Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan az eredeti? MEG!
Onnantól miért illegál, ha a biztonsági másolatomba nem angolul hanem magyarul van a szöveg?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Alakulgat állítólag <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jajjj, dehogy <#rolleyes>#rolleyes>
4 !!!!!
😄DDDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
!!!Gothic forever!!!
M3Real (fõleg, ha DSLite-od van, akkor GBA Expansion-öst vegyél)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
M3 Simply-hez létezik olyan firmware ami támogatja az sdhc kártyákat (konkrétan egy 8gb-os sandiskrõl lenne szó)
Vagy ha nem, akkor milyen kártyát tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
DEBESZOPTAD HARMAJDARA IS LOOOL 😄DDD
Amugy most mar tenyleg az irigyseg beszel beloled. Mit nem adnal egy ilyen "szar"-ert...
<#bohoc>#bohoc>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Atyaég, te minden szart megveszel? <#wilting>#wilting> (lsd DSi :-DDDD )
GBA játékok meg nem izgatnak, a lényeg hogy a DS játékok mennyenek, mint a turbó 😊
Nálad mi a tapasztalat? A srácnak tényleg elromlott a gépe vagy ez a normál? 😊
DEBESZOPTAD UJRA!!! 😄DDDD
Persze! Hogy szeretned a kepeket? Irjam egy cetlire, hogy Sephi? Hany szogbol szeretned? Megvilagositas milyen legyen? Esetleg fenykepezzem le a szamlatis meg a dobozt?
Ejjj de nem megy ez neked...
A stabil DSi-rõl képet is kérünk... vettél virágállványt hozzá?
Nem. Mar nem birta annyit az aksija es meg sorohaltnam miert jobb a DSi.
Nem megy ez neked, ne kotekedj 😄D
DS fekete használt 20k körül... GBA címek -ha jobbak- darabja 3k körül.
Õrült-e vagy?
"stabil Dsi"
Persze, mert a Lite nem volt stabil ugye? Ne már -.-
En eladtam 28ert a sima fekete DS-emet sok GBA jatekkal, oda raktam meg 15e es voila, gyonyoruszep stilusos stabil Dsi.
GBA jatekokra meg ott a SP-em.
Ennyi!
Aki veszi DSi mostanság majd szóljon mit tapasztal 😊
A DS litbe 4MB ram van.
DSi már nem is DS, hanem egy full új kézi konzol.
Technical specifications
* CPUs: The main CPU is an ARM processor clocked at 133 MHz.❤️6>36>❤️7>37>
* RAM: 16 MB of RAM (four times more than previous models)❤️8>38>
* Storage: 256 MB of internal Flash memory❤️9>39> with an SD/SDHC card expansion slot<7>7>
* Wireless: 802.11 internal wireless connectivity<40>40>"
porki fagyok fállalon
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Az viszont még mindig nem tetszik benne, hogy lesz olyan játék ami csak DSi exkluzív. :S
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A világ amiben élünk rohamosan fejlõdik. Az emberek nagy többsége szereti, vágyja a fejlõdést, a változást. A mai fiataloknak az az igénye, hogy új dolgokkal játszhasson, nem az hogy a GB-s Super Marioval játszhasson.
Ugyanakkor ha a szintet fenn akarja tartani a Nintendo, és fejlõdni akar folyamatosan, bizony meg kell válnia egyes dolgoktól, cserébe más dolgokért.
Sok film szól errõl, hogy változást válasszuk vagy a tradíciók, illetve az õsök és a múlt tisztelete, melyik a helyes hozzáállás? Csak hogy japánnál maradjunk, aki látta a népszerû "Az utolsó szamuráj" c. filmet, az tudja mirõl beszélek.
Ennek tükrében gondoljatok a DSi-re, meg fog változni a véleményetek. Ettõl nem fogtok venni, az tuti, de talán összeáll a kép.
Még egész jó állapotban volt.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu