Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Semmi gond, 3 naponta újratermelik a fák...
Látod neked kókuszod van nekem narancsom, ha lenne wifi routerünk tudnánk egymás játékába csatlakozni én adnék ültetés céljából neked narancsot te meg nekem kókuszt <#vigyor3>
De sajnos nekem nincs wifi router.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anna
Van narancs? Eddig csak kókuszt találtam, mondjuk nem tudtam, hogy el kellene ültetni és eladtam 😞 Utána olvastam, hogy mekkora hülyeség volt, de már nincs mit tenni.

Sin City life don\'t let the system get you down

Sheltem
Hát a srác vett 4000 tulipánt. A shopban minden nap más áron tudod eladni a tulipánokat, van valami "price of tulips" menü a shopban ott látod aktuálisan mennyiért lehet eladni. Értelemszerûen minél több tulipánt érdemes vasárnaponként venni és a legjobb napokon eladni.
Horgászásból szépen jön be a pénz a másik a gyümölcsök eladása.
Én amíg nem ültettem tele mindent narancsfával nem nagyon adtam el narancsot mondjuk. Remélem késõbb kapok másfajta gyümölcspalántát is, mert van kb. 5 féle és van amelyiknél 1 gyümölcsért 500 pénzmagot kapsz 100 helyett(nem mind1).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anna
Sose találkoztam még Joannel, mondjuk csak pár napja játszom mert eddig nem volt töltõm. Miért jó akármennyi tulipánt venni? 😊 Egyébként mibõl van pénzed? Horgászni szoktam, de nem tudom, hogy ez e a legjobb választás.

Sheltem
Azt vágtad, hogy vasárnap délelõtt a városban mászkál Joan akitõl akármennyi(!) tulipánt vehetsz?
Nekem most mondta egy arc de már ugye vasárnap este van várhatok egy hetet...sebaj addig gyûjtök jó sok zsetont aztán majd a boltban eladom jó pénzért.

Anna
Igen, én, de hasonlóképp nem jövök rá sokmindenre magamtól..

Sheltem
Jóestét...Ugyan hétvégén nem voltam itthon de a DS em velem volt <#smile>
Az Advance Wars ot meg az Animal Crossingot nyomom, az AC ra rá vagyok mondhatni kattanva félelmetes, hogy minden nap mutat valami újat....
Csak kellene valami...hmm nem leírás hanem táblázatszerû dolog, mert csomó dolog van amit szerintem nem fedezek fel magamtól. Tolja amúgy valaki ezt a játékot innen jelenleg?

DanielT
<#eljen>
Csibe001
No végre rájöttél, hogy semmi handheld nem kell neked.Akkor akár itt is hagyhatnád a topikot, köszi.Szerintem más is örülne neki.BB

Kaplan
Mondjuk eddig engem sem fogott meg a MP Hunters grafikai képessége, de nem feltétlen csak a gfx számít. A játékélmény ott lesz, s ez a lényeg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
Ezt kiegészíteném annyival, hogy a PSP ezirányú képességei sem elégítik ki elvárásaimat. Egyszerûen recés, lowpoly kaki, nem érdekel, hogy handheldre csak ennyit lehet, akkor inkább ezekkel sem játszom 😞
DanielT
Szomorú a DS 3D teljesítménye, nem is kellene erõltetni ebben a formában. Az, hogy ahhoz képest ez szép, attól még hihetetlenül béna.
Júúújjjj ez gyönyörû! DS-hez képest hogy lenne már ocsmány?!

DanielT
Ezt várjátok annyira?

Szerintem hihetetlen ocsmány, egyenesen betiltanám a 3D-t DS -re. 😞
Csibe001
Asszem a gonintendo.com-on.Jó kis oldal.

gp32
ááh,h az a kép , nagyon joh...<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor4>

koryne
<#worship><#worship><#worship>
EZ az én gépem! 😄
Hol találtad a képet?

Xbox Live gamertag: kilencnad

DanielT
Nos, jobb.
testerlnx
vedtem=vettem... Így jó?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

DanielT
Vedtél? Dejó! És ez mi a francot jelent, mert nem ismerek ilyen szót.
testerlnx
Különben ma vedtem Budaórsi MM-ben egy DS-t 29e -ért és még volt három, meg kérdeztem a StopShop MM-et is ott nem volt, de azt mondták hogy amúgy náluk is 29e az ára... Meg vedtem egy Mario 64 DS-t is hozzá 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
okok

Csibe001
De diló vagy <#csodalk>
Attól, hogy tetszik feketében, a véleményem nem változik.
Én imádom a kis retro DS-em. <#nyes>

testerlnx
Mert írtátok, hogy gond lehet a géppel... De úgy néz ki mégis megpróbálom 😊

Csak akkor lehet baja ha telepítés közben kapcsolod ki (kb 5mp) és akkor is csak 1:100-hoz az esélye hogy elszaródik. Annak viszont jóval nagyobb az esélye hogy vírus kerül rá (volt már MP3 lejátszó progi is fertõzött!), és azt flashme nélkül igencsak nehéz rendbehozni!

Miért félsz a flashmetõl?

testerlnx
Azt EfNet/#ndstemp -en azt mondták, hogy passkey sokat fogyaszt, ez igaz, vagy senki sem próbált PassKey-t tartósan használni? Egy kicsit tartok a firmware lecserélésétõl (már ha jól értem a flashme koncepciót).

Jah így azért sokkal jobban néz ki 😊

DanielT
LOÁL! 😄 Máshogy tán nem 😛 Mindenestre ne feledd: a vásárlás gondolatát is töröld ki a fejedbõl 😄
Csibe001
Na, így szép a lite is azért...

testerlnx
Sziasztok!

Még új vagyok a témában, és átnéztem M3 WIKI -t, meg vissza olvastam pár oldalt a topic-ban, és lenne egy pár kérdésem:
A PassKey folyamatos használatával van vmi gond, érdemes egybõl FlashMe-zni, vagy elvileg nyugodtan lehet bármeddig használni a PassKey-el is a DS-t?
Ha mondjuk a konzoliumban veszem az M3-at (vagy akár a DS-t is) akkor ott be Flash-elik, vagy legalább a PassKey-el bemutatják, hogy mûködik-e a cucc?
Van vkinek az M3/PassKey combo-val vmi negatív tapasztalata? Van olyan game amit nem visz?

ui.: A válaszokat elõre is kösz!

Üdv

Ja lehet, nem mondtam hogy nem lehet szépen megcsinálni de ez a kép nagyon fake 😄

En is szeretem ha egyedi dolgaim vannak pl:ds,jateknak jatek,de ezt is fogdosod😄,nezegeted,es tok jo ha jobban nez ki es kulonbozik az eredetitol,nekem pl:matricazva van egyenlore de majd lehet hogy sokat fogok modositani ajta,szines gombok,stb..
Szivesen megneznek egy castlevanias kinezetu ds-t,persze festettet.

Jimi Hendrix

Persze hogy "csak" játék, de a saját játéka! Hát miért ne legyen más mint a többieké?
nyaSGem

A neten található moddolt cuccok 98%-a fake!
Ezt a képet pl. én kb. 5 perc alatt csináltam meg PS7-el, és ebben már benne van a wiredino kép és az összecsukott DS kép megkeresése a neten google-val.
Ha rászánnék egyszer akár 1 órát, hogy csináljak egy rendesen moddolt képet, még te is bevennéd Freemaan. <#kacsint>

Szóval ne higyjetek a moddolt DS meg xbox, stb. képeknek, mert nagy része fake...

Egyébként érdekes, hogy az emberekben mért merül fel egyáltalán, hogy a gépüket egyedivé tegyék??? Hisz ezek csak játékok, nem?

Rájöhettél volna hogy a kép nem igazi 😊

Super Mario
<#taps>, de ennyit ér neked a DS, hogy összepingálod?

https://supermario4ever.wordpress.com

koryne
Az IGN-en van fönnt egy video is. Nekem még így ezzel a kis béna graffal is tetszik (szeretem az ilyen stylussal firkálós cuccokat ^^)

Csibe001
Biztos jó lesz de nem nekem való, mert nem tetszik a graf.. 😞

koryne
Igaz, kicsit szegényes a külcsín, de attól még lehet jó 😊
Elolvastátok a leírást is? A stylussal jeleket rajzolva kell varázsolni és szörny-hordát lehet idézni és irányítani 😊

Kaplan
GBA Dual képernyõben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csibe001
Sztem is túl eccerû sajnos...

Hát nemtom... majd meglátjuk milyen lesz 😊

sp00n
kicsit 'egyszeru' a graf 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

koryne
Online is játszható RPG DS-re 😊
Van benne egy kis RTS is, nekem kifejezetten tetszik az ötlet!
Itt is vannak infok.
Ha esetleg volt már, akkor sorry, ez nekem valahogy eddig elkerülte a figyelmemet 😊

Csibe001
A tiéd nagyon csúnya már bocsi <#taps>

nyaSGem
Egészen véletlenül van egy gravirozó gépem. Úgyhogy gyorsan moddoltam az egyik DS-emet:

Figyelmesen nézzétek meg a Nintendo feliratot is...<#rolleyes>

No szóval elneveztem a kicsikét Nintendino -nak

Hát jah ha elrontod az a saját felelõsséged (nem túl nehéz kitörölni a BIOS-t egy elírt szám miatt!) Nintendo-tól elég nehéz ilyet szerezni, oda csak az kerül be aki tényleg ért hozzá.

#3918: PFUJJJ!!! Ekkora gusztustalan idiótaságot <#vomit>

Beast Machine
A Bowsereset elfogadtam volna 😉

...vágod?

Énis már régeben láttam,de most megint felzaklatta szívem mikor megláttam õket 😄