Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8 rövid fejezet?
Main gameben van 8 fejezet addig ok, de ott van a Rainbow run 7 fejezete + a special és a subgames is. Szerintem el leszel vele egy ideig 😉 (Fõleg, hogy minden fejezetben 3 rész van.)

sp00n
Jah, bocs mindekitõl az OFF-ért 😊
/ON
Nekem is a DS jön be 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
Sonynal is van egy csomó nagynév...

sp00n
Ízlés kérdése, valakinek mást jelent a jaték fogalma...

Super Mario
Ez igaz, de a Nintendo JÁTÉKOKAT gyárt!

https://supermario4ever.wordpress.com

sp00n
A DS meg feelingben, meg jatékokban jobb... de valakinek a szép grafika tetszik... izlés kérdése... a PSP is ugyanúgy nagy helyet foglal el a piacon, és formalja azt, ugyan ugy mint a DS.

sp00n
Mért, szerinted ki nem a pénz miatt gyárt konzolt?😊)))))
Az egész kereskedelem a pénzrõl szol... mindent amiatt gyártanak... nincs is ezzel semmi baj. A PSP meg azért olyan rohadt drága mert tudasilag, hardverilag sokkal jobb, ez is tény, nincs ezzel sem semmi baj.

Super Mario
Meg marha drága! Egyáltalán nem éri meg. Ezzel kiderült, hogy a Sony CSAK a pénz miatt gyárt konzolokat.

Sheltem
Jóvan má megvan lehet lapozni az itemek között nem láttam a nyilacskát :>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Estét...Kicsit elakadtam Bombermanben(hogy lehet ilyen játékba elakadni mi? 😄) gondoltam elõveszem a Kirbyt megnézem kicsit , hogy milyen...A kicsibõl 3 óra lett és nem akarom elhinni mennyire fasza játék, egyszerûen hihetetlen! Remélem sok ilyen lesz még. Csak 8 rövid rész van benne amúgy? Mert a nagy körön 8 slotot láttam. Valaki?

Másik kérdés, ha bombermanben van egy olyan pálya ami 1perc idõvel indul(3/9) és ugye letelik pikkpakk akkor a végén a bigyóból egyfolytában jönnek a lények és nem tudok lemenni a bigyóba mert nem fogynak el.. Mi a fenét kell csinálni? 😞 1 perc alatt legnagyobb görkoriszámmal se megyek végig.. Nem szeretek elakadni(nem is szoktam) <#lookaround>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nexxuss
hát télleg hülye voltál 😄 Télleg az egyik legjobb cucc DSen! Én beleszerettem. Úgyhogy egyet vennem kell a jövõ héten.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Kaplan
Jól van, csak jöjjön ki olyan fránya játék :S

Csabi esetleg felugralán snm re? Akarok egy két dolgot kérdezni 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Petyus_
Szavadon foglak! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY
már régóta kapható, ahogy a kastély is.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
nálam lesz egy a héten, ha érdekes még.

radeer
Nekem van nagyon régóta 2 db Movie Playerem ( volt egy rossz hibásan kiadott Firmware ami elszart 1 bizonyos MP-t és nekem pont ez a kettõ kombó jött össze, így miután megjavítottam lett 2db) elég sok filmet megnéztem már Nintendo-n. Mind GBA-n mind DS-en. Nos amíóta nekem van azóta vagy 3-4 crystal engine jött ki ami egyre jobb lett, beleértve a hangot is de azért ha az alap film rossz minõségú akkor nem igazán élvezhetõ. Egy jó minõségû végleges DvD rip már tök jó, és fullra meg lehet nézni egy filmet élvezhetõen...és valóban az aksi ahhoz is elég hogy 2 filmet végignézz !!! Jó-jó tuti nem olyan mint egy horduzható DVD lejátszó vagy merevlemezes csoda MPEG4 lejátszó, vagy akár egy PSP, de ha valaki ép lemaradt egy sorozatról az teljes 4:3-as kihasználással baró. Én így néztem végig melóhelyen annak idején a Joey vagy a Babylon5-öt mikor leszedegettem bithumenrõl annak idején.
Egy 512-es kártya CF bõven elég hogy megnéz egy 1.5-2 órás filmet.

