Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Õööö.. már volt kettõ darab 3D-s Prime GC-n. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
ui.: Ne állj le szerintem vitatkozni olyannal akinek még a nickje is ilyen ostoba, jobban jársz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem állt szádékomban olajat öntögetni, inkább a vita befejezését indítványoztam elõzõ hsz-emmel 😊 Ha Sheltem megharagszik, az az Õ baja...
Abban igazad van, hogy örülök, hogy kisebb, ezzel együtt kicsit könnyebb is. Ugyanis hallottam, hogy Metroid közben könnyen elfárad az ember ujja, mert nehéz tartani (sajnos személyes tapasztalataim még a demoval sincsenek, de hiszek a többségnek 😊). Nekem viszont pont az a lényeg, hogy jó sokat tudjak majd rajta M-ozni és lehet, hogy nem lesz mindig "kéznél" egy asztal, amire rárakhatom a DS-t 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
Te csak ne öntögesd itt az olajat a tûzre, mert Sheltem pajtás rád is megharagszik, aztán te meg jól megminõsíted magad a szemében... <#buck>#buck>
A végén még bevágja a durcát és világgá megy. <#nyes>#nyes>
Egyébként gondolom te azért is örülsz az újnak, mert pici, nõies kezedben kényelmesebben és kecsesebben fog mutatni. Nemde?<#papakacsint>#papakacsint>
Nem értem, ezen mit kell vitázni? Akinek tetszik, az vesz Lite-ot, akinek nem az marad a réginél/örül, mert a réginek valószínûleg lemegy az ára és olcsóbban vehet. Attól még kompatibilis marad egymással a kettõ, tehát nem lesz olyan, hogy egy játéknak Lite kell. Semmi sem erõszak, csak néhányan örülünk, mert jobban tetszik a réginél, ennyi.
És kivel?? Fõleg így te kis együgyü???
Mit pattogsz te itt, mint a nikkelbolha?? Mindenki normálisan kommentezik, te meg idagbajosan puffogsz mint egy veszett hörcsög.
Kapd össze magad, mert úgy viselkedsz mint egy 12 éves hisztis tökfilkó, nem pedig úgy, mint egy 28 éves felnõtt ember.
Na MOST mondhatod, hogy személyeskedtem... <#action>#action>
Kápíse??
Én szívesen rágcsálnám a mamut húst, de közben kipróbálom a legújabb cuccokat.
De te a saját elveidet se követed vazze, mert ha azt tennéd, akkor még mindig a hintalovadon csücsülnél....
Nekem igényem van rá, hogy amibõl megtehetem, a lehetõ legjobb legyen.
Én szeretem az alap DS emet és valóban fehér képernyõnél látszanak halvány foltok ahol nem egyenletes a háttérvilágítás, de van olyan játék aminél hófehér a háttér? Nincs
Ezzel szerezhet új vásárlókat (DanielT, és sokan mások), de ez nem jelenti azt, hogy a régi DS-ek semmirevaló ócsakvasak. =)
Egyébként nekem pl nem tetszett annyira a régi design, ha vettem volna, akkor nem a kinézete miatt. De ezt már kifejezetten szépnek tartom, és ha már van választás, inkább azt választom 😊
Elõször is. Aki azt állítja, hogy a DS-ének a háttérvilágítása fehér képernyõ esetén egyenletes, az vagy hazudik, vagy szarúl lát. Tovább menve, ha kicsit változtat a DS dölés szögén, az a terület ami sötétebb kivilágosodik és fordítva. Ez a kijelzõ felépítésének, megvilágításának köszönhetõ. Minden LCD így mûködik. Ezt meg kell szokni és meg is lehet, nem kell vele foglalkozni.
A 4 féle háttérvilágítás nagyon jó dolog. Nem mindegy, hogy egy teljesen sötét szobában játszol, vagy kint a szabadban egy kellemes tavaszi, reggeli napsütésben. Nyilvánvaló, hogy nagyobb környezeti fény esetén erõsebb képernyõ megvilágítás kell ahoz, hogy jol lásd a képernyõ tartalmát, míg egy sötét szobában egyenesen zavaró a képernyõ túlzott háttérvilágítása. Szerintem a DS-nek sikerült eltalálni egy aránylag optimális háttérvilágítást, bár déli napsütésben nem igen fogsz tudni vele játszani, de ki az a hülye, aki 30 fokban kint a napon ülve játszik??? Olyankor inkább csajozni kell a strandon gyerekek!
Végül tudomásul kell venni, hogy minden eszköz hardverileg és szoftverileg is fejlõdik. Van amikor a fejlesztés valóban fejlõdéssel jár, van amikor az új verzióban alaposan elcsesznek valamit. Ez egyénfüggõ. Akinek pici a keze, biztos, hogy jobban fog boldogulni az új DS-el és olyat fog vásárolni....
De mért kell ezt magyarázni....?<#crazya>#crazya>
A 10-15mm amivel keskenyebb, nem kívánom kommentálni. Az hogy 4 féle háttérvilágítás van? Mi a f*sznak? Szerintem a default ami van a DS ben 2szer jobb mint az SP ben(volt azis nekem 1 évig). Minek állítgatni aztis? Kicsit csalódtam a nintendoban azt hittem jelentõsebb változás lesz.
Én már a ps two-val is megszívtam😊
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
https://supermario4ever.wordpress.com
Én már eleget költöttem DS-re meg még eljén NEO kártyára ( 512 Mbites) 47e-t + DS. Szóval vettem WiFi-hez is dolgokat tudjak MArio Kartozni, lehet megszabadulok egy barátságos árral az egésztõl mert kezd tele lenni a hócipõm ezzel az egésszel, hogy erre is csak költhetek.
Pedig aztán nem semmi cuccom van. 2 Movie Player 2 db 512-es CF kártyával, NeoFlash 512-es kártya, meg a DS + Gigabyte WLAN kártya ( netes Mariohoz).
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Tegnap este alaposan szemügyre vettem a DS emet és úgy döntöttem semmi szükségem lecserélni DS litera úgy tökéletes ahogy van, részemrõl DS lite téma lezárva.
Nekem is tetszik a "régi" DS -em
(Természetesen most nem akart kifagyni semmi sem fehér képernyõvel...)
Megnéztem Lik-sangon, ott 170 dolcsi lesz, szóval annyira nem drága (~38000 Ft). Persze Mo-n szokás szerint egekbe szökik majd az ára...
1 dolog zavar kicsit, hófehér képnél az alsó képernyõ bal alsó sarkában, a felsõ képernyõ jobb oldalán kis szürke folt(gondolom ott gyengébb a világítás) látható. De hangsúlyozom csak hófehér képernyõnél.
Amúgy másnál is így van? Pls válaszoljatok!