24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#22674 Hogy derítettétek ki, hogy fake? Megpusztult a az 1.17-es kerneltől? Komolyan érdekel, mert az ndstt.com-on nem frissítették a képeiket kb 1 éve... -
Nuki #22673 Mi a baja, mik a tünetek? -
#22672 M3DS Real kartyat tudd valaki eladot?
Vettem ismerosnek DSTT-et de kiderult hogy fake :D -
#22671 csáó 1.4 dsi hez jó a r4i gold kártya ?
mert most vennék mert a sima r4i nem megy vele!! -
#22670 R4 sima lite-hoz jó,nem szaggatnak,bár nem használom azt a tömöritö funkcioját enyémnek,siman megy.
De van amit pecselgetni kell,és ugy müködik.
De sima R4 régi már,van már jopár ujabb és jobb kari -
Csokis #22669 Ha DSi-re akarja venni, akkor felejtse el az R4i-t és vegyen egy normális M3i Zero-t (DS-re is jó). -
#22668 G6DS Real kartyaolvasot vagy egesz kit-et veszek! SURGOS! -
#22667 Gyerekek, nem tud valaki egy jo szervizt, ahol egy G6DS Real kartyaolvasot meg lehetne javitattni ?:) -
#22666 "Van olyan különbség a kettő között, hogy pl a lite-al nem futtathatóak az újabb játékok a DSI-n pedig igen?"
Egyelőre nincs, később lehet, hogy lesznek DSi exkluzív címek. Jelenleg csak olyan van, hogy supportálják a beépített kamerát. Illetve most még vannak a DSiware-k, amik nem mennek DS-en, mivel ott hivatalosan nem tudod letölteni őket.
"A másik kérdésem az lenne, hogy az R4-es kártya mennyire megbízható? Úgy értem nem akadnak, szaggatnak a játékok? Futnak rendesen?"
Igen, bár én M3Real párti vagyok, de az R4-gyel sincs semmi baj állítólag. Talán egy R4 tulaj megerősíthetne. -
red13 #22665 Két kérdésem lenne. Van a DS Lite és a DSi. Van olyan különbség a kettő között, hogy pl a lite-al nem futtathatóak az újabb játékok a DSI-n pedig igen? A másik kérdésem az lenne, hogy az R4-es kártya mennyire megbízható? Úgy értem nem akadnak, szaggatnak a játékok? Futnak rendesen? GBA volt nekem egy flash kártyám, az tökéletesen működött... -
Tomek83 #22664 Zeldás vonatozás már decemberben. -
Tomek83 #22663 Gbatemp.net oldalról is le lehet tölteni fw-ket,meg innen is:
http://www.handheldsources.com/M3DS/Download_M3DSR.html -
vegytek #22662 melyik az új FW? -
#22661 Elvileg adtak ki különböző patcheket a realeaser csoportok, egykettőt érdemes lenne kipróbálnia. -
#22660 DSTT-vel azt mondta a haver, hogy el sem indul. -
Csokis #22659 Na, az új M3DS Real firmware-rel már nem fagy a Mario & Luigi: Bowsers Inside Story. -
#22658 G6DS kartyaolvasot keresek! NAGYON JOL FIZETEK! SURGOS! -
#22657 Megjött Animal crossing. Majd valaki?:D -
#22656 En is. Jatszottam vele 3 orat, es azota sem nyultam hozza. Vagy rohadt nehez a puzzle vagy nincs eleg erthetoen megmagyarazva... vagy en jatszom vele tul kesoi orakban... -
#22655 még jó, hogy most vettem a gold változatot belőle... -
#22654 nagyon köszi a választ:D -
Csokis #22653 Semmit, kuka! Hardverileg szar az egész, így új kártyát fognak kiadni, KATT!
"Some bad news for all you R4i RTS owners, we've just been told by the manufacturer that the cards are not able to be updated with a work-around for the new DSi 1.4x firmware. It comes as no surprise however, that the team will be releasing new models of the R4i RTS that will be 1.4x "ready". This will apply to all new batches of the R4i RTS." -
Tomek83 #22652 Az r4es kártyához töltöttél le kernelt? -
#22651 ja és europai a dsi:D -
#22650 Lécci segitsetek hogy hogy lehetne megoldani hogy 1.4 es dsi ami letiltja a r4i is kártyát hogy lehetne megoladni hogy a kártya müködjön tom sokszor irtam de senki nem segit lécci ! ha nincs megoldás akk meik kártya az amivel az 1.4 frissitésel menne ?? -
Tomek83 #22649 Azt hiszem az még csak az Acekardhoz jó,pedig azt hittem hogy elöbb kidobnak egy patch-et. -
Csokis #22648 Már van patch a játékhoz. Mehetsz játszani! -
Dj Siegfried #22647 jó a joshi's island DS, de a super nintendo-s változat ''továbbra is a trónon csücsül'' XP
kérdés: hogy-hogy nem csinálnak donkey kong country folytatást? ennyire kéne hozzá a RARE? Nem mintha nem tetszett volna a dzsungel mászó ds verza... csak az sem az igazi :S -
#22646 Megvettem a Prof Layton és Diabolical Box-t :) -
#22645 ja nem a nehézsége érdekelt:),csak r4n van egy pálya (2 világnál?) ahhol random behal,és háttér része eltünik. -
Tomek83 #22644 Én egyik ilyen Pokemonos játékot kipróbáltam,de tartott vagy 10percig,de a jónép valamiért oda van érte. -
Tomek83 #22643 Az baj ha én nem r4en hanem eredetiben játszottam végig?:) Amúgy tényleg nehezebb mint a SNESes Yoshi's Island volt. -
Dj Siegfried #22642 újabb 2 pokemon... ezek még mindig egy kaptafára készülnek? -
#22641 Bár régi a játék,de a yoshi island ds-st végig tudta vinni valaki R4DS-en? -
Csokis #22640 Ja, de az baromira nem érdekel. -
Tomek83 #22639 Sőt a Bowser inside story is kint van már,csak még anti piracy-s. -
Csokis #22638 Kijött a Scribblenauts! Megyek játszani! -
#22637 Te neked is latom megvan a jo nevelesed. Nem hogy hagynad a francba, csak lealacsonyitod magad az o szintjere. Semmivel sem vagy jobb nala.
Sok itt a paraszt. -
#22636 A forum nem arrol szol,hogy felhasznalo nem tud varezolni az uj varezkartyajaval,mert balfasz. :) A halal faszat sem erdeki!
Az anyazasod meg kezd picit unalmas lenni. Latom mast sem tudsz,csak ezt. -
#22635 LoL - Tajparaszt