Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"The World Ends with you" is legyen kinn akkor már (:

Mondanám, hogy Pokemon, a Diamondnak szép borítója van, gondold meg =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Anubys
Barátom, ez egy "poén", ha ismered a nagy klasszikus Wizardry 1-et, akkor tudhatnád, hogy az nézett ki így. És ha jól emlékszem t'án a Morrowind-ben is volt egy ilyen retro-dungeon. Az igazi grafika kb ilyen:

Nincs ezzel semmi gond, kicsit darkos, jó tesz a hangulatnak.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
Mielõtt belemkotnel, én az USA-ban vettem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Game: Apollo Justice: Ace Attorney (DS)
Release Date: Feb 19, 2008

Ó te.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Beast Machine
Ó te.

...vágod?

Sephi
De mar van. Mult ev April 4-ediken mar javaba toltam 😄

Beast Machine
Az Apollo Justice epizód sztem nem annyira régi, nincs még 1 éves.

...vágod?

VALAKI lécci SEGITSEN már mert új nintendo tulaj vagyok és nem sikerül a témáját megváltoztatni a nintendomnak a kárty ami benne van az egy R4-es kártya, és azt is tudom hogy a gépen a theme maában azon belül az almappákba (theme01, theme02 stb )kell bele rakni a témát de így sem sikerült !!!
azt hittem vmi értelmes játék címére vágytál
Sheltem
Metroid Prime Hunters...Frissíteni akarunk nem visszamenni a múltba ha jól értettem.
Vegytek a hozzászólásoddal semmit nem segítettél <#puszis> Konkrét címeket kérek.
Tehát eddig Gta, Giana sisters, Hotel Dusk(ace attorney szintén régi cucc vagy tévedek?)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

<#integet2>
szerintem legyenek két sorban a játékok:
1.sor: must have
2.sor: közelgõ megjelenések

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Metroid Prime Hunters, GTA,
Giana Sisters DS legyen mindenképpen! <#vigyor>

Beast Machine
Ace Attorney sorozat egy tagja, Hotel Dusk, és POKÉMON b+ 😉

...vágod?

Sheltem
Nem nem aludt be, lenni itt csak inkább fórum helyett gta-zok mikor van idõm(jóvanna egyszerüen kervajó a game).
Naszóval, múltkor kaptam kritikát, hogy túlságosan jrpg fíling a banner így most kérek szavazatokat, hogy mik legyenek kinn boxartokként(Gta DS gyenge diktatórikus behatással fixre szavazva <#wilting> a többire várom a tippeket és a héten mindenképpen frissítem(ha rajtam múlik már holnap).
Pokémónnal kiméljetek azért <#puszis>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
banner bealudt...

metroid hunters wifi party vki?
Üdw. A vaterán hirdetnek ketten is acekardot. Hogy lehet megtudni,hogy nem vmi fake kártya? Esetleg megnézné valaki?
Tinman
WTFIZTIZSHITZ??? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Csak védeni akartam a sátán kámpenit Bestiálisgép.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anubys
Újabb remek first person RPG. jött ki.
Lassan kéne frissíteni a bannert.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Beast Machine
...Miközben egy DSL van a képen? Nem hiszem, Timót.

...vágod?

Sephi
😄DDDDDDD

Tinman
DSi-re gondol... :-D

Beast Machine
Köszönjük, Emese.

...vágod?

Sir Quno Jedi
No igen, kb. a macskák IQszintjére van belõve a nincsendógagyi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kisgabo
wááá...

koryne
Upsz <#hehe>

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo

Na, végre volt idõm és kijátszottam a Giana Sisters DS-t. <#smile> Tetszett, nagyon is. <#hehe> Meg is veszem, amint nálunk is kapható lesz. <#worship>

Pl a Geometry wars nem fog annyira akadozni rajta 😄

Anubys
Van egy "felesleges" M3Simply DS-em és egy 2 gigás microSD kártya bele, 5k, bp-i személyes átadással, kipróbálható, mindene mûködik, dobozos.
PM, ha kell valakinek.

