Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
every damn day
A kártyák többsége pedig microSD-vel mûködik, arra meg csak ráírod, amit a neten találtál és megy.
Xbox Live gamertag: kilencnad
every damn day
De ehhez kell egy (nem legális) kártya, amire ráírod a játékokat.
Ja, de nem is lesz DS-ed, mert butít, úgyhogy tárgytalan ez a párbeszéd 😊
every damn day
Az meg illegális. De egy PC játékot át tudok alakítani DS játékké, és hogy ahhoz ne kelljen kártya?
every damn day
every damn day
every damn day
Sokmindent nem találtak benne, csak 2 DS tokot és 3 db USA-EU dugó-átalakítót... De remélem, nem akarnak ebbõl rendszert csinálni <#szomoru1>#szomoru1>
Syberia2: az végül is annyira nem gond (mármint a cd meghajtó hiánya), iso-ról sokkal könnyebb is játszani. És ez nem warez, mert én pl az eredeti játékaimról is csinálok iso-t és azzal játszom 😊
Egyébként az nem fog butítani, csak a ds? 😊
Winyót meg le lehet pucolni, vagy lehet bele tenni újat (bár akkor már lehet, h olcsóbb is egy ds...)
Azt mondták hogy megkapom apám 6 éves leptopját, de hát annak már a CD meghajtója egyrészt beszart, másrészt 1 gb szabad hely sincs rajta...
every damn day
every damn day
every damn day
...vágod?
every damn day
every damn day
Meg egy kicsit védi is a szüleit, hogy önmagát megnyugtassa hogy igazuk van-e vagy sem, ezért látszik úgy hogy nem hiszi el.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egyébként eladtam már fél éve a sajátomat. Most épp van nálam egy, de csak javításon (touch-screen hibás). Épp alkatrészre várok.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
every damn day
every damn day
every damn day
every damn day
Plusz, a játék nem hülyít, a TV igen.
...vágod?
every damn day
Ezt a hülyítést nem értem,eleve a játékok hülyítik a népet anyádék szerint vagy csak a DS játékok?😊
every damn day
every damn day
every damn day
...vágod?
every damn day
every damn day
Ezek szerint aki szemüveges az hülye??? <#fejvakaras>#fejvakaras>
every damn day
Régen jártam itt látom a bannerban még ott a Contra 4 <#eljen>#eljen>
Kinek van DSi-je és mi a tapasztalat? :]
every damn day
Szerk.: ja és a férjem nemrég adott el egy "kissé" karcos, de használható fekete lite-ot egy 2 gigás flashel együtt 20-ért. Sztem érdemes figyelgetni, biztos lesz még hasonló.