Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
x360 gamertag: v1ctor777hun
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én a warezra mondom, hogy ne legyenek már ilyen fujj warez, nem fujj warez dolgok sokadjára mert ezerszer ki lett tárgyalva. Senki nem basztatott téged valószínûleg üldözési mániád van, de leszarom.
Selthem!
A topik címe az, hogy Nintendo DS! Alább pl. konkrétan a DS és a Ds játékok áraival kapcsolatban vitáztunk Spoon-al.
Akkor mi bajod?
Nem vagy te itt senki, hogy állandóan morogj, mirõl dumálunk.
Mi sem basztattunk téged, amikor eposz formájában adtad elõ nekünk a Nintendo DS-ed megvásárlásának körülményeit.
Ha nem érdekel valami lapozz!
Még csak OFF sem volt a téma. De ha az is volt, leszarom.
ON
Lehet,biztosan a spurok akkor ...
2,5 játék árából kijön egy DS. Ugye érzed az arányokat???
Magyarán amit te írtál, hogy havonta 2-3 játékot megveszel, az azt jelenti, havonta kifizeted egy DS árát. Én a helyedben nem játékokat vennék, hanem havonta megveném a DS-t Nintendogs csomagban (3 variáció), DS Mario KArt csomagban, stb, stb.
Látod? Már vagy 5 DS-ed lehetne, ha körültekintõbb lennél...<#nyes>#nyes>
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a csórók warezolnak. Sõt, nagyon tévedsz... <#nyes>#nyes>
https://supermario4ever.wordpress.com
Jó lenne ha inkább a játékokról menne itt a téma, van külön warez topic is.<#mf3>#mf3>
De amennyi eszem volt, kómásan, papucsban mentem ki a térdig érõ hóba...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Figyu!
Ha mar odajig jutsz hogy ilyet veszel, akkor kolthetsz ra... 😄
Figyu!
Ha van pénzed, az nem azt jelenti, hogy mindenáron el is kell költened. Erre rájöhetnél... <#nevetes1>#nevetes1>
Egyet értek veled, nekem is jobban tetszik a Classic DS.
Ez a light olyan nõies nem? Még a színe is.
Koryne!
Fúrdalja az oldalamat... Mi dolgod volt neked 5:30-kor?? Olyankor még a kakas is mormol... <#smile>#smile>
Kell a változatosság az étkezésben, a sportban, a tv mûsorokban, az idõjárásban, a szexben...., és majdnem mindenben ebben az életben, fõként a játékban, mert különben az ember besokall.
Hidd el igazam van. <#vigyor>#vigyor>
Amúgy meg nagyon gyanús vagy nekem. Aki így tudja idézni a warezos feelinget mint te, az minimum warezos... <#bee1>#bee1>
Egyetértek, hogy a CF kártya sokkal jobb megoldás.
Ha SuperCard-ot veszel, szerintem eszedbe ne jusson SD kártyásat venni! A CF kártyás egyfelõl kompatibilisebb a játékokkal és ami a fontosabb, egyszer berakod a GBA slotba és után soha nem kell kivenned, mert a CF kártyákat lazán alulról csúsztatod az SuperCard-ba. Viszont a SD kártyás kivitelnél állandóan ki kel venned a DS-bõl az SC kártyát, mert az SD kártyát oldalról lehet beletenni az SC-be. Tudtatd követni ugye?? <#bee1>#bee1>
Ha már megvetted a SuperCard Sd-s típusát, nagy hibát követtél el, de hát senki nem tökéletes...
De ha ettõl megnyugszol, végül visszaaludtam 😄
NAgyon komoly,jo vegre igy is latni,de nem hiszem hogy lecserelem a mostanit,mert kell a penz a revora.
Jimi Hendrix
Tényleg, mi a különbség a a "sima" PY és a PY Micro között?
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
M3 -mon és G6 -on biztos hhogy mûködik
...vágod?
Valaki tud barmilyen programot,ami mp3at convertal,hogy mukodjon ds-en,?
Egyet ismerek,de az errort ir ki instalnal,hala a win ujrarakasnak.
Jimi Hendrix
http://www.edigital.hu/product.php?productid=20275&cat=287&page=2
http://www.edigital.hu/product.php?productid=18146&cat=287&page=2
az elsõ az olyan gagyibbnak tünik, de olyan nagy sebessége van,
(legalábbis odairva) hogy félelmetes. tehát? 😮
porki fagyok fállalon
Na persze az idõ kicsit mást hozott 😊))
Érdekesség
Újabb zsebkonzol távozik a piacról: a Tiger Telematics handheldje annyira megbukott, amennyire csak meg lehet bukni.
Hír: www.576.hu
Tanulság soha ne avatkozz bele 2 t-rex csatájába <#crazya>#crazya>