Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl nem akartam beszélni,mert úgy gondoltam hogy ciki😊 De én is elcsesztem anno😊 Amikor elsõnek raktam fel a foliát akkor nem volt baj,másodjára nagy volt az arcom,tudom én hogy kell feltenni,elsõnek is sikerült...de másodjára már nem. Sikerült fordítva felrakni😊 Ráadásul jól összetapogattam a ragasztós oldalt,szóval cseszhettem az egészet,na utána új fólia,akkor már figyelek rendesen,megnézem melyik kerül alulra,persze hogy ismét rosszul rakom😊 de akkor legalább sikerült megfordítani.
Eladó Nintendo DS. töltõvel. dstt + 1gb micro sd. + GBA metroid fusion kazi. 16.000 huf
Anubys
És tényleg, most hogy mondod, ezt én is megszívtam elsõre, de most már tudom, hogy jobb felsõ részen kell lennie annak fogantyúnak, nem nézem a feliratot... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

greyfox
Ezért szívtam 😊
De végre sikerült! 😄

Steam: greyfox

Anubys
mármint a második fóliával hagyható ki az elsõ lépés... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Ó, én ebben már profi vagyok (8 fólia van mögöttem 😊.

Ajánlott az alsóval kezdeni, azt picivel könnyebb belõni

1. Megnézed, hogy a fólia mennyire illeszkedik a kijelzõre. Nagy mázlival pont, de lehet, hogy oldalt vagy fent lesz egy apró fóliamentes rész. érdemes bekapcsolt géppel nézni, hogy ne pont olyan hely maradjon ki, ahova nyomnál a stylus-szal.

2. Letörlöd lcd tisztítóval a kijelzõt (akkor is, ha zsír új a gép!). Használj mikroszálas törlõkendõt hozzá. Ettõl az apró szöszök is eltûnnek róla.

3. Leszeded a fóliáról az alsó "hártyát", és szépen óvatosan rárakod merõlegesen a gépre (az elsõ lépésben ugye belõtted, hogy nagyjából hol legyen, egy olyan oldalról indulj, ahova passzol a fólia), majd elkezded nagyon óvatosan dönteni (lehet, hogy néha vissza kell húzni), miközben a stylus-szal nyomkodod a képernyõn.

4. örülsz, majd jöhet a második fólia, ha rám hallgattál, és az alsó képernyõvel kezdted, akkor az elsõ lépés kihagyható.

Totis
Adnak elméletileg hozzá egy kis kártyát. Az egyik sarkánál kell elkezdeni ereszteni és a kis kártyával "kihúzni" a légbuborékokat miközben ereszted le.
Mondjuk én csak 2x cseréltem a DS-en fóliát.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

koryne
Én meg annak idején véletlenül elejtettem a fóliát, miután az egyik sarkát pozicionáltam, erre tökéletesen buborékmentesen rátapadt 😄 Nem is látszott, hogy van rajta fólia. Valószínûleg állati nagy mázlim volt.

Xbox Live gamertag: kilencnad

én anno a bal alsó sarokból indultam a jobb felsõ sarok felé és folyamatosan söprögettem 😄
A kisebb buborékok egy idõ után eltûnnek,nagyobbakat meg stylus-szal próbáltam oldalra tologatni.
greyfox
valaki elmondaná hogyan tegyem fel a hori fóliát ds-re?
Vettem egy csomaggal, (eredeti), az instrukciók alapján csináltam, de az a gondom, hogy rettentõen buborékos lesz, még úgy is, hogy lassan eresztem rá, és a törlõkendõvel fokozatosan viszem fel a cuccot...
(elõtte megpucoltam stb.)

Steam: greyfox

Borgi
de van, pl supercard lite, az slot 2-es és microSD emgy bele. nekem ilyen van 😊
azt nemtudom hogy mostanába lehet-e egyáltalán venni, hisz jó régi

porki fagyok fállalon

Simaji
Huh nem tudom, lehet, hogy én vagyok lemaradva de én nem tudok SLOT2-es MicroSD kariról...

