24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#22834 Ok, akkor lehetne továbbra is dobozolt játékokat IS venni, csak ugye drágábban. -
#22833 letölthető cuccé én nem adnék 20 dolcsit, jobb szeretem tapizni a cókmókot, akkor inkább megveszem, csak az árak viccesek... pl. mediamarktban 1-2 akciós hulladékon kívül most csak 10-12k ért láttam játékot. ( igaz, vettem már ott 2k ért advance wars ot is... :) ) -
Tomek83 #22832 A Fighting fantasy nehéz játék vagy csak én vagyok béna?
No fene,de gyorsan feldobták az új Zeldát. -
Csokis #22831 Miért is írod ezt? -
#22830 akkor aztán sokat értek vele -
#22829 Legyen igazad! -
Csokis #22828 Egyébként 430 ellenőrzés volt benne, nem 230. Egy nap alatt feltörte, szóval a Zelda hamar meglesz. -
Csokis #22827 Na, a Might & Magic: Clash of Heroes védelme eddig tartott, már lehet játszani vele! -
#22826 Lehet te előbb játszol... -
#22825 Mi mar kijott a warez? Bazz... nekem csak jovo heten jon meg :( -
#22824 Csak tölteném. Fake. -
#22823 Már van fix. Bár még csak most töltöm. -
Csokis #22822 Egyébként PC-s emulátoron működik állítólag a vonatvezetés is, ha esetleg ki akarjátok próbálni. -
#22821 Egyébként ez tök jópofa! A warez terjedését nem tudják megállítani, így magába a programba raknak egy jó kis védelmet, ami így egy demoverzióvá változtatja a romot :D
Továbbra is álmodom egy XBLA-szerű rendszerről, 20 dolcsis, azonnal letölthető, teljes értékű retail játékokkal... A régebbieket meg leáraznák, meg lehetnének különböző akciók is... Ha így lenne, sz@rnék rá, hogy nem tudom később eladni.
És akkor megint rájövök, hogy bilibe lóg a kezem :/ -
Csokis #22820 Akartam írni. -
#22819 az se rossz...
csak nem finomodnak a védelmek? -
#22818 Hát igen! Egyenlőre marad a pöcsöm. -
#22817 ehh, korai volt az öröm...
a vonatot nem sikerül irányítani
(és ahogy olvasom ez mindenkinél így van) -
#22816 lemaradt...
-
#22815 már aki... -
Csokis #22814 De játszani még nem tudsz vele. -
#22813 Yiiiihhááááááá! -
Csokis #22812 Amúgy kijött a The Legend of Zelda: Spirit Tracks! -
#22811 ems van nálunk, google használata fájdalmas? amúgy a légiposta nem lehet gond, ha bejelölitek a "registered" rubrikát. pénzbe kerül. -
#22810 De AZ EMS meg elvileg nincs csak bizonyos országokban nem?! -
solyomszem #22809 Sziasztok!
Eladó egy fekete DS Lite, fóliával, tartóval, 4Gb memóriakártyával, R4-es kártyával. Adok hozzá egy GBA+Rumble kieg-et (EZFlash 3-in-1 Memory Expansion Pack for NDS Lite).
Irányár 28.000 HUF
Üdv, B -
kozmiviktor #22808 hát EMS :D eddig nekem 15000Ft értékű cucc tünt el air maillel gondolom feltünt ott fent a .....-nak hogy ebay-ezek meg dealextremezek azt benyúlták :P ráfogták hogy lehallgató készülék azt benyúlták :D pff.... -
#22807 Hello mindenki!
Már vagy kétszer is rendeltem Dealextreme-ről de nem emlékszem, hogy régebben használtam e az EMS-t. Szerintetek csak EMS-el szabad rendelni vagy merjem a sima AIR Mail-t?
Köszi a választ előre is!
Bye! -
TGArtist #22806 Neeee legyél ilyeeen :( 3500 a vonatjegyem oda-vissza, és sehonnan máshonnan nem tudok 500-at összekaparni most :/ -
#22805 3. -
TGArtist #22804 Valakinek Final Fantasy III 3500 pénzért?
Sürgősen el kéne passzolnom szombatig. -
#22803 dsi shop. wifi beállitás után rá is csippan, ingyen letölthető, de előbb frissitené a dsi-t... hehe, nane, 1.3 as, marad szépen igy. -
Csokis #22802 Az Operát már ingyenesen le lehet tölteni. Gondolom, hogy a DSiWare-en keresztül valahogy. A DSi-ben az is jó, hogy legalább már támogatja a WPA2-es titkosítást. -
Csokis #22801 Tovább tart feltörni (még mindig nincs meg), mást nem. -
#22800 hmmm, jó cucc ez a dsi, ennek a matt felületnek is megvan a maga előnye, mig a fényesen (lite) látszik az ujlenyomat - sokaknak bántotta a szemét - addig ez legalább fényesedve kopik.
ezen hogy megy a net? /böngésző/ kéne venni? meg sd karit is? :) -
#22799 és mire jutottak az ellenőrzéssel? lassan kinyirják a flash karikat... mindegy, ezerakárhány akkor is megy. -
Csokis #22798 Most olvastam, hogy a Might & Magic: Clash of Heroes játéknak olyan a védelme, hogy 230x is van benne ellenőrzés! Nem rossz próbálkozás a(z) Ubisoft részéről. -
vegytek #22797 köszi -
#22796 asszem marad a DSi, a gba hiányát kompenzálja pár újabb dolog, webböngésző pl kellemes. -
#22795 *simaji már készíti is a csákányt és indul a bányába... követ szerezni.