Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Resident Evil DS GameSpot Review Overall Score: 7.9

Gameplay 7
Graphics 7
Sound 8
Value 8
Tilt 9
Sheltem
Nem egészen. Ugye elülteted a gyümölcsöt, 3 nap mire megnõ teljes nagyságúra a fa, és 3 nap plusz mire lesz rajta termés, aztán ha leráztad róla megint 3 nap etc.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anna
Van a notebookomon, csak az a baj, hogy jelenleg netem nincs a koliban, de majd valahogy megoldom, vagy próbálok itthonra is szerezni wifit legalább kölcsön. Egy hét kell a fáknak?

Sin City life don\'t let the system get you down

Sheltem
Szerezz valami Wifit és adok hétvége fele minden gyümölcsbõl 1-2t vagy jövõ héten többet(addigra nõ meg).
Holnap ad egy arc nekem kókuszt is... Majd szépen kitalálom melyik gyümölcsfáknak hol legyen a "szegmensük"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nézd tél van...Ugye a játékban is...Szerintem ez az oka, gondolom tavasz, nyár környékén lesz belõle a parton(gondolom).

Anna
Ennyire ritka a kókusz? Francba, hogy eladtam <#wilting>

Sheltem
Jó reggelt.
Ez fura én azt olvastam 64bites Wep-et támogat a DS a 128ast már nem, WPA -t meg egyáltalán nem.
Animal Crossing egyre jobban tetszik, már szinte hozzátartozik a mindennapjaimhoz, hogy bekapcsolom összeszedem a napi 3 gazt veszek 1-2 virágot és rendezgetem a fáimat <#csodalk>
Mondjuk a szomszédaimnak eddig nem sok szerepe volt néha kaptam 1-2 ajándékot tõlük meg néha mondtak egyegy aranyos mókás dolgot, azonfelül nemsok.
Azt hittem megbízások/questek lesznek,de nem baj jó ez így is, így legalább élethûbb <#crazya>
Csak rohadt kókuszt találnék már a parton <#wilting>

Sheltem
Mehet holnap.

Rég MK -ztam. Holnap este egy pár meccs?
(Nekem 128bites WEP -el emgy a N-wifi, bár én is szenvedtem vele az elején és még most is ledob néha 😞 )

Sheltem
Ezek már csak részletkérdések, egyelõre az a lényeg hogy megy...Mario Kart ba úgy elp*csáztak öröm volt nézni...De majd rágyúrok 😊
Annácska a fákat nem kell benne öntözni csak a virágokat...már szereztem locsolókannát is amúgy <#eljen>

Legjobb egyébként ha beállítasz egy MAC filter-t ami csak a te DS-edet engedi csatlakozni. Vagy nemtom abba lehet-e ilyet: 0009BF* . Ez így az összes DS-t engedi csatlakozni.

Már miért ne lenne biztonságos? A titkosítások WEP, WPA csak a csatlakozáshoz szükségesek (gyk: h a szomszéd ne használja a te neted)

Nekem ment régebben 64bites WEP-el a Gigabyte kártyával, de routerrel is megy. Annyi a lényeg hogy Shared az azonosítás, különben nem mûködik. Ha SSID-t kikapcsolod akkor is mennie kell elvileg, DE csak miután kézzel beírtad a DS-be az AP-nak az SSID-jét (asszem alapból SoftAP-D8)

Anna
Öntözni nem kell? Nem szaladgáltam át eddig sem, gondoltam, hogy baja lehet, mert a virágok sem szeretik, ha letaposom õket.

Helyesbítenem kell a töltõmmel kapcsolatban, mert szó sincs arról, hogy Csabi ne adott volna, csak meg voltam vezetve, valószínûleg túl sok kokaint szívtam és emiatt visszautasítottam az ajánlatát <#wilting><#nyes>

Sheltem
Ha a soft AP ra gondolsz igen mûködik... Elején volt egy kis sz*rozás mert haverom azt mondta ha wifit biztonságosan akarok használni akkor WPA és SSID hide..namost WPA titkosítást nem támogatja a DS tehát maradt a 64bites mittoménmi de utána se láttam a wifit a DS el...amíg ki nem kapcsoltam SSID hideot utána már be tudta azonosítani a Ds...
Nem túl biztonságos így DS el neten játszani sajnos tudom, de nincs más megoldás, játék elõttés utána egyébként a Network Connectionsnál letiltom a Wireless networkot, az idõ alatt meg reménykedem, hogy nem szívat meg valaki aki ugyanabban a háztömbben lakik mint én és ért a Wifihez(remélem kicsi rá az esély) <#pias>

És az is tud AP módban mûködni?? Jó tudni hogy nem csak a Gigabyte a jó 😊

Sheltem
Nah jól szuperál a kártya, játszottam fél óra Mario Kart ot is. Ez egy Asus Pci 802.11g és a hbcomputer nél vettem. HA tudsz nagykerben vásárolni akkor ez egy olcsó de minõségi megoldás! (Asus egyébként sem rossz márka).

Ma megtudtam még valamit Animal Crossing al kapcsolatban: miután elültetted a fákat és amíg nem kezd el nõni nem árt ha nem szaladgálsz át a palántán mert másnapra kipusztulhat a friss palánta jóeséllyel.

És akkor csak egy hotspot közelébe kell mennem és tudok gamelni?
Pl: egy hotel elé

gp32
egyékbnt itt van top 10 város ahol regisztrált hotspotok vannak : Klikk

gp32
hác ha, csak a gépedbe van wifi, akkor anank a közelébe jáchatsz vele, de ha utazás közben valahol egymás után jonnke pl a mcdonaldsok 😄 akkor lehet, szal legeyen vaalmi hotspot..., (ha jol tom..<#lama> )

Sheltem
Nem tudom mennyire szuperál jól, Animal Crossing ment egy fél óráig, Mario Kart DS -t késõbb próbálom ki, majd elmondom milyen eredménnyel.

Ilyen olcsón Wifi Pci cardot?
És jól szuperál?
PLusz kérdés: Ha wifin gamelsz akkor annak a PC-hez kell lennie kötve? Vagy ugyanúgy akár elis utazhatsz wifizés közbe?

Anna
Áh, igen, ismerem, nagyon köszi 😊

Az az egy szerver efnetes kéne hogy legyen 😊

Sheltem
Ha ismered a mirc chatprogramot ott kiválasztasz egy szervert és #nds-wifi csatorna. Ott sokan játszanak Animal Crossing ot és Mario Kart ot wifin.

Sajnos azzal is elõfordul a disconnectelés 😞 amikor megoldást kerestem a problémámra (94030) akkor láttam fórumokon, hogy nem csak a d-link csinál ilyet hanem sok más router is és a N USB wifi -je is.

Bár biztos ISP függõ is 😊

Anna
Szia! Huh, mázlista 😊 Majd én is megoldom valahogy remélem. Kivel játszol, ismered vagy csak úgy találtad valahol? 😊

Anna
Nem, nem adott, azt mondta, menjek el és vegyek valahol, de sokáig sehol nem lehetett kapni 😄

Sheltem
Szia Anna...
Vettem Wifi Pci Cardot. 4300 Ft volt, de mostmár megy a multi és van 4 féle gyümölcsöm 😊 Egy arc adott 3 fajtából 2-2 db ot, el is ültettem rögtön izibe 😊

Nexxuss
na az szívás 😄 Csabi nem adott mi? a kis köcsög:F

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Anna
Én is decemberben kaptam Csabitól, csak töltõm nem volt 😊

Nexxuss
hát kb december 15 óta. Asszem. Cheap jobban tudja, mert amikor megjött az elsõ szállítmány Kenny bácsival le is csaptunk az összesre😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Anna
Mióta játszol? 😊

koryne
Kéne már nekem is ez az AC, mert egyre jobban érdekel, ahogy itt beszéltek róla 😊

/elgondolkodik...

Ja, DS-em sincs még, az is kéne 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Nexxuss
ACban én vezetek sztem😄 most már a 780.000esr sézletet fizetem 😄 már van egy emeletem és van 2 földszinti szobám 😄 o yeaaah

sp00n
Hello! Elado egy Mario64DS, egy SpiderMan2, egy Polarium es egy Advance Wars DS 24500 FTert. Mindegyik dobozzal leirassal egyutt. Ajandekba melle adok egy Metroid Prime Hunter demo- t, es egy Femtarto dobozt kifejezetten DShez. Privit akit erdekel 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Anna
Jóreggelt <#wave> Majd kérek egy körtét 😊

Szerintem az hogy azzal nincs disconnect-elés, ami néha routerrel elõfordulhat (nekem eddig 2x volt)

guardian hero
Mit jelent, hogy pontosabb?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CHEAPBOY
A Nintendo WIFI cucca 9000ftból megáll, illetve azzal eddig én ugy vettem észre pontosabb illetve gyorsabb mint egy wifi routerrel. (kiprobáltam mindkettot).

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Nekem körte van, Kennyfiunak meg barack😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

guardian hero
Illetve látok rá némi halvány reményt, hogy a Lite már beépített web browserrel rendelkezik majd, és ezzel egy idõben a régi gépekhez is kijön egy firmware frissítés, ami tartalmazza a böngészõt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Fogalmam sincs, de remélem májusban az E3-on elhintenek valami infót errõl is...

NEM jó más kártya a DS-hez wifire, csak a Gigabyte GN-WPKG!!!!!
Router egyébként jobb megoldás, ajánlom a Linksys WRT54GS-t (a WRT54G-t kerüld el messzire!!).

gp32
😊-kiárly lenne azt nem tudod mikorra tervezi ezt kb. ? 😊

guardian hero
Tudtommal a Nintendo tervez web böngészõt DS-re, de persze nem kizárt, hogy elõbb lesz valami homebrew megoldás is. A technikai lehetõségek adottak, és szerintem nem jelent túl nagy gondot a html megjelenítése a DS képernyõjén, fõleg, hogy a touchscreenen nagyon egyszerû a horizontális/vertikális scrollozás és a klikkelés is 😊.

gp32
de w routerrel csak messzebre leeht, mint egy wifi kártyával.

gp32
jah akkor boccs<#vigyor0><#lama>

Még nem lehet DS -en netezni.
Nem hiszem, hogy ha lehetne akkor sok olyan oldalt készítenének amit szépen jelenít meg a DS.
WAP-os oldalak biztos jól néznének ki rajta

Csak eltérek 1 kicsit amirõl beszéltek!
A multévben lehetett olvasni h 1 nemtudom miylen nevü cég yahoo és msn-t fejleszt ds-re!
NAh a másik h DS-en igy lehetõség lesz majd netezni?
Alá PC-n?
Vagy ez már most is elérhetõ?