Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simaji
De mocskos vagy. <#vigyor><#bee1>

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Ne itt suttyóskodjál Reklám Matyi.
<#duma><#circling><#bohoc><#wow1>

butyokanime
inkább másfél hét! 😊 De volt már mikor nekem is ilyen hamar jött. Másfél hétre számítson az ember és ha hamarabb jön nem csalódik 😄

PSP & DS RULEZ!

nekem a 21-én rendelt cucc 5-én jött meg.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

attól függ mikor lett shipped az item.... ez jó magyar lett...... onnantól 5 nap
Ez amugy minek a leirása? Mire jó ez pontosan?
kisgabo
kb 6-7 nap, és ittvan. ezért érdemes "r" légipostával tolni..

abelus
helló. rendelt már valaki a dealextreme-rõl?

én már majdnem 2 hete rendeltem, el is küldték, de még mindig nem érkezett meg 😞

,

Totis

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

az m3 simply mentései kompatibilisek-e az m3 real mentéseivel?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Hja, néha hajlamos vagyok átsiklani az apró részleteken 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ezek szerint mégsem pontosan úgy jártál el. <#vigyor> Csak kötözködök. <#wink>

* Run the relevent build for the game you want to play (see 'Which games are compatible with ScummVM DS' below.

Úgy jártam el, ahogy az oldalon le van írva, de most nézem, hogy más-más bulid kell a progikhoz. A Flight Of the Amazon Queen-t a-bulid-el indítottam, nem is látta a progit. Az oldal szerint B-kell neki, úgyhogy valszeg a rossz bulid kavart be 😞

Szeretnélek feleségül venni.
(nem ismertem még a linket)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

A saját oldalán szépen le van írva a menete, KATT! <#smile> De ide is bemásolom:

* Copy the scummvm NDS files on your MicroSD card using your PC card reader
* Copy the games you want to play onto your MicroSD card in any location, one per folder
* Boot the DS with the MicroSD card and card reader inserted
* Run the relevent build for the game you want to play (see 'Which games are compatible with ScummVM DS' below.
* Click 'Add Game'. Select the folder where your game is stored. Click 'OK'. Click 'OK' in the settings dialog.
* Click 'Start'.

Tinman
Resident Evil Deadly Silence DS... 3.500
Super Mario 64 DS... 3.000
Brain Training... 1.500

Együtt csak 7.500.

Postai utánvét only.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Feltettem a Scumm-ota gépre, faszán el is indul, próbálkoztam a Flight of the amazon queen oldaldól (scummvm-rõl töltöttem le), ez egy queen.1c nevû file. A Scumm abszolute nem látja magát a file-t, mit csináljak vele? Nevezzem át .nds-re vagy mitévõ legyek?

<#taps><#eljen>
pont nekem is eszembe jutott a Hearth of Darkness a minap, hogy miért nincs belõle egy fain DS port.

Valaki Scumm-hoz nem tudna adni némi segítséget?

Sephi
Suikoden 2 óta egyik sem volt ilyen jó mint ez.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Abszolút indokolt a 270mega, mivel tele van anime betétekkel(bár kicsit agyontömörítettek)+tényleg sok a digitalizált szöveg(szinte mindegyik fõ jelenet szinkronizálva van).

hi, van olyan action 2D platformer játék DS-re, mint anno a Heart of Darkness volt PSX en?
Tudna valaki segíteni hogy a Scumm DS-t hova kell feltelepíteni a kártyára? (m3real). A progik ugye mennek a NDS könyvtárba, de magát az alkalmazást hova kell felrakni? Letöltöttem, kicsomagolás után ott van egy rakat file, a readme meg csak arról szól hogy játékokat pakoljam az NDS könyvtárba.

Help me pls.

Ok,kösz
koryne
Meg lehet.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Azt meg tudná valaki mondani ,hogy egy USB-s Wi-Fi adapterrel meglehetne oldani a kapcsolatot a ds és a gép között vagy szükséges hozzá egy router ?
Aakoss
Voltak a játékból is kockák... én úgy láttam.

jah beszélnek is benne nem csak buborékos szöveg van :S
kisgabo
tréler... nem a játékból vannak a kockák, de este kipróbálom..

