Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gameplay 7
Graphics 7
Sound 8
Value 8
Tilt 9
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sin City life don\'t let the system get you down
Holnap ad egy arc nekem kókuszt is... Majd szépen kitalálom melyik gyümölcsfáknak hol legyen a "szegmensük"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ez fura én azt olvastam 64bites Wep-et támogat a DS a 128ast már nem, WPA -t meg egyáltalán nem.
Animal Crossing egyre jobban tetszik, már szinte hozzátartozik a mindennapjaimhoz, hogy bekapcsolom összeszedem a napi 3 gazt veszek 1-2 virágot és rendezgetem a fáimat <#csodalk>#csodalk>
Mondjuk a szomszédaimnak eddig nem sok szerepe volt néha kaptam 1-2 ajándékot tõlük meg néha mondtak egyegy aranyos mókás dolgot, azonfelül nemsok.
Azt hittem megbízások/questek lesznek,de nem baj jó ez így is, így legalább élethûbb <#crazya>#crazya>
Csak rohadt kókuszt találnék már a parton <#wilting>#wilting>
(Nekem 128bites WEP -el emgy a N-wifi, bár én is szenvedtem vele az elején és még most is ledob néha 😞 )
Annácska a fákat nem kell benne öntözni csak a virágokat...már szereztem locsolókannát is amúgy <#eljen>#eljen>
Helyesbítenem kell a töltõmmel kapcsolatban, mert szó sincs arról, hogy Csabi ne adott volna, csak meg voltam vezetve, valószínûleg túl sok kokaint szívtam és emiatt visszautasítottam az ajánlatát <#wilting>#wilting><#nyes>#nyes>
Nem túl biztonságos így DS el neten játszani sajnos tudom, de nincs más megoldás, játék elõttés utána egyébként a Network Connectionsnál letiltom a Wireless networkot, az idõ alatt meg reménykedem, hogy nem szívat meg valaki aki ugyanabban a háztömbben lakik mint én és ért a Wifihez(remélem kicsi rá az esély) <#pias>#pias>
Ma megtudtam még valamit Animal Crossing al kapcsolatban: miután elültetted a fákat és amíg nem kezd el nõni nem árt ha nem szaladgálsz át a palántán mert másnapra kipusztulhat a friss palánta jóeséllyel.
Pl: egy hotel elé
És jól szuperál?
PLusz kérdés: Ha wifin gamelsz akkor annak a PC-hez kell lennie kötve? Vagy ugyanúgy akár elis utazhatsz wifizés közbe?
Bár biztos ISP függõ is 😊
Vettem Wifi Pci Cardot. 4300 Ft volt, de mostmár megy a multi és van 4 féle gyümölcsöm 😊 Egy arc adott 3 fajtából 2-2 db ot, el is ültettem rögtön izibe 😊
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
/elgondolkodik...
Ja, DS-em sincs még, az is kéne 😄
Xbox Live gamertag: kilencnad
x360 gamertag: v1ctor777hun
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Router egyébként jobb megoldás, ajánlom a Linksys WRT54GS-t (a WRT54G-t kerüld el messzire!!).
Nem hiszem, hogy ha lehetne akkor sok olyan oldalt készítenének amit szépen jelenít meg a DS.
WAP-os oldalak biztos jól néznének ki rajta
A multévben lehetett olvasni h 1 nemtudom miylen nevü cég yahoo és msn-t fejleszt ds-re!
NAh a másik h DS-en igy lehetõség lesz majd netezni?
Alá PC-n?
Vagy ez már most is elérhetõ?