24434
Nintendo DS/DS Lite
  • koryne
    Na, én pl biztosan nem foglak megkövezni ;)
  • Csokis
    Az biztos. Számomra a Sonic mindig is jobb volt, mint a Mario, mint 2D platformer. Nem megkövezni ezért a kijelentésemért!
  • Dj Siegfried
    nagyon rá vagy már kattanva :D
  • Csokis
    Ez lesz a Sonic borítója. 4 Sonic is, ez nagyon jó lesz!

• Csokis
    Sonic Classic Collection debuts on the DS Helyes, várom!
  • Anubys
    Ha akarsz GBA-zni, vagy egyéb slot1-es kiegészítőt használni, akkor DSLite, ha inkább az új, DSi-only feature-ök (és az esetleges DSi-only címek) érdekelnek, akkor DSi. Nekem DSLite-om van, és egyelőre nem is akarom lecserélni, nincs semmi olyan extra, ami érdekelne DSi-n, viszont fájna a GBA port hiánya.
  • nagy hős
    moonshellnél van normálisabb videó lejátszó progi?
  • kozmiviktor
    nme tudjátok mi van a dealextrem-el eddig minden megérkezett 14 napon belül és most nem nagyon sietik el a dolgot.(Feladták a csomagot) nem válaszolnak a leveleimre. :P
  • kisgabo
    urak.

ds lite vagy dsi? ma tapiztam mindkettőt, nemtudok dönteni.
  • Csokis
    Ennyit találtam:

"start up the DS,then pick the game from the initial DS start up screen,when the Nintendo logo appears,quickly press,and hold X, Y, A, B, L, and R buttons,at the same time.
    then you will get a pop-up window,which will ask if you want to delete the dog data."
  • vegytek
    Lehet valahogy az eredeti DS játékok kártyáját reseteleni? (azaz azt megcsinálni, h ha vki berakja a kártyát, akkor úgy viselkedjen, mint az első használatnál)
  • Csokis
    Végre kijött a Fighting Fantasy: The Warlock of Firetop Mountain játék! Erre vártam, megyek játszani.
  • PHM
    M3i Zero, Supercard DSOnei, vagy EZ5i. Jelenleg csak ezen 3 kártyán frissíthető a firmware. Ez pedig a DSi-nél nem hátrány ugye...
    Esetleg, ha a filmnézés is fontos szempont, várd meg a Supercard DSTwo megjelenését.
  • kisgabo
    ezt az m3 at tán ne, inkább acekard... vagy, m3 zero.
  • Simaji
    Hello mindenki!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik kártyát érdemes venni a DSi-hez? Sok helyen olvastam már azt AceCard-ot és az M3-at de nem tudom, hogy melyik lenne a jobb. Nekem az AceCard tűnik annak de szeretnék még hallani pár véleményt. :)

Köszönöm a válaszokat előre is! :)

Bye!
  • SirArcheer
    Üdv!
    DSi tulajoktól kérdem hogy a töltő csatlakozója megegyezik a régi DS-ével?
  • rezes
    sziasztok
    Tavaly karacsonykor vettem magamneak egy DS-t, most azonban a toltottsegi szintet jelzo lampak nem egnek rajta.Mit lehetne vele tenni?
  • Dj Siegfried
    aztat én nem tudhatom :D
  • kisgabo
    nekem még ds lite van?
  • Dj Siegfried
    phantasy star zero --- nagyon jó!
  • james69holden
    az új professor layton ill. mario & luigi: bowsers inside story óta jött ki valami érdemleges játék?
  • vegytek
    b.szott nagy, így hogy fér el zsebembe?
  • kisgabo
    nekem elég a DSi, köv hónapban be is ruházok egy kékre. az xl ben jó védelem lehet már az okoskarikra..
  • red13
    Ááá kösz, az igen messze van még és van egy olyan sejtésem, hogy minimum 45-ről fog indulni a kisebb boltokban, hanem 50-ről. :S
  • Csokis
    2010 tavasza a megjelnés.
  • red13
    Én mostanában terveztem venni egy lite-ot, de meghallottam, hogy itt van az XL és megint tanácstalan vagyok. Inkább otthon használnám és akkor sokkal jobb lenne a nagyobb képernyő, na meg jrpg-hez is kényelmesebb olvasni a betűket. De most megint várjak? :D Egyáltalán mikor jön be hozzánk ez? Meg a kérdés mennyibe fog fájni?
  • kozmiviktor
    én is gondolkodok az új ds-en :D már vagy 2 éve eladtam a lite-m.
  • kisgabo
    dsi xl
  • Csokis
    Na, megjelent az első, csak DSi-n futtatható játék! A címe: Monster Finder Remélem nem fognak a jó játék áldozatul esni. Ha igen, akkor a nyáron beruházok egy DSi XL-re.
  • Tex Murphy
    Aproneten hírdet a figura, megbízható.
  • dsg

Ebben sincs. En altalaban olyan micro SD-t veszek, amihez adnak azt is. 1€-val dragabb csak. Meg kulcstartonak is adaptert hasznalok.
  • TGArtist
    SD-kártya olvasóra gondoltam, ami egyébként jár Acekard-hoz, csak dealextreme-en valamiért ki van belezve a csomagolás.
  • dsg
    Mi az a kartyaolvaso? A konzol? Eladtam oket.
  • TGArtist
    Kártyaolvasó van hozzá?
  • dsg
    Van elfekvoben (nincs meghirdetve sehol) nehany origi Acekard2i-m es DSTT karim (mindegyik jol bevalt). Privat, ha erdekel.
  • brukner abi
    hol vetted az acekard-ot
  • Tomek83
    Ma ismét nézegettem a DS játékok magyarításával foglalkozó oldalt és úgy néz ki lassan de biztosan beindul a dolog,egyik srác szépen belekezdett. Készülőban van a FF3,PuzzleQuest,SidMeier,aztán tervben a Zelda meg vmelyik Castlevania is.Itt lehet a dolgok után olvasni
  • kozmiviktor
    Üdv!
    Tudna vki ajánlani vmi olyasmi flash kártyát amivel működik az eredeti guitar hero-s kontroller ?
  • TGArtist
    Megválnék az alábbi játékaimtól:

GTA Chinatown Wars,
    Advance Wars: Dark Conflict
    Animal Crossing: Wild World
    New Super Mario Bros
    Final Fantasy III
    Mario Kart DS

Küldj PÜ-t!
  • Dj Siegfried
    na az príma! én ezen az oldalon szoktam nyomulni:
    PSZero chat