Aakoss
Ez mit takar? Neked mitõl lett jó a DSi?
Mi az a funkció ami új és használsz?

Én meggyõzhetõ vagyok... 😊

kisgabo
sztem jó a DSi, az ára qva xar....

Sephi
Amiutan a sajátod a DSi azután érzed meg miért jó. Addig nem.

Aakoss
Nem értek egyet. Én pont a GBA slot miatt nem cserélnék. Nem vennék még egy konzolt, fõleg nem egy GBA -t, de így szívesen játszom vele. Arról nem is beszélve, hogyha vennék egy GBA -t, abba aztán dughatnám a M3 real -t 😊

Nagyobb a kijelzõje? Erõsebb a processzora, van rajta kamera.
Szerintem a kijelzõ nem számít, a processzor majd beérik, meglátjuk mit tud produkálni, de a DSi only játékok amik kint vannak a nintendo oldalán... hát... mondjuk úgy, hogy nem ájultam be tõlük... megnézem ki fog a buszon 1 méterrõl integetni a DS -nek (szedni a fáról az almát...) 😊
Kamera? Nem tudok olyan játékot elképzelni, amit szívesen használnék kamerával. Fényképzeni meg ott a telefonom.

DSi: Az vegyen, akinek van rá plusz 15 ropija, amibõl bõven megvehetné a flash kiegészítõt sokgigás kártyával a DSL -hez és nem akar GBA játékokkal játszani.
DSL: Az vegyen, aki szeret nosztalgiázni és fontos neki a GBA, de nem akar minden konzolból egyet tartani otthon, vagy csak szeretné magával vinni mindig. Illetve az, akinek számít az a +15 pénz.

Szerintem.

Fényképzeni nem DSi -vel fogsz, Zenét hallgatni nem DSi -vel fogsz, kamera elõtt ugrálni, maximum otthon fogsz... talán arra jobb a PS2 cucca, de az sem hanyattvágós.

Elnézést, nem fikázom a DSi -t, csak számomra semmi olyan újat nem nyújt, amire felcsillanna a szemem, de cserébe elveszik a GBA -mat 😊

Úgyhogy marad a Lite és ha számít az én véleményem én DSL -t vennék.

Borgi
biztos hogy jobb mint a sima DS, hisz' nagyobb a kijelzõje. gba amitt nem kell sirni, arra ott a gba szvsz. az meg megint más kérdés, hogy megéri-e váltani DS-rõl DSi-re.

porki fagyok fállalon

Nekem nincs, és nem is lesz, de megírhatom neked elõre, hogy: jó. ;D

kisgabo
van egy DS em, új, fehér.

Én most ezt vettem. Bár a Ds-t még most fogom beszerezni.
DJS8
kinek van már DSi? Megírná nekem valaki akinek van, hogy milyen?

A régebbi modell azt hiszem már rég nem kapható.

Nem fake, veheted nyugodtan. <#smile>

Kipróbáltam a Guitar Hero játékot a rendelt cuccal. Hááát, fura volt. Szokni kell, de szerintem tetszeni fog nekem. <#vigyor>

kisgabo
remélem ez nem fake... de van régebbi, nem dsi komp. modell 11 dolcsié.

kisgabo
piff.. lol. az m3 oldalán is kintvan, és jól látható a karin ( deal ) a rossz www cim. gyökerei, azért ennyi fake cuccot nem kéne árulni, oké hogy olcsó... de legalább a fórumot nem törlik.

Mint az eredeti elite, mivel az van átültetve DS-re (a grafika is marad). <#smile> Sajna még kezdeti stádiumban van, de bízom benne, hogy végül sikerül egy az egybe átültetni.

Borgi
és ez mit tud?

porki fagyok fállalon

mernem arcedekardot vesztek inkabb?az jolesz dsi hez is ha ugy alakul.. cask 4 ropi kb..
Ejj, hát nem olvasod el az adott termék forumát?! <#smile> Nagyon hasznos ám, sok esetben, KATT! <#wink>

kisgabo
én rendelek...