24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Szeszmester #22514 A Contra 4 az egyik legjobb káték a gépen, bár tény, h kicsit nehéz. -
Tomek83 #22513 SuperProbotector az "piece of cake" a Contra 4hez képest:) C4et easy módban végig lehet nyomni,de utána már "kicsit" brutálisabb. -
Dj Siegfried #22512 a GTA nagyon jó kis játék lett, az első gta amit végig is toltam :D
nekem nagyon tetszik most a Dragon Ball origins :) és a M&L partners in time... -
#22511 A GTA China Town Wars- ról mi a véleményetek? A Contra 4- et már nem is merem megvenni mert már játszottam vele SNES emulatorral (meg Probotector) de vért izzadtam... Ajánltatok már valami jó játékot ami mangás de ne valami hülye mászkálósat versenyautósat. Meg RPG- t se mert abból most van egy rakással... -
Dj Siegfried #22510 az fps szerintem abszolut megszokás kérdése, az rts-t még nem próbáltam konzolon, de gyűjtök egy starcraft 64-re :D (N64)
a Hundread Swords-ről csak jókat hallottam azt is meg kéne nézni milyen lehet (Sega Dreamcast)
régen nagyon sokat nyomtam pl a diablo-t PC-n
viszont az is nagyon állat psx-en
igaz nem vagyok nagy boksz, de azért a halo warz-ot is megnézném mit össze szerencsétlenkednek vele :D -
vegytek #22509 a PC 2 játéktípusra jó: fps és rts. szerintem ezeket nem lehet normálisan konzolon játszani. -
#22508 Nagyon helyesen tetted... -
Dj Siegfried #22507 akkor tényleg elkötelezted magad :)
mit jelent a könyves játék? a call of duty FPS, nem?
nagyon hasznos dolog a PC egyébként. mindenre jó csak játszani nem XD
én imádom a régi pc-s játékokat, folyamatosan azokat gyűjtöm más-más konzolra :D pl.: Quake 2, Re-Volt, MDK, Duke Nukem...stb
anno pc-n kezdtem játszani, de aztán fordult a kocka -
#22506 Majd ha meglesz a DS- em be se fogom kapcsolni a számítógépet. Mert már idegesít... -
#22505 Én nem szeretem a könyves játékokat meg ezeket a belső nézeteseket. Csak az igazi RPG- ket a Survivor horrort meg az FPS- eket. Ezek a belső nézetesek a régi PC játékokra emlékeztetnek. De én megutáltam a számítógépes játékokat. Pedig az FFVII- et VIII- at azon vittem végig. De azok is PSX- esek eredetileg. Hál' Istennek! -
Dj Siegfried #22504 köszi! ez a mobilizált call of duty nagyon jónak tűnik :D -
#22503 Sziasztok, ha érdekelnek a DS játékokkal kapcsolatos hírek, és nem tudtok angolul, akkor nézzetek fel ide
http://himiru.hu/blog/category/hirek/ds/ -
Dj Siegfried #22502 miért, szerinted nem érdekes? én szivesen olvasgatok ilyesmiről, főleg ha van vmi nintendo vonatkozása :D
amúgy a metroid nem xar, csak nem igazi metroid :D -
#22501 Egyrészt igazad van, másrészt annyira nem pörög a topic, hogy ez ne férne bele... Főleg, hogy egy vonatkozó NDS játék alapján indult el a téma. -
Tomek83 #22500 Dementium 2 boxart
Játék remélhetőleg februárban jön ki. -
#22499 Szerintem itt DS játékokról kellene beszélni... Nem könyvekről... :S A Metroid Prime Hunters miért szar játék? Mert valaki ezt írta korábban. Én kipróbálnék egy FPS- t DS- en... -
#22498 Szerintem itthon egyszerre jelentek meg. Legalábbis volt egy riport a csajjal a TV-ben, aki ezeket fordította, hogy mekkora újdonság lesz, stb, erre figyeltem fel, és elkezdtem nyaggatni mutteromat, hogy vegye meg. Pár heti keresgélés után aztán felbukkant mindkettő a sarki könyvesnél. Szerintem kb. akkor jöhettek ki egyszerre. Régi szép idők... :D -
#22497 Igazad volt, eredetileg valóban a Tűzhegy varázslóját írta először 1982-ben. Valahogy úgy emlékeztem, hogy nálunk a Halállabirintus jelent meg hamarabb. -
#22496 Nem a Halállabirintus volt az első? -
#22495 Konkrétan az első volt... A Tűzhegy varázslója. -
#22494 ez a könyv megvolt nekem,ha jol emlékszem ezek a kjk könyvek kiadásainak elején adták ezt ki(egyet utáltam csak a országuti harcos -asszem ez volt a cime-pedig jokis mad max érzése volt) -
#22493 Nem Final... Fighting...
