Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Main gameben van 8 fejezet addig ok, de ott van a Rainbow run 7 fejezete + a special és a subgames is. Szerintem el leszel vele egy ideig 😉 (Fõleg, hogy minden fejezetben 3 rész van.)
x360 gamertag: v1ctor777hun
Az egész kereskedelem a pénzrõl szol... mindent amiatt gyártanak... nincs is ezzel semmi baj. A PSP meg azért olyan rohadt drága mert tudasilag, hardverilag sokkal jobb, ez is tény, nincs ezzel sem semmi baj.
x360 gamertag: v1ctor777hun
https://supermario4ever.wordpress.com
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Másik kérdés, ha bombermanben van egy olyan pálya ami 1perc idõvel indul(3/9) és ugye letelik pikkpakk akkor a végén a bigyóból egyfolytában jönnek a lények és nem tudok lemenni a bigyóba mert nem fogynak el.. Mi a fenét kell csinálni? 😞 1 perc alatt legnagyobb görkoriszámmal se megyek végig.. Nem szeretek elakadni(nem is szoktam) <#lookaround>#lookaround>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Csabi esetleg felugralán snm re? Akarok egy két dolgot kérdezni 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Egy 512-es kártya CF bõven elég hogy megnéz egy 1.5-2 órás filmet.
Úgy néz ki egyiket majd mostanság eladom mert nekem nem kell kettõ, ára 29 euro Lik-sangon + postaköltség tehát valamivel 11e FT felett van én a magamét full új dobozban, mivel csak 1x volt a gépben eladom olyan 6-7e FT magasságában. Akit érdekel privizzen +
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nagyon elpáhollak, csak jöjjön ki egy WIFIs PES dsre 😉
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amugy én besz*rtam hogy ott milyen olcsón lehet kapni a cuccokat...
www.hordamusic.hu
Én az PSP giga-pack amerikai árából indultam ki, ehhez képest a DS+M3+1 giga memóriakártya (amit ugyan másra is lehet használni a Memory Stickkel ellentétben) nem olyan olcsó azért.
De a játékok/akksi terén maximálisan igazad van, úgyhogy riszpekt, Nintendo 4 teh win!!4 😄
Az 1.5 a warezhoz kell btw, nem a videókhoz. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Egyébként ha még GBA d sem volt, akkor ott van eleve a 2 csodálatos GBS-s Zelda is 😊
www.hordamusic.hu
Errõl van szó. A PSP egyik legnagyobb hátránya, hogy a piacon lévõ legdrágább háttértárolót/adathordozót használja: a $ony saját fejlesztésû kártyáját<#mf3>#mf3> Ja és hogy jó felbontású videókat tudjak rá tenni, ahoz 1.50-es PSP kell, meg külön progi, meg 3 pót aksi ha meg is akarom nézni.
Ja és ha épp játszani szeretnék (ami ugye egy játékgépen néha elõ fordul) akkor nem azt a játékot akarom nyüstölni, amit xbox-on már végig játszottam. Tetszenek a GBA-s játékok, meg amugy is a nintendo "fíííling" 😊 Ja éz ZELDA!!! Nekem valami azt súgja, hogy jó kis zelda game lesz DS-re.
Egyébként a videók, zenék minõségét hogy adja vissza a gép? Valakinek van tapasztalata? És minden géphez (DS-hez) használható az M3, vagy a Supercard? Bár nekem valamiért az M+ tetszik jobban. Bocs hogy ilyen hosszú voltam.
Petyus miért járna jobban egy PSP-vel? Hozzászámoltad, hogy ahoz is kell emmóriakártyát venni?😊
Usában már sztem legalább fél éve kinnt van. Novemberben láttam is csomót Májemiben, de hülye voltam és nemvettem...
www.hordamusic.hu
:o)))
Kb. 60 DS játékot és ugyanennyi GBA játékot néztem meg. Mindegyik tökéletesen mûködött. Sõt NES Zelda-t is kipróbáltam.
www.supercard.cn
www.hordamusic.hu
Szabzol: ja, ezeket tudja az M3, de ha fõ szempont nálad a videó/zene a játék mellett esetleg *eretnek gondolat következik* a DS+M3 árát alapul véve adott esetben egy PSP-vel jobban járhatsz..
Az M3-as kari hogyan kezeli a média fájlokat (video, kép, zene) Lehet mondjuk zenét hallgatni, vagy filmet nézni DS-en ilyen kártyával?
https://supermario4ever.wordpress.com
Elsõre választ tud valaki?
1.Minden DS warezképes, vagy ez verzió-függõ, mint a PSP-nél?
2. Lesz Zelda játék DS-re?
3.Ja és nincs valakinek eladó DS-e😊?
Köszi!
Én most bomberman Ds-t tolom egyszerûen isteni(nem tudok jobb szót rá).
Sonic Rushból elegem lett... 7.zone környékén már annyira f*szság a játék, hogy a tököm tele lett 😄 Fejjel lefelé ugrálni, + ilyen irányíthatatlan rakétákkal repdesni...Szal most letettem majd hétvégén szerintem elõveszem újra 😊 Addigis Bomberman meg lehet elkezdem Animal Crossingot ha má annyira dicsérik(Vagy végre felrakom+végigjátszom a Zelda: Minish Capot amit kb 1 éve tervezek😄).
Nekem meg mondtad mekkora egy szutyok , meg, hogy meg ne vegyem... 😄 LoL
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Ez mondjuk elég drága, de az elõbb találtam sokkal olcsóbbat 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
SuperMario a netes bankok meg minden egyéb normális oldal ahol fizethetsz kártyával rendesen titkosított kapcsolatot használnak. Szerintem pl úgy tudják megszerezni a kódodat ha kapsz pl egy szép kis keyloggert 😊 dehát mire is vannak az antuvírusok?