24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#22474 DSi -t vettél? A sötétkék az nem csak japán nyelven tud?
Én a héten fogok venni és feketét szerintem. -
#22473 Kinek milyen színű gépe van? Én most vettem egy sötétkéket. Olyat Európában nem lehet kapni állítólag csak Japánban. Az első játékom a Final Fantasy 3 lesz de megvettem a 4- et meg a Dragon Quest - Chapters of the Chosen- t is meg egy Resident Evilt. Amúgy ezüst színűt akartam de ezt a lehetőséget nem lehetett kihagyni. Kíváncsi vagyok hány embernek van ilyen színben. Kinek mi volt az első játéka? -
#22472 Play-asia.com
itt van minden EU USA JAPAN termékek. ~1500FT pk 5 munkanapon belül ideér egy game. Sztem itt veszem majd meg a Dark Spire-t... meg a héten lehet meglesz DSi
Na sziasztok -
#22471 -
#22470 zeldaban a multirészében mindig találtam játékost (már abban a 3 probálkozásomban,mikor megnéztem milyen is a netes játék benne:).
Animal az más,ott kell egy másik játékos friends kodja,ugy lehet más játékos városába átnézni.
Pont ma (is) tüzijáték van,kaptam is 2 csillagszorot,örült is a csávokám feje ahogy végigégette:D -
Dj Siegfried #22469 jah! kb 10 mp - 60 mp között mindig van ellenfél :D -
#22468 játékok? töltöm folyamatosan.
wii t szeretem, mert nintendo feeling, a játékok is.
fekete lesz. -
#22467 Csak a Wii-t már nem használom... vettem Xbox360-t hardcore game-ek miatt meg Rock Band 2 miatt és gondoltam egy hordozható konzolra is. PSP-t soha! Nintendo dsi meg ideális a kaland/rpg játékaival. Valahol meg be tudnám adni a Wii-met.
Milyen színűt fogsz venni?:D Milyen játékaid vannak rá? -
#22466 biztos, hogy nem cserélném le, inkább vennék mellé....
ill, decemberben veszek is, ahhoz rendeltem karit.. :)
bár, a ds t hamarabb meguntam, mint a wiit. -
#22465 Amikor én próbáltam metroidozni neten, akkor mindig találtam ellenfelet elég gyorsan. -
#22464 Mit rendeltél onnan?:D
Én lehet, hogy becserélem a Wii-t (kicsi ráfizetéssel) egy Nintendo DSi-re. Aztán szerzek 1-2 jó rpg-t. De az a Dark Spire kötelező :D Annyira megszerettem azt a retro grafikát és zenét és játékmenetet...
Zelda is jól néz ki, na meg a Animal Crossing WW :D Azzal sokan tolják Wifi-n? Egyáltalán sokan használnak Wifi-t DS-ben? -
#22463 2 hét alatt csomagolják végre a cuccot, rohadékok, gondolom nem volt raktáron... átverős kissé. -
PHM #22462 Nekem egy ilyen akciónál (cancel order) a bő negyedét lenyelték az összegnek. -
#22461 de ha nem küldik... igaz, ha valamiben simliznek, a pénznek is annyi.
márpadik, most megszaporodtak a fórumon a panaszok, sokan várnak 2 hete.. -
#22460 Igen, visszajön paypalon, de az sem rögtön... Múltkor arra is 1 hetet vártam. -
#22459 asszem, a dealextreme kezd kokány banda lenni...
"Hello all
be careful from this web side
i made an order 2 weeks ago and in my stats it is written
"waiting for supplier"
i send deal extrem team several mails to know when they will send me my
order i made two weeks ago and didnt get any response
no one care in deal extrem team
i suggest every one here to think very well if you care about your money
before you are bying here
i hope deal extrem will be in the future a serios supplier and answer his costumers to their mails
"
-
#22458 éppen most dicsértem a dealt, de ez a patkány banda nem is válaszol, 9 napja semmi.
cancel order hatása mi? visszajön a paypalon a mani? -
#22457 Jó. köszi -
Tomek83 #22456 Mivel csak USAban jelent meg,így csak NTSC verziós létezik,de mint lentebb már írták, a DS nem régiózáras. -
#22455 http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7822298&style=games
Ezt találtam. Innen hoznak Hungary-ra, de a product description-nál azt írja, hogy NTSC verzió a játék. Akkor mi legyen? -
#22454 Tudtok egy helyet ahol szállítanak Dark Spire-t Magyaro-ba? -
#22453 Ok köszi mindent! Ez megnyugtatott... -
#22452 mind a vásárlási felületek, mind a kizárólag DSi-vel működő szoftverek bolti változatai régiózárat kapnak.
