24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Prody
    DSi -t vettél? A sötétkék az nem csak japán nyelven tud?

Én a héten fogok venni és feketét szerintem.
  • TidusX
    Kinek milyen színű gépe van? Én most vettem egy sötétkéket. Olyat Európában nem lehet kapni állítólag csak Japánban. Az első játékom a Final Fantasy 3 lesz de megvettem a 4- et meg a Dragon Quest - Chapters of the Chosen- t is meg egy Resident Evilt. Amúgy ezüst színűt akartam de ezt a lehetőséget nem lehetett kihagyni. Kíváncsi vagyok hány embernek van ilyen színben. Kinek mi volt az első játéka?
  • Prody
    Play-asia.com
    itt van minden EU USA JAPAN termékek. ~1500FT pk 5 munkanapon belül ideér egy game. Sztem itt veszem majd meg a Dark Spire-t... meg a héten lehet meglesz DSi

Na sziasztok
  • Prody
  • Banyapapa
    zeldaban a multirészében mindig találtam játékost (már abban a 3 probálkozásomban,mikor megnéztem milyen is a netes játék benne:).
    Animal az más,ott kell egy másik játékos friends kodja,ugy lehet más játékos városába átnézni.
    Pont ma (is) tüzijáték van,kaptam is 2 csillagszorot,örült is a csávokám feje ahogy végigégette:D
  • Dj Siegfried
    jah! kb 10 mp - 60 mp között mindig van ellenfél :D
  • kisgabo
    játékok? töltöm folyamatosan.

wii t szeretem, mert nintendo feeling, a játékok is.

fekete lesz.
  • Prody
    Csak a Wii-t már nem használom... vettem Xbox360-t hardcore game-ek miatt meg Rock Band 2 miatt és gondoltam egy hordozható konzolra is. PSP-t soha! Nintendo dsi meg ideális a kaland/rpg játékaival. Valahol meg be tudnám adni a Wii-met.

Milyen színűt fogsz venni?:D Milyen játékaid vannak rá?
  • kisgabo
    biztos, hogy nem cserélném le, inkább vennék mellé....

ill, decemberben veszek is, ahhoz rendeltem karit.. :)

bár, a ds t hamarabb meguntam, mint a wiit.
  • koryne
    Amikor én próbáltam metroidozni neten, akkor mindig találtam ellenfelet elég gyorsan.
  • Prody
    Mit rendeltél onnan?:D

Én lehet, hogy becserélem a Wii-t (kicsi ráfizetéssel) egy Nintendo DSi-re. Aztán szerzek 1-2 jó rpg-t. De az a Dark Spire kötelező :D Annyira megszerettem azt a retro grafikát és zenét és játékmenetet...
    Zelda is jól néz ki, na meg a Animal Crossing WW :D Azzal sokan tolják Wifi-n? Egyáltalán sokan használnak Wifi-t DS-ben?
  • kisgabo
    2 hét alatt csomagolják végre a cuccot, rohadékok, gondolom nem volt raktáron... átverős kissé.
  • PHM
    Nekem egy ilyen akciónál (cancel order) a bő negyedét lenyelték az összegnek.
  • kisgabo
    de ha nem küldik... igaz, ha valamiben simliznek, a pénznek is annyi.

márpadik, most megszaporodtak a fórumon a panaszok, sokan várnak 2 hete..
  • koryne
    Igen, visszajön paypalon, de az sem rögtön... Múltkor arra is 1 hetet vártam.
  • kisgabo
    asszem, a dealextreme kezd kokány banda lenni...

"Hello all

be careful from this web side

i made an order 2 weeks ago and in my stats it is written

"waiting for supplier"

i send deal extrem team several mails to know when they will send me my

order i made two weeks ago and didnt get any response

no one care in deal extrem team

i suggest every one here to think very well if you care about your money

before you are bying here

i hope deal extrem will be in the future a serios supplier and answer his costumers to their mails
    "
  • kisgabo
    éppen most dicsértem a dealt, de ez a patkány banda nem is válaszol, 9 napja semmi.

cancel order hatása mi? visszajön a paypalon a mani?
  • Prody
    Jó. köszi
  • Tomek83
    Mivel csak USAban jelent meg,így csak NTSC verziós létezik,de mint lentebb már írták, a DS nem régiózáras.
  • Prody
    http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7822298&style=games

Ezt találtam. Innen hoznak Hungary-ra, de a product description-nál azt írja, hogy NTSC verzió a játék. Akkor mi legyen?
  • Prody
    Tudtok egy helyet ahol szállítanak Dark Spire-t Magyaro-ba?
  • Prody
    Ok köszi mindent! Ez megnyugtatott...
  • Banyapapa
    mind a vásárlási felületek, mind a kizárólag DSi-vel működő szoftverek bolti változatai régiózárat kapnak.