Úgy néz ki egyiket majd mostanság eladom mert nekem nem kell kettõ, ára 29 euro Lik-sangon + postaköltség tehát valamivel 11e FT felett van én a magamét full új dobozban, mivel csak 1x volt a gépben eladom olyan 6-7e FT magasságában. Akit érdekel privizzen +

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

De mindegy milyen DS-t veszek? Jó lesz hozzá a kari?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Kaplan
Milyen juvemerda te nyomi!
Nagyon elpáhollak, csak jöjjön ki egy WIFIs PES dsre 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mb66
Hátja csak itt meg nem az amerikai árat kell nézni😊
Amugy én besz*rtam hogy ott milyen olcsón lehet kapni a cuccokat...

www.hordamusic.hu

Petyus_
Jóvanna. =)

Én az PSP giga-pack amerikai árából indultam ki, ehhez képest a DS+M3+1 giga memóriakártya (amit ugyan másra is lehet használni a Memory Stickkel ellentétben) nem olyan olcsó azért.

De a játékok/akksi terén maximálisan igazad van, úgyhogy riszpekt, Nintendo 4 teh win!!4 😄

Az 1.5 a warezhoz kell btw, nem a videókhoz. =)

mb66
A Nintendo nak is van saját fejlesztésû, a Play-yan.
Egyébként ha még GBA d sem volt, akkor ott van eleve a 2 csodálatos GBS-s Zelda is 😊

www.hordamusic.hu

"Petyus miért járna jobban egy PSP-vel? Hozzászámoltad, hogy ahoz is kell emmóriakártyát venni?😊"

Errõl van szó. A PSP egyik legnagyobb hátránya, hogy a piacon lévõ legdrágább háttértárolót/adathordozót használja: a $ony saját fejlesztésû kártyáját<#mf3> Ja és hogy jó felbontású videókat tudjak rá tenni, ahoz 1.50-es PSP kell, meg külön progi, meg 3 pót aksi ha meg is akarom nézni.

Ja és ha épp játszani szeretnék (ami ugye egy játékgépen néha elõ fordul) akkor nem azt a játékot akarom nyüstölni, amit xbox-on már végig játszottam. Tetszenek a GBA-s játékok, meg amugy is a nintendo "fíííling" 😊 Ja éz ZELDA!!! Nekem valami azt súgja, hogy jó kis zelda game lesz DS-re.

Egyébként a videók, zenék minõségét hogy adja vissza a gép? Valakinek van tapasztalata? És minden géphez (DS-hez) használható az M3, vagy a Supercard? Bár nekem valamiért az M+ tetszik jobban. Bocs hogy ilyen hosszú voltam.

Már kijött az eu verzió is. Lehet, hogy itthon pl még nem lehet kapni mert a castlevaniat sem árulták egyik konzol boltban sem.

Petyus miért járna jobban egy PSP-vel? Hozzászámoltad, hogy ahoz is kell emmóriakártyát venni?😊

mb66
Nem tudja valaki mikor jön ki nálunk a Kirby' Canvas Curse? (vagy má kijött?)
Usában már sztem legalább fél éve kinnt van. Novemberben láttam is csomót Májemiben, de hülye voltam és nemvettem...

www.hordamusic.hu

nyaSGem
De jobban jársz, ha SuperCard-ot veszel. Mer az jobb mint az M3.
:o)))

Kb. 60 DS játékot és ugyanennyi GBA játékot néztem meg. Mindegyik tökéletesen mûködött. Sõt NES Zelda-t is kipróbáltam.

www.supercard.cn

Petyus_
Igaz. 😉

mb66
Azér' azt tegyük hozzá, hogyha kicsit a játékok is bejátszanak már, egybõl inkább DS 😊

www.hordamusic.hu

Petyus_
Mario: warez vitára van egy külön oda-vissza anyázó topic, máshol kár erõltetni a témát. =)

Szabzol: ja, ezeket tudja az M3, de ha fõ szempont nálad a videó/zene a játék mellett esetleg *eretnek gondolat következik* a DS+M3 árát alapul véve adott esetben egy PSP-vel jobban járhatsz..

Igen. az M3 arra lett kitalálva zene, film, ebook olvasás bár azt nem tudom mennyire mûködik ilyen kis képernyõn. m3 adapter
Tessék olcsóbban adni, akkor majd én sem adom arra a fejem, hogy mindig tanácsokért kujtorogjak. Egy új játékért 10000 forint (nekem) sok. Ettõl persze én is szándékozom beszerezni néhány (régebbi) játékot.

