Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem már majdnem inden Flashkártyával megy.

nyaSGem
Csak jelzem ha valakit érdekel, az Apóneten most láttam két jó DS hírdetést.
Itten vannak: Hírdetés

Bár nem tudom milyen állapotú a Fifás gép.

Sheltem
Közben kiderítettem, simán lehet flash animal crossing al is multizni, nem tudom mit hadobálsz <#ejnye1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Lehet hogy a pusztában lakik...<#rolleyes>

Modjuk az én notebook-om, 5 wireless hálózatot talál meg a lakásomból, plusz az enyémet. Nem hinném, hogy 1 kilóméteren belül, kertes övezetben ennyi rooter lenne...
Vagy már itt tartunk???

DanielT
2-3Km? 😄DDDDDDDDDDDDD Na azt megnézném 😄
Sheltem
Az hogy 802.11b vagy 802.11g szabványú kártyát veszek számít? Ha igen melyik jó a DS hez ?
Na feltettem 4 kérdést mostmár öblítek a válaszig <#vigyor1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nekem M3 al megy...Vagy multizni nem tudok vele?

Sheltem
Miért nem ?

gp32
-jo lehet az animal crossing - ...<#whatever><#rinya>
sajnso az flash karival nem joh..😞

gp32
Hello! igen lehet, énis wifikártyát vettem,(bár én gigabyteot, de msáért is, az 6k volt) ...
a router anniyval jobb hogy kb 2-3km es távolságbol tuidod nyomni
, de az annyiba i kerul, a wifi kártyával kb, 200-300 méter,...

<#wink>

Sheltem
Ethernet ASUS Wifi-g 54Mbps 802.11g Lan 3 620 Ft
Pff 4000Ft bruttó.

Sheltem
Na úgy döntöttem kell nekem valami wifi eszköz, hogy Mario Kart DS-ezzek meg Animal Crossing-ozzak.
Úgy hallottam legtöbben Wifi Routerrel oldják meg, hogy tudjanak netre csatlakozni de látom kapni Wifi kártyákat 6-7 ezer Ft ért.
Egy ilyennel megoldható a DS el való netes játék?:

http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=95&c_id=123&p_id=27477

Légyszi csak olyan válaszoljon aki már próbált ilyen eszközt ds el a Wifi Routeren kívül.

Super Mario
Igen, addig be kell érned a honlapomon található információval.

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
OK, délután megtehetem. Ha megadod az E-mail címed, du. elküldhetem neked.

Sheltem
Csak hogy hasznodat is vegyük 😄

Sheltem
Nem akarod beszkennelgetni? 😊

Super Mario
Á, hát én komplett lexikont tudnék írni Mario játékokról!

Super Mario
Nem nõvérem küldi Angliából.

Sheltem
Hun lehet olyan magazint kapni/olvasni? Sima újságárusnál ?

Sheltem
Ez még mindig l*f*sz ahhozképest amennyit te a b*z*lt egyszerû márió játékaidról írsz <#mf2>
Nem akarok vitát, csak gondoltam lereagálom <#wilting>

Super Mario
Hogy leeht egy játékról ennyit beszélni? :-) De amúgy jó volt olvasni. A januári Nintendo Official Magazine-ben részletes leírás van a játékról.

Anna
Igen, azt láttam, hogy van egy gép és rajta egy számláló, már csak 3 van vissza és akkor történik valami. Különben a shop már legalább kétszer változott, pedig alig vettem pár dolgot. Nézek egy ásót is mindjárt.

Sin City life don\'t let the system get you down

Sheltem
Bocsánat félreértettelek 😊
Próbáld, azt hiszem az elsõ shopugrade után tudsz venni ásót.
Ja azt nem mondtam, hogy minél többet kell vásárolni a shopban mert egy idõ után bõvíti az áruházát(tehát nagyobb lesz+külsõre is megváltozik) és utána már többfajta dolgot tudsz venni elvileg jobb áron.

Anna
A múzeumra rájöttem, viszont a perfect town-os dolgot köszi, errõl nem tudtam, bár este már írtad, hogy nézzem meg.

Anna
Igen, lány vagyok, de lányként nem lehet barátnõm? 😊 Barát barátnõ, koliban együtt lakunk és teljesen rákapott a horgászásra. Kipróbálom a cseresznyefát..

Sheltem
Sokmindent csinálhatsz...
Pl ha összes halfajtából amit találsz elviszel egyet a múzeumba és "donate" tehát adományozod a múzeum aljában lévõ akváriumokban viszontlátod a halaidat.
Azonkívül beszélgetsz a szomszédaiddal néha kapsz tõlük tárgyakat, érdekes mókás történeteket mondanak , kisebb küldetések is elõfordulhatnak stb.
A másik dolog ha bemész a town hallba legfelsõ menüpontnál láthatod, hogy mi kell a "perfect town" hoz...Vagy fát kell még ültetni vagy növényt vagy összeszedni a szemetet/lehullot gyümölcsöt, gyakorlatilag mindennap tudsz mit csinálni.

