Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xD
Hát igen. De minegy. ha nem, nem
Hát igen. De minegy. ha nem, nem
every damn day
Akkor ne vegyen. Nem írja elõ semmilyen törvény, hogy kötelezõ venni. Építsen homokvárat, azt ingyér lehet.
Aha, aszhiszem. De nekem valami nagyon nagyon használt és olcsó kéne, mer haverom elég.. csóringer, vagy legalábbis nem akar adni rá sokat.
every damn day
Miért vaterán kapni? <#rolleyes>#rolleyes>
asszemm az ique 23000. Máshol nem kapni vaterán kívül?
every damn day
Vatera, Teszvesz.
Ilyen helyeken nézelõdj.
Mi is így szoktuk, néha ide is fel-fel kerülnek apróhirdetések.
Ilyen helyeken nézelõdj.
Mi is így szoktuk, néha ide is fel-fel kerülnek apróhirdetések.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az ique a nintendo neve kínában, eredeti nintendo az is. ique ds = nintendo ds, az utolsó csavarig azonos. Az ára nagyjából ugyanannyi és csak kínai piacra (értsd: kínai menüvel) gyártják.
Jah, és még valami. Használt DS hol kerül mennyibe?
every damn day
És e a Ique DS az nintendo ds játékokat jáccik?
every damn day
Nem kamu! Nintendo licensszel gyártott DS/DS Lite a kínaiak számára, KATT! <#smile>#smile>
van kamu DS, már hogy ne lenne, nem az az ique vagy mi?? sõt a piacokon még DS külséjú tetrist is lehet venni XD
letöltöd ds romot,és pc-n emuval játszod,egyéb megoldás nincsen.
semmi kinai/ázsiai kamuds nuku
semmi kinai/ázsiai kamuds nuku
Hogy egy nintendo DS játékot hogy tudok egy NEM Nintendo DS-en lejátszani.
every damn day
mindegy
every damn day
Úristen, te mirõl beszélsz? 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hát igen, de én nem is egy régi sz@ra, hanem egy új sz@rra gondolok. Ma már annyi ez a sok másolat, hogy valószínûnek tartottam hogy van valami Nintendo ds klón...
every damn day
A Nintendo DS játékokat csak a Nintendo DS ismeri fel😊 De ha végig gondolod,azért elég érdekes lenne hogy egy régebbi gépbe beletudnál rakni egy újabb generációs cuccot.😊
Hello
Azt kérdezném, hogy lehet-e kapni olyan kis gameboyt, ami a N. ds játékokat is ismeri. Ne legyen drága!
Azt kérdezném, hogy lehet-e kapni olyan kis gameboyt, ami a N. ds játékokat is ismeri. Ne legyen drága!
every damn day
Miért adnánk el? Csak most uborkaszezon van.
Te is eladod,aztán majd fél év múlva meg veszel ismét,mert jönnek a jó játékok😊
Te is eladod,aztán majd fél év múlva meg veszel ismét,mert jönnek a jó játékok😊
A most kijött 1.4-es firmware (egyelõre csak Japánban) blokkolja az összes flash kártyát. <#smile>#smile> Vajon meddig és melyiket?! <#fejvakaras>#fejvakaras> <#vigyor>#vigyor>
Szép ára van... <#szeret>#szeret>
Tényleg,valaki próbálta már ezt az új M3 kártáyt? Egész jónak tûnik,csak nem tudom érdemes lenne-e a Realt lecserélni.
vegyél olyat ami már jó DSi-hez, legjobb jelenleg szerintem az M3i Zero
http://www.digimartz.com/
http://www.digimartz.com/
Szeretnék R4DS kartyat venni. EZ szerintetek megéri?
Vagy tudtok jobb ajanlatot mondani, a lenyeg csak az hogy ne kulfoldrol keljen rendelnem.
Vagy tudtok jobb ajanlatot mondani, a lenyeg csak az hogy ne kulfoldrol keljen rendelnem.
pedig az a detectiv conan játék elég jó,de van egy másik conan kieta hakase blabla azzal jól el szoktam szöszmötölni vonaton.
Van egy hasonlo játék quickspot cimmel,de az kissé lájtos conanhoz képest,de legalább amcsi.
Van egy hasonlo játék quickspot cimmel,de az kissé lájtos conanhoz képest,de legalább amcsi.
Mellesleg egy remek lista:
http://www.mrbass.org/nintendoDS/japanesegames/
Nem igaz, a legjobb játékokat nem engedik ki a japcsik...
http://www.mrbass.org/nintendoDS/japanesegames/
Nem igaz, a legjobb játékokat nem engedik ki a japcsik...