A teljes címe: Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain. Az azonos című "Kaland-Játék-Kockázat" könyvből csinálták - ha elég öreg vagy ahhoz, hogy kb. 1985 körül már olvastál, akkor biztos találkoztál vele. ;) -
#22492 http://www.youtube.com/watch?v=kY2fC5H27E4
Megvan^^ -
#22491 Nem Final Fantasy lenne az? Vagy ha tényleg nem milyen stílusú? -
#22490 Én is ezt mondtam, csak én demózom egy kicsit a warezzal előtte. Ha túléli a kritikus 2 órát a cucc (magyarán: 2 óra játék után is leköt), akkor megveszem. Sajnos a legtöbb játék nem megy át ezen a rém egyszerű teszten manapság, de azért reménykedem még a Fighting Fantasy-ban. Tényleg, C.O.R.E. eu-s megjelenésről van valami hír? :o -
#22489 Itt? -
meki1 #22488 sziasztok! Tudna nekem valaki segiteni a messengerben? Tudom nem ide valo kérdés,de nem találtam ehez kapcsolodo forumot! -
frnckss #22487 elkelt. -
#22486 Kisgabó igazad van.
A Resident Evil Deadly Silence pedig egy minijátékokkal és egyéb újdonságokkal megspékelt régi játék (Rebirth Mode- ban) amit PC- n is végigvittem régebben.
Újraélhetem Jill- el és Chris- szel a kastélybeli borzalmakat.
Juhé! :D -
frnckss #22485 Eladó!
Fehér DS Lite+M3 real+rumble+ gba expansion pack. Ár: 22000 ft
tel: 06308252626 -
Tomek83 #22484 Professor Layton megjelent. -
vegytek #22483 aki szereti a focit és a manager stílusú játékot, annak ajánlom a EA Sports Football Academy-t. Minigame-kkel tele. (Lexikális) foci tudás szükséges hozzá, (angol, német, spanyol, francia, és olasz első osztály van.) Saját csapatoddal kell végigverni minden csapatot. Nem bajnokság rendszerű, mint PC-n. És a meccseket befolyásolhatjuk meccs-közbeni döntéseinkkel.
Én most nagyon rákattantam erre. -
#22482 én is megvettem az eredetit, ami tetszik, ki lehet fogni azért...
más érzés úgy birtokolni. meg értéke van, mig a letöltött xarokkal 5 perce se jáccol. -
#22481 Azért érdemes beszerezni, ha utána nem "csalsz", hanem megveszed eredetiben. Én pl így ismertem meg egy rakás olyan játékot, amik azóta nagy kedvenceim lettek. Jelenleg 27 játékom van a géphez, de a fele sem lenne, ha nem lenne warezkártyám, amin ki tudok próbálni mindent, ami megjelenik. -
#22480 Veled vagyok :) -
#22479 Én annyira nem szeretem az R4 meg a micro SD kártyákat. Az olyan csalás az egész. Letöltöd a netről és játszol. Azért utálom már az emulátorokat is mert van annyi Rom hogy azt se tudom melyikkel játszak és egyiket se viszem végig. Pedig régebben nagyon szerettem. Most inkább kifizetem egy játéknak az árát mert így korrekt és eredeti. Azt mondta a csávó akitől megvettem a gépet hogy tud szerezni ilyen kártyát 2 GB- os, ráfér 20- 30 játék. Nekem azért se kellett. Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel... -
#22478 De az amerikai kék DSi a király! De a letölthető tartalmak miatt itthon veszek feketét.,, -
#22477 Ok
Elvileg kedden venném meg az enyémet vagy talán holnap... aztán játékot meg kiegészítő-pakkot rendelhetek és várhatok 1-2 hetet :] -
#22476 Ez DS Lite. Az enyém... Nekem nem kell más... -
#22475 Nekem CobaltBlue van, imádom a matt feketét, és a csillámos kéket.