Sheltem
Barátnõd? Azt hittem lány vagy az Anna-ból következtetve.
Cseresznyével amikor már van lapátod(shovel) ásol egy árkot és elülteted és lesz belõle cseresznyefa. Érdemes minél többet.

Anna
Igen, az megvan, már a házam is eggyel nagyobb, mint alapból volt. Most a következõ lépést fizetgetem, de ezen kívül nem igazán tudom, hogy mit kellene csinálnom.

Sheltem
Megcsináltad már a Shop kezdõ küldetéseit?
Azt hiszem 4-5 feladatot ad a boltos amiket meg kell csinálnod(pl ültetni növényeket a boltja köré, elvinni levelet valakinek, írni a hirdetõtáblára ilyesmi) és aztán kezdõdik a tényleges játék amikor felkiált a karaktered, hogy "I am free" vagy valami ilyesmi.

Anna
Egy hete játszom vele én is, de ebbõl csak két nap volt aktív, maradék idõben leginkább barátnõm gyûjtött pénzt a házra horgászással. Mit lehet csinálni a cseresznyével azon kívül, hogy eladom?

Sheltem
Ne érezd...Igen neked cseresznye nekem narancs.
Kérdezz nyugodtan én se vagyok nagy játékos egy hete kezdtem kb és még most világosodnak meg a dolgok de amiben tudok segítek.

Anna
Kezdõ gyümölcsök? Az, hogy nekem cseresznye van a fán, kezdõ gyümölcsnek számit? Most nagyon hülyének érzem magam <#wilting>

Sheltem
Elméletileg a házak elhelyezkedésében és a kezdõ gyümölcsökben is.

Anna
Miben random?

Sheltem
Nem egészen valamilyen szinten mindenkinek random.... Éppen ezért van "egyedi" városod.

Anna
Ahogy látom, mindenkinek ugyanolyan, de ezt ne vedd 100%-ra.

Beast Machine
Igen. Kezd érdekelni a game, lehet hogy mégse Sims2 lesz, hanem AC...

...vágod?

Anna
AC?

DanielT
Azt nem láttam élõben 😊 A videó alapján lesz pixel meg rece bõven, csak gyõzzük nézni 😊 Persze a végleges lehet, hogy csillivilli csoda lesz... a statikus háttér és a kevés 3d (csak a szereplõk) talán megfelelõ látványt fog produkálni.
Kaplan
S a Resident Evil?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

koryne
Akkor Te kimaradsz ebbõl és kész 😛
Nem erõszak a disznótor 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

DanielT
Persze, reméljük, hogy jó lesz, de amit eddig láttam 3D-t az kiborított 😄
Beast Machine
Egy kérdés: a város a játék legelején, amikor elkezdjük a game-et, véletlenszerû, vagy egységes?

...vágod?

koryne
Igen, ezt 😊
Ha valaki 13 éves kora óta Metroidozik és ez a kedvenc játéka, akkor szerintem érthetõ...
Mellesleg mozgásban biztos jobban fog kinézni, bár szerintem így képen sem olyan csúnya ez.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Borgi
nekem ez nagyon is tetszik.
3d-s de azért még nem csilivili.
nemazér mert maradi vagyok, de én ezt szeretem ;-)
Szerk.: hja.. és egy super mario ds eladõ. pivi jöjjön 😮

porki fagyok fállalon

Anna
Jóéjt, ha rájövök valamire, feltétlenül szólok. Egyelõre nincs kókusz, de reménykedem 😊 <#wave>

Sheltem
Az sem mindegy hova ülteted el a kókuszt...partközelben kell nem a homokba de nem is távol a tengertõl és néha van elszórva part közelben kókusz!
Szóval lehet találni is 😄
Jóéjt Anna holnap még dumálunk AC rõl akár napközben is. Olvasgass aztán holnap majd te mondasz nekem új dolgokat!

Anna
Ah, köszönöm, nem tudom, hogy erre miért nem gondoltam <#wilting> Olvasom...

Sheltem
Ha tudsz egy kicsit angolul, nézd meg a www.gamefaqs.com on az AC leírást.
Most olvasom, hogy perfect townra kell törekedni.
A town hallban a legfelsõ menüben látod hogy mibõl van kevés a városban(fa, virág stb).

Anna
Nem tudnék adni kókuszt, mert nincs fám sajnos. Egyszer találtam egy kókuszgolyót a tengerparton, eladtam, de azóta se láttam többet. Nekem van a gépemen wifi, elvileg tudnám használni, bár még sosem próbáltam. Majd egyszer szeretnék másokkal is játszani, egy idõ után azért rá lehet unni az állandó horgászásra. Van még valami, amire így rájöttél, mint ez a vasárnapi tulipán dolog?