Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pont most nyomom a MetroidFusiont,ez a 2d-s tetszik,de viszont MetroidPrime-al (gc) játszottam 10percet😊 és a DS verzió se fogott meg.

Lesz Castlevania Wiire? Errõl nem is hallottam. Csak most arról a Lords of the shadow-ról,ami nem Wiire jön😊
Beast Machine
Értem, mit mondasz, és egyet is értek vele, de én sem full 3D-srõl beszélek, hanem 2D sidescrollerrõl, kézzel rajzolt háttér/elõtér elõtt 3D renderelt karakterek, gondolj bele, nagyon nagyot ütne!

A Prime-ok szintúgy mestermûvek, de FPS-nek nem nevezném õket, inkább kalandjátéknak, ahol megvan a lehetõséged, hogy megvédd magad.

...vágod?

Borgi
lesz 3d-s calstevania, csak wii-re. viszont elég jol néz ki. de az igaz hogy a n64-es sem volt valami überkirály.. ;*-C

porki fagyok fállalon

Sheltem
Wii re lesz új metroid, Other M alcímmel ez volt a "meglepetésjáték" a nintendo konferencián. Ezt már nem egyedül csinálja a nintendo hanem a "Team Ninja" csapattal együtt és ezért lesz "új alapokra helyezve" a játékmenet.

Bísztmasín, a 2d gba metroidoknak iszonyat hangulatuk volt, ez ugyanolyan, hogy castlevaniát is így imádom 2dben dsen, de 3dben nem lenne szép, ugyanez van a metroiddal is. Persze a metroid prime frankó(kell azért egy fps is a kiskütyüre) de a régiek másról szóltak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem pont msot olvastam ,itt az sg-n az e3-ról, hogy teljesen uj alapokra helyezve 2010-re terveznek egy metroid játékot ? Vagy lehet másik platformra ?? Meg vhol olvastam, hogy eddig is terjengett egy hir hogy lesz,! De lehet tévedek 😊, még csak most kezdek belefolyni a ds életbe 😊, lehet azota már megcáfolták

Beast Machine
Nem is feltétlen kell teljesen 2D Metroid, egy afféle fél-3D-vel már meg lennék elégedve (lásd. Sonic Rush), és ráadásul érdekesen nézne is ki.

Vagy ha tényleg lenne 2D Metroid, az legyen olyan, mint Wii-n a Wario Land: 100% kézzel rajzolt! Hatalmas siker lenne szvsz.

...vágod?

Sheltem
Golden sun release date(lehet kamu)

Goldensun

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na ez az ami soha nem lesz DS re. 2d metroid...<#szomoru1>

LOL, ezt nemtudom hogy irtam 😄, most veszem én is észre 😄, a keresöbe irtam be, és vhogy idekerült 😄😄😄, de ha már metroid 😄 ,remélem tényleg lesz uj 2d-s 😊

LOL, ezt nemtudom hogy irtam 😄, most veszem én is észre 😄, a keresöbe irtam be, és vhogy idekerült 😄😄😄

Mi van a Metroiddal?😊
metroid

Tinman
Game of the year lesz DS-re, az 100%. Perfekt!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

http://www.youtube.com/watch?v=Lm3-RRgXtnI

De jól néz ki, istenem.
Tinman
Golden Sun DS? AZANNYA! AZ IGEN!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ma volt a N konferencia.
A játékok meg nagyon jónak igérkeznek,kár hogy a New Super Mario Bros2 nem DSre jön,pedig igazán kidobhatták volna inkább a kisgépre.
Sheltem
A tegnapi E3 nintendo konferenciáról 2 "lájtos" bejelentés:

Mario és Luigi szerepjáték: Bowser's Inside Story.
Golden Sun DS!

Mindkettõ még idén.

De ismerem 😊 Még tavaly barátom kölcsönadta a DS-ét, és ezt is adta hozzá. Jó kis játék volt, kár, hogy nem nagyon csinálnak ilyesmiket DS-re. Én egy Silent Hill DS remake-nek is örülnék, nem muszáj first person játéknak lennie.

