Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz Castlevania Wiire? Errõl nem is hallottam. Csak most arról a Lords of the shadow-ról,ami nem Wiire jön😊
A Prime-ok szintúgy mestermûvek, de FPS-nek nem nevezném õket, inkább kalandjátéknak, ahol megvan a lehetõséged, hogy megvédd magad.
...vágod?
porki fagyok fállalon
Bísztmasín, a 2d gba metroidoknak iszonyat hangulatuk volt, ez ugyanolyan, hogy castlevaniát is így imádom 2dben dsen, de 3dben nem lenne szép, ugyanez van a metroiddal is. Persze a metroid prime frankó(kell azért egy fps is a kiskütyüre) de a régiek másról szóltak.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Vagy ha tényleg lenne 2D Metroid, az legyen olyan, mint Wii-n a Wario Land: 100% kézzel rajzolt! Hatalmas siker lenne szvsz.
...vágod?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De jól néz ki, istenem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A játékok meg nagyon jónak igérkeznek,kár hogy a New Super Mario Bros2 nem DSre jön,pedig igazán kidobhatták volna inkább a kisgépre.
Mario és Luigi szerepjáték: Bowser's Inside Story.
Golden Sun DS!
Mindkettõ még idén.
Viszont kezdek morcos lenni, dealextreme-re 26-án reggel adtam fel a rendelést, és még mindig "waiting for supplier". :@
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Illetve mennyire gáz az utángyártott az eredetihez képest?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ha kezd merülni, akkor pirosan világít a led, de még akkor is el tudsz játszani 1-2 órát játéktól függõen.
Az akksit nem igy értettem, hanem hogy mikor hány százalékon áll! Tehát hogy lássam, hoyg mikor kezd már merülni, hoyg feltegyem a töltöre!
2. Attól függ, milyen kártyád van, és ba van-e kapcsolva a soft reset
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Na beszereztem 😊
Két láma mai kérdésem 😊
Akksi állapotát honnan lehet tudni ??? A másik meg, hogy a játékokból hogy lehet kilépni ??? Csak ki/bekapcsal tudtam eddig...
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Csak kb. 2 hét míg megjön.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Ha Dealextreme-rõl rendelek akkor egy darab cucc esetén tényleg ingyenes minden ? Vámot se kell fizetni ?
Emuláljak alatta C64-et vagy mit? Nincs értelme.
Az elsõre nem tudom a választ de a többire megpróbálok valami jót írni. 😊
Szóval. Linux van, bár szerintem nem sok értelme. 😊 Sajnos elég fura így akármire is használni hiába van benne "billentyûzet" az érintõkijelzõn.
Valamit ide is igaz amit a harmadikra írnék, sajnos külsõ GBA slotos vagy Slot 2-es ( Az a nagy kari. 😊 ) nélkül nem sokat érsz vele mert a beépített memória színte semmire sem elég.
Igaz a Linux-ot annyira nem próbáltam ki ezért lehet, hogy használható és jó is valamire de szerintem maximum apache szervert tudnál rajta futtatni vagy esetleg IRC. 😊
Van Opera böngészõ a DS-hez és ahhoz is kell a bõvítõkari. Bár szerintem nem éri meg. :S Nem hittem el én sem de borzasztóan lassú és sz*** az a böngészõ. :S
Ha még lenne kérdésed, nyugodtan tedd fel hátha tudok arra is valamiféle választ adni. 😊 Remélem, hogy hasznos lesz amit leírtam. 😊
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Szoval, akkor zsnes emulátor mennyire meyg most ? és lehet r4 nemtudom milyen kártyán játszani ??
Linux-ot akkor most lehet rá rakni, és ér vmit ha igen ???
Netezni meg ugyebár, csak ha oda elöre a nagykártyába valóm van, akkor lehet??? (bocsi, csak nemtudom még a kifejezéseket 😊, de pár hét és kialakul)
Tényleg mostanában itt nem láttam "eladó DS" hirdetést se a fórumon. <#idiota>#idiota>
A DX-en a "Refubrished" használt, és ami karcos vagy nem mûködik, azt kicserélték benne, míg itthon újat kapsz 35K-ért, így az összehasonlítás kicsit sántít. Használtan itthon is 17-18 körül kapsz alapgépet (dobozos, minden papírjával, pót stílus-szal, gyönyörû állapotban mondjuk 20). Szerintem, ha használtat akarsz, vedd meg itthon olyan helyen, ahol meg tudod nézni (tehát Mucsaröcsöge Alsóról postán ne rendelj, mert simán lehet, hogy a "majdnem új" valójában "majdnem szétesik").
Ha használtat veszel, nézd meg, hogy mennek-e rendesen a gombok, pontos-e és (viszonylag) karcmentes-e az érintõképernyõ (a DX-es "Refubrushed"-eknél általában ezek vannak kicserélve meg a külsõ rész). Még az akksi lehet gyenge, de ezt csak pár óra játék után fogod észrevenni.
Repülõvel fog érkezni a többi levél között, nem tudni hogy jól fognak-e vele bánni.
A garancia sokkal macerásabb mintha itthon vennéd.
Manapság minden kínai, de amit onnan rendelsz az FÕLEG.
Inkább vegyél használtat itthon valakitõl olcsóbban, vagy újonnan kicsit drágábban, de én elõvigyázatosan rendelnék onnan ennyire mûszaki árut.
Ha dealextreme-röl rendelek nds-t 86$ körül, ott mit jelent a Refurbished (felujitott) jelzõ, és mennyi az esély a pixel hibára, ugye ez már nem fordul elö ??? (a forum elején olvastam, hogy elég esélyes, de az 200 oldallal visszább volt, és sok éve 😄)
csak kicsit furcsállom, az itteni 35000 ft-os árakhoz képest, azért kérdezem.