24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#22794 Na, én pl biztosan nem foglak megkövezni ;) -
Csokis #22793 Az biztos. Számomra a Sonic mindig is jobb volt, mint a Mario, mint 2D platformer. Nem megkövezni ezért a kijelentésemért! -
Dj Siegfried #22792 nagyon rá vagy már kattanva :D -
Csokis #22791 Ez lesz a Sonic borítója. 4 Sonic is, ez nagyon jó lesz!
-
Csokis #22790 Sonic Classic Collection debuts on the DS Helyes, várom! -
#22789 Ha akarsz GBA-zni, vagy egyéb slot1-es kiegészítőt használni, akkor DSLite, ha inkább az új, DSi-only feature-ök (és az esetleges DSi-only címek) érdekelnek, akkor DSi. Nekem DSLite-om van, és egyelőre nem is akarom lecserélni, nincs semmi olyan extra, ami érdekelne DSi-n, viszont fájna a GBA port hiánya. -
nagy hős #22788 moonshellnél van normálisabb videó lejátszó progi? -
kozmiviktor #22787 nme tudjátok mi van a dealextrem-el eddig minden megérkezett 14 napon belül és most nem nagyon sietik el a dolgot.(Feladták a csomagot) nem válaszolnak a leveleimre. :P -
#22786 urak.
ds lite vagy dsi? ma tapiztam mindkettőt, nemtudok dönteni. -
Csokis #22785 Ennyit találtam:
"start up the DS,then pick the game from the initial DS start up screen,when the Nintendo logo appears,quickly press,and hold X, Y, A, B, L, and R buttons,at the same time.
then you will get a pop-up window,which will ask if you want to delete the dog data." -
vegytek #22784 Lehet valahogy az eredeti DS játékok kártyáját reseteleni? (azaz azt megcsinálni, h ha vki berakja a kártyát, akkor úgy viselkedjen, mint az első használatnál) -
Csokis #22783 Végre kijött a Fighting Fantasy: The Warlock of Firetop Mountain játék! Erre vártam, megyek játszani. -
PHM #22782 M3i Zero, Supercard DSOnei, vagy EZ5i. Jelenleg csak ezen 3 kártyán frissíthető a firmware. Ez pedig a DSi-nél nem hátrány ugye...
Esetleg, ha a filmnézés is fontos szempont, várd meg a Supercard DSTwo megjelenését. -
#22781 ezt az m3 at tán ne, inkább acekard... vagy, m3 zero. -
#22780 Hello mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik kártyát érdemes venni a DSi-hez? Sok helyen olvastam már azt AceCard-ot és az M3-at de nem tudom, hogy melyik lenne a jobb. Nekem az AceCard tűnik annak de szeretnék még hallani pár véleményt. :)
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Bye! -
SirArcheer #22779 Üdv!
DSi tulajoktól kérdem hogy a töltő csatlakozója megegyezik a régi DS-ével?
-
#22778 sziasztok
Tavaly karacsonykor vettem magamneak egy DS-t, most azonban a toltottsegi szintet jelzo lampak nem egnek rajta.Mit lehetne vele tenni? -
Dj Siegfried #22777 aztat én nem tudhatom :D -
#22776 nekem még ds lite van? -
Dj Siegfried #22775 phantasy star zero --- nagyon jó! -
#22774 az új professor layton ill. mario & luigi: bowsers inside story óta jött ki valami érdemleges játék? -
vegytek #22773 b.szott nagy, így hogy fér el zsebembe? -
#22772 nekem elég a DSi, köv hónapban be is ruházok egy kékre. az xl ben jó védelem lehet már az okoskarikra.. -
red13 #22771 Ááá kösz, az igen messze van még és van egy olyan sejtésem, hogy minimum 45-ről fog indulni a kisebb boltokban, hanem 50-ről. :S -
Csokis #22770 2010 tavasza a megjelnés. -
red13 #22769 Én mostanában terveztem venni egy lite-ot, de meghallottam, hogy itt van az XL és megint tanácstalan vagyok. Inkább otthon használnám és akkor sokkal jobb lenne a nagyobb képernyő, na meg jrpg-hez is kényelmesebb olvasni a betűket. De most megint várjak? :D Egyáltalán mikor jön be hozzánk ez? Meg a kérdés mennyibe fog fájni? -
kozmiviktor #22768 én is gondolkodok az új ds-en :D már vagy 2 éve eladtam a lite-m. -
#22767 dsi xl -
Csokis #22766 Na, megjelent az első, csak DSi-n futtatható játék! A címe: Monster Finder Remélem nem fognak a jó játék áldozatul esni. Ha igen, akkor a nyáron beruházok egy DSi XL-re. -
Tex Murphy #22765 Aproneten hírdet a figura, megbízható. -
dsg #22764
Ebben sincs. En altalaban olyan micro SD-t veszek, amihez adnak azt is. 1€-val dragabb csak. Meg kulcstartonak is adaptert hasznalok. -
TGArtist #22763 SD-kártya olvasóra gondoltam, ami egyébként jár Acekard-hoz, csak dealextreme-en valamiért ki van belezve a csomagolás. -
dsg #22762 Mi az a kartyaolvaso? A konzol? Eladtam oket. -
TGArtist #22761 Kártyaolvasó van hozzá? -
dsg #22760 Van elfekvoben (nincs meghirdetve sehol) nehany origi Acekard2i-m es DSTT karim (mindegyik jol bevalt). Privat, ha erdekel. -
brukner abi #22759 hol vetted az acekard-ot -
Tomek83 #22758 Ma ismét nézegettem a DS játékok magyarításával foglalkozó oldalt és úgy néz ki lassan de biztosan beindul a dolog,egyik srác szépen belekezdett. Készülőban van a FF3,PuzzleQuest,SidMeier,aztán tervben a Zelda meg vmelyik Castlevania is.Itt lehet a dolgok után olvasni -
kozmiviktor #22757 Üdv!
Tudna vki ajánlani vmi olyasmi flash kártyát amivel működik az eredeti guitar hero-s kontroller ? -
TGArtist #22756 Megválnék az alábbi játékaimtól:
GTA Chinatown Wars,
Advance Wars: Dark Conflict
Animal Crossing: Wild World
New Super Mario Bros
Final Fantasy III
Mario Kart DS
Küldj PÜ-t! -
Dj Siegfried #22755 na az príma! én ezen az oldalon szoktam nyomulni:
PSZero chat