24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Csokis
    SuperCard DSi
  • kisgabo
    supercard dsi vagy ezflash V5i?
  • szabzol
    Tudom, hogy nem szép dolog ilyet kérdezni , de aki tudna segíteni Zelda "Mega ice" ügyben, az jelezhetne nekem
  • Sephi
    Ismerosel beszeltem rola, o allitja, hogy a DSTT utso FW-el + crack tokeletesen mukodik. Remelem kibirom meg azt a par napot mert nagy a kisertes :D
  • Tex Murphy
    Ez így elég nehéz, de talán itt megtalálod. Ha elég kitartó vagy, s van kedved mindet megnézni.
    http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=10&mode=top&tag=subnav;all
    Amerikai mega drive- Sega Genesis így keresd
  • Csokis
    Na, azt nem tudom, mert én nem szeretem a JRPG-ket. Majd valaki más.
  • kisgabo
    tudom hogy megvehető, de megéri e a játék az 5 ropit.
  • Csokis
    Köszi, mind a kettőtöknek! Az lesz, hogy átmásolom csak majd a kártyára a .sav file-okat! Csak jöjjön majd meg az AceKard 2i.
  • koryne
    Én amikor G6Real-ről akartam áttenni DSTT-re a mentéseket, csak átneveztem a .0 fájlokat .sav-ra én mentek. Szerintem próbáld ki.
  • Simaji
    Igazából nem értek annyira ehhez mert még nem nagyon próbáltam de ha egy pár fájlon kipróbálod Total Commander-be mondjuk, hogy egyformák e konvertálás után és mind egyforma lesz akkor szerintem nyugodtan lehet csak másolgatni. :)

Egyébként sok különbség nem lehet mert végül is a játék ment nem a kártya azaz a progi írja az adatokat.
  • Csokis
    Nekem is lenne egy kérdésem. Az M3DS Real által létrehozott .sav mentéseket akarom áttenni acekard formátumra. Van ez a Savegame Converter oldal, ahol kiválasztottam forrásnak a G6 DS Real | M3 DS Real (.0) formátumot, majd célnak az Acekard 2 | CycloDS (.sav) formátumot és convert. Ellenben így byte-ra ugyan azt hozza létre, ebből azt gondolom, hogy nem is kellene konvertálni? Akkor csak simán másoljam át .sav-okat?!
  • JaSSeR
    látom van sok konzolod, én keresek egy játékot, de enm tudom a címét, vagy sega mega driveon vagy mega drive 2-n lehetett, olyasmi volt mind a mario, egy kis emberkével kellett menni aki tudott ütni, volt víz alatti pálya, erdős pálya, de már nagyon nem emlékszem 17 éve játszottam vele :)
  • Csokis
    A tactics 5eHUF-ért meg lehet venni újonnan, míg az FF:XII-t használtan 4,5eHUF. Ha újak, akkor egyértelműen megéri. Ha használt, akkor is megérheti, ha jó minőségben van.
  • kisgabo
    erre valaki?
  • JaSSeR
    hát igen, kipróbálom másik kártyával, csak jó lenne vásárlás előtt letesztelni a boltban :)

