egy valamibe gondoljatok bele:
A világ amiben élünk rohamosan fejlõdik. Az emberek nagy többsége szereti, vágyja a fejlõdést, a változást. A mai fiataloknak az az igénye, hogy új dolgokkal játszhasson, nem az hogy a GB-s Super Marioval játszhasson.
Ugyanakkor ha a szintet fenn akarja tartani a Nintendo, és fejlõdni akar folyamatosan, bizony meg kell válnia egyes dolgoktól, cserébe más dolgokért.
Sok film szól errõl, hogy változást válasszuk vagy a tradíciók, illetve az õsök és a múlt tisztelete, melyik a helyes hozzáállás? Csak hogy japánnál maradjunk, aki látta a népszerû "Az utolsó szamuráj" c. filmet, az tudja mirõl beszélek.

Ennek tükrében gondoljatok a DSi-re, meg fog változni a véleményetek. Ettõl nem fogtok venni, az tuti, de talán összeáll a kép.

Április 3. az európai megjelenés, azaz tegnap volt. <#smile>

DJS8
holnap jön ki az új DSi?

Vagy tartsd nyitva a szemed itt, vagy máshol. Szoktak jó üzletek lenni, csak türelem kérdése (:

Tartsd nyitva a szemed. Én a bolhapiacon (Verseny utca, de jó a Petõfi Csarnok is) sikerült egy arab(?) mobilosnál találni egyet 15-ért.

Még egész jó állapotban volt.
CHEAPBOY
Ó hát nálam természetesen.😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Na, ennek örülök! <#smile> Már nem volt felesleges linkelnem! <#wink>

Tinman
Pl. nekem :-P

Nintendo DS-re játékok eladók! Ford Racing 3, Bionicle Heroes, Nintendogs (ennek nincs kisfüzete). A játékok szép állapotban vannak. Darabjuk 2000, a 3 egyben 5000. Érd privi

Nekem se jön be egyik se, de attól még talán valakinek igen. <#smile>

kisgabo
rohadt nagy gond...

Na akkor ki mit tanácsol, hol vegyek DS-t?
Sheltem
Egyik jobb mint a másik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"