Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Professor Layton megjelent.
aki szereti a focit és a manager stílusú játékot, annak ajánlom a EA Sports Football Academy-t. Minigame-kkel tele. (Lexikális) foci tudás szükséges hozzá, (angol, német, spanyol, francia, és olasz elsõ osztály van.) Saját csapatoddal kell végigverni minden csapatot. Nem bajnokság rendszerû, mint PC-n. És a meccseket befolyásolhatjuk meccs-közbeni döntéseinkkel.

Én most nagyon rákattantam erre.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
én is megvettem az eredetit, ami tetszik, ki lehet fogni azért...

más érzés úgy birtokolni. meg értéke van, mig a letöltött xarokkal 5 perce se jáccol.

Anubys
Azért érdemes beszerezni, ha utána nem "csalsz", hanem megveszed eredetiben. Én pl így ismertem meg egy rakás olyan játékot, amik azóta nagy kedvenceim lettek. Jelenleg 27 játékom van a géphez, de a fele sem lenne, ha nem lenne warezkártyám, amin ki tudok próbálni mindent, ami megjelenik.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Prody
Veled vagyok 😊

TidusX
Én annyira nem szeretem az R4 meg a micro SD kártyákat. Az olyan csalás az egész. Letöltöd a netrõl és játszol. Azért utálom már az emulátorokat is mert van annyi Rom hogy azt se tudom melyikkel játszak és egyiket se viszem végig. Pedig régebben nagyon szerettem. Most inkább kifizetem egy játéknak az árát mert így korrekt és eredeti. Azt mondta a csávó akitõl megvettem a gépet hogy tud szerezni ilyen kártyát 2 GB- os, ráfér 20- 30 játék. Nekem azért se kellett. Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Prody
De az amerikai kék DSi a király! De a letölthetõ tartalmak miatt itthon veszek feketét.,,

Prody
Ok
Elvileg kedden venném meg az enyémet vagy talán holnap... aztán játékot meg kiegészítõ-pakkot rendelhetek és várhatok 1-2 hetet :]

TidusX
Ez DS Lite. Az enyém... Nekem nem kell más...

Beast Machine
Nekem CobaltBlue van, imádom a matt feketét, és a csillámos kéket.

...vágod?

Prody
DSi -t vettél? A sötétkék az nem csak japán nyelven tud?

Én a héten fogok venni és feketét szerintem.

TidusX
Kinek milyen színû gépe van? Én most vettem egy sötétkéket. Olyat Európában nem lehet kapni állítólag csak Japánban. Az elsõ játékom a Final Fantasy 3 lesz de megvettem a 4- et meg a Dragon Quest - Chapters of the Chosen- t is meg egy Resident Evilt. Amúgy ezüst színût akartam de ezt a lehetõséget nem lehetett kihagyni. Kíváncsi vagyok hány embernek van ilyen színben. Kinek mi volt az elsõ játéka?

Prody
Play-asia.com
itt van minden EU USA JAPAN termékek. ~1500FT pk 5 munkanapon belül ideér egy game. Sztem itt veszem majd meg a Dark Spire-t... meg a héten lehet meglesz DSi

Na sziasztok

Prody
<#worship>

Banyapapa
zeldaban a multirészében mindig találtam játékost (már abban a 3 probálkozásomban,mikor megnéztem milyen is a netes játék benne😊.
Animal az más,ott kell egy másik játékos friends kodja,ugy lehet más játékos városába átnézni.
Pont ma (is) tüzijáték van,kaptam is 2 csillagszorot,örült is a csávokám feje ahogy végigégette😄

jah! kb 10 mp - 60 mp között mindig van ellenfél 😄
kisgabo
játékok? töltöm folyamatosan.

wii t szeretem, mert nintendo feeling, a játékok is.

fekete lesz.

Prody
Csak a Wii-t már nem használom... vettem Xbox360-t hardcore game-ek miatt meg Rock Band 2 miatt és gondoltam egy hordozható konzolra is. PSP-t soha! Nintendo dsi meg ideális a kaland/rpg játékaival. Valahol meg be tudnám adni a Wii-met.

Milyen színût fogsz venni?😄 Milyen játékaid vannak rá?

kisgabo
biztos, hogy nem cserélném le, inkább vennék mellé....

ill, decemberben veszek is, ahhoz rendeltem karit.. 😊

bár, a ds t hamarabb meguntam, mint a wiit.

koryne
Amikor én próbáltam metroidozni neten, akkor mindig találtam ellenfelet elég gyorsan.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Prody
Mit rendeltél onnan?😄

Én lehet, hogy becserélem a Wii-t (kicsi ráfizetéssel) egy Nintendo DSi-re. Aztán szerzek 1-2 jó rpg-t. De az a Dark Spire kötelezõ 😄 Annyira megszerettem azt a retro grafikát és zenét és játékmenetet...
Zelda is jól néz ki, na meg a Animal Crossing WW 😄 Azzal sokan tolják Wifi-n? Egyáltalán sokan használnak Wifi-t DS-ben?

kisgabo
2 hét alatt csomagolják végre a cuccot, rohadékok, gondolom nem volt raktáron... átverõs kissé.