Viszont kezdek morcos lenni, dealextreme-re 26-án reggel adtam fel a rendelést, és még mindig "waiting for supplier". :@
CHEAPBOY
DSi érdekel esetleg vkit 45-é? R4-es ugyanehhez a masinához?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

új aksit honnan lehet/érdemes beszerezni?
Illetve mennyire gáz az utángyártott az eredetihez képest?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Aakoss
Szia!
Ha kezd merülni, akkor pirosan világít a led, de még akkor is el tudsz játszani 1-2 órát játéktól függõen.

Ahha, köszi!

Az akksit nem igy értettem, hanem hogy mikor hány százalékon áll! Tehát hogy lássam, hoyg mikor kezd már merülni, hoyg feltegyem a töltöre!

Anubys
1. Vedd le a fényerõt minimumra, és kapcsolj be egy olyan játékot, ami nem használja a WiFi-t. A vadi új akksi kb. 6-6.5 órát bírja.

2. Attól függ, milyen kártyád van, és ba van-e kapcsolva a soft reset

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Üdv!

Na beszereztem 😊

Két láma mai kérdésem 😊

Akksi állapotát honnan lehet tudni ??? A másik meg, hogy a játékokból hogy lehet kilépni ??? Csak ki/bekapcsal tudtam eddig...

Falabu
Sziasztok, valaki nemtud egy boltot ahol dsi pontokat tudok vásárolni?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Anubys
Ebbõl azt szûrtem le, hogy nem ismered az elsõ részt... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Igen, +$0,01 a csomagolási költség ( 2 forint ) azt hiszem ebbe nem fogsz belehalni, amúgy tényleg ingyen szállítják.
Csak kb. 2 hét míg megjön.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nagyon ZS-kategóriásak azok a feliratok a videóban 😄
koryne
Igen.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Vki #22151 ?

Pont vmelyik nap néztem körbe a neten,hogy van-e valami hír a Dementium 2rõl,és most meg is érkezett. Remélem E3 konferencián több is kiderül a játékról. Mellesleg király a trailer.
nah végre vmi JÁTÉK! 😄
Anubys
Dementium II<#wow1><#vigyor3><#worship><#wow1><#vigyor3><#worship><#wow1><#vigyor3><#worship>

Szóval ha én rendelek pölö ipodhoz ds-hez psp-hez cuccokat akkor rendelek 1-1 vmit és nem fizetek semmi postaköltséget annyi lesz a végösszeg ami ott van ?

xAttilax
ahha, vagyis nekem a acekard-ra semmit nem kellet

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Üdv!
Ha Dealextreme-rõl rendelek akkor egy darab cucc esetén tényleg ingyenes minden ? Vámot se kell fizetni ?

Borgi
linuxot még egy porszívóra is lehet rakni ;*-C

porki fagyok fállalon

Tinman
Linoxot feltettem már rá, igaz GUI-val nem próbáltam, fut... megy, de minek?
Emuláljak alatta C64-et vagy mit? Nincs értelme.

Köszi 😊, majd még biztosan lesz kérdésem 😊

Simaji
Hello!

Az elsõre nem tudom a választ de a többire megpróbálok valami jót írni. 😊

Szóval. Linux van, bár szerintem nem sok értelme. 😊 Sajnos elég fura így akármire is használni hiába van benne "billentyûzet" az érintõkijelzõn.

Valamit ide is igaz amit a harmadikra írnék, sajnos külsõ GBA slotos vagy Slot 2-es ( Az a nagy kari. 😊 ) nélkül nem sokat érsz vele mert a beépített memória színte semmire sem elég.

Igaz a Linux-ot annyira nem próbáltam ki ezért lehet, hogy használható és jó is valamire de szerintem maximum apache szervert tudnál rajta futtatni vagy esetleg IRC. 😊

Van Opera böngészõ a DS-hez és ahhoz is kell a bõvítõkari. Bár szerintem nem éri meg. :S Nem hittem el én sem de borzasztóan lassú és sz*** az a böngészõ. :S

Ha még lenne kérdésed, nyugodtan tedd fel hátha tudok arra is valamiféle választ adni. 😊 Remélem, hogy hasznos lesz amit leírtam. 😊

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Üdv! MEgint én vagyok 😊, pár hülye kérdésem lenne, amit akkor tuti már ezerszer megkérdeztek, de nemtaláltam mindenre választ!

