24434
Nintendo DS/DS Lite
-
TGArtist #22554 Én mégis bízom benne.
Chinatown Wars multi valaki? -
#22553 Vagy csak nézd meg a psp revizíókat.
1000, 2000, 3000, GO!.
Szebb lett a képernyő, vékonyabb lett, kapott több ramot, de mégsincs 3000 exluzív cím. Ahogy GO! exluzív sem lesz. -
#22552 De ez nem ps4.
Ez egy ds revizíó, akár a lite, nem egy új konzol.
Hidd el, nagy név nem lesz exluzív.
Maguk alatt vágnák a fát. Nem hülyék. -
TGArtist #22551 Én viszont biztos vagyok benne, hogy lesz valami exkluzív játék, ami kifacsarja az erősebb hardvert, totál hülyeség lenne gyártani egy PS4-et azért, mert mondjuk 3 képernyőre szétosztja a képet, brutál felbontásban, elkérnek érte kétszer annyit, aztán ennyi. -
#22550 nem valószínű, sőt biztos, hogy lesz komoly nagynevű játék, ami dsi excluzív lesz, nagyon nagy profittól esnének el, ha a ds tulajok nem tudnák futtatni az adott játékot, és a nintendo fő haszna még mindig a játékok eladásából származik.
A cél nem az erősebb hardverháttér volt a játékoknak, hanem az olcsóbb gyártás!
Lesz egy két B kategóriás játék, ami majd használja a kamerát, stb., de kb. itt kifújt. -
Tex Murphy #22549 Azt hiszem DSi lesz, köszönöm a segítséget mindenkinek. -
Nuki #22548 Akkor nem. Bocsánat a téves információkért :( -
TGArtist #22547 Jó lenne :P Lenne kivel tolni végre.
Amúgy DSi-nek négyszer akkora a rendszermemóriája (16 MB), és a processzor órajelet a duplájára emelték. DS játékoknál természetesen automatikusan lefojtja a rendszer a sima DS/DS Lite szintjére a hardvert, hogy ne legyenek órajelproblémák játékoknál, viszont kíváncsi lennék már egy DSi exkluzív játékra, hogy mit bír a gép, mert Chinatown Warsban amit kipréseltek 4MB RAM-ból és abból a 66MHz-s prociból, azt még most sem akarom elhinni :) -
#22546 Felső az nem érintős..
És szerintem DSi ! -
#22545 !!! Van multi benne?:D Akk beszerzem lehet -
TGArtist #22544 Ezt a butaságot felejtsd el, hogy DSi-nek mindkét kijelzője érintőképernyős. Még mielőtt hozzányúlnál a felső képernyőhöz, és szétbasznád :P Azon nem lehet digitizert cserélni.
Amúgy megvan valakinek a Chinatown Wars? Megvettem tegnap előtt, jó lenne multizni egyet. -
Nuki #22543 DS litenál problémás az internet, kell hozzá külön memóriakártya előre. Ez a DSi-javára szól VISZONT DSi-ben nincs GBA slot, így ha GBA játékkal akarsz játszani, macerás (nem fogsz tudni? megkockáztatom ezt is)
DSi-nek mindkét kijelzője érintős, van benne beépített kamera, néhány (1-2) mm-el nagyobb mindkét kijelzője, jobb a procija (ez nem tudom milyen játékban jöhet jól Geometry Wars-on kívül)
DSi sokkal drágább.
Többiek? -
#22542 DSi-t vettem most. Volt Lite-om is ,de szerintem a DSi jobb. Igen internetezni rögtön tudsz, csak egy routerhez kell csatlakoznod. -
Tex Murphy #22541 Sziasztok!
Szeretnék egz kis segítséget kérni. Gépet vennék, de nem tudom eldönteni, DS Lite vagy DSi legyen.
Mi a különbség a kettő között, mennyivel jobb a DSi, vagy tud többet.
Menü ugyanaz, vagy már fejlettebb a DSI-nél, milyen az internet, kell-e külön program, vagy csak rábökök s már megy is. Megéri a többlet költséget? Játékra, netre használnám.
