Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"PSP: Hardware=10/10 Games=0/10 Overall=0/10"
<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kirbyt tegnap vettem meg, nagyon állat, nem kellett csalódnom benne. Amúgy is zseniális a DS 😊
www.hordamusic.hu
ui.: Ez a link mehetne a bannerba is akár.
Maximum annyi amit én is teszek és mindig is tettem XBOX vagy Ps2 esetén, hogy ha volt valamilyen játék, amit valóban nagyon értékesnek véltem, megvettem eredetiben is, miután kipróbáltam a backupját...
Annyi a szar játék, hogy tulajdonképpen érdemes elõtte megnézni a backupot.
Ilyen árak mellett egyébként akárki akármit mond, tulajdonképpen csak milliomos emberek engedhetik meg maguknak, hogy monduk 30-40 játékot vegyenek gépükhöz.
Ennyi játék meg kell a változatosság végett. <#bee1>#bee1>
Annyit kérdeztem van e flash kártyája.. Flash kártyán lehet képeket nézni, videó, mp3 stb. gyakorlatilag bármit(legalábbis az M3on).
Szerintem abszolút nem próbáltam "megrontani warezzal".
Azonkívül egy olyan eszköz amit boltban vehetsz számlával, nem hinném hogy maga a megtestesült "warez".
Az egy másik téma...
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Resi Evilt még ki se próbáltam.
Most AC mellett Advance Warsot nyomom amikor van egy kis idõm rá.
Mér rég nem pinballsimezek😊
on
Viszont iszonyúan nintendogs-ozok, és Mario64 DS-ezek😄DDDEgyébként alapvetõen a Resident Evil DS-ért vettem meg a gépet, de hát ha ilyen kegyetlen jók rá a játékok, nincs mit tenni, játszani kell😄
Látom te pinballsim ezel is mint én, futurepinball bejön ? 😊 Jöhetnének már digitális kijelzõs táblák is, nem tudom miért nem tudják technikailag megoldani, mint a visual pinballnál...
A psp ben k*rva nagy lehetõség van hardwerileg nagyon ott van, szuper cuccokat lehetne rá írni,de sajnos egyelõre semmi jó játék nincs rá(ami hozná mondjuk a nintendo fílinget). Talán majd késõbb. Psp-sek flame-el kíméljetek mert nem érdekel <#mf2>#mf2>
Nem lehet, hogy túl sok fád van már ? Azonkívül azonos gyümölcsöket egy csoportba tegyél, ne más fajták mellé. Vagy ez is stimmel ?
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Tegnap egy sráccal 2.5 órán keresztül(!) pecáztunk.... 😊
Hihetetlen f*sz* volt.. Versenyeztünk ki tud ritkább halat kifogni.
A végére haleladásból szereztem kb 35000 bells -t <#wilting>#wilting>
Ez ráadásul ingyenes tehát nem warez vagy ilyesmi.
Vagy már meg van osztva?
Van valakinek Nintendos WIFI-s USB adapterre?
Az mitol van, hogy csatlakozasnal csatlakozik kiirja, aztan hibaval elszal mikor ellenorzi. Azt irja, hogy az access pointhoz csatlakozik, de a serverre nem tud, es hogy ellenorizem az internet kapcsolatomat.
Valakinek van meg ilyen USBs kutyuje?
x360 gamertag: v1ctor777hun
Érdekes a nintendo válasza erre egyébként, ha semmilyen rádiós szerkezet nincs a közelben akkor biztos nem dob le. Hát kedvesek magyarul húzzam ki a mikrót, kapcsoljam ki a mobilokat és a kábel néküli itthoni telefon... , meg még a szomszédnál csapjam le az áramot nehogy onnan is bezavarjon valami 😊
A legtöbb játéknál egyébként elég 1 is...
ha van 2db nds-em, 2db supercardom, akkor tudok egymásellen wifisen jáccani?
meraztolvastam azilyen egymás-ellen-es dolgok nemmenek tört verzióval.
vagy ez csak az ilyen internetes-egymásellenes? szerintem?
(de gyönge poén volt)
porki fagyok fállalon
Sajnos nekem is lefagyizott a Mario Kart játék közben, deezalatt a notebook-om vidáman töltötte lefele az NDS Roms 0281-0300 nevezetü csomagocskát. <#nyes>#nyes>
Szóval a router nem hibázott.
Nem a router dobja le a DS-ed, hanem az ADSL konnektedet dobja le a játékszerver. Bizony...
Hogy miért, azt nem tudom.
Sajnos nekem is lefagyizott a Mario Kart játék közben. De az volt az érdekes, hogy soha nem verseny közben, hanem mindig a rajtvonalnál, mielõtt még megkezdõdött volna a visszaszámlálás.
Én lentebb úgy értettem, hogy maga a router nem disconnectál magáról. A játékszerver ledob, de szerintem javítani fognak rajta, csak türelem...
Lehet, hogy csak én vagyok béna (meg az a pár 100 európai akinek mindíg disconnectel)... Segíts 😊
WEP annyira nem gáz szerintem, ha nem engedélyezed a DHCP azokra a "gépekre" amik nincsenek a routered listájában. Magyarul nem kap IP-t az a gép aminek nincs benne a MAC címe a routerben.
"kiforrnak"? Folyamatosan forrnak a játékok 😊 Amik most vannak is isteniek <#eljen>#eljen>
Csak aki azt mondja, hogy azért nem vesz kézikonzolt, mert sem a DS sem a PSP grafikája nem megfelelõ...hát izéé <#ijedt>#ijedt> szal fura volt <#nemtudom>#nemtudom>
Ez a DS elõtt volt, elõtte úgy gondolták így fog kinézni az új gameboy...aztán kitalálták, hogy DS lesz a Gameboy vonal késõbb megy tovább, aztán utána jöttek a DS koncepciók...Amúgy nekem ezis rohadtul tetszik ami a képeden van...pláne a játék grafikája rajta 😊
A biztonsággal kapcsolatban...Én csak arra az idõre engedélyezem a Wifi eszközt amikor játszok, elõtte / utána az eszköz disabled.
Többet nem nagyon tehetek. Amit még megtettem az az, hogy beállítottam a progiban, hogy csak a DS em mac címét engedje át, de ugye ettõl függetlenül még sajnos a WEP egy f*s(ahogy hallottam).
Nekem egyszer sikerült nyerni, amúgy mindig második voltam...<#bee1>#bee1>
A WEP-el kapcsolatban... Nekem 128 bites WEP van beállítva a routeremen. És tudja a DS a 128 bitest. Érdemes 128 bitesre állítani, azt egy kicsivel nehezebb feltörni. Viszont azt tudni kell, hogy a WEP-et kb. 5 perc alatt fel lehet törni és már használják is a netedet. A WPA jobb lenne, de azt sajnos sem a DS, sem pl. az én Notebook-om nem támogatja, pedig mindkettõ eszköz szinte új. Nem is értem, mért nem tudja ilyen sok új eszköz a WPA-t?
A Disconnect-el kapcsolatban... Nekem D-Link-em van. Érdemes firmware-t frissíteni. De nekem pl. 624+ -esem legújabb firmware-ja szarabb mint az egyel elõzõ, úgyhogy vissza is raktam az elõzõt. Én rájöttem, hogy D-linknél hogy lehet megakadályozni a disconnectet. A Statikus DHCP listára fel kell venni a használt eszközeidet. Azután nekem már nincs disconnect.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D