A
Ez már nem igaz, dsre az egyik kedvenc játékom az elite beat agents volt, és most néztem meg az Osu! Tatakae! Ouendan-t (az elite beat agents japán eredetije), és sokkal jobb mint az EBA! Jobbak a zenék ötletesebbek a képregények választható a nehézségi fokozat, ahhoz képest az EBA csak egy elszúrt valaminek tûnik, aki teheti próbálja ki, japán nyelvismeret nélkül is érthetõ, nem is értem minek változtattak rajta a nyugati kiadásban...
A
most dsi-re gyúrsz gabo?
köszi, szerencsére megoldódott a probléma, teljesen igaz, amit írtál... kb. 15 féle van és én ezeketki is próbáltam. Csak egy volt megfelelõ, ahh ez az én formám.
Nekem az 1.21-es jutott, és az utolsó pillanatban, holnap mehet vele a gyerkõc a táborba. Volt nagy happy 😊
Nekem az 1.21-es jutott, és az utolsó pillanatban, holnap mehet vele a gyerkõc a táborba. Volt nagy happy 😊
R4bõl kábé 15 féle verzió van, ezek szoftverei egymással nem csereberélhetõk. Ha neked R4Ultra van akkor ahhoz az R4DS szoftvere NEM JÓ. A dobozán valszeg van egy weboldal címe, onnan töltsd le a progit...
köszi a tippet, de sajnos még mindig nem jó 😞
R4 V1.18 Kernel Szerintem ez kell Neked, nekem Acekardom van úgyhogy biztosan nem tudom megmondani, de egy próbát mindenképp megér.
sziasztok
sikerült beszerezni az R4 kártyát,segítségeteket kérném:
Megformáztam, de kéne rá valami rendszer, mielõtt a legfrissebb "kernelt" rárakom? Mert ha csak simán rámásolom, fekete képernyõ jön be Nintendo felirattal. Bocsi a bénázásért 😊
Mi ennek a menete lépésrõl-lépésre? Help plíz!
sikerült beszerezni az R4 kártyát,segítségeteket kérném:
Megformáztam, de kéne rá valami rendszer, mielõtt a legfrissebb "kernelt" rárakom? Mert ha csak simán rámásolom, fekete képernyõ jön be Nintendo felirattal. Bocsi a bénázásért 😊
Mi ennek a menete lépésrõl-lépésre? Help plíz!
Az a lényeg 😉
Szívesen.
Szívesen.
Köszönöm barátom! Egyébként már megoldódott a dolog.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Fekete vagy fehér képernyõ jelenik meg, amikor fut a ROM.
Kérem ellenõrizze a ROM-ot, és újra töltse le. (rossz lehet a feltöltés)
Kérem ellenõrizze a ROM-ot, és újra töltse le. (rossz lehet a feltöltés)
Eladó egy alig használt Nintendo WiFi USB Connector 5000 Ft-ért, vagy játékra cserélném. Fõleg GTA Chinatown, FF-IV érdekel DS-re.
Black screen or white screen appears when running ROM.
Please check ROM frist (some are bad dump) and re-download.
Magyarul? Nem vagyok perfekt sajnos.
Please check ROM frist (some are bad dump) and re-download.
Magyarul? Nem vagyok perfekt sajnos.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Ez esetben remélem tud majd valaki valami okosat mondani, én nem vagyok ismerõs arrafelé :C
Kártyatípusból sokan ajánlják az R4-et és az Acekardot, amíg volt DS-em én DSTT-t használtam, tökéletes volt (ment vele a Lemmings DS is, aminek nagyon-nagyon örültem, mert az elõzõ kártyámmal nem 😊). Mind microSD-s.
Kártyatípusból sokan ajánlják az R4-et és az Acekardot, amíg volt DS-em én DSTT-t használtam, tökéletes volt (ment vele a Lemmings DS is, aminek nagyon-nagyon örültem, mert az elõzõ kártyámmal nem 😊). Mind microSD-s.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Köszi a választ. Igen, tudom a kártyát, csak azt nem, most melyik a legújabb, honnan rendeljek és milyet. Gondolom, h sok helyrõl lehet. 2 és fél éve van a gyereknek, akkor még felülre és alulra is kellett kártya,úgy tudom már csak fentre kell. Sajnos ma valamiért megadta magát, sürgetne az idõ, hétvégén utazna el, addigra nem érkezik meg ha rendelek, azért kérdeztem Miskolcot.