Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Megvettem ezt a mindenki által ajnározott Hori típusú fóliát. Sajnos a az alsó fólia kisebb, de nem sokkal úgyhogy ez még elfogadható. Viszont magán a fólián van egy kis nyíl formájú matrica a szélén amit egyszerûen nem tudtam úgy leszedni, hogy ne hagyja maga után azt a ragacsos maradványt. Másnál is elõfordult ez vajon? Abba sem vagyok biztos, hogy elég egy réteget tenni az alsó fóliára e?
Válaszokat elõre is köszi
NYÁR VAN ÉRTED?! ;D
Én csak utazás alatt szoktam játszani, esetleg miközben focimeccset vagy forma 1-et nézek. Bõven elég most.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Eladtam a ds-t(idõm se volt rá, meg gépbõvítéshez kellett a pénz) úgyhogy ha valaki gondolja átveheti a topicban lévõ boxartok frissítését.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Elvileg ezen oldal szerint
DSiWare
kaphatónak kellene lennie. Valami tipp?
A kép TÚL nagy.
hátakkor, hajrá, mi a megoldás. <#idiota>#idiota>
Elsõsorban stratégiai játékokat, és szerepjátékokat keresek 😊
Az ilyen ismertebbeket ismerem, meg amik a bannerben vannak, de azonkivül nem nagyon.
Köszi elõre is!
- nekem van egy szürke DSL-em + m3 real (1) + rezgõ pack (m3-at deal-rõl rendelve) + 4gb SDHC micro sd
- tesom vett egy (új) fehér DSL-t + m3 real (2) + rezgõ packot (itthon vmelyik boltól) + 1gb és 512mb micro sd
A következõ dolgot produkálta a technika:
1) sz. DSL-ben müködik az M3R(1) mind a 3 micro sd-vel
2) f. DSL-ben müködik az M3R(1) mind a 3 micro sd-vel
3) sz. DSL-ben müködik az M3R(2) mind a 3 micro sd-vel
4) f. DSL-ben NEM müködik az M3R(2) egyik micro sd-vel sem. <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
wtf? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Eladó egy Nintendo DS Lite sok tartozékkal! TTDS flash kártya+2Gb microSD, expansion 3in1 slot2-es kártya ami +128Mb ramot ad amitõl lehet netezni, lejátsza a GBA-s játékokat, és rezgõ funkció továbbá sok kiegészítõ: +akksi, +ceruza, +töltõ, tok, mini csavarhúzó, fülhallgató, törlõkendõ, játékkazetta tartók,.....
Mindennek megvan a doboza!
Jó állapotban van.
Lehetõleg egyben szeretném eladni!
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
Irányár: 40 000Ft
Az ár IRÁNYÁR tehát lehet ALKUDNI!
Nekem amúgy a 2.rész annyira nem tetszett,egy hónapot játszottam vele,de szinte alig haladtam,nagyon lassan lehetett benne fejlõdni...vagy csak én voltam béna😊
szeretem a harvest moont, de pl a második rész elrontották azzal, hogy csak cerkával megy az irányitás... kényelmetlen.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Ár: 30k.
06204362900
Intel E6550 @ 3Ghz | 4x2GB Kingmax @ 1066Mhz | Gigabyte 9600GT 512MB | Enermax 550W | Asus VW222S 22\" Nintendo DS+R4+2GB | Fujifilm S5700 | Creative Zen 2GB+8GB SDHC | HTC Touch TDU:Narancs[HUN]
Intel E6550 @ 3Ghz | 4x2GB Kingmax @ 1066Mhz | Gigabyte 9600GT 512MB | Enermax 550W | Asus VW222S 22\" Nintendo DS+R4+2GB | Fujifilm S5700 | Creative Zen 2GB+8GB SDHC | HTC Touch TDU:Narancs[HUN]
Warez nem warez, lenne egy kérdésem "Okoskártya ügyben". R4, Acekard2...stb. Melyiket? Honnan? Elérhetõség ilyesmi.
Elõre is köszönöm.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Tudnátok segíteni, hogy lehet normálisan menteni ACEkard 2 re (AKAIO) My sims kingdomot?
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Mindennek megvan a doboza!
Jó állapotban van.
e-mail: [email protected] ,msn: [email protected]
Irányár: 40 000Ft (Nekem több mint 50 000Ft-ba van így)
Az ár IRÁNYÁR szval lehet ALKUDNI!
1. Most hirtelen nem jutt eszembe, de aszem ha a START vagy SELECT-et nyomvatartva inditod el a DS-t akkor megkerdezi, hogy formatalni akarod e a kartyat. Ezt tedd meg.
2. Szedd szet a kartya olvasot, majd a kartya erintkezoket egyenkent ovatosan pattisd ki. Ezzel az ered el, hogy amikro maga a kartyat a olvasoba helyezed akkor nagyon erosen ranyomodnak az erintkezok.
En igy csinaltam es azota sincs gond vele.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Amikor berakom a G6 Real kártyámat és bekapcsolom a DS-t ezt írja ki:
No system file found! Put system file in, or press to run mini_loader.
Sztem elszállt minden adat a kártyáról de nemtom hogy telepítsem újra. És vmiért a sz.gépem se ismeri fel.
Várom az ötleteket. Köszi!!!
...vágod?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Jah, és köszöntem az instrukciókat
Xbox Live gamertag: kilencnad
na ez az amit SOHA NE tegyél hogy leveszed a teljes védõfóliát ELÕRE, a védõfóliát mindig lassan ki kell húzni a ragacsos felsõ fólia alól. Alulról kihúzós módszerrel bármikor megállhatsz és egy kólát/sört is megihatsz mert bármikor folytathatod de olyat soha ne csinálj hogy a teljeset lehúzod elõre egy mozdulattal majd azzal figurázol aztán össze vissza fogdosod a ragacsos rész alját.