Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta megvolt már még 1x, azt mostanában adtam el, mert felszámoltam a gyûjteményem.
Xbox Live gamertag: kilencnad
én olyan 10 éves lehettem, mikor kaptunk egy snes-t hugommal. azóta gyûjtöm a kazikat, de a super metroid-ról csak kb 4éve hallottam elõször :S
így huszonéves fejjel is 7ó56perc volt az elsõ végigjátszás. mostanában 6 óra körül mozog és persze nagyon távol vagyok a 100%-tól 😄
koryne meg van még az a super metroid kazi amit 13 évesen kaptál? 😊
13 éves kislányként találkoztam elõször a S Metroiddal (akkor kaptuk öcsémmel a snes-t), elõször döcögõsen ment (13 óra volt az elsõ végigjátszás), késõbb naponta végigtoltam 1x 😄 Ekkor már bõven 2 óra alatt teljesítettem a 100%-ot.
Egyébként ezért IS haragszom a Nintendo-ra: nem csináltak egy normális snes emut ds-re, amihez venni lehetett volna a gamékat netrûl (ugye a DSi-vel már eljutottak oda, hogy sd kártya, ezt elõbb is lehetett volna). Máig nincs rendes snes emu, pedig a gombok száma is megfelel. Ilyen ziccert kihagyni. A sanyi bezzeg megcsinálta a psp-vel...
Az elsõ Metroid nekem a Zero Mission volt GBA-n. Gondolom már ismered az érzést. 😄 Szinte azonnal bele is szerettem a játékba! Ezért is volt akkor csalódás a Prime Hunters. :S
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
De inkább ne legyen igazam. Ha így állok hozzá, legfeljebb pozitívan csalódhatok 😊
tényleg komoly rajongó vagy 😊
akkor reméljük tényleg jó lesz az Other M
Igen, SM Brinstar mindent visz, de a sarkában a SM Norfair Depths! És a Prime 1-ben ugyan ez a zenéje Magmoor Caverns-nek, kicsit felturbózva \o/ Az esküvõmön a Tallon Overworld szólt halkan, amíg beszélt az anyakönyvvezetõ 😄
Prime 2-ben még nagyon jó volt a Chykka Larvae bossfight-zene. Meg úgy általában, a Prime 2-ben epic bossfight-ok voltak (Chykka, Quadraxis, Boost Guardian, stb). Kell majd vennem egy wii-t a MP trilogy-val... Majd 1x... (cube-ot eladtam)
Szerk.: mellesleg lehet nézelõdni fel-le a prime-ban is, csak ahhoz meg kell szokni 😉
ha jól emléxem a sárga analogot nem használja a játék, van automat befogó rendszer, akkor már elfért volna egy klasszikus irányítás....
de mind1, mert a wii-s verziók már a megszokott fps irányítást használják
sztori ügyileg amúgy abszolút király játékok... + nagyon szép helyszínek és zenék.
nekem a kedvencem a super metroid. jók a gba metroidok is, de szerintem a gamecube verziók (lehet az irányítás miatt) nem valami jók :S szerintem a 2 prime-ot beelõzi a DS verza, már csak a multi miatt is. de nagyon remélem hogy ha majd egyszer végre lesz lehetõségem kipróbálni a metroid prime trilogy-t wii-n akkor majd megváltozik a véleményem. mondjuk meg van itthon mind2 metroid prime gc-re. az elsõ még fóliás is, szóval újra meg kell venni megint mind a kettõt... :S:S:S:S
Forrasztásos vagy bármilyen megoldás van?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egyébként érdekes, h a hunters ennyire rossz lett, a többi prime szintén kiváló... Pedig úgy vártam, mint a messiást (hunterst), amiatt vettem ds-t 😞 Végül odáig fajult a dolog, h nem volt kedvem 100%-ra csinálni benne mindent, pedig minden másik részt kiveséztem rendesen...
