Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd letesztelem repülõn áprilisban 😊 Hátha ott jobban zavar 😛
A flashme mit csinál pontosan? Átír valamit a gépben? Vagy a memóriakátyán?
Igaz buszon / vonaton még nem játszottam DS- el.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak a külsején és a háttérvilágításán változtattak / módosítottak.
-There are no software enhancements (eg: no wifi pictochat. DS Lite is only a facelift)
Ha nem nyúltak abszolút a szoftverekhez ahogy itt írva vagyon, akkor flash kompatibilis lesz.
-There is a GBA Slot, the slot has a cover
Ha megnézed azt írtam GBA játékokkal kompatibilisebb az M3.
Danielt ha pontos információkat akarsz ne olvasd Mr. Oroszlán hozzászólásait.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Kb.: 500x le volt írva, olvasod is a fórumot és mégse tudod mi az<#help>#help>
Kipróbáltam a paintballost. Egész jó lett. A zene nagyon nem illik hozzá szerintem (rap) és kicsit tonyhawk érzésem van a játéktól "legyél te is pró" 😄 Az elején nehéz megszokni az irányítást, de ha belejön az ember akkor már jobban pörög a játék. Valóságban sokkal többe kerül egy PaintBallozás (fõleg egy verseny), de élvezetesebb is 😊 Lehet benne Markert (paintball fegyver) és mezeket vásárolni, lehet hogy van benne több minden de az elején még csak ezek voltak. Ha eltalálnak akkor az egyik csapattársadat irányíthatod. 3 féle játékmód van, a versenyek végigmennek az egész usán.
FlashMe 6 kipróbálva, nálam müxik.
Pont megjöttél. Asszem ezzel a FlashMe dologgal kapcsolatban volt egy ígéreted...<#vigyor3>#vigyor3>
Nyugi megcsinálom magamnak. Bár kissé be leszek rezelve. Ha tönkrevágom a masinát és a kisfiam ezt megtudja... akkor tuti hogy világgá megy. <#nyes>#nyes>
Most v6 nál tar és ha jól emlékszem a v4 még nem volt kompatibilis a wifi játékokkal.
Úgy döntöttem, felrakom a FlashMe-t, mert nem akarom ki-be dugdosni a SuperPass2 kártyámat.
Hallottam, hogy a FlashMe valamelyik verziója a Mario Kart miatt nem jó. Melyik FlashMe verzió jó? És honnan tudnám letölteni?
Ha meg sok pénzed van DanielT akkor vegyél pl G6 -o az egyáltalán nem lóg ki és még CF, SD kártya sem kell bele.
"Én eddig a kinézete és a képernyõje miatt nem vettem." (#3551)
Ezt komolyan mondod? Mert én nehezen hiszem el 😊 (a képernyõjével semmi baj sincs az újabbak már alig karcolódnak) Ha megvárod, mire eljut ide a Lite akkor sajnos nagyon sokára fogsz DS -el játszani 😞
Fél napig nem néztem kb ezt a témát és ~20 hozzászólás van arról h melyik a jobb? 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Sheltem dezinformál...
Elõször is, a SuperCard valóban, egyáltalán nem lóg ki alul. Teljesen belesimul a DS-be.
Másodszor, ne hidd el, hogy az M3 kompatibilisebb.
Egészen pontosan az M3 a GBA játékokkal kompatibilisebb, a SuperCard viszont állítólag a DS játékokkal kompatibilisebb.
Viszont, mivel mindkét kártyának folyamatosan fejlesztik a szoftverjét (firmware), ezért ezek az információk folyamatosan módosúlnak.
Tehát, ha te ragaszkodsz ahoz, hogy ne lógjon ki a kártya, akkor SuperCard-ot vegyél. Ha nem zavar hogy kilóg, akkor nyugodtan vegyél M3-at. Teljesen mindegy.
Ha valóban PONTOS információkat szeretnél, szívesen válaszolok máskor is...
<#papakacsint>#papakacsint>
Ja még valami! Van az interneten összehasonlító táblázat. Itt ni:
Ezt nézd meg
Ha figyelmesen megnézed, enyhén szólva elfogult és hamuka a dolog.
Én elolvastam ezt az összehasonlító táblázatot, és ezután döntöttem úgy, hogy a SuperCard-ot veszem... Hát nem röhely??<#nevetes1>#nevetes1>
Mire gyüjtöd a pénzt? Csak nem PSP?
Láttam a hírdetésed. Látod, ha egy hónappal ezelõtt hírdeted az aprón, vevõ lettem volna rá.
Vannak jelentkezõk?? Lehet hogy megveszem másodiknak. Mennyire alkuképes a cucc???
BTW mi az a passkey? Hogy mûködik? Annyit sejtek, hogy a nem eredeti DS játékokhoz kell.
"mert te haragszol rám" Nincs bennem harag, egyszerûen néhány hozzászólásodra muszáj volt reagálnom, egyébként abszolút nem érdekel ez a fórum sem, azért ragadtam itt mert 3 arcnak már segítettem elmagyarázni, hogyan mûködik az M3 és egyéb Flash dolgok és örömet okozott, hogy segíthettem.Ennyi
Nézd meg a hozzászólások hosszát, ki milyen hosszan flamel a másikra.
Akkor ki is hisztizik? Ezzel tényleg részemrõl lezártam legyen peace.
Beszéljünk innentõl a játékról , abszolút nem érdekelsz, köszi.
OFF
Öcsi! Ne húzgáld az oroszlán bajszát...
Maradjunk meg annyiban, hogy a te szellemi színvonalad mellett, komoly önbizalom bárkit is ostobának nevezned.
Légyszíves kérd már meg a többieket is, hogy ne álljanak szóba velem, mert te haragszol rám.
Öreg, ha te 28 éves vagy, akkor tényleg szemétség tõlem egy rossz szót is szolnom hozzád, mert ebben az esetben valószínûleg szellemi fogyatékos vagy.
Az itt topikolók közül, a 12 évesekkel komolyan lehet csevegni, de te állandóan csak hisztizel mint egy fürdõskurva.
Ha nem tetszik valami, lépj tovább a kommentjeimen.
Ne húzgáld az oroszlán bajszát...
ON
Kipróbálnám ágyból a multit éjjel mikor már alszik az asszony. Fun lehet.