Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
PSP & DS RULEZ!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
én már majdnem 2 hete rendeltem, el is küldték, de még mindig nem érkezett meg 😞
,
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
* Run the relevent build for the game you want to play (see 'Which games are compatible with ScummVM DS' below.
(nem ismertem még a linket)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
* Copy the scummvm NDS files on your MicroSD card using your PC card reader
* Copy the games you want to play onto your MicroSD card in any location, one per folder
* Boot the DS with the MicroSD card and card reader inserted
* Run the relevent build for the game you want to play (see 'Which games are compatible with ScummVM DS' below.
* Click 'Add Game'. Select the folder where your game is stored. Click 'OK'. Click 'OK' in the settings dialog.
* Click 'Start'.
Super Mario 64 DS... 3.000
Brain Training... 1.500
Együtt csak 7.500.
Postai utánvét only.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valaki Scumm-hoz nem tudna adni némi segítséget?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Help me pls.
A trailer jól sikerült szvsz...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most így hirtelen...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
bár, így legalább tudok a pc-n játszani<#vigyor3>#vigyor3>
#22046: én írtam: #22033
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szerk.: vicc, hogy egy játék szar rnd-függvénnyel szívatja a játékost...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
...vágod?
A Mazes sem rossz, meg még van pár ilyen, de azokat már végigtoltam. Konkrétan örülök, hogy kijött a Dark Spire, gondoltam, talán mást is érdekelhet... Na megyek, tolom tovább...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live gamertag: kilencnad
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az a baj, hogy ez egy olyan poén, amit majdnem, hogy senki nem ért...
Amúgy a DS azért többre is képes:

Valóban lényegtelen. De szvsz ez volt a leggyengébb rész.
...vágod?