DS játékok maradnak régiben.
    Ez a régiomenteség persze DS-nél a GBA játékokra is igaz,visz mindent abbol is eu-s,usa,japán.

A hamis DS játékra vissza,akarnék egy amcsi verzios starfyt venni,de gyanusan olcson árulják ebay-en..
  • Prody
    Magyarul a letölthető tartalmak? Vagy a későbbiekben lesz DSi-re írt dobozos játék is?
  • Dj Siegfried
    a hmis DS játékoktól már csak a hamis gba játékok a rosszabbak. nekem volt egy gameboy micro-m, amit szépen rendbe rakott egy zöld pokemon :(
    elment a világítás folyamatosan és fagyott onnantól kezdve :S:S:S
  • Banyapapa
    ez csak dsi-re készült softverekröl ir zárat
  • Prody
    És ez a hír mit jelent? :(
    http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=6235&news

Bár elég régi... és ezt az egyet találtam... de annyira remélem, hogy a Dark Spire pl. DS játék és nem DSi. Vagy hogy van ez?
  • koryne
    Mert eu-ban nem adták ki :)
  • Prody
    IGEN???????????????? Akkor miért csak USA-ban van?
  • koryne
    De fog. Nincs régiózár a ds játékokon.
  • Prody
    Ez a Dark Spire miért nincs Európában ? :O Elég jól néz ki... ha itthon veszek egy DS-t és Amerikából rendelem a játékot akkor nem fog rajta menni ugye?:(
  • koryne
    Ebayen nem annyira :)
    A legegyszerűbb úgy kiszűrni (ebay), hogy megnézed az eladó értékeléseit, ha csak 1 is megemlíti, hogy hamis, akkor az az eladó valószínűleg hamisat árul. Csak épp a többiek nem tudják megkülönböztetni.
    Szerk.: GBA-ból tényleg sok van. Vaterán is. Jót vidultam, amikor a srác olyan pokémon verziót árult vagy 5-öt, ami soha meg sem jelent :D Itt is van egy.
    Gondolkoztam rajta, h megkérdezem, tud-e róla, hogy hamisat árul. De lehet, hogy csak azt hinné, rontani akarom az üzletét :/
  • Prody
    Nincs sajnos DSi-m, de tudnátok ajánlani egy-két rpg/kaland dungeon crawler (vagy akármilyen mászkálós) játékot?:) FF klón is lehet.

ui: a fent említett képek/játékok mindig frissülnek?
  • kisgabo
    ritka.... bezzeg a gba játékokat, marékszám van a petőfi csarnokban, persze, árban ez /hamis/ nem érződik...
  • koryne
    Egyáltalán nem hülye kérdés. Igen, hamisítják.
  • Banyapapa
    van egy hülye kérdésem.
    DS játékokat hamisitják?
  • kisgabo
    jah, akkor nyomok egy rendelés cancel, és puszilják meg..

de irtam nekik, és semmi. 2 hónap meg nem indokolt....
  • koryne
    Nekem 2 rendelésnél is ugyan ez. Sztem valamiféle szabadságolás lehet náluk. 1x már jártam így, akkor 2 hónapot vártam egy xbox kontrollerre :( Bár akkor épp kínai újév volt, az náluk többnapos buli. Remélem, most nem valami hasonló lesz...
  • kisgabo
    szerintetek miért ül az idióta dealextreme a cuccomon 9 napja, mikor minden raktin? válaszolni persze nem akarnak.

Invoice / Order #: 081225xx
    Date: 8/12/2009 1:29:09 AM
    Payment: PayPal #0UT658951L873153W
    Status: Waiting for Supplier ---> meeeeeeeeeeeert?
  • koryne
    Igen, az volt :)