Köszi mindenkinek -
Nuki #22540 Nekem soha sem volt ilyen, csak mostanában volt hogy egy áru amiről azt hittem hogy raktáron van, mégse volt, és azt írja, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot. -
#22539 nekem 2 hétig pakkolták a pöcsök, aztán pikkpakk megjött a fele.
a másik fele cucc még ottvan, raktárkészletet jelez, és nem kütték.
szal szerintem olyant rendeltél, ami van de nincs.... szal cucli, várni kell. -
#22538 Ezt sajnos nemtom. Olvastam olyat, hogy a TT kevesebb "szolgáltatást" nyújt.. Ez el nem tudom képzelni, mit jelenthet, mert a homebrew-k mennek rajta, játékokat nekem mind lejátszotta, cheat-eket lehet használni, mentések megmaradtak, kártya nem lett korrupt soha (szemben a férjem régi G6DS Real-jével), kis segédprogival ment vele az EZflash 3-in-1 is tök jól. -
Dj Siegfried #22537 a haszonkulcs más-más XP -
#22536 Akkor vajon miert van az, hogy egy DSTT kartya 3700 es egy R4 meg 8700 FT? -
#22535 Nekem volt dstt-m, tökéletes volt. Egy havernak most is van, neki is tökéletes. Teszi a dolgát oszt csókolom :) -
#22534 Gyerekek az NDS TT kartya jo valamire? Van valakinek ilyen? Sajat, lassan 3 eves G6DS Real kartyamon 2008 ban volt utojara frissitett soft megis minden jatek gond nelkul mukodik.
-
#22533 Ez náluk sajnos teljesen normális jelenség :(
Nekem volt olyan cucc (4 gigás sandisk microSD), amit 2 és fél hónap után sikerült nekik végre elpostázni... De ez még tőlük is extrém volt, általában 2 héten belül elküldik. -
qper #22532 Kérdésem lenne a Dealextreme-el kapcsolatban:
Pontban egy hete rendeltem tőlük egy DS Slot2 kártyát, a zsét azonnal leszívták a kártyámról, de még most, egy héttel a rendelés után is azt írják a rendelésem mellé, hogy packaging ...
Ez náluk normális jelenség, vagy írjak egy levelet hogy mi a tökért ülnek a pénzemen/cuccomon egy hete már? -
Tomek83 #22531 Fogalmam nincs hogy csinálják azt hogy állandóan sneakingelnek,ráadásul wifin is folyton ilyen köcsögöket fogok ki,esélyem sincs ellenük. -
TGArtist #22530 Van itt valaki aki profi Mario Kartban?
1-8-as Missont egyszerűen nem tudom megcsinálni 3 csillagosra. Néztem youtube-on egy videót, a csávesz folyamatosan snake-el, mást se csinál, csak fűzi egymás után a figurákat, de én nekem az istenért sem sikerül 2-nél többet egymás után csinálni, ráadásul annál is tök sok idő, mire narancssárga lesz a csík. Rájött már valaki, hogy lehet nagyon gyorsan elérni a turbót? -
Tomek83 #22529 Hoppá a Konzolvilágosat én se tudtam,az jó ár. Amúgy Gamestore,Multiformat,Konzolstudio itt 44-45.Szóval mondhatni hogy bárhol megkaphatod kolléga:) -
#22528 hopsz. és van. -
tevenyereg #22527 Köszi a választ, én szerintem inkább lite-nál maradok mert nekem csak a játék a fontos -
#22526 Vagy akciosan van/volt 41k-ért konzolvilágban -
#22525 Gamestore... -
#22524 normális garral? hol kolléga? -
Tomek83 #22523 5x? Simán lehet venni 44-45ért. -
#22522 én ds i-t vennék, bár az 5x ezer pénz pofátlan.
sephi, acekard, vagy r4. miért nem rendelsz? most kaptam meg az enyim dealext, 2200 ft volt az r4 gold. -
#22521 Hi.
Segitsegeteket szeretnem kerni. Melyik jelenleg a legjobban mukodo DS Lite flash kartya, ami Budapesten is kaphato?
koszi -
tevenyereg #22520 Sziasztok szerintetek érdemes még ds lite-ot venni? mert mostmár olcsobbak mint voltak. vagy inkább dsi-ra kellene beruházna?dsi használtan mennyibe van? -
Szeszmester #22519 Az is klassz játék.
Contra 4-et mediumon lenyomtam csalás nélkül... hardon esélytelen :) -
Dj Siegfried #22518 szerintem inkább metal slug 7, vagy ha van NeoDS emud, akkor metal slug X
-
#22517 Hát az ilyen játékoknál csak úgy találták ki hogy végig lehessen játszani. Meg gondolom le is tesztelték. De én akkor se fogom megvenni. -
Tomek83 #22516 Hardon valaki végigjátszotta a Contra 4et(csalás nélkül)? -
#22515 tényleg nagyon jó, élvezetes, én is csak ajánlani tudom. tényleg nagyon nehéz, de akinek bejön ez az run'n'gun műfaj, annak nagyon fog tetszeni.