24434
Nintendo DS/DS Lite
  • TGArtist
    Én mégis bízom benne.

Chinatown Wars multi valaki?
  • greyfox
    Vagy csak nézd meg a psp revizíókat.
    1000, 2000, 3000, GO!.
    Szebb lett a képernyő, vékonyabb lett, kapott több ramot, de mégsincs 3000 exluzív cím. Ahogy GO! exluzív sem lesz.
  • greyfox
    De ez nem ps4.
    Ez egy ds revizíó, akár a lite, nem egy új konzol.

Hidd el, nagy név nem lesz exluzív.
    Maguk alatt vágnák a fát. Nem hülyék.
  • TGArtist
    Én viszont biztos vagyok benne, hogy lesz valami exkluzív játék, ami kifacsarja az erősebb hardvert, totál hülyeség lenne gyártani egy PS4-et azért, mert mondjuk 3 képernyőre szétosztja a képet, brutál felbontásban, elkérnek érte kétszer annyit, aztán ennyi.
  • greyfox
    nem valószínű, sőt biztos, hogy lesz komoly nagynevű játék, ami dsi excluzív lesz, nagyon nagy profittól esnének el, ha a ds tulajok nem tudnák futtatni az adott játékot, és a nintendo fő haszna még mindig a játékok eladásából származik.
    A cél nem az erősebb hardverháttér volt a játékoknak, hanem az olcsóbb gyártás!

Lesz egy két B kategóriás játék, ami majd használja a kamerát, stb., de kb. itt kifújt.
  • Tex Murphy
    Azt hiszem DSi lesz, köszönöm a segítséget mindenkinek.
  • Nuki
    Akkor nem. Bocsánat a téves információkért :(
  • TGArtist
    Jó lenne :P Lenne kivel tolni végre.

Amúgy DSi-nek négyszer akkora a rendszermemóriája (16 MB), és a processzor órajelet a duplájára emelték. DS játékoknál természetesen automatikusan lefojtja a rendszer a sima DS/DS Lite szintjére a hardvert, hogy ne legyenek órajelproblémák játékoknál, viszont kíváncsi lennék már egy DSi exkluzív játékra, hogy mit bír a gép, mert Chinatown Warsban amit kipréseltek 4MB RAM-ból és abból a 66MHz-s prociból, azt még most sem akarom elhinni :)
  • Prody
    Felső az nem érintős..
    És szerintem DSi !
  • Prody
    !!! Van multi benne?:D Akk beszerzem lehet
  • TGArtist
    Ezt a butaságot felejtsd el, hogy DSi-nek mindkét kijelzője érintőképernyős. Még mielőtt hozzányúlnál a felső képernyőhöz, és szétbasznád :P Azon nem lehet digitizert cserélni.

Amúgy megvan valakinek a Chinatown Wars? Megvettem tegnap előtt, jó lenne multizni egyet.
  • Nuki
    DS litenál problémás az internet, kell hozzá külön memóriakártya előre. Ez a DSi-javára szól VISZONT DSi-ben nincs GBA slot, így ha GBA játékkal akarsz játszani, macerás (nem fogsz tudni? megkockáztatom ezt is)

DSi-nek mindkét kijelzője érintős, van benne beépített kamera, néhány (1-2) mm-el nagyobb mindkét kijelzője, jobb a procija (ez nem tudom milyen játékban jöhet jól Geometry Wars-on kívül)
    DSi sokkal drágább.

Többiek?
  • Prody
    DSi-t vettem most. Volt Lite-om is ,de szerintem a DSi jobb. Igen internetezni rögtön tudsz, csak egy routerhez kell csatlakoznod.
  • Tex Murphy
    Sziasztok!
    Szeretnék egz kis segítséget kérni. Gépet vennék, de nem tudom eldönteni, DS Lite vagy DSi legyen.
    Mi a különbség a kettő között, mennyivel jobb a DSi, vagy tud többet.
    Menü ugyanaz, vagy már fejlettebb a DSI-nél, milyen az internet, kell-e külön program, vagy csak rábökök s már megy is. Megéri a többlet költséget? Játékra, netre használnám.
    Köszi mindenkinek
  • Nuki
    Nekem soha sem volt ilyen, csak mostanában volt hogy egy áru amiről azt hittem hogy raktáron van, mégse volt, és azt írja, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot.
  • kisgabo
    nekem 2 hétig pakkolták a pöcsök, aztán pikkpakk megjött a fele.

a másik fele cucc még ottvan, raktárkészletet jelez, és nem kütték.

