Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
De buszon vagy vonaton sem hiszem, hogy jobban zavarna mint otthon 😊
Majd letesztelem repülõn áprilisban 😊 Hátha ott jobban zavar 😛

DanielT
Nos, mivel kizárólag az esztétikum miatt nem vettem jelenlegi DS-t, sejtheted, hogy nálam ez rohadtul fontos szempont. Amíg nincs ilyen láthatatlan megoldás, mondhatni nem érdekel a dolog.

A flashme mit csinál pontosan? Átír valamit a gépben? Vagy a memóriakátyán?
Mondtam már ha sok pénzed van vegyél G6 -ot az nem lóg ki és az tényleg flash kártya nem pedig "CF/SD adapter"

Sheltem
Engem se zavart még soha játék közben.
Igaz buszon / vonaton még nem játszottam DS- el.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csibe001
Én biztosan nem tudom, de azt írták, hog a supercard nem lóg ki.Viszont a passkey dolog flashme-vel megoldható s nem kell bele már a passkey.Egyébként meg az M3 nem zavaró, hog kilóg max esztétikailag. 😊

DanielT
Ugye jól látom, hogy jelenleg nincs "láthatatlan" megoldása a wareznak, mert valami mindig kilóg a gépbõl? Ahogy nézem a GBA romok még megoldhatóak, mert van olyan kártya ami nem túlméretes, de a passkey bõl még nem létezik megfelelõ méretû.
99% hogy csináltak valamit hogy ne lehessen warezolni rajta...

Sheltem
Tegnap kijött a Mario and Luigi DS európai verziója(hogy ne csak a DS literól beszéljünk).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
Na, abban biztos lehetsz, hogy úgy értették, hogy nem tud többet, de lehet, hogy a warezt korlátozták az éppen elérhetõ lehetõségeket figyelembe véve. Reméljük persze, hogy semmi ilyesmirõl nem lesz szó.
Sheltem
Viszi.
Csak a külsején és a háttérvilágításán változtattak / módosítottak.

DanielT
Hehe, gyorsan megnyugodtam 😄 (1 percen belül)
Sheltem
Ami érdekesebb infó:

-There are no software enhancements (eg: no wifi pictochat. DS Lite is only a facelift)

Ha nem nyúltak abszolút a szoftverekhez ahogy itt írva vagyon, akkor flash kompatibilis lesz.

DanielT
Hinnye! Jó, hogy mondod! Nos, ha nem viszi majd a GBA játékokat akkor számomra 100%-ig érdektelen.
Sheltem
Nyugi lesz. http://www.gbatemp.net/

-There is a GBA Slot, the slot has a cover

A Liteban már nem is lesz GBA slot? Képrõl ítélve még nagyon messze lehet a megjelenéstõl...

Sheltem
1 dologban tényleg hasonlítasz az oroszlánhoz...az sem tud olvasni...
Ha megnézed azt írtam GBA játékokkal kompatibilisebb az M3.
Danielt ha pontos információkat akarsz ne olvasd Mr. Oroszlán hozzászólásait.

Super Mario
És ez a lényeg!

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Együtt vannak a srácok. 😊

Animefox
Én úgy vagyok hogy nekem kell tartani idõnként úgy olyan 3/4 vagy 1 éves szünetet. Ilyenkor felfrissülök és minden játékot jobban megkívánok. Napjainkra lefonnyadtam nagyon. Elegem van minden játékból. Maradok persze az iparban, dolgozgatok, de nem jáccok.

Animefox
Van aki megveszi... mind2 konzolt. Neeem, én laptopra gyûjtök. Most játékszünetet csinálok. Ps3, meg Revoig meg az új DS-ig felhagyok mindennel.

Na most csakazérse írom le megint, olvass vissza pár oldalt <#vigyor>

Super Mario
Én kérek <#help>et. Bocsi, de kihagyta a figyelmem.

