Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod neked kókuszod van nekem narancsom, ha lenne wifi routerünk tudnánk egymás játékába csatlakozni én adnék ültetés céljából neked narancsot te meg nekem kókuszt <#vigyor3>#vigyor3>
De sajnos nekem nincs wifi router.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sin City life don\'t let the system get you down
Horgászásból szépen jön be a pénz a másik a gyümölcsök eladása.
Én amíg nem ültettem tele mindent narancsfával nem nagyon adtam el narancsot mondjuk. Remélem késõbb kapok másfajta gyümölcspalántát is, mert van kb. 5 féle és van amelyiknél 1 gyümölcsért 500 pénzmagot kapsz 100 helyett(nem mind1).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem most mondta egy arc de már ugye vasárnap este van várhatok egy hetet...sebaj addig gyûjtök jó sok zsetont aztán majd a boltban eladom jó pénzért.
Az Advance Wars ot meg az Animal Crossingot nyomom, az AC ra rá vagyok mondhatni kattanva félelmetes, hogy minden nap mutat valami újat....
Csak kellene valami...hmm nem leírás hanem táblázatszerû dolog, mert csomó dolog van amit szerintem nem fedezek fel magamtól. Tolja amúgy valaki ezt a játékot innen jelenleg?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
EZ az én gépem! 😄
Hol találtad a képet?
Xbox Live gamertag: kilencnad
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Attól, hogy tetszik feketében, a véleményem nem változik.
Én imádom a kis retro DS-em. <#nyes>#nyes>
Még új vagyok a témában, és átnéztem M3 WIKI -t, meg vissza olvastam pár oldalt a topic-ban, és lenne egy pár kérdésem:
A PassKey folyamatos használatával van vmi gond, érdemes egybõl FlashMe-zni, vagy elvileg nyugodtan lehet bármeddig használni a PassKey-el is a DS-t?
Ha mondjuk a konzoliumban veszem az M3-at (vagy akár a DS-t is) akkor ott be Flash-elik, vagy legalább a PassKey-el bemutatják, hogy mûködik-e a cucc?
Van vkinek az M3/PassKey combo-val vmi negatív tapasztalata? Van olyan game amit nem visz?
ui.: A válaszokat elõre is kösz!
Üdv
Szivesen megneznek egy castlevanias kinezetu ds-t,persze festettet.
Jimi Hendrix
A neten található moddolt cuccok 98%-a fake!
Ezt a képet pl. én kb. 5 perc alatt csináltam meg PS7-el, és ebben már benne van a wiredino kép és az összecsukott DS kép megkeresése a neten google-val.
Ha rászánnék egyszer akár 1 órát, hogy csináljak egy rendesen moddolt képet, még te is bevennéd Freemaan. <#kacsint>#kacsint>
Szóval ne higyjetek a moddolt DS meg xbox, stb. képeknek, mert nagy része fake...
Egyébként érdekes, hogy az emberekben mért merül fel egyáltalán, hogy a gépüket egyedivé tegyék??? Hisz ezek csak játékok, nem?
https://supermario4ever.wordpress.com
Elolvastátok a leírást is? A stylussal jeleket rajzolva kell varázsolni és szörny-hordát lehet idézni és irányítani 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Van benne egy kis RTS is, nekem kifejezetten tetszik az ötlet!
Itt is vannak infok.
Ha esetleg volt már, akkor sorry, ez nekem valahogy eddig elkerülte a figyelmemet 😊
Figyelmesen nézzétek meg a Nintendo feliratot is...<#rolleyes>#rolleyes>
No szóval elneveztem a kicsikét Nintendino -nak
#3918: PFUJJJ!!! Ekkora gusztustalan idiótaságot <#vomit>#vomit>