Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Van 360-om, mit akartál kérdezni? régen a psp topik volt durva😉 360 szerintem egész normális
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
a Cobalt Blue és a Crimson Red kiadásnak a belsõ része fekete.
Én egyébként Crimson Red-et vennék 😊 De ez az én ízlésem...
De mivel már van egy fehér... 😊
-----------
Más: Nincs valakinek XBOX 360 gépe? Akartam írni az Xbox 360 topicba, de elolvasva az utolsó két oldalt, olyan bunkók a kérdezõkkel szemben, hogy elment a kedvem a kérdezéstõl... inkább ki akartam osztani õket, hogy tapló parasztok.. de aztán visszafogtam magam 😛
Nektek milyen színû DS- etek van?
Mert most akarok venni egyet, de nem tudom eldönteni, hogy ezüst színût vegyek, vagy kék-feketét. Az a baj, hogy én láttam neten egy ilyet http://image.dealoz.com/gallery/291/15291.jpg
De amit a gyerek el akar adni az belül fekete.
Ti melyiket vennétek meg?
http://blargkaboom.files.wordpress.com/2008/01/dslite1.jpg
http://www.swiat-gier.com/images/ds%20lite%20silver.jpg
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
5000.-FT
Privizz!
fotográfik kolomp edisön :D
Meg esetleg rakassál rá egyböl foilát,én probáltam a már karcos felületre rakni LITE-n,de marha szarul nézett ki foliával, igy hagytam csupaszba,majd egyszer kicseréltetem a panelt.
EZ az ami karcólódik nekem. Jól láttam én, hogy a képernyõ sokkal mélyebben van, tehát csak az érintõs felület karcolódik. Na most, konzolstúdiónak mikor írtam, õk azt mondták hogy ez egyben van a képernyõvel, hát nagyon nem, látszik is. Rendeljek egy ilyet? Vajon hogy tudnám kicserélni? Nem akarom tönkretenni, félek elrontom.
http://www.shopto.net/DS/GAMES/
Itt láttam pl., és szállítanak Európába, nem olyan vészes a postaköltség.
NEmtudjátok véletlenül, hogy hol tudom beszerezni a Broken Sword-ot ds-re, mert sehol nem találom!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Még mindig keresek EREDETI játékokat DS-re, ha van valakinek valami eladó!
Nagyon sokszor rendeltünk már(én és ismerõseim rajtam keresztül): ami ezek közül DS kellék volt, az eddig mind jól mûködött: 2-2 db régi és új acekard, TTDS is, micro SD kártyák tömkellege, kijelzõfólia, védõtok.
Persze ezek nagyon élethû másolatok, nem látszik rajtuk hogy kínai. De nem DS dolgokon egyiken-másikon igen, de nem jellemzõ. Érdemes elolvasni azoknak a hozzászólását akik rendeltek.
Amivel megszívtuk: egyszer egy pendrive nem volt jó, meg egy monitor-kimenet-elosztó nem akart mûködni rendesen.
Ha regisztrálsz akkor kérd el innen valamelyikünk ajánló-kódját, neked nem lesz ettõl rosszabb, neki viszont jobb lesz (:
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Dealextreme-rõl érdemes rendelni valamit? Nézegettem, és nevetségesen olcsó minden, és ugye olcsó húsnak ... Valakinek valami tapasztalat?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
porki fagyok fállalon
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Úgy olvastam neten, hogy DSi shophoz ajándék 1000 pontot kapok, és letölthetem a DS Browsert is. Viszont mikor csatlakoznék, azt írja ki, hogy az én országomban nem elérhetõ a DSi Store.
Ha átállítom a country-mat UK-ra, akkor szerintetek mûködni fog? Lesz valami gáz vele? Mert egy DS-hez csak egy accot lehet készíteni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.