DS játékok maradnak régiben.
Ez a régiomenteség persze DS-nél a GBA játékokra is igaz,visz mindent abbol is eu-s,usa,japán.
A hamis DS játékra vissza,akarnék egy amcsi verzios starfyt venni,de gyanusan olcson árulják ebay-en.. -
#22451 Magyarul a letölthető tartalmak? Vagy a későbbiekben lesz DSi-re írt dobozos játék is? -
Dj Siegfried #22450 a hmis DS játékoktól már csak a hamis gba játékok a rosszabbak. nekem volt egy gameboy micro-m, amit szépen rendbe rakott egy zöld pokemon :(
elment a világítás folyamatosan és fagyott onnantól kezdve :S:S:S -
#22449 ez csak dsi-re készült softverekröl ir zárat -
#22448 És ez a hír mit jelent? :(
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=6235&news
Bár elég régi... és ezt az egyet találtam... de annyira remélem, hogy a Dark Spire pl. DS játék és nem DSi. Vagy hogy van ez? -
#22447 Mert eu-ban nem adták ki :) -
#22446 IGEN???????????????? Akkor miért csak USA-ban van? -
#22445 De fog. Nincs régiózár a ds játékokon. -
#22444 Ez a Dark Spire miért nincs Európában ? :O Elég jól néz ki... ha itthon veszek egy DS-t és Amerikából rendelem a játékot akkor nem fog rajta menni ugye?:( -
#22443 Ebayen nem annyira :)
A legegyszerűbb úgy kiszűrni (ebay), hogy megnézed az eladó értékeléseit, ha csak 1 is megemlíti, hogy hamis, akkor az az eladó valószínűleg hamisat árul. Csak épp a többiek nem tudják megkülönböztetni.
Szerk.: GBA-ból tényleg sok van. Vaterán is. Jót vidultam, amikor a srác olyan pokémon verziót árult vagy 5-öt, ami soha meg sem jelent :D Itt is van egy.
Gondolkoztam rajta, h megkérdezem, tud-e róla, hogy hamisat árul. De lehet, hogy csak azt hinné, rontani akarom az üzletét :/ -
#22442 Nincs sajnos DSi-m, de tudnátok ajánlani egy-két rpg/kaland dungeon crawler (vagy akármilyen mászkálós) játékot?:) FF klón is lehet.
ui: a fent említett képek/játékok mindig frissülnek? -
#22441 ritka.... bezzeg a gba játékokat, marékszám van a petőfi csarnokban, persze, árban ez /hamis/ nem érződik... -
#22440 Egyáltalán nem hülye kérdés. Igen, hamisítják. -
#22439 van egy hülye kérdésem.
DS játékokat hamisitják?
-
#22438 jah, akkor nyomok egy rendelés cancel, és puszilják meg..
de irtam nekik, és semmi. 2 hónap meg nem indokolt.... -
#22437 Nekem 2 rendelésnél is ugyan ez. Sztem valamiféle szabadságolás lehet náluk. 1x már jártam így, akkor 2 hónapot vártam egy xbox kontrollerre :( Bár akkor épp kínai újév volt, az náluk többnapos buli. Remélem, most nem valami hasonló lesz... -
#22436 szerintetek miért ül az idióta dealextreme a cuccomon 9 napja, mikor minden raktin? válaszolni persze nem akarnak.
Invoice / Order #: 081225xx
Date: 8/12/2009 1:29:09 AM
Payment: PayPal #0UT658951L873153W
Status: Waiting for Supplier ---> meeeeeeeeeeeert? -
#22435 Igen, az volt :)