24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Dj Siegfried #22434 azt mintha láttam volna képen, vmi székre vagy mire volt kipakolva, igaz?
-
#22433 Már nincs meg. Egyébként nagydobozos, gyűjtői volt, a géphez kaptuk :)
Azóta megvolt már még 1x, azt mostanában adtam el, mert felszámoltam a gyűjteményem. -
Dj Siegfried #22432 csak ámulok!
én olyan 10 éves lehettem, mikor kaptunk egy snes-t hugommal. azóta gyűjtöm a kazikat, de a super metroid-ról csak kb 4éve hallottam először :S
így huszonéves fejjel is 7ó56perc volt az első végigjátszás. mostanában 6 óra körül mozog és persze nagyon távol vagyok a 100%-tól :D
koryne meg van még az a super metroid kazi amit 13 évesen kaptál? :) -
#22431 Á, dehogy, én nem ismerem...
13 éves kislányként találkoztam először a S Metroiddal (akkor kaptuk öcsémmel a snes-t), először döcögősen ment (13 óra volt az első végigjátszás), később naponta végigtoltam 1x :D Ekkor már bőven 2 óra alatt teljesítettem a 100%-ot.
Egyébként ezért IS haragszom a Nintendo-ra: nem csináltak egy normális snes emut ds-re, amihez venni lehetett volna a gamékat netrűl (ugye a DSi-vel már eljutottak oda, hogy sd kártya, ezt előbb is lehetett volna). Máig nincs rendes snes emu, pedig a gombok száma is megfelel. Ilyen ziccert kihagyni. A sanyi bezzeg megcsinálta a psp-vel... -
#22430 Hát igen. Ebben igazad van. :D Te tényleg jó nagy FAN vagy. :D Én is szeretem nagyon és gondoltam már rá, hogy végig viszem a többit is.
Az első Metroid nekem a Zero Mission volt GBA-n. Gondolom már ismered az érzést. :D Szinte azonnal bele is szerettem a játékba! Ezért is volt akkor csalódás a Prime Hunters. :S -
#22429 A Nintendo mostanában nekem nem tetsző irányban szokott újítani, így én túl sokat nem várok tőle :/
De inkább ne legyen igazam. Ha így állok hozzá, legfeljebb pozitívan csalódhatok :) -
Dj Siegfried #22428 tyűha :)de jól fogalmaztál!
tényleg komoly rajongó vagy :)
akkor reméljük tényleg jó lesz az Other M -
#22427 Használja a sárga analógot is. Azzal váltasz fegyvert :D
Igen, SM Brinstar mindent visz, de a sarkában a SM Norfair Depths! És a Prime 1-ben ugyan ez a zenéje Magmoor Caverns-nek, kicsit felturbózva \o/ Az esküvőmön a Tallon Overworld szólt halkan, amíg beszélt az anyakönyvvezető :D
Prime 2-ben még nagyon jó volt a Chykka Larvae bossfight-zene. Meg úgy általában, a Prime 2-ben epic bossfight-ok voltak (Chykka, Quadraxis, Boost Guardian, stb). Kell majd vennem egy wii-t a MP trilogy-val... Majd 1x... (cube-ot eladtam)
Szerk.: mellesleg lehet nézelődni fel-le a prime-ban is, csak ahhoz meg kell szokni ;) -
Dj Siegfried #22426 ez teljesen igaz, de az ügyességi részek.... na azok esélytelenek... nem látom hova ugrok....
ha jól emléxem a sárga analogot nem használja a játék, van automat befogó rendszer, akkor már elfért volna egy klasszikus irányítás....
de mind1, mert a wii-s verziók már a megszokott fps irányítást használják
sztori ügyileg amúgy abszolút király játékok... + nagyon szép helyszínek és zenék.
[nekem a SM brinstar trackje a kedvencem :)] -
#22425 A Prime-okat nem úgy kell nézni, mint fps-eket, ezek is inkább akció-kaland játékok, mint a 2d-sek. Gondolom az irányítás miatt nem jöttek be. Ha azt egyszer megszokod, akkor rájössz, hogy így sokkal jobban fekszik a metroidnak. Ugyanis nem céllövölde, mint a cod, itt a bossoknál nem elég, ha csak lövöd őket ;) -
Dj Siegfried #22424 koryne, szerintem sok igazság van abban amit a metroid sorozatról mondtál.
nekem a kedvencem a super metroid. jók a gba metroidok is, de szerintem a gamecube verziók (lehet az irányítás miatt) nem valami jók :S szerintem a 2 prime-ot beelőzi a DS verza, már csak a multi miatt is. de nagyon remélem hogy ha majd egyszer végre lesz lehetőségem kipróbálni a metroid prime trilogy-t wii-n akkor majd megváltozik a véleményem. mondjuk meg van itthon mind2 metroid prime gc-re. az első még fóliás is, szóval újra meg kell venni megint mind a kettőt... :S:S:S:S
-
Nuki #22423 Mit lehet akkor tenni, ha elkopott a játék érintkezője a sok ki-be huzogatástól?
Forrasztásos vagy bármilyen megoldás van? -
#22422 Én Super Metroiddal kezdtem, érthető, hogy teljesen beleszerettem :)
Egyébként érdekes, h a hunters ennyire rossz lett, a többi prime szintén kiváló... Pedig úgy vártam, mint a messiást (hunterst), amiatt vettem ds-t :( Végül odáig fajult a dolog, h nem volt kedvem 100%-ra csinálni benne mindent, pedig minden másik részt kiveséztem rendesen...
Mostanában a Super Metroid Redesign-t tolom emu-n, aki szereti a Metroidot és nem bánja, hogy _keményen_ szívatják, annak nagyon ajánlom :D -
#22421 GBA-n valóban csak kettő Metroid van, a Fusion és a Zero Mission.
A Prime Hunters szerintem is a sorozat szégyenfoltja, nem értem, hogy engedhette a Nagy N, hogy egy ekkora húzócímük és ősexkluzívuk így elqrvuljon. Remélem az Other M-et nem fogják elrontani. -
#22420 Én egyébként szeretem nagyon a Metroid-ot! A GameBoy Advance-s változatokat is végig vittem. ( 2db-ot nem vagyok benne biztos, hogy csak ennyi van. ) :)
Nagyon tetszett az a játék és eléggé szomorú, hogy így elrontották. :S -
#22419 na, lusta honkongi disznók.
Date: 8/12/2009 1:29:09 AM
Status: Waiting for Supplier
6 napja... -
#22418 Nem tudjátok esetleg mikor lesz kék vagy valami más színű DSi itthon? -
#22417 Sziasztok!
DSi-ről mi a véleményetek? Megéri? Nektek van?:) -
#22416 Én Metroid fanként is azt mondom, hogy a MP: H egy hulladék :/ -
#22415 Én megmondom őszintén eddig DS-en egyedül a Metroid Prime-al játszottam ami FPS-nek minősül.
Szerintem az a játék egy hulladék. :D Nem akarok senkit megbántani de én nagyon nem szerettem.
A C.O.R.E. ennek ellenére mégis nagyon tetszik, sőt! Szerintem nagyon jól kitalálták az egészet! Soha nem szerettem és nem is tudtam elképzelni, hogy hogyan lehet konzolon FPS-el játszani.
Most már van róla fogalmam, és meg kell, hogy mondjam: Nagyon jól!! :D -
Dj Siegfried #22414 szerintem pont az ellenkezője... az fps-ek nagyon élvezetesek, pont az egyszerű irányítás miatt :) -
Tomek83 #22413 Látom pont az én hsz-omra válaszoltad hogy kijött:) Csalódtam, azt hittem hogy még húzzák egy kicsit. De így is nevezhetjük a ds játékok kínai demokráciájának:) -
#22412 Jó ez a C.O.R.E. de nem ds-hez találták ki az fps műfajt. Stylussal irányíthatatlan. Olyan gyűrűt amit sima ds-hez lehetett kapni honnan lehetne szerezni nem tudja valaki? A pixmanian van horror áron szar minőségű, de normális kéne. -
#22411 De már vagy 3 napja... Írtam a "DS játékok" topicba. :) -
Dj Siegfried #22410 c.o.r.e. -
#22409 A dual-boot-ot felraktam, de kellene hozzá egy mini sd kártya vagy egy micro sd átalakító (onnan olvasná a kernelt meg a fájlokat). Ez egyelőre nincsen, de hamarosan megérkezik :) Dingoo topicban egyébként van már olyan, akinek megy. -
PHM #22408 Linuxot próbáltad-e már a Dingoon? -
frnckss #22407 Eladó!