Nekem egy ilyen akciónál (cancel order) a bõ negyedét lenyelték az összegnek.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
de ha nem küldik... igaz, ha valamiben simliznek, a pénznek is annyi.

márpadik, most megszaporodtak a fórumon a panaszok, sokan várnak 2 hete..

koryne
Igen, visszajön paypalon, de az sem rögtön... Múltkor arra is 1 hetet vártam.

kisgabo
asszem, a dealextreme kezd kokány banda lenni... <#gunyos1>

"Hello all

be careful from this web side

i made an order 2 weeks ago and in my stats it is written

"waiting for supplier"

i send deal extrem team several mails to know when they will send me my

order i made two weeks ago and didnt get any response

no one care in deal extrem team

i suggest every one here to think very well if you care about your money

before you are bying here

i hope deal extrem will be in the future a serios supplier and answer his costumers to their mails
"

kisgabo
éppen most dicsértem a dealt, de ez a patkány banda nem is válaszol, 9 napja semmi.

cancel order hatása mi? visszajön a paypalon a mani? <#conf><#schmoll2>

Prody
Jó. köszi

Mivel csak USAban jelent meg,így csak NTSC verziós létezik,de mint lentebb már írták, a DS nem régiózáras.
Prody
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7822298&style=games

Ezt találtam. Innen hoznak Hungary-ra, de a product description-nál azt írja, hogy NTSC verzió a játék. Akkor mi legyen?

Prody
Tudtok egy helyet ahol szállítanak Dark Spire-t Magyaro-ba?

Prody
Ok köszi mindent! Ez megnyugtatott...

Banyapapa
mind a vásárlási felületek, mind a kizárólag DSi-vel mûködõ szoftverek bolti változatai régiózárat kapnak.

DS játékok maradnak régiben.
Ez a régiomenteség persze DS-nél a GBA játékokra is igaz,visz mindent abbol is eu-s,usa,japán.

A hamis DS játékra vissza,akarnék egy amcsi verzios starfyt venni,de gyanusan olcson árulják ebay-en..

Prody
Magyarul a letölthetõ tartalmak? Vagy a késõbbiekben lesz DSi-re írt dobozos játék is?

a hmis DS játékoktól már csak a hamis gba játékok a rosszabbak. nekem volt egy gameboy micro-m, amit szépen rendbe rakott egy zöld pokemon 😞
elment a világítás folyamatosan és fagyott onnantól kezdve :S:S:S
Banyapapa
ez csak dsi-re készült softverekröl ir zárat

Prody
És ez a hír mit jelent? 😞
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=6235&news

Bár elég régi... és ezt az egyet találtam... de annyira remélem, hogy a Dark Spire pl. DS játék és nem DSi. Vagy hogy van ez?

koryne
Mert eu-ban nem adták ki 😊

Prody
IGEN???????????????? Akkor miért csak USA-ban van?

koryne
De fog. Nincs régiózár a ds játékokon.

Prody
Ez a Dark Spire miért nincs Európában ? 😮 Elég jól néz ki... ha itthon veszek egy DS-t és Amerikából rendelem a játékot akkor nem fog rajta menni ugye?😞

koryne
Ebayen nem annyira 😊
A legegyszerûbb úgy kiszûrni (ebay), hogy megnézed az eladó értékeléseit, ha csak 1 is megemlíti, hogy hamis, akkor az az eladó valószínûleg hamisat árul. Csak épp a többiek nem tudják megkülönböztetni.
Szerk.: GBA-ból tényleg sok van. Vaterán is. Jót vidultam, amikor a srác olyan pokémon verziót árult vagy 5-öt, ami soha meg sem jelent 😄 Itt is van egy.
Gondolkoztam rajta, h megkérdezem, tud-e róla, hogy hamisat árul. De lehet, hogy csak azt hinné, rontani akarom az üzletét :/

Prody
Nincs sajnos DSi-m, de tudnátok ajánlani egy-két rpg/kaland dungeon crawler (vagy akármilyen mászkálós) játékot?😊 FF klón is lehet.

ui: a fent említett képek/játékok mindig frissülnek?

kisgabo
ritka.... bezzeg a gba játékokat, marékszám van a petõfi csarnokban, persze, árban ez /hamis/ nem érzõdik...

koryne
Egyáltalán nem hülye kérdés. Igen, hamisítják.

Banyapapa
van egy hülye kérdésem.
DS játékokat hamisitják?

kisgabo
jah, akkor nyomok egy rendelés cancel, és puszilják meg..

de irtam nekik, és semmi. 2 hónap meg nem indokolt....

koryne
Nekem 2 rendelésnél is ugyan ez. Sztem valamiféle szabadságolás lehet náluk. 1x már jártam így, akkor 2 hónapot vártam egy xbox kontrollerre 😞 Bár akkor épp kínai újév volt, az náluk többnapos buli. Remélem, most nem valami hasonló lesz...

kisgabo
szerintetek miért ül az idióta dealextreme a cuccomon 9 napja, mikor minden raktin? válaszolni persze nem akarnak.

Invoice / Order #: 081225xx
Date: 8/12/2009 1:29:09 AM
Payment: PayPal #0UT658951L873153W
Status: Waiting for Supplier ---> meeeeeeeeeeeert? <#duhos2>

koryne
Igen, az volt 😊