szal szerintem olyant rendeltél, ami van de nincs.... szal cucli, várni kell.
  • koryne
    Ezt sajnos nemtom. Olvastam olyat, hogy a TT kevesebb "szolgáltatást" nyújt.. Ez el nem tudom képzelni, mit jelenthet, mert a homebrew-k mennek rajta, játékokat nekem mind lejátszotta, cheat-eket lehet használni, mentések megmaradtak, kártya nem lett korrupt soha (szemben a férjem régi G6DS Real-jével), kis segédprogival ment vele az EZflash 3-in-1 is tök jól.
  • Dj Siegfried
    a haszonkulcs más-más XP
  • Sephi
    Akkor vajon miert van az, hogy egy DSTT kartya 3700 es egy R4 meg 8700 FT?
  • koryne
    Nekem volt dstt-m, tökéletes volt. Egy havernak most is van, neki is tökéletes. Teszi a dolgát oszt csókolom :)
  • Sephi
    Gyerekek az NDS TT kartya jo valamire? Van valakinek ilyen? Sajat, lassan 3 eves G6DS Real kartyamon 2008 ban volt utojara frissitett soft megis minden jatek gond nelkul mukodik.

• koryne
    Ez náluk sajnos teljesen normális jelenség :(
    Nekem volt olyan cucc (4 gigás sandisk microSD), amit 2 és fél hónap után sikerült nekik végre elpostázni... De ez még tőlük is extrém volt, általában 2 héten belül elküldik.
  • qper
    Kérdésem lenne a Dealextreme-el kapcsolatban:

Pontban egy hete rendeltem tőlük egy DS Slot2 kártyát, a zsét azonnal leszívták a kártyámról, de még most, egy héttel a rendelés után is azt írják a rendelésem mellé, hogy packaging ...

Ez náluk normális jelenség, vagy írjak egy levelet hogy mi a tökért ülnek a pénzemen/cuccomon egy hete már?
  • Tomek83
    Fogalmam nincs hogy csinálják azt hogy állandóan sneakingelnek,ráadásul wifin is folyton ilyen köcsögöket fogok ki,esélyem sincs ellenük.
  • TGArtist
    Van itt valaki aki profi Mario Kartban?

1-8-as Missont egyszerűen nem tudom megcsinálni 3 csillagosra. Néztem youtube-on egy videót, a csávesz folyamatosan snake-el, mást se csinál, csak fűzi egymás után a figurákat, de én nekem az istenért sem sikerül 2-nél többet egymás után csinálni, ráadásul annál is tök sok idő, mire narancssárga lesz a csík. Rájött már valaki, hogy lehet nagyon gyorsan elérni a turbót?
  • Tomek83
    Hoppá a Konzolvilágosat én se tudtam,az jó ár. Amúgy Gamestore,Multiformat,Konzolstudio itt 44-45.Szóval mondhatni hogy bárhol megkaphatod kolléga:)
  • kisgabo
    hopsz. és van.
  • tevenyereg
    Köszi a választ, én szerintem inkább lite-nál maradok mert nekem csak a játék a fontos
  • Prody
    Vagy akciosan van/volt 41k-ért konzolvilágban
  • Prody
    Gamestore...
  • kisgabo
    normális garral? hol kolléga?
  • Tomek83
    5x? Simán lehet venni 44-45ért.
  • kisgabo
    én ds i-t vennék, bár az 5x ezer pénz pofátlan.

sephi, acekard, vagy r4. miért nem rendelsz? most kaptam meg az enyim dealext, 2200 ft volt az r4 gold.
  • Sephi
    Hi.

Segitsegeteket szeretnem kerni. Melyik jelenleg a legjobban mukodo DS Lite flash kartya, ami Budapesten is kaphato?

koszi
  • tevenyereg
    Sziasztok szerintetek érdemes még ds lite-ot venni? mert mostmár olcsobbak mint voltak. vagy inkább dsi-ra kellene beruházna?dsi használtan mennyibe van?
  • Szeszmester
    Az is klassz játék.

Contra 4-et mediumon lenyomtam csalás nélkül... hardon esélytelen :)
  • Dj Siegfried
    szerintem inkább metal slug 7, vagy ha van NeoDS emud, akkor metal slug X
  • TidusX
    Hát az ilyen játékoknál csak úgy találták ki hogy végig lehessen játszani. Meg gondolom le is tesztelték. De én akkor se fogom megvenni.
  • Tomek83
    Hardon valaki végigjátszotta a Contra 4et(csalás nélkül)?
  • Borgi
    tényleg nagyon jó, élvezetes, én is csak ajánlani tudom. tényleg nagyon nehéz, de akinek bejön ez az run'n'gun műfaj, annak nagyon fog tetszeni.