Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
De végre sikerült! 😄
Steam: greyfox
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ajánlott az alsóval kezdeni, azt picivel könnyebb belõni
1. Megnézed, hogy a fólia mennyire illeszkedik a kijelzõre. Nagy mázlival pont, de lehet, hogy oldalt vagy fent lesz egy apró fóliamentes rész. érdemes bekapcsolt géppel nézni, hogy ne pont olyan hely maradjon ki, ahova nyomnál a stylus-szal.
2. Letörlöd lcd tisztítóval a kijelzõt (akkor is, ha zsír új a gép!). Használj mikroszálas törlõkendõt hozzá. Ettõl az apró szöszök is eltûnnek róla.
3. Leszeded a fóliáról az alsó "hártyát", és szépen óvatosan rárakod merõlegesen a gépre (az elsõ lépésben ugye belõtted, hogy nagyjából hol legyen, egy olyan oldalról indulj, ahova passzol a fólia), majd elkezded nagyon óvatosan dönteni (lehet, hogy néha vissza kell húzni), miközben a stylus-szal nyomkodod a képernyõn.
4. örülsz, majd jöhet a második fólia, ha rám hallgattál, és az alsó képernyõvel kezdted, akkor az elsõ lépés kihagyható.
Mondjuk én csak 2x cseréltem a DS-en fóliát.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Xbox Live gamertag: kilencnad
Vettem egy csomaggal, (eredeti), az instrukciók alapján csináltam, de az a gondom, hogy rettentõen buborékos lesz, még úgy is, hogy lassan eresztem rá, és a törlõkendõvel fokozatosan viszem fel a cuccot...
(elõtte megpucoltam stb.)
Steam: greyfox
azt nemtudom hogy mostanába lehet-e egyáltalán venni, hisz jó régi
porki fagyok fállalon
Nem inkább expansion kari kéne neked amivel lehet netezni meg GBA játékot rakni rá? 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Köszi
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Pikachus PSP tartó.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
porki fagyok fállalon
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
-a fejlõdés megy mindenhol, azzal hogy mondjuk 50%< DSi játékot adsz ki, azzal arra ösztönzöd az embereket hogy vegyék meg az újat mert IMPROVED GAMEPLAY
És hozzáteszem, például egy két érintõs The World Ends with You-tól befosnék személy szerint. Biztos van olyan játék amit el tudnátok képzelni DSi változatban... 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
porki fagyok fállalon
a mostani fejlõdésre (kamera, SD kártyahely, 6mm-el nagyobb kijelzõ stb) sokan azt mondják, hogy minek? ezért cserélni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mellesleg kíváncsi lennék, hogy amikor kijött a DS Lite, milyen viták zajlottak a régi vs. új játékgép témában. (akkor még amikor új volt itthon a lite, akkor még nem volt nekem és nem vagyok tájékozott e témában)
...azt ajánlom, nézzünk majd vissza például 3 év múlva ezekre a hsz-ekre, kicsit meg fogunk lepõdni talán akkor <#idiota>#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem azt mondom, hogy a Dead Space bõl kellene DS veziót készíteni, habár 😄 hm.. elférne itthon XD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerintem pár hónap múlva már csak DSi re fejlesztik a játékokat, akkor mindenki dsi ért fog rohangálni 😄 hogy a legújabb pokemon izét nyomhassa :S
Majd ha PS3 emulator lesz rá, akkor esetleg.
Fúúúúúúúú de várom... ja nem, mégse.

Vard ki a veget (elejet). Akinek DS-e van az orulted fog DSi-ert rohangalni OCT-NOV kornyeken.
Elegendõ a wep titkosítás is... nem hiszem, hogy egy normálisabb környéken, az emberek napja arról szólna, hogy a szomszéd kisgyerek wepes routerjét törögetnék fel.
Vállalati szféra az más, de ott azt sem tudják mi az a DS.
Emiatt DSi-t venni pont akkora baromság, mint DSi-t venni <#eplus2>#eplus2>
Szigorú rencergazda hozzáértéssel rendelkezõ apuka, fiacskája (rendben, 18+ éves) szeretne DS-ezni, apuka nem engedi a WEP titkosítást, mert szerinte rés a pajzson. (a WPA-hoz képest) Így a szegény fiú kénytelen lesz majd a deal extreme-rõl rendelni ilyen wireless egységet,ami nincs 12.000 forint.
A DSi-rõl még nem kérdeztem ki a véleményét, de mivel mindketten pokemonozunk és aktívan használjuk a GBA slotot is, így nem hiszem hogy lecserélné ezért.
Viszont a történetet egy-két helyen megváltoztatva elgondolkodtató álláspontra lehet jutni. (például nincs még gépe, szigorúak otthon, de beruház most az egyszer + pénzt a + élmény miatt, és nem ismeri a deal extreme-et vagy az egyéb ilyen internetes rendelõs oldalakat)
Most nézem, hogy támogatja a WEP mellett a WPA és WPA2 kódolásokat is ha wireless-ezni akarsz <#hehe>#hehe>
Tényleg sajnálom, hogy ez kimaradt a DS-bõl
de ettõl függetlenül jöhetne egy Super Metroid remix DS-re 😄
De van a ds-re game maker, ami nemtudom mennyire müködik, de pont most game makerrel foglalkozom szabadidömben 😊, ha nagyon belejövök, esküszöm csinálok egy metroidot rá 😊!