24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Beast Machine
    Nadeazérmá gyerekeeek.... Szeressük egymást! :)
  • qper
    Bocsánat a többiektől, nem lesz több off.

PHM:

Közben megoldódott, csak egy Donkey Kong Country hülyéskedett, a többi eleddig szuperül fut. Supercard minisd a Slot2-es, de nem egy nagy tűz.
    Szép lassan fut minden, először azt hittem helyi problem, de utánaolvasva látom hogy ez a kari ennyit tud.
  • qper

Akkor bocsánat, lemaradt a smiley:

A jó édes anyáddal beszéljél így a ravatala mellett, te kretén :DDD

Ott a szmájlid, leülhetsz, a műsorod végén megkapod a cukrot.

Tudtommal ez egy fórum, ahol az emberek kérdéseket tesznek fel, tapasztalatot osztanak meg.

Te meg itt osztod az észt, ramaty hejjessírássssal, nyolc óra leforgása alatt balfaszozol és kioktatsz a gugli használatáról (semmi érdemi hsz, csak terheled a fórummotort feleslegesen). Húzd le magad a retyón, ha csak ennyire vagy képes, szánalmas abortuszmaradék.

• fishBNS
    Na idefigzelj Te tudatlan kis pöcs! Ha valaki smilet tesz a mondandoja vegere az jelentessel bir! Mellesleg aki ennzire balfasz,h nem bir utannanezni a nete,h hogy mukodik a kartya amit vett,az megerdemli a betont! :P
  • PHM
    Csak viccelni akart gondolom, nem kell mindjárt leharapni a fejét.
    Na de a lényeg:
    A slot2-ben mi van? Mert a GBA romok onnét bootolnak.
    Mondd meg, milyen romot próbáltál és milyen slot2-es kártyával, talán tudok segíteni.
  • qper
    anyáddal beszéljél így, retardált kretén...
  • ShadowNinja
    egyébként itt van egy tutorial r4-hez
  • ShadowNinja
    nintendo ds-re cserélném Gameboy Advance-em + 512 Efa kártyát + 1 játékot
    kép az alábbi linken:link1
    akit érdekel az dobjon meg egy pü-vel
  • nightsucker
    hello az lenne a kérdésem hogy 1.4 es firmware vana dsimen és r4i kártyám nem müködik vele lécci ha tudjátok h kell megcsinálni h müködjön vagy ha leiráshoz linket tuttok adni azt nagyon megköszöném!Elöre is köszi

léccci segitsetek télleg nagyon fontos lenne
  • Sephi
    De ugyes vagy. De jeleznem hogy angolul vannak irva, es vannak olyan angol kifejezesek/megnevezesek melyeket egy europai talan nem ismer annyira.

De elobb szerintem jatsz vele s aztan kezd el vedeni :)
  • greyfox
    "NAGYON felrevezetoek a puzzle-k, van amit ha nem vagy amerikai nem is tudsz egybol"

Ezt nem értem, hiszen a puzzlek japán eredetűek :D
  • greyfox
    Én elvakult fan vagyok, úgyhogy én biztos élvezni fogom :D
  • Sephi
    Na megjott az uj Layton, de 4 oras jatek utan azt kell mondanom, hogy kozelebe sem er az elso resznek.

Erdekesebb volt az elso sztorija.
    NAGYON felrevezetoek a puzzle-k, van amit ha nem vagy amerikai nem is tudsz egybol.

Teljesen csalodott vagyok, nem hogy szorakoztat, hanem egyenesen irital.

(megjegyzem az elso reszt teljesen kijatszottam 1 db segitseg nelkul)
  • fishBNS
    Vagy esetleg hasznalhatnad a szoftvert amit adtak hozza... :) Vagy,ha nem adtak Google...
  • Dj Siegfried
    köszönöm szépen!
  • koryne
    Másik rommal próbáltad? Vannak olyanok, amik bizonyos kártyákkal ennyit adnak csak :( Próbáld ki esetleg ugyan azt a játékot más verzióban is.
  • fishBNS
    BalfaX vagy! :D
  • qper
    megérkezett a Supercard-om a Dealextreme-től, nagy láma vagyok, mert nem tudom behergelni.

