Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most nagyon rákattantam erre.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
más érzés úgy birtokolni. meg értéke van, mig a letöltött xarokkal 5 perce se jáccol.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Elvileg kedden venném meg az enyémet vagy talán holnap... aztán játékot meg kiegészítõ-pakkot rendelhetek és várhatok 1-2 hetet :]
Én a héten fogok venni és feketét szerintem.
itt van minden EU USA JAPAN termékek. ~1500FT pk 5 munkanapon belül ideér egy game. Sztem itt veszem majd meg a Dark Spire-t... meg a héten lehet meglesz DSi
Na sziasztok
Animal az más,ott kell egy másik játékos friends kodja,ugy lehet más játékos városába átnézni.
Pont ma (is) tüzijáték van,kaptam is 2 csillagszorot,örült is a csávokám feje ahogy végigégette😄
wii t szeretem, mert nintendo feeling, a játékok is.
fekete lesz.
Milyen színût fogsz venni?😄 Milyen játékaid vannak rá?
ill, decemberben veszek is, ahhoz rendeltem karit.. 😊
bár, a ds t hamarabb meguntam, mint a wiit.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Én lehet, hogy becserélem a Wii-t (kicsi ráfizetéssel) egy Nintendo DSi-re. Aztán szerzek 1-2 jó rpg-t. De az a Dark Spire kötelezõ 😄 Annyira megszerettem azt a retro grafikát és zenét és játékmenetet...
Zelda is jól néz ki, na meg a Animal Crossing WW 😄 Azzal sokan tolják Wifi-n? Egyáltalán sokan használnak Wifi-t DS-ben?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
márpadik, most megszaporodtak a fórumon a panaszok, sokan várnak 2 hete..
"Hello all
be careful from this web side
i made an order 2 weeks ago and in my stats it is written
"waiting for supplier"
i send deal extrem team several mails to know when they will send me my
order i made two weeks ago and didnt get any response
no one care in deal extrem team
i suggest every one here to think very well if you care about your money
before you are bying here
i hope deal extrem will be in the future a serios supplier and answer his costumers to their mails
"
cancel order hatása mi? visszajön a paypalon a mani? <#conf>#conf><#schmoll2>#schmoll2>
Ezt találtam. Innen hoznak Hungary-ra, de a product description-nál azt írja, hogy NTSC verzió a játék. Akkor mi legyen?
DS játékok maradnak régiben.
Ez a régiomenteség persze DS-nél a GBA játékokra is igaz,visz mindent abbol is eu-s,usa,japán.
A hamis DS játékra vissza,akarnék egy amcsi verzios starfyt venni,de gyanusan olcson árulják ebay-en..
elment a világítás folyamatosan és fagyott onnantól kezdve :S:S:S
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=6235&news
Bár elég régi... és ezt az egyet találtam... de annyira remélem, hogy a Dark Spire pl. DS játék és nem DSi. Vagy hogy van ez?
A legegyszerûbb úgy kiszûrni (ebay), hogy megnézed az eladó értékeléseit, ha csak 1 is megemlíti, hogy hamis, akkor az az eladó valószínûleg hamisat árul. Csak épp a többiek nem tudják megkülönböztetni.
Szerk.: GBA-ból tényleg sok van. Vaterán is. Jót vidultam, amikor a srác olyan pokémon verziót árult vagy 5-öt, ami soha meg sem jelent 😄 Itt is van egy.
Gondolkoztam rajta, h megkérdezem, tud-e róla, hogy hamisat árul. De lehet, hogy csak azt hinné, rontani akarom az üzletét :/
ui: a fent említett képek/játékok mindig frissülnek?
de irtam nekik, és semmi. 2 hónap meg nem indokolt....
Invoice / Order #: 081225xx
Date: 8/12/2009 1:29:09 AM
Payment: PayPal #0UT658951L873153W
Status: Waiting for Supplier ---> meeeeeeeeeeeert? <#duhos2>#duhos2>