Fehér DS Lite+M3 real+rumble+ gba expansion pack. Ár: 25000 ft
tel: 06308252626 -
Nuki #22406 Hát persze, ezt mondjuk mindketten (mostmár hárman) -
#22405 azért korrekt, hogy elküldik részletekben, nem az egész pakk rohad ott egy hónapig.. -
Nuki #22404 Én is csak megerősíteni tudom koryne-t.
Ha több dolgot rendelsz, és az egyik nincs éppen raktáron nekik, akkor elküldenek mindent amijük van, és küldenek egy cetlit, hogy ezt majd később.... Nekem eddig van székes, tengerpartos meg vizes-hegyes. Esztétikus látványuk van -
Nuki #22403 Ez a "Contact us for the latest uptdate" nekem is előjött, de most először.
Gondolom valami olyat rendeltem, ami marhára nem volt raktáron, és fogalmuk sincs mikor jön... (Sanyi Ericcson W810 szilikontok) -
#22402 Mit csesztek el eddig? Csak mert az náluk pl rendszeres, hogy ha valami nincs raktáron és több dolgot rendeltél, akkor elküldik azokat, amik megvannak, és utána elküldik a maradékot, ha az is beérkezik. Nálam ez inkább pozitívum.
Ha meg levelet írsz, akkor meg türelem, mert nem épp a gyorsaságukról híresek... -
#22401 nekem eddig oké, hálistennek, ma a forint látványosan rohadt.. de még jött pár cucc.
van nekik ien: m3 zero
én most r4 gold karit kértem, az elvileg még megy az új DSi 1,4es fw-el...
egyébként nagyon sok a szemét náluk, meg hamis kari... a 7 dolláros microsd/produo átalakitóm használhatatlanul kontakthibás.
szal, elolvasni a vásárlói értékeléseket.. -
kozmiviktor #22400 Heló :D
Mindig gondom van a Dealextremel úgyhogy vázolom eddig 3-szor rendeltem onnan mindig kellett nekik írni levelet mert elcsesztek vmit.
Szóval a mostani eset az már komolyabb vagy nem komolyabb nem tudom :D
de a rendelési státuszom Contact us for the latest update.
írtam már nekik vagy 3 levelet és basznak rám:D
szóval help. :D -
Nuki #22399 A jó szülő nyári szünetben is a jegyek miatt rinyál -
Nuki #22398 Ezt a legkönnyebb mondani. Ha nagyon szigorú szülei vannak az embernek, akkor nehéz ebből szabadulni.
Esetleg az hogy veled szabadszelleműen bántak nem jelenti azt hogy mással is így fognak, és azt se hogy ez a helyes. -
#22397 Nem semmi, a nyári szünetben is? :O
Egyébként a DS és az olvasás nagyon nem zárja ki egymást. Én meglehetősen sokat olvasok.
Egyébként kis indiszkrét kérdés (ne válaszolj, ha nem akarsz): saját pénzből vennéd, vagy szüleidtől kérnél? Mert ha a szüleidé lenne, akkor valahol megértem, de ha saját, akkor viszont nem igazán.
Szerencsére én már jócskán kinőttem abból a korból, amikor anyuék mondták meg, mit csináljak, de a saját pénzemből akkor is azt vettem, amit akartam. Az első saját Gameboyomnál még húzták a szájukat (az a régi gépecske azóta a mellékhelyiségben teljesít állandó szolgálatot, ráadásul anyu tulajdonát képezi már régóta :D), de azóta volt vagy 10-féle különböző gépem, (jelenleg 1 XBOX360, 1 PS2, 1 Dingoo A320 és a hibás DS, ami mellé a mai nap érkezik még 1) és egyik miatt sem szóltak egy szót sem.
Pedig 24 elmúltam már :) -
#22396 [facepalm] Erre mit lehet már mondani? Hány éves vagy? Állj már a sarkadra, te gyerek! -
syberia2 #22395 Állítólag nem nekem való, meg inkább olvassak, és hogy romlanak a jegyeim