Firmware upgrade meg volt 1.85-re, rámásoltam egy gba romot, betölti, aztán nagy fehérség.

mit qrtam el?
  • koryne
    Csak fel kell chargolni, miközben a power bomb-on áll a fegyverválasztó. Fogyaszt 1 power bomb-ot a procedúra :)
  • Dj Siegfried
    koryne, tudnál segíteni kicsit super metroid ügyben? :)
    véletlenül beadtam egy figurát, de nem tudom hogyan? az ice beam volt nálam és valahogyan nem tudom mit nyomtam elkezdett körbe körbe forogni körülöttem a jég... gondolom ez neked az 5000 forintos kérdés a legyen ön is milliomosban :D köszi szépen
  • kisgabo
    előreutalással sima ügy... :) személyesen megvehető, no para. lopott, hibás, javitott..
  • Dj Siegfried
    van egy új fickó fenn a vaterán, nulla adásvétel, de kapásból tán 3 ds lite van nála
  • kisgabo
    ezt hogy érted....?
  • Dj Siegfried
    megjelent egy új DS Lite dealer a vaterán XP aki akar óccsóé az siessen
  • Totis
    Esetleg állítsd be fix IP-re a DSi-t. MAC alapján ki tudod neki osztatni a router-el.
  • Renátó1985
    nálam meg test connection ok de egy oldalt sem bírok operaval megnyitni, de mario kart-al simán tudok online játszani nem értem... a gta china town sem csatlakozik
    gondolom azért mert tört...
  • Tex Murphy
    Javítva, köszi.
  • Tomek83
    Biztos valami kínai cucc:)
  • Prody
    52002-es hibakódot kapok mikor csatlakozni szeretnék. Manuálisan is állítgattam de nem sikerült csatlakoznom a Wifi-re. (játékon belüli settingsnél kell, adwance wars-nál.)
    Valami tipp? a routerban még megpróbálok valamit állítani később...
    WIFI USB Connectorrol mi a vélemény?

UI: internetre böngészőre fel tudok lépni mellesleg, de azt a DSI menüben állítom, ott minden megy...wtf
  • Renátó1985
    aláírásodban véletlen bame boy-t írtál

• Tex Murphy
    Köszönöm, fekete.
  • Prody
    Amúgy grat :) Milyen szín?
  • Prody
    Upgradelj persze! Alapból meglesz az 1000 pont, látni fogod és ki is fogja írni.
  • Tex Murphy
    Megvettem a DSi-t, s szeretnék tanácsot kérni. Felmennék a DSi Shop-ra, de előtte Updatel-ni akar. Engedélyezzem, normális ez? Elronthatok valamit? Hogy kapom meg/használhatom fel az 1000 ajándék pontot?
    Köszi mindenkinek.
  • nightsucker
    hello tudom h tegnap válaszoltatok de még mindig sehogy nem tudom 1.4 dsimet r4i kártyával használni lécci irjon valaki és pontos linket adjon és ha lehet röviden irja le mit kéne csinálnom!elöre is köszi
  • koryne
    Jajaja, aki ilyesmit fel tud törni, az nem pont az én kis otthoni wifimet fogja, mer minek :)
  • kisgabo
    mac szűrés az alap, és nem egy bonyolult beállítás...

de aki akarja, megtöri a hálót igy is, de ha ilyen szinten foglalkozik a dologgal, talán többmindenhez ért, és nem pont ezzel foglalkozik... az átlagtróger, meg az alap dolgokat próbálja csak ki.
  • koryne
    Elvileg igen.
  • Renátó1985
    mac szürés? előre beállítom az itthoni gépek és a ds mac-jét akkor nem tud senki csatlakozni hiába tudja a kódot?
  • koryne
    Wep ÉS mac szűrés? A sima DS és a lite nem tudja a wpa-t :( A DSi már igen.