Az M3-as kari hogyan kezeli a média fájlokat (video, kép, zene) Lehet mondjuk zenét hallgatni, vagy filmet nézni DS-en ilyen kártyával?

Super Mario
Tudunk, csak nem szeretünk rá választ adni! Tessék minden játékot EREDETIBEN megvenni!!!

Köszi!

Elsõre választ tud valaki?

Petyus_
Én csak a 2-re és 3-ra tudok válaszolni: 2: lesz, de nem lehet tudni, milyen; 3: Cheapboynak biztos van. =)

Petyus_
Lehet jobb lenne megvárni, amíg kijön egy N WiFi C-s verzió, és akkor nyomhatnánk MILAN-juvemerda meccseket egymás ellen. =))

Sziasztok!

1.Minden DS warezképes, vagy ez verzió-függõ, mint a PSP-nél?

2. Lesz Zelda játék DS-re?

3.Ja és nincs valakinek eladó DS-e😊?

Köszi!

Sheltem
Fifáztok Ds en? Pff 😄 Foci sux.
Én most bomberman Ds-t tolom egyszerûen isteni(nem tudok jobb szót rá).
Sonic Rushból elegem lett... 7.zone környékén már annyira f*szság a játék, hogy a tököm tele lett 😄 Fejjel lefelé ugrálni, + ilyen irányíthatatlan rakétákkal repdesni...Szal most letettem majd hétvégén szerintem elõveszem újra 😊 Addigis Bomberman meg lehet elkezdem Animal Crossingot ha má annyira dicsérik(Vagy végre felrakom+végigjátszom a Zelda: Minish Capot amit kb 1 éve tervezek😄).

Kaplan
Menj te a francba! 😛
Nekem meg mondtad mekkora egy szutyok , meg, hogy meg ne vegyem... 😄 LoL

Petyus_
Nya akkor lehet beszerzem a FIFÁt. =) Végülis ha jó, azzal BÁRMENNYIT el tudok játszani, viszont a DS verzió feleannyiból kijön, mint a PSP-s.

Nem is tudtam, hogy létezik/létezett ilyen 😊

radeer
Mivel majd 1 hónapja nem jött ki semmi angol nyelvû új játék , csak vagy 20 japán én is elõvettem a FIFA 6-ot. Szerintem tök jó lett.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Super Mario
Igaz, csak mindig bennem motoszkál a kisördög :-)

CHEAPBOY
szerintem nem rossz, ahhoz képest milyen a tobbi ea port😊 El lehet lenni vele, de engem leginkább a multija miatt izgat😊

Petyus_
FIFA tényleg jó? Rivjúk dícsérték és tudnék rendelni ócsóér. =)

CHEAPBOY
Nekem szok van, Meteos, yoshi, Kirby, Fifa06 (nem lett rossz!😛), Advance Wars, Another Code, Mario Kart, Animal Crossing, Mario& Luigi, Polarium.

Petyus_

koryne
Nem pont tölthetõ elemre (vagyis nem tölthetõ ceruzaelemre), hanem direkt GB-okhoz készült akksira gondoltam 😊 Pl. ilyenre.
Ez mondjuk elég drága, de az elõbb találtam sokkal olcsóbbat 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Petyus_
A magyar bolti eladó nénik sem szoktak maguknak repülõjegyet rendelni a netrõl az én bankszámlám terhére, pedig átlagnál jobb számmemória birtokában megtehetnék. =)

Ha a tölthetõ elemre gondolsz akkor azt még most is kapsz bárhol. (Én is azzal nyomtam a GBC -t)

SuperMario a netes bankok meg minden egyéb normális oldal ahol fizethetsz kártyával rendesen titkosított kapcsolatot használnak. Szerintem pl úgy tudják megszerezni a kódodat ha kapsz pl egy szép kis keyloggert 😊 dehát mire is vannak az antuvírusok?

koryne
Kösz, ezt majd észben tartom 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Petyus_
A Sztaki max. kutya, macska, hasonló szintû szavaknál lehet segítség. Régi Országh nagyszótár and Google are your friends. 😉