Szoval, akkor zsnes emulátor mennyire meyg most ? és lehet r4 nemtudom milyen kártyán játszani ??

Linux-ot akkor most lehet rá rakni, és ér vmit ha igen ???

Netezni meg ugyebár, csak ha oda elöre a nagykártyába valóm van, akkor lehet??? (bocsi, csak nemtudom még a kifejezéseket 😊, de pár hét és kialakul)

Ne hamarkodd el semmiképpen. Inkább várj +1 hetet és jobban nézz körül itt-ott, minthogy sok ezerért drágábban vegyél.

Tényleg mostanában itt nem láttam "eladó DS" hirdetést se a fórumon. <#idiota>

Én DSi-re megrendeltem a touchscreent, remélem semmi gáz nem lesz vele.
ReTeK
Dx-tõl rendeltem egyszer egy felsõ kijelzõt, írták hogy elõfordulhat a pixel hiba de nagyon olcsó volt postával együtt harmada mint Mo.-on. Beszerelés után azért látszott hogy nem a gyári minõség de nem volt annyira vészes, gondolom hasonlóan olcsó alkatrészekkel pótolják azt ami "Refurbished"

Dragon Quest IV-et elcserélném más játékra. Final Fantasy III-IV, GTA, The World Ends with You stb. érdekelne cserébe.
Köszönöm szépen, mindekettötöknek 😊! Igen ezért kérdeztem, hogy mi az a refurbished, mert nekem is elég gyanus volt 😊, akkor veszek itthon jo állapotu használatat 😊, de várok még 1-2 hetet még megjön a fizu 😄, utána 😊

Anubys
Mostanában nem találkoztam pixelhibával, ez még az elsõ széria betegsége volt.
A DX-en a "Refubrished" használt, és ami karcos vagy nem mûködik, azt kicserélték benne, míg itthon újat kapsz 35K-ért, így az összehasonlítás kicsit sántít. Használtan itthon is 17-18 körül kapsz alapgépet (dobozos, minden papírjával, pót stílus-szal, gyönyörû állapotban mondjuk 20). Szerintem, ha használtat akarsz, vedd meg itthon olyan helyen, ahol meg tudod nézni (tehát Mucsaröcsöge Alsóról postán ne rendelj, mert simán lehet, hogy a "majdnem új" valójában "majdnem szétesik").
Ha használtat veszel, nézd meg, hogy mennek-e rendesen a gombok, pontos-e és (viszonylag) karcmentes-e az érintõképernyõ (a DX-es "Refubrushed"-eknél általában ezek vannak kicserélve meg a külsõ rész). Még az akksi lehet gyenge, de ezt csak pár óra játék után fogod észrevenni.

A DS hátuljára is az van írva, hogy Made in China. 😄 És szerintem szervízek is ilyen helyekrõl rendelnek alkatrészeket. E-bayen megnézed, ugyanazok a cuccok vannak, mint dealextreme-en, csak 3-szoros áron. De még a kép meg a leírás is ugyanaz.
Jól hangzik de vegyél figyelembe egy-két dolgot:

Repülõvel fog érkezni a többi levél között, nem tudni hogy jól fognak-e vele bánni.
A garancia sokkal macerásabb mintha itthon vennéd.
Manapság minden kínai, de amit onnan rendelsz az FÕLEG.

Inkább vegyél használtat itthon valakitõl olcsóbban, vagy újonnan kicsit drágábban, de én elõvigyázatosan rendelnék onnan ennyire mûszaki árut.

Üdv!

Ha dealextreme-röl rendelek nds-t 86$ körül, ott mit jelent a Refurbished (felujitott) jelzõ, és mennyi az esély a pixel hibára, ugye ez már nem fordul elö ??? (a forum elején olvastam, hogy elég esélyes, de az 200 oldallal visszább volt, és sok éve 😄)

csak kicsit furcsállom, az itteni 35000 ft-os árakhoz képest, azért kérdezem.