Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én minden esetre nem fogom megvárni, amíg a lite kiszorítja az üzletekbõl a sima DS-t. Ha akkora szükség lenne a kijelzõ módosítására, akkor biztos nem lehetne látni ennyi elégedett DS tulajt. Ja és szerintem a lite jóval drágább lesz.<#wow3>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Petyus_
Szvsz nem.. igazából a GBA SP+-oknak is erõsebb és homogénebb háttérvilágítása van, ez meg még jobb lesz reményeim szerint.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sheltem
Kijelzõje jobb? Annyival lesz jobb, hogy lehet állítani a fényerõt nem?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Petyus_
Khmmm.. a kijelzõje is jobb lesz. A hangzása lehet bénább lesz, de nekem össz-egészében sokkal szimpibb. =) D-pad Micros, ami nagyon über, ez a Revos design meg büntet súlyosan.

Petyus_
Annyira gyönyörû, teljesen beleszerettem. =)

Sheltem
Igen csak ezzel lehet azt éri el a Nintendo , hogy többen fognak sima DS -t venni mint DS litet, és gondolom most a Liteot akarják majd nyomni(bár ez csak tipp).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Te pedig ha itt lapozgatnál rájönnél, hogy rájöttem közben <#crazya>
Azért kösz az infót <#worship>

Bomberman: hasznalj orakat (egy ora egy perccel noveli az idot), a tuskes bomba pedig minden akadalyt szijjelrobbant max hatokorrel, az sem art az ilyen palyakon. Bar erre magadtol is rajohetnel, ha egy kicsit lapozgatnad a jatekhoz kapott fuzetet.. ehem.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Egyik angol fórumon írták, hogyha kijavítják a prociba a bugot amit a passme2 használ ki, akkor többé már csak modchippel lehet elindítani nem hivatalos nintendo progit/játékot.

Sheltem
Nemlátod mr agy?

Super Mario
És ez mit jelent pontosan?

https://supermario4ever.wordpress.com

GraviGyerök
Ez mi? :-)

Sheltem
Hol olvastad ezt?

Egy dolog sajna valószínû: új proci lesz benne, ami hardwaresen fogja ellenõrizni az eredeti kártyát 😞

Super Mario
<#wilting>

Super Mario
Csak annyi, hogy kisebb. Amúgy semmivel se több.

mb66
Azért arra még kíváncsi vagyok hogy nem raknak-e rá még valami ki vagy bemenetet (revo kompatibilitás?, bár ez wifin megoldható simán, mert a gép design ja is kicsit a revo-ra hajaz)
Ha semmi plusz nem lesz rajta, csak a méret, akkor sztem szvsz tényleg jobb a régi (az újon még a mikrofon is szar helyen van, plusz kíváncsi vagyok, hogy szól-e majd olyan jól, mint ez)

www.hordamusic.hu

Sheltem
Lesz a DSbõl egy xxl es változat is:

<#vigyor3>

Sheltem
Ha egyszer nyomok a Mehet-re miért írta be 2szer? <#mf3>

Sheltem
Namost 4 verziójú DS van.. 1-3 ig jó a passkey1 el az m3, ha 4es verziójú DS-t veszel akkor viszont ugyanaz az M3 kell csak passkey2 vel.
A verziót úgy tudod meg, hogy beleraksz a DS be egy eredeti játékot, bekapcsolod, piccochat ba belépsz az A roomba és mûködés közben kihúzod a játékot. Ha a képernyõ sárga akkor v4 ha zöld,kék,szürke,lefagy akkor viszont v1-v3.
Ja amit elfelejtettem, szükséged lesz 1 db eredeti játékra is az induláshoz.

Sheltem
Namost 4 verziójú DS van.. 1-3 ig jó a passkey1 el az m3, ha 4es verziójú DS-t veszel akkor viszont ugyanaz az M3 kell csak passkey2 vel.
A verziót úgy tudod meg, hogy beleraksz a DS be egy eredeti játékot, bekapcsolod, piccochat ba belépsz az A roomba és mûködés közben kihúzod a játékot. Ha a képernyõ sárga akkor v4 ha zöld,kék,szürke,lefagy akkor viszont v1-v3.
Ja amit elfelejtettem, szükséged lesz 1 db eredeti játékra is az induláshoz.

Köszi. Már néztem a konzoliumon. És ez minden DS-hez jó?

Sheltem
Ha M3at veszel kapod hozzá a passkeyt is.
www.konzolium.hu nézz szét.
Ha van Cf kártyád már akkormár csak egy compact flash kártyaolvasó kell(max 2000ft).

Mi az a passme?

Nincs valahol valami FAQ?

Jaja, a képen elég randa sárgásnak néz ki a régi 😊
Ennek az újnak nem sok értelmét látom egyébként...
Meg ezen tuti nem fog menni semmiféle passme 😞

Szerintem jól néz ki. Bár a sima DS is jól néz ki, csak a képen van elcsúnyítva.

Egyébként az M3-hoz kell még valami a CF/SD memóriakarin kívül (passkey,stb)? És milyen formátumú videót tud lejátszani?

guardian hero
Lecserélni lehet, hogy nem érdemes, én viszont most már biztosan megvárom a vásárlással az új változatot 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sheltem
Én sem tartom valószínûnek, hogy lecserélem, pláne hogy már DS alumíniumtokot is vettem hozzá ami a sima DS re van méretezve.

mb66
Nemtudom, nekem az mostanival nincsen semmi gondom, sztem jól áll neki a retro dizájn.. Én biztos nem cserélem le, ez az új kicsit debilnek hat a régi mellett😊

www.hordamusic.hu

Hat ez durva,mellete a normal ds-et ug probaljak feltunteni mintha 1000eves gepezet lenne😄.
Nekem tetcik,jobban nez ki kisebbe,meg talan jobb lesz kezbe fogni es iranyitani is.bar elore nem lehet tudni.

Jimi Hendrix

Super Mario
Szólj az Adminisztrátornak a fõtopicban, õ törli. Amúgy én jól értelmeztem, hogy maga a gép kisebb

Sheltem
Tévedés, valaki törölje a 3484 es hozzászólásomat! Tehát a képernyõk nem kisebbek csak maga a gép!

Viszont ehhez mivel új gép minimum passkey2 kell nekem meg 1es van így valószínûleg nem fogok átállni rá(bár ki tudja).

Japanese release date: March 2, 2006
Van idõ még vacillálni...Mire hozzánk eljut.
Amúgy itt az összehasonlító kép:

Super Mario
Ki lehet bírni! <#awink>

Super Mario
Ja, ez kicsi! :-D De akkor is!
Valaki kérdezte, hogy mikor jelenik a meg a New Super Mario Bros. Áprilisban.

Petyus_
Valamivel kisebb képernyõ nem feltétlenül hátrány.. persze látni kellene. =)

Sheltem
http://ds.ign.com/articles/683/683421p1.html
Release lista.
Metroid Prime Hunters (Nintendo) 5 May <#szomoru1>

Amúgy a DS lite képernyõje kisebb mint az eredetié(tehát már nem érdekel a dolog), ami újítás még hogy szabályozható a fényereje a háttérvilágításnak(fasznak..jó a default szerintem)...
Valami 28x grammról a súlya leesett 210 körülre..
Nem látom sok értelmét az újításnak. Annak lehet érdekes aki még nem vett DS -t...de a régit lecserélni ilyenre szerintem felesleges.

Petyus_
Szerintem állat. Mennyit adsz egy kék "nagy" DS-ért? 😄

Super Mario
<#wilting> Minek???

Petyus_

Sheltem
http://www.nintendo.co.jp/n10/news/060126.html

Pff... Nintendo DS lite? Akkor örülök, hogy nem vártam...
Kólából se iszok liteot vaze😊

Hat igen,annak igerkezik,most azt,meg az age of-ot varom a legjobban.

Jimi Hendrix

Sheltem
Annál nem csak a doboz lesz isteni hanem a játék is 😊

Most nezegettem a kepeket,doboz kepbol idaig a worms open-nek jott be,nagyon nagy.

Jimi Hendrix

De jo oldal.koszi

Jimi Hendrix

Sheltem
http://tothegame.com/ds.asp?sort=title&filter=all

En azzal jatszogattam,mert akkor meg nem volt mario kart,nekem tetcett jo kis hangulata volt,de azert a mario kart sokkal jobb,mar csak a mario vilaga miatt is,eredetibe nem vennem meg,vagy legalabb kiprobalnam elotte masoltba.
Az age of empieresnek a megjeleneset irja le aki tudja.thx

Jimi Hendrix

Csibe001
Egy kérdés.A cocoto kart racer mennyivel rosszab mint a mario kart?? 😊
Vagy itt csak elfogultak vannak? 😛

mb66
Ja, ha lesz pénzem most játékra az lesz az elsõ amit megveszek..

www.hordamusic.hu

Sheltem
Ja megvan...K*rvajó...
Komolyan mondom régen nem fogott már meg így játék mint a Kirby...
Iszonyat komoly

Sheltem
Az miaza Rainbow Run ?