Aakoss
Suikoden trailer
A trailer jól sikerült szvsz...

kisgabo

270 megás rom, vamait tudhat..

Sheltem
Hát akkor a banner így elsõ nekifutásra így sikerült. További ötleteket várok, lehetõleg 2009es vagy még meg nem jelent játékokról.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

feel the magic
Anubys
Bár cult-classic nem lesz, de a Tokyo Beatdown egy elég jó Final Fight klón, valamint Moon, Valkyrie Profile, Broken Sword - Shadow of the Templars, Elite Force: Unit 77
Most így hirtelen...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

puzzle quest? mióta megmutattam a páromnak, állandóan a kezében látom a ds-t <#falbav>
bár, így legalább tudok a pc-n játszani<#vigyor3>

#22035: köszönöm!

#22046: én írtam: #22033

Sheltem
Na boxartokra ötletek eddig: eddig Gta, Giana sisters, Hotel Dusk, The Dark spire, kéne még kb 2-3 frankó cím és holnap vagy legkésõbb szombaton megcsinálnám a bannert.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

koryne
Jaja, tudom, nem is a randommal van bajom, hanem hogy szinte mindig 1! Nem én játszottam vele (a férjem), de miután már 10 perce anyázott folyamatosan, hason fekve, ds-sel a kezében, megnéztem, hogy mi zavarja ennyire. Még további 5 percig néztem (addig mindig visszatöltögette) és kb a 20. próbálkozásra dobott neki egy 3-ast... Elmentette egy másik slotba, visszatöltötte a régit és a következõ már 8-ast dobott (a papoknak járó maximumot), úgyhogy végre mehetett tovább 😊
Szerk.: vicc, hogy egy játék szar rnd-függvénnyel szívatja a játékost...

Tinman
A Wizardry elsõ pár része nekem nem ment le a gyomromom már akkor sem... most sem, pedig RPG és jRPG-vel kelek/fekszek, min. 20 éve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát az AD&D szabályok már csak ilyenek... ez a része mondjuk jó nagy marhaság. Emlékszem, hogy az ilyen RPG-kben az ember szintlépés elõtt mentett, aztán utána megnézte mennyivel is nõtt a HP. Ha alig, akkor addig reload, amíg nem lett normális érték. Kellett is ez majd' az összes ilyen játékba, mert helyenként pár fõmonsztához még ez is oltári kevés (pl. IWD fekete sárkánya).

Beast Machine
Nem akadékoskodni szerettem volna, csak az "Ó te" után lemaradt egy smiley, my bad, eredetileg poénnak szántam.

...vágod?

Anubys
Retrogame alapmûveltség kérdése... :p
A Mazes sem rossz, meg még van pár ilyen, de azokat már végigtoltam. Konkrétan örülök, hogy kijött a Dark Spire, gondoltam, talán mást is érdekelhet... Na megyek, tolom tovább...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

koryne
Egyébként nekem a Darkspire grafra határozottan bejön. Kissé elvont, szeretem az ilyesmit. Viszont ami miatt nem játszanék vele, az az, hogy szintlépésnél elvileg randomra dobja a kapott hp-t (ami nem is akkora probléma), gyakorlatilag az esetek 95%-ában 1-es lesz az a random! A magasabb szintû szörnyek ellen bõven nem elég ennyi fejlõdés.

Sephi
Ja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tinman
Wizardry 1? Atyaég... 5 éves voltam kb.
Az a baj, hogy ez egy olyan poén, amit majdnem, hogy senki nem ért...

Amúgy a DS azért többre is képes:

Sephi
En ezt nem tagadtam. En azt mondtam, Apr. 4-en mar toltam. Te akadékoskodtál.

Valóban lényegtelen. De szvsz ez volt a leggyengébb rész.

Beast Machine
Én az eu kiadásra gondoltam, az Május 9-én jött ki, de lényegtelen, AA játék mindenképp legyen.

...vágod?

The Dark spire
Kérünk szépen pontos címet!