Ne EZT már komolyan nem akarom elhinni <#rinya><#rinya><#rinya>
Kb.: 500x le volt írva, olvasod is a fórumot és mégse tudod mi az<#help>

Super Mario
Én komolyan nem tudom, hogy mi az.

mi az a passme?😛

Kipróbáltam a paintballost. Egész jó lett. A zene nagyon nem illik hozzá szerintem (rap) és kicsit tonyhawk érzésem van a játéktól "legyél te is pró" 😄 Az elején nehéz megszokni az irányítást, de ha belejön az ember akkor már jobban pörög a játék. Valóságban sokkal többe kerül egy PaintBallozás (fõleg egy verseny), de élvezetesebb is 😊 Lehet benne Markert (paintball fegyver) és mezeket vásárolni, lehet hogy van benne több minden de az elején még csak ezek voltak. Ha eltalálnak akkor az egyik csapattársadat irányíthatod. 3 féle játékmód van, a versenyek végigmennek az egész usán.

DanielT
Pedig ez a helyzet, a GB Micro kijelzõje mellett is elavultnak tûnik, pláne egy PSP mellett. Az új valszeg olyan lesz mint a Micróé az pedig kielégítõ.
Meg nyugodtan kérdezzetek engem is ezekrõl, nem azért írtam ki az oldalamra hogy onnanttól már semmit nem lehet kérdezni 😊 Csak ezekbõl elegem van hogy: "honnan lehet letölteni játékokat?", "mit csináljak ha nem megy ez meg ez a játék", stb... 😊

Én is tudok segíteni ha kell 😉
FlashMe 6 kipróbálva, nálam müxik.

priviben elküldtem az msn címem, hogy pl ott megbeszéljük. (Az chat ez meg fórum 😊 Nekem is zavaró volt végigolvasgatni a vitázást nem akarom más idejét is lopni azzal, hogy itt beszéljük meg 😉

nyaSGem
Ááááá!
Pont megjöttél. Asszem ezzel a FlashMe dologgal kapcsolatban volt egy ígéreted...<#vigyor3>

Nyugi megcsinálom magamnak. Bár kissé be leszek rezelve. Ha tönkrevágom a masinát és a kisfiam ezt megtudja... akkor tuti hogy világgá megy. <#nyes>

szedd le a legújabbat link
Most v6 nál tar és ha jól emlékszem a v4 még nem volt kompatibilis a wifi játékokkal.

nyaSGem
Errõl jut eszembe.

Úgy döntöttem, felrakom a FlashMe-t, mert nem akarom ki-be dugdosni a SuperPass2 kártyámat.
Hallottam, hogy a FlashMe valamelyik verziója a Mario Kart miatt nem jó. Melyik FlashMe verzió jó? És honnan tudnám letölteni?

Szerintem max 1-2 hónap a megjelenése után és már ahoz is lesz törés 😊

Szerintem már M3 -al és SC -al is megy minden DS játék. Pontosan azért mert mindíg frissítik 😊

Ha meg sok pénzed van DanielT akkor vegyél pl G6 -o az egyáltalán nem lóg ki és még CF, SD kártya sem kell bele.

"Én eddig a kinézete és a képernyõje miatt nem vettem." (#3551)
Ezt komolyan mondod? Mert én nehezen hiszem el 😊 (a képernyõjével semmi baj sincs az újabbak már alig karcolódnak) Ha megvárod, mire eljut ide a Lite akkor sajnos nagyon sokára fogsz DS -el játszani 😞

Fél napig nem néztem kb ezt a témát és ~20 hozzászólás van arról h melyik a jobb? 😄

Petyus_
Passkey nem feltétlenül kell, lehet rá "homebrew-barát" firmware-t rakni, WiFi vagy Passkey segítségével. Szerintem itt valaki meg tudja csinálni neked. BTW a DSL viszont lehet nem lesz (rögtön) warez kompatibilis.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ötletes? Egyértelmûen . 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

nyaSGem
Jajjj!!!

Sheltem dezinformál...

Elõször is, a SuperCard valóban, egyáltalán nem lóg ki alul. Teljesen belesimul a DS-be.

Másodszor, ne hidd el, hogy az M3 kompatibilisebb.
Egészen pontosan az M3 a GBA játékokkal kompatibilisebb, a SuperCard viszont állítólag a DS játékokkal kompatibilisebb.

Viszont, mivel mindkét kártyának folyamatosan fejlesztik a szoftverjét (firmware), ezért ezek az információk folyamatosan módosúlnak.

Tehát, ha te ragaszkodsz ahoz, hogy ne lógjon ki a kártya, akkor SuperCard-ot vegyél. Ha nem zavar hogy kilóg, akkor nyugodtan vegyél M3-at. Teljesen mindegy.