Nem inkább expansion kari kéne neked amivel lehet netezni meg GBA játékot rakni rá? 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Tudtok ajánlani fain olcsó SLOT2-es micro SD-s kártyát? SLOT1-es van már egy M3 Real, emellé venném.

Köszi

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

érdekel vkit eladó pufi DS? töltõ + dstt + tartalék fóliák ceruzák + gba metroid fusion, mert nincs meg a takaró elem hozzá. (privi)
Ezen csak én nevetek?
Pikachus PSP tartó.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Borgi
biztos lenne sok olyan elvetemült, fanatikus aki megvenné játékok miatt külön a DSi-t, de szerintem nem lennének olyan sokan hogy megérje nintendonak.

porki fagyok fállalon

a vékonyodáson kívül nem sokat fejlõdött. (na meg a kijelzõt cserélték jobbra)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

a másik domináns handheld is fejlõdik folyamatosan 1000-2000-3000, de mégsincs olyan, hogy only for 3000 game.
Sheltem
A befosás nekem is megvolt ennél a játéknál , csak a rossz értelemben.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sima DS párti vagyok de gondold végig:
-a fejlõdés megy mindenhol, azzal hogy mondjuk 50%< DSi játékot adsz ki, azzal arra ösztönzöd az embereket hogy vegyék meg az újat mert IMPROVED GAMEPLAY

És hozzáteszem, például egy két érintõs The World Ends with You-tól befosnék személy szerint. Biztos van olyan játék amit el tudnátok képzelni DSi változatban... 😊

Sephi
Teny hogy draga es meg nincs rajta semmi olyan ami teljesen kihasznalna... last Wii...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lehet megcsalt az emlekezetem 😊 vagy szimplan az ido megszepitette...

Borgi
szeritnem tutko nem lesz olyan sok DSi exklúziv game. sõt szerintem, csak a letölthetõek lesznek dsi-re gyártva, iylen botlba vehetõt butaság lenne nintendo részérõl gyártani.

porki fagyok fállalon

ez is igaz, csak akkor egy kaptafára mentek a játékok, függetlenül attól hogy pufi vagy lite....
Borgi
de drágább volt azért mint a sima ds, bõven

porki fagyok fállalon

én úgy emlékszem, a DS-DSlite váltás olyan valós felhasználói igényeket elégített ki, mint pl a fényerõ-állítás, kontrasztosabb kijelzõ, kisebb méret stb, ráadásul nem volt drágább mint addig a sima DS...

a mostani fejlõdésre (kamera, SD kártyahely, 6mm-el nagyobb kijelzõ stb) sokan azt mondják, hogy minek? ezért cserélni?

Sephi
Make it 1.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem a DSi is lesz olyan népszerû némely hozzáértõ játékosok körében mint maga a DS.

Mellesleg kíváncsi lennék, hogy amikor kijött a DS Lite, milyen viták zajlottak a régi vs. új játékgép témában. (akkor még amikor új volt itthon a lite, akkor még nem volt nekem és nem vagyok tájékozott e témában)

...azt ajánlom, nézzünk majd vissza például 3 év múlva ezekre a hsz-ekre, kicsit meg fogunk lepõdni talán akkor <#idiota>

Sephi
A francot az a legnagyobb.... turelem.

Szerintem a DSi legnagyobb elõnye a letölthetõ contentben van (lesz). Persze nem itthon, ahol a többség warezol, hanem kicsivel odébb. Kell egy kis felfutás a dolognak, de gyakorlatilag minimális pénzbõl állandóan tudsz új cuccokkal játszani.
de az sem lenne rossz Madworld DS-nek XD
ahha. akkor inkább fusson a MP Hunters engine-jével. akkor lehet izmosabb lesz picit 😄
Sephi
😄DDD

Tinman
Deadspace DS-re max ilyen lenne :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#taps>hát igen, ahogy mondod. kijön egy mezei gta és mivel nem igazán van más ilyen kaliberû / típusú játék, egybõl 92% ot kap, lepipálva az összes zelda, mario, pokemont.

nem azt mondom, hogy a Dead Space bõl kellene DS veziót készíteni, habár 😄 hm.. elférne itthon XD
Tinman
Pont ez az... ilyen gagyi vackok jönnek, amik DSi onlyk. Nem érzem a motivációt. Közben meg rommá játszom Megaman Battle Network részeit, ami szigorúan GBA...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

annak idején a psp ára is a minimál bér környékén volt, nem?

szerintem pár hónap múlva már csak DSi re fejlesztik a játékokat, akkor mindenki dsi ért fog rohangálni 😄 hogy a legújabb pokemon izét nyomhassa :S
Tinman
55-é'? Csakis.

Majd ha PS3 emulator lesz rá, akkor esetleg.

Fúúúúúúúú de várom... ja nem, mégse.

Sephi
Szerintem ne irjal tobbet arrol, hogy miert szar a DSi, mert meg fogalmad sincs mi jon ra, es kicsit sem lesz kellemelen amikor dicserned de nem teheted, mert utaltad ugy, hogy meg kezedben sem fogtad.

Vard ki a veget (elejet). Akinek DS-e van az orulted fog DSi-ert rohangalni OCT-NOV kornyeken.

Tinman
Tele van a legtöbb város, nyitott, legális wi-fi ponttal, vagy pár lámával, aki vagy direkt, vagy véletlenül nyitva hagyja wlan routert.

Elegendõ a wep titkosítás is... nem hiszem, hogy egy normálisabb környéken, az emberek napja arról szólna, hogy a szomszéd kisgyerek wepes routerjét törögetnék fel.

Vállalati szféra az más, de ott azt sem tudják mi az a DS.
Emiatt DSi-t venni pont akkora baromság, mint DSi-t venni <#eplus2>

Nos vegyünk egy történetet: (igaz történet)
Szigorú rencergazda hozzáértéssel rendelkezõ apuka, fiacskája (rendben, 18+ éves) szeretne DS-ezni, apuka nem engedi a WEP titkosítást, mert szerinte rés a pajzson. (a WPA-hoz képest) Így a szegény fiú kénytelen lesz majd a deal extreme-rõl rendelni ilyen wireless egységet,ami nincs 12.000 forint.

A DSi-rõl még nem kérdeztem ki a véleményét, de mivel mindketten pokemonozunk és aktívan használjuk a GBA slotot is, így nem hiszem hogy lecserélné ezért.

Viszont a történetet egy-két helyen megváltoztatva elgondolkodtató álláspontra lehet jutni. (például nincs még gépe, szigorúak otthon, de beruház most az egyszer + pénzt a + élmény miatt, és nem ismeri a deal extreme-et vagy az egyéb ilyen internetes rendelõs oldalakat)

Kérdés, h ez megér-e 12e Forintot.

Találtam egy érvet a DSi mellett!

Most nézem, hogy támogatja a WEP mellett a WPA és WPA2 kódolásokat is ha wireless-ezni akarsz <#hehe>
Tényleg sajnálom, hogy ez kimaradt a DS-bõl

kisgabo
ékezet ne legyen. ha lehet.

dealextremhez kéne még egy kis segítség ékezetes utcanevem van és az ékezeteket ki hagyta megerõsítésnél most írjam át sima betûkre vagy hagyjam úgy ?

szerintem az irányítása miatt a 3D-s metroidok közül a DS vezió a legjobb.
de ettõl függetlenül jöhetne egy Super Metroid remix DS-re 😄
Borgi
hoppá, hülyevagyok, tényleg nem Wii-re jön

porki fagyok fállalon

Nagyon nagy kár érte!! A metroid volt a kedvencem 😊, bármikor ujrajátszom a super metroidot 😊, még mindig nem sikerült 100 százalékra megcsinálni 😊!!!

De van a ds-re game maker, ami nemtudom mennyire müködik, de pont most game makerrel foglalkozom szabadidömben 😊, ha nagyon belejövök, esküszöm csinálok egy metroidot rá 😊!