Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Ehhe énis gondoltam már rá, hogy behozom,de aztán letettem róla,de valószínûleg hétvégi melóknál esélyes lesz a dolog <#circling>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sp00n
de asszem radeer tobbet tudna beszelni a munkahelyi jatekrol 😄

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
csak amikor olyan eloeloadas van ami nem a melohelyen van... kulonben meg nincsra idom 😊

Sheltem
Munkában tolod? Durva <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Amúgy mind1 nem zavar, csak unalmas a téma 😊

Sheltem
NA mivan oroszlánka megint elõjött a bunkóbbik éned?

Én a warezra mondom, hogy ne legyenek már ilyen fujj warez, nem fujj warez dolgok sokadjára mert ezerszer ki lett tárgyalva. Senki nem basztatott téged valószínûleg üldözési mániád van, de leszarom.

sp00n
Mondjuk nem veletlenul irtam oda mindig, hogy NEKEM. Engem nem zavar ha valaki warezol. En mar nem szoktam, inkabb megveszem azt ami erdekel, a tobbi ugyis alltalaban hidegen hagy. Demokat szoktam nezni es abbol dontok: )

sp00n
hihi 😛

sp00n
Akkor most 1001szerre is ki lesz...

nyaSGem
OFF

Selthem!

A topik címe az, hogy Nintendo DS! Alább pl. konkrétan a DS és a Ds játékok áraival kapcsolatban vitáztunk Spoon-al.
Akkor mi bajod?
Nem vagy te itt senki, hogy állandóan morogj, mirõl dumálunk.
Mi sem basztattunk téged, amikor eposz formájában adtad elõ nekünk a Nintendo DS-ed megvásárlásának körülményeit.
Ha nem érdekel valami lapozz!

Még csak OFF sem volt a téma. De ha az is volt, leszarom.

ON

sp00n
Nem DSrol beszelek ahoz folosleges venni havonta(nekem), otthon ugyse jatszom vele, csak utazas kozben, vagy munkaban. Az meg nem tetemes mennyiseg... Mas konzolra meg sokkal olcsobban lehet kapni gamet nem fizetsz ki egy DS arat...

Lehet,biztosan a spurok akkor ...

nyaSGem
"Ha mar odajig jutsz hogy ilyet veszel, akkor kolthetsz ra... 😄"

2,5 játék árából kijön egy DS. Ugye érzed az arányokat???
Magyarán amit te írtál, hogy havonta 2-3 játékot megveszel, az azt jelenti, havonta kifizeted egy DS árát. Én a helyedben nem játékokat vennék, hanem havonta megveném a DS-t Nintendogs csomagban (3 variáció), DS Mario KArt csomagban, stb, stb.
Látod? Már vagy 5 DS-ed lehetne, ha körültekintõbb lennél...<#nyes>

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a csórók warezolnak. Sõt, nagyon tévedsz... <#nyes>

Super Mario
A használati utasítás az jó lenne, de nem tudom elérni. <#rinya>

https://supermario4ever.wordpