24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Renátó1985
    a lényeg, hogy csak azt szerettem volna megtudni lehet e a ds-t wpa védelemmel is routerre tenni mert a wep nekem nem felel meg könnyen feltörhető és ezt tapasztalatból mondom...
  • Renátó1985
    de hiába okoskodsz egyetlen progi kell még anyukám is feltöri...
  • kisgabo
    van hozzá célproggi, az adatfolyamból sokkal gyorsabban megtöri, mint gondolnál. gép kérdése. nyafi
  • TGArtist
    Igen, de abba nem gondoltál bele, hogy amíg faszláma user a WEP-et feltöri, addigra megőszül a fanszőrzete? Már a WEP-et is szinte lehetetlen feltörni, arról meg ne beszéljünk kis hazánkban az internetfelhasználók hány százaléka tudja egyáltalán, mi az a WEP.
  • kisgabo
    ebben igaza van, a házunkban van 1-2 fószer, aki az ablakban tárolja az usb wifijét.... jól láthatóan lopják a netet, ami a kocsmában pl elfelejtettek titkosítani. de görögben a szállodában én is loptam, mivel az aulában lévő gépen fél óra 1 euró volt.. :)
  • Renátó1985
    mondjuk az aki internetezni szeretne
    erre nem is gondoltál?
  • TGArtist
    Szerinted ki az isten nyila akarja feltörni a te otthoni hálózatodat? Netán katonai titkokat őrzöl a gépeden? :D
  • Renátó1985
    nem lehet azt megoldani, hogy ne kelljen wep security beállítani mert azt pillanatok alatt feltörhetik?!
  • Prody
    Sikerült felcsatlakoznom!
    Játszok veled Avance W.-t, GTA meg hétfőn meglesz (elvileg) :)
    Vegyél fel: 064649-026603
    Te is írj és elvileg tudunk mikrofonon beszélni egymással ok?:D
  • TGArtist
    Ha van kedved, Adv. Warsozhatunk majd, nekem is megvan a játék.

Továbbá még mindig várok GTA multizáshoz valakit :D
  • Seth
    Info , hátha benne van a megoldás
  • Prody
    Miért van az a DSi-mmel, hogy simán felcsatlakozik a netre és bönégszni/DSi shoppolni simán tudok, de az Advance Wars-ban Wifi-s multizni nem enged??? Hibakód 51099. Nem talál a közelben routert... de mégis netezni tudok rajta. WEP/WPA-val probálkoztam... ha nem megy szétrobbanok esküszöm az idegtől.... :(
  • Tomek83
    Gbatemp.net oldalon vannak fent firmwarek,ott töltsél le egyet az r4i-hez.
  • nightsucker
    hello az lenne a kérdésem hogy 1.4 es firmware vana dsimen és r4i kártyám nem müködik vele lécci ha tudjátok h kell megcsinálni h müködjön vagy ha leiráshoz linket tuttok adni azt nagyon megköszöném!Elöre is köszi
  • Prody
    Megszereztem az Advance Wars: Dark Conflict-ot. nagyon jó :D
  • WiZZaRD
    Igen, én is úgy indultam neki, hogy még a sarki zöldségesnél is lesz...de kopp lett a vége. De most úgy néz ki, hogy PHM jóvoltából mégis lesz akkum:).
  • Tomek83
    Nem tudom akkut miért ilyen nehéz itthon beszerezni,minden szart árulnak DS-hez csak ezt a szerencsétlen akksit nem.
  • kisgabo
    ja, elirtam, új gyári akku. de akkor nem eladó.
  • WiZZaRD
    Semennyit:). Nincs szükségem ilyen kártyára.
  • kisgabo
    van egy r4 gold karim, mit pengetsz érte?
  • WiZZaRD
    Eddig csak vaterán találtam, itteni konzolboltokban nem, külföldről nem szeretnék rendelni.
  • WiZZaRD
    Szerintem nem erre gondoltam, ez DSi-hez van, igaz nem tudom, hogy a Lite meg az i akkuja ugyanaz-e.
    Meg voltam róla győződve, hogy semmi sem lesz ennél egyszerűbb, mint egy új akksit szerezni a kis géphez...tévedtem:(.
  • vegytek
    Nem tudom miért, de PC-re (tesztelés után) és0 PS2-re megveszem eredetiben a játékot, de DS-re, valahogy nem érzek késztetést.
  • TidusX
    Mindenki ezzel az R4 meg SD kártyákkal van gondban. Egyszerűen meg kell venni a játékot eredetiben és kész. A többire meg ott a mobiltelefon (képek, videó, zene). Én még mindig azt mondom eredetiben az igazi mert így csak egy silány másolat amivel PC- n emulatorral is lehet játszani. :P
  • Nuki
    DX postáz, annyira mégsem vagyunk nyomi hely :Ð
  • Banyapapa
    vatera,konzolboltok,vagy itt.
    Sokféle van,szoval van választék böven.
  • PHM
    Nekem van egy. DX-ről rendeltem kettőt, de közben eladódott a másod DSLite-om.
    2000 mAh van ráírva, de ez ne tévesszen meg, nagyjából annyit tud, mint az eredeti akku.
    Ha érdekel, privizz rám.
  • koryne
    Vaterán van most gyári 1000mAh-s. Valami 300 Ft-nál tart jelenleg a licit :)
    Szerk.: vagy dx-en van nemgyári 2000-res.
  • ShadowNinja
    és ezt az "okoskártyát" honnan tudnám beszerezni és mennyiért?
  • kisgabo
    köcsög országba, érthető, hogy nem postáznak. bálkán. az vagyunk.
  • Renátó1985
    az a baj ez is csak 840mAH ebayen 2000-est is lehet kapni csak nem nagyon postáznak magyarokhoz....
  • wwwsupergamerhu
    http://www.supergamer.hu/speedlink-replacement-battery-for-ndsi-black-p-5448.html erre gondolsz? :)
  • Tomek83
    Én Cheapboytól vettem egyet a nyáron,de azt mondta hogy akkor szedtek szét egy vadi új DSt és abból van,szóval nem 100% hogy most is van neki.
    DS papírjára rá van írva hogy mennyi töltés után kezd csökkenni az akksi kapacitása,én ha fele annyiszor töltöttem és vagy 50%kal csökkent a kapacitás.

ShadowNinja: kell egy külön "okoskártyát" venni és majd abba megy bele a micro sd kártya.
  • ShadowNinja
    sziasztok

most szeretnék nintendo ds-be beruházni és azt olvastam hogy az nds-nek van sd kértya olvasója. és az lenne a kérdésem hogy lehet-e a sd kártyára játkokat másolni úgy hogy az fusson a konzolon??

előre is köszi a választ
  • shenmuedc #22560
    Ez engem is érdekelne, mert vettem után gyártottat az akkuk.hu-n de 4 óra aztán vége.
  • WiZZaRD
    Nem tudja valaki hol lehet kapni DS Lite géphez akkut? Lassan kezd megpihenni a gyári akku:(.
  • Renátó1985
    köszi
  • PHM
    Ips patch kell hozzá.
  • Renátó1985
    bocsánat a moonshell 1.71 az R4 kernel 1.18
  • Renátó1985
    Sziasztok!
    R4-es kártyám van 1.18-as moonshell szoftverrel és a GTA Chinatown
    ezt a hibaüzenetet adja:
    The save data could not be accessed. Please turn the power off and reinsert the Ds Card

Tudnátok valami tanácsot adni?