Ha valóban PONTOS információkat szeretnél, szívesen válaszolok máskor is...
<#papakacsint>

Ja még valami! Van az interneten összehasonlító táblázat. Itt ni:

Ezt nézd meg

Ha figyelmesen megnézed, enyhén szólva elfogult és hamuka a dolog.
Én elolvastam ezt az összehasonlító táblázatot, és ezután döntöttem úgy, hogy a SuperCard-ot veszem... Hát nem röhely??<#nevetes1>

nyaSGem
Mesélj!
Mire gyüjtöd a pénzt? Csak nem PSP?
Láttam a hírdetésed. Látod, ha egy hónappal ezelõtt hírdeted az aprón, vevõ lettem volna rá.
Vannak jelentkezõk?? Lehet hogy megveszem másodiknak. Mennyire alkuképes a cucc???

Sheltem
Igen, sajnos GBA SP nél más volt...ott belerakta az ember a Flasht és nem is látszott ki teljesen síkban volt az aljával. Egyébként engem nem zavar játék közben.

DanielT
De mennyire igénytelenül néz ki ahogy kilóg? 😞((((((( Szörnyû!

BTW mi az a passkey? Hogy mûködik? Annyit sejtek, hogy a nem eredeti DS játékokhoz kell.
Sheltem
A Supercard kevésbé lóg ki mint az M3. Viszont "sajnos" az M3 kompatibilisebb a GBA játékokkal.

DanielT
Na, akkor mondd már el, hogy van olyan DS kártya ami nem lóg ki olyan ultraigénytelenül a gépbõl? 😊 Nekem fõleg a GBA játékok a fontosak, hogy fussanak, persze a sima DS sem lenne hátrány. Kellene írni egy globál FAQ -t a témában, mert szerintem egyre több embernek lesz érdekes.
Sheltem
Najó még1 megjegyzés, attól , hogy valaki 28 éves és feleslegesnek tartja a Lite apró újításait még nem szellemi fogyatékos sem semmi köze nincs a korhoz, mint ahogy annak sem , hogy szeretek játszani Retro dolgokkal mint a Ds.
"mert te haragszol rám" Nincs bennem harag, egyszerûen néhány hozzászólásodra muszáj volt reagálnom, egyébként abszolút nem érdekel ez a fórum sem, azért ragadtam itt mert 3 arcnak már segítettem elmagyarázni, hogyan mûködik az M3 és egyéb Flash dolgok és örömet okozott, hogy segíthettem.Ennyi

Sheltem
Egyedül a hisztire reagálok.
Nézd meg a hozzászólások hosszát, ki milyen hosszan flamel a másikra.
Akkor ki is hisztizik? Ezzel tényleg részemrõl lezártam legyen peace.

Sheltem
Nem nagyon érdekel mit gondolsz rólam és nem is kívánok foglalkozni veled, hanyagoljuk egymást keress magadnak mást akibe beleköthetsz mert én leszarom amit írsz.
Beszéljünk innentõl a játékról , abszolút nem érdekelsz, köszi.

nyaSGem
Hát te nem mentél világgá???

OFF
Öcsi! Ne húzgáld az oroszlán bajszát...
Maradjunk meg annyiban, hogy a te szellemi színvonalad mellett, komoly önbizalom bárkit is ostobának nevezned.
Légyszíves kérd már meg a többieket is, hogy ne álljanak szóba velem, mert te haragszol rám.

Öreg, ha te 28 éves vagy, akkor tényleg szemétség tõlem egy rossz szót is szolnom hozzád, mert ebben az esetben valószínûleg szellemi fogyatékos vagy.
Az itt topikolók közül, a 12 évesekkel komolyan lehet csevegni, de te állandóan csak hisztizel mint egy fürdõskurva.
Ha nem tetszik valami, lépj tovább a kommentjeimen.
Ne húzgáld az oroszlán bajszát...
ON

Sheltem
Lehet be kell majd ruháznom egy Wifi Routerre, kéne már multizni a DS -el 😊
Kipróbálnám ágyból a multit éjjel mikor már alszik az asszony. Fun lehet.

koryne
Tényleg, Petyus, klánnév mi legyen? Valami jó kis ötletes kéne 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
A GC-os Primeok kedvenceim, szóval nem hiszem, hogy csalódni fogok a Huntersben. A multi meg alég nagyot fog rajta dobni 😊
Nem vitatkoztam én senkivel 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad