Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Melyik azonosítót írtad be? Mert a paypalos nem lesz jó... Nekem azonnal meg szoktak jelenni a rendelések a trackingnél.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Rendeltem dealextreme-rõl, bejelöltem az order trackinget, paypal küldött mailt, kaptam dx-tõl is és paypaltól is azonosítót, viszont mikor rámegyek, hogy order tracking, azt írja, nincs ezzel az azonosítóval rendelés. Lehet, hogy várni kell, míg bejegyzik?
Hát azért Konzolstúdióban jófejek, ha én viszem az alkatrészt nincs gari, és 5000 pénzért raknák bele azt az egy szál alkatrészt.
Anubys
Nekem is van 5000-ért SLOT1-es, igaz nem új, de jár hozzá egy 2 gigás micro sd kártya is. Az enyém M3 Simply, doboza, mûanyagtok és kártyaolvasó hozzá megvan. Ha esetleg érdekel valakit... 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Aakoss
kijelzõ téma: Én addig hozzá nem nyúltam, amíg nem vettem fóliát. Igazából nem tudom milyen fóliát vettem, azt az egy fajtát amit a boltban épp kaptam, de elég szar minõségû, mert azon rendesen látszik a stylus nyoma, de ugye az fólia... 😊 Egyébként a fólián is csak kikapcsolt állapotban látszik... bár az enyém már cserére érett, mert bekapcsolva már-már homályosnak tûnik az alsó kép a sok tollnyom miatt.

Aakoss
Inkább írom privát, nem akarom offolni a topicot 😊
És elõre is köszönöm a válaszokat.

xAttilax
szerintem tök 8milyen színû. ami neked tetszik. nekem Cobalt Blue van, de szerintem a fehér a legszebb.
Van 360-om, mit akartál kérdezni? régen a psp topik volt durva😉 360 szerintem egész normális

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Aakoss
TidusX: Olyan színût vegyél, amelyik tetszik.
a Cobalt Blue és a Crimson Red kiadásnak a belsõ része fekete.
Én egyébként Crimson Red-et vennék 😊 De ez az én ízlésem...
De mivel már van egy fehér... 😊
-----------
Más: Nincs valakinek XBOX 360 gépe? Akartam írni az Xbox 360 topicba, de elolvasva az utolsó két oldalt, olyan bunkók a kérdezõkkel szemben, hogy elment a kedvem a kérdezéstõl... inkább ki akartam osztani õket, hogy tapló parasztok.. de aztán visszafogtam magam 😛

TidusX
Szevasztok!
Nektek milyen színû DS- etek van?
Mert most akarok venni egyet, de nem tudom eldönteni, hogy ezüst színût vegyek, vagy kék-feketét. Az a baj, hogy én láttam neten egy ilyet http://image.dealoz.com/gallery/291/15291.jpg
De amit a gyerek el akar adni az belül fekete.
Ti melyiket vennétek meg?
http://blargkaboom.files.wordpress.com/2008/01/dslite1.jpg
http://www.swiat-gier.com/images/ds%20lite%20silver.jpg

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

nehogy leírd, h melyik!!!!!<#gun><#violent>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Új SLOT1-es flashkártya eladó.
5000.-FT

Privizz!

fotográfik kolomp edisön :D

Banyapapa
konzolokszervize.hu-n láttam hogy cserélnek ,bár sose voltam ott, de megkérdezheted a te DSi-det.

Meg esetleg rakassál rá egyböl foilát,én probáltam a már karcos felületre rakni LITE-n,de marha szarul nézett ki foliával, igy hagytam csupaszba,majd egyszer kicseréltetem a panelt.

Csak én nem nagyon merek hozzányúlni 😊 Olyan apró az egész.
elhiszem, hogy idegesít :S akkor cseréld.
De már széjjelkaristoltam egy használat után, és nagyon idegesít. Mindenképpen le akarom cserélni.
nem ezt tényleg lehet cserélni, de szerintem elõször is ez 1 kínai vacak, másodszor szerintem ne szedd szét ezért a gépet! vegyél inkább fóliát.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20302

EZ az ami karcólódik nekem. Jól láttam én, hogy a képernyõ sokkal mélyebben van, tehát csak az érintõs felület karcolódik. Na most, konzolstúdiónak mikor írtam, õk azt mondták hogy ez egyben van a képernyõvel, hát nagyon nem, látszik is. Rendeljek egy ilyet? Vajon hogy tudnám kicserélni? Nem akarom tönkretenni, félek elrontom.
Külföldi oldalakról max, én itthon még sehol nem láttam.

http://www.shopto.net/DS/GAMES/

Itt láttam pl., és szállítanak Európába, nem olyan vészes a postaköltség.
Falabu
Jaja ,nekem is elég rendesen szokott karcolgatni a stylus.

NEmtudjátok véletlenül, hogy hol tudom beszerezni a Broken Sword-ot ds-re, mert sehol nem találom!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

én fólia nélkül nem is használtam anno... szerencsére találtam egy karcmentest. rendeltem dealrõl fóliát hozzá, addig csak gameboy advance játékokat nyomtam 😄
Egyébként ez a stylus karcolta meg a kijelzõmet szerintem, mikor beállítgattam rajta dátumot, ilyesmiket. Tegnap nem bírtam magammal, letöltöttem a Picopict-et DSiware-rõl, azt csak ugye stylussal lehet használni, hát estére elég "szépen" nézett ki a kijelzõm ... Csak akkor látszik mondjuk ha ki van kapcsolva DS, de azért elég gáz. Mindenkinek így húzza a kijelzõt?
Anubys
Szép csendben kijött az eddig legesélyesebb az "Év játéka" díjra. A The Humans, aki elég öreg, és játszott vele Amigán, azért nézze meg, aki fiatalabb, az meg azért, hogy lássa, mit játszott a faterja Amigán... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Borgi
skate it nem kell?
bontatlan, szüz, és nem kell senkinek :C

porki fagyok fállalon

Most olcsóbban vehetsz újat a CD Galaxis-ban és az 576-ban.<#smile>

Védõfóliában nem Adidas kell amúgy sem 😄

Még mindig keresek EREDETI játékokat DS-re, ha van valakinek valami eladó!
...és ráadásul ingyen szállít.
Nagyon sokszor rendeltünk már(én és ismerõseim rajtam keresztül): ami ezek közül DS kellék volt, az eddig mind jól mûködött: 2-2 db régi és új acekard, TTDS is, micro SD kártyák tömkellege, kijelzõfólia, védõtok.
Persze ezek nagyon élethû másolatok, nem látszik rajtuk hogy kínai. De nem DS dolgokon egyiken-másikon igen, de nem jellemzõ. Érdemes elolvasni azoknak a hozzászólását akik rendeltek.

Amivel megszívtuk: egyszer egy pendrive nem volt jó, meg egy monitor-kimenet-elosztó nem akart mûködni rendesen.

Ha regisztrálsz akkor kérd el innen valamelyikünk ajánló-kódját, neked nem lesz ettõl rosszabb, neki viszont jobb lesz (:

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

jójáték, barátnõm rákattant és állandóan a kezében látom a ds-t. <#wow1> pedig Õ-t eléggé játék ellenesnek ismertem meg az évek során...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Keresem még továbbá a Puzzle Quest: Challenge of the warlords játékot, ha esetleg valaki szeretne megválni tõle.
Persze, mindenki mondhatja. De ezt rosszhiszemûségnek hívják. Konzolstúdióban vettem.
Igazság szerint 3napon belül illene kicserélni,bár azt mindenki mondhatja hogy hozzá se ért a kijelzõhöz. Ilyen problémánál nem tudom mi van. Egyébként hol vetted?
És a kijelzõs téma? Szerintetek visszavigyem?
jó az!
Még pár kérdés... Erõs napfényben ha bedöntöm a kijelzõt, az alsó képernyõn egy 2mm hosszú, nagyon vékony karc van. Nem hinném hogy összekarcoltam 3 nap alatt, fõleg hogy az érintõképernyõhöz nem is nyúltam, FF3-al játszok, ahhoz meg nem kell. Ha ilyenért visszaviszem, akkor ugye kiröhögnek?

Dealextreme-rõl érdemes rendelni valamit? Nézegettem, és nevetségesen olcsó minden, és ugye olcsó húsnak ... Valakinek valami tapasztalat?
Keresem a következõ játékokat, használtan: Final Fantasy IV, Zelda: Phantom Hourglass.
kisgabo
a lite huzogatós, a slot 1 tesója nem, viszont annak legalább nekem már ment tönkre a rugós része...

hi,had kérdezzem már meg vkitõl, hogy mire való a 'flash me' ? köszönöm
Falabu
Állísd át nyugodtan, nekem is elfogadta.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Borgi
supercard lite sem ilyen rugós, hanem sima kihuzkodós. amióta emgvan boldogan élünk 😮

porki fagyok fállalon

Pedig de :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Na vettem végre DS-t 😊 2 évig ábrándoztam róla. Viszont van egy kis gondom vele.

Úgy olvastam neten, hogy DSi shophoz ajándék 1000 pontot kapok, és letölthetem a DS Browsert is. Viszont mikor csatlakoznék, azt írja ki, hogy az én országomban nem elérhetõ a DSi Store.

Ha átállítom a country-mat UK-ra, akkor szerintetek mûködni fog? Lesz valami gáz vele? Mert egy DS-hez csak egy accot lehet készíteni.
kisgabo
nekem az acekard DSi rugós, és az eddigi legjobb kari, az m3 után. anyagminõségre én nem húznám le.

Sephi
Haha, iPhone-ra megjelent a Cooking Mama 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez az acekard elég gyenge anyagösszerakás az m3simply-hez képest . És ebböl nem is ugy jön ki a micro sd,mint a másikból. Nem ugy,hogy egy picit megnyomom,és egy kis rugós megoldással vagy mivel,kiugrik a helyéböl. Hanem ki kell simán huzni. Néha alig lehet kiszedni.
kisgabo
inkább acekard, kemény 11 dodó, és most jobban áll a forint is..

Vegyél DSTT-t. Olcsóbb és jobb a támogatása is.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Daell Drow
Ha jol ertem akkor ez csak egy ilyen foglalat atalakito feleseg? hat akkor az r4+sd sem olcso, de lagalabb hosszu tavon sporolok rajta. koszi az infot asszem akkor befogom szerezni.
Banyapapa
abba már csak egy microSD kártya kell.

Daell Drow
Sziasztok még decemberben megleptem magam egy NDs-el, meg hoza par jo jatekot vettem. De most anyagilag nem engedhetem meg hogy 10000 adjak egy-egy jatekert, es erdekelne hogy ha vesezk egy R4DS kartyat akkor szukseges e még valami mas is. Ebben a temaban teljessen tapasztalatlan vagyok, varok minden velemenyt.<#worship>
köszi, mint kiderült (tapasztalat alapján) az m3 simply mentései kompatibilisek az m3 real-el.

Banyapapa
de ötletes volt azért,bár törött ds kicsit morbid<#crazya>