Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondanám, hogy Pokemon, a Diamondnak szép borítója van, gondold meg =)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nincs ezzel semmi gond, kicsit darkos, jó tesz a hangulatnak.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Release Date: Feb 19, 2008
Ó te.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vegytek a hozzászólásoddal semmit nem segítettél <#puszis>#puszis> Konkrét címeket kérek.
Tehát eddig Gta, Giana sisters, Hotel Dusk(ace attorney szintén régi cucc vagy tévedek?)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
szerintem legyenek két sorban a játékok:
1.sor: must have
2.sor: közelgõ megjelenések
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Naszóval, múltkor kaptam kritikát, hogy túlságosan jrpg fíling a banner így most kérek szavazatokat, hogy mik legyenek kinn boxartokként(Gta DS gyenge diktatórikus behatással fixre szavazva <#wilting>#wilting> a többire várom a tippeket és a héten mindenképpen frissítem(ha rajtam múlik már holnap).
Pokémónnal kiméljetek azért <#puszis>#puszis>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lassan kéne frissíteni a bannert.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PM, ha kell valakinek.
Mi az a funkció ami új és használsz?
Én meggyõzhetõ vagyok... 😊
Nagyobb a kijelzõje? Erõsebb a processzora, van rajta kamera.
Szerintem a kijelzõ nem számít, a processzor majd beérik, meglátjuk mit tud produkálni, de a DSi only játékok amik kint vannak a nintendo oldalán... hát... mondjuk úgy, hogy nem ájultam be tõlük... megnézem ki fog a buszon 1 méterrõl integetni a DS -nek (szedni a fáról az almát...) 😊
Kamera? Nem tudok olyan játékot elképzelni, amit szívesen használnék kamerával. Fényképzeni meg ott a telefonom.
DSi: Az vegyen, akinek van rá plusz 15 ropija, amibõl bõven megvehetné a flash kiegészítõt sokgigás kártyával a DSL -hez és nem akar GBA játékokkal játszani.
DSL: Az vegyen, aki szeret nosztalgiázni és fontos neki a GBA, de nem akar minden konzolból egyet tartani otthon, vagy csak szeretné magával vinni mindig. Illetve az, akinek számít az a +15 pénz.
Szerintem.
Fényképzeni nem DSi -vel fogsz, Zenét hallgatni nem DSi -vel fogsz, kamera elõtt ugrálni, maximum otthon fogsz... talán arra jobb a PS2 cucca, de az sem hanyattvágós.
Elnézést, nem fikázom a DSi -t, csak számomra semmi olyan újat nem nyújt, amire felcsillanna a szemem, de cserébe elveszik a GBA -mat 😊
Úgyhogy marad a Lite és ha számít az én véleményem én DSL -t vennék.
porki fagyok fállalon
Kipróbáltam a Guitar Hero játékot a rendelt cuccal. Hááát, fura volt. Szokni kell, de szerintem tetszeni fog nekem. <#vigyor>#vigyor>