nem kell valakinek Kingston 4GB microSD, cask ne DSTT-be vegye :)
  • Csokis
    Nyílván Kingston-t akartam írni, csak siettem.
  • Csokis
    Nekem is M3DS Real van egy 4GB-os és egy 2GB-os Kinston microSD-vel, de most rendeltem DealExtreme-ről egy AceKard 2i-t. 4GB-os kártyán egy mappában 50 játékot tettem és még véletlenül se lassult le az M3. Nem is szabadna neki. AceKard 2i-t meg azért veszek, mert a leggyorsabban van rá firmware, amivel a leghamarabb lehet játszani 1-1 játékot (lásd most a Zelda).
  • Tex Murphy
    Próbáld ki másik kártyával. Nekem Kingmax 8Gb-s van, gyors, mint állat.
    Pedig fullon van.
  • shenmuedc #22856
    Nekem ugyan m3real van de kingstone 2gb.
  • JaSSeR
    ha csak 1 játékot teszek a kártyára (pl Wario Ware, New Super Mario) akkor azokat több mint 1 percig tölti, viszont vannak olyan játékok amiket gyorsan betölt (Ninja Gaiden), de egy másik kártyáról Nokia 128mb, a wariot és a mariot is pár másodperc alatt betölti
  • Tex Murphy
    Egy könyvtárba ne rakj többet 15 játéknál.
    Szedd szét őket többe. A sok adatot lassan olvassa be.
  • JaSSeR
    amúgy ki milyen microSDvel használja a DSTTjét?
  • kisgabo
    szerintetek a final fantasy tactic a2, final fantasy xii, megér darabonként 4 rugót?
  • JaSSeR
    erre én is gondoltam, lehet akkor jobban járnék egy 2gb-s kártyával
  • shenmuedc #22850
    Lehet hogy hülyeséget mondok de lehet hogy a sokkal több adat kezelése a gond. Mint ahogy a telefonok is belassulnak 4-8 gigás kártyával.
  • JaSSeR
    lenne egy kis problémám, amibe hátha tudtok segíteni

adott egy DS lite + DSTT

eddig csak egy nokia 128mb-s microsd-vel tudtam használni, minden jó gyors volt, gyorsan töltötte be a DSTT kezelőfelületét és a játékokat is gyorsan indította el.
    Ma vettem egy Kingston 4GB SDHC class4-es microsd-t és nagyon lelassult a menü, a átékok meg kb 1 perc alatt indulnak csak el. mi lehet a probléma? a 4gb, az sdhc vagy a class4?
  • Dj Siegfried
    pufi ds + dstt eladó. 15k
  • Dj Siegfried
  • Tomek83
    Most találtam egy sav file-t,így már elindult a játék. Amúgy jobban örülnék már egy "Link to the past"szerű Zeldának,nekem ez a WW,PH annyira nem jött be,nem rossz,de a többi irányvonal jobban tetszett.
    Most nálam a Might and magic a menő,egész jó kis játék. Ezt majd be is szerzem.
  • shenmuedc #22845
    Nekem patcelve elindul.Bár hogy meddig megy kérdéses.
  • Banyapapa
    Zelda mindig menö,ha bakter,ha kis csira hajosinas:D
    de még 1 hét mire talán megkapom, igaz nem birtam ki hogy egy 5 percig bele ne lesek.
  • Dj Siegfried
    szóval most a bakter zelda a menő ? :D:D:D
  • Tomek83
    M3Realon nem működik.
  • james69holden
    már megy nekem is ;)
  • Csokis
    Ennyi volt, lehet játszani a Zeldával.
  • Csokis
    Ennyit találtam:

"To use soft reset on SaKura, on the game list (not in the initial favourites menu) you can start the game by double clicking with the stylus or sliding the game name to the right. To change options slide the game name to the left!

The soft reset is in the options, as is the option for download play and cheats, to save your selection and start the game press the disc picture, to exit without saving press the X. This option is now set for all future times you use the game."
  • vegytek
    M3 real-en m3 sakurát használva mi a soft-reset billentyű kombinációja?
  • vegytek
    tudtok ajánlani játékot lányoknak? (majd még a nintendogs-ot is megpróbálom)
    ami tetszik neki:
    Puzzle Bobble Galaxy, Puzzle Quest Challenge Of The Warlords (Galactrix nem)

ami nem tetszik:
    animal crossing, my sims.
  • Tomek83
    Mert hülye azért nem vagyok...hogy ott is vásároljak. Szoktak lenni vicces árak, DSLite 40-50között,Wii 70környékén,bár azt hiszem már szóltak nekik hogy 200Euró a hivatalos ár,így márcsak 60ért adják:)
  • shenmuedc #22835
    A media markt egy két akciótól eltekintve a legdrágább bolt szerintem. Legalábbis a közelemben lévő az. (Szombathely)