Mostanában a Super Metroid Redesign-t tolom emu-n, aki szereti a Metroidot és nem bánja, hogy _keményen_ szívatják, annak nagyon ajánlom 😄
A Prime Hunters szerintem is a sorozat szégyenfoltja, nem értem, hogy engedhette a Nagy N, hogy egy ekkora húzócímük és õsexkluzívuk így elqrvuljon. Remélem az Other M-et nem fogják elrontani.
...vágod?
Nagyon tetszett az a játék és eléggé szomorú, hogy így elrontották. :S
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Date: 8/12/2009 1:29:09 AM
Status: Waiting for Supplier
6 napja... <#duhos2>#duhos2>
Szerintem az a játék egy hulladék. 😄 Nem akarok senkit megbántani de én nagyon nem szerettem.
A C.O.R.E. ennek ellenére mégis nagyon tetszik, sõt! Szerintem nagyon jól kitalálták az egészet! Soha nem szerettem és nem is tudtam elképzelni, hogy hogyan lehet konzolon FPS-el játszani.
Most már van róla fogalmam, és meg kell, hogy mondjam: Nagyon jól!! 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Fehér DS Lite+M3 real+rumble+ gba expansion pack. Ár: 25000 ft
tel: 06308252626
frnckss
Ha több dolgot rendelsz, és az egyik nincs éppen raktáron nekik, akkor elküldenek mindent amijük van, és küldenek egy cetlit, hogy ezt majd késõbb.... Nekem eddig van székes, tengerpartos meg vizes-hegyes. Esztétikus látványuk van <#smile>#smile>
Gondolom valami olyat rendeltem, ami marhára nem volt raktáron, és fogalmuk sincs mikor jön... (Sanyi Ericcson W810 szilikontok)
Ha meg levelet írsz, akkor meg türelem, mert nem épp a gyorsaságukról híresek...
van nekik ien: m3 zero
én most r4 gold karit kértem, az elvileg még megy az új DSi 1,4es fw-el...
egyébként nagyon sok a szemét náluk, meg hamis kari... a 7 dolláros microsd/produo átalakitóm használhatatlanul kontakthibás.
szal, elolvasni a vásárlói értékeléseket..
Mindig gondom van a Dealextremel úgyhogy vázolom eddig 3-szor rendeltem onnan mindig kellett nekik írni levelet mert elcsesztek vmit.
Szóval a mostani eset az már komolyabb vagy nem komolyabb nem tudom 😄
de a rendelési státuszom Contact us for the latest update.
írtam már nekik vagy 3 levelet és basznak rám😄
szóval help. 😄
Esetleg az hogy veled szabadszellemûen bántak nem jelenti azt hogy mással is így fognak, és azt se hogy ez a helyes.
Egyébként a DS és az olvasás nagyon nem zárja ki egymást. Én meglehetõsen sokat olvasok.
Egyébként kis indiszkrét kérdés (ne válaszolj, ha nem akarsz): saját pénzbõl vennéd, vagy szüleidtõl kérnél? Mert ha a szüleidé lenne, akkor valahol megértem, de ha saját, akkor viszont nem igazán.
Szerencsére én már jócskán kinõttem abból a korból, amikor anyuék mondták meg, mit csináljak, de a saját pénzembõl akkor is azt vettem, amit akartam. Az elsõ saját Gameboyomnál még húzták a szájukat (az a régi gépecske azóta a mellékhelyiségben teljesít állandó szolgálatot, ráadásul anyu tulajdonát képezi már régóta 😄), de azóta volt vagy 10-féle különbözõ gépem, (jelenleg 1 XBOX360, 1 PS2, 1 Dingoo A320 és a hibás DS, ami mellé a mai nap érkezik még 1) és egyik miatt sem szóltak egy szót sem.
Pedig 24 elmúltam már 😊
every damn day
Ezt az egész ügyet csak azért jegyeztem meg, mert ilyen még nem fordult elõ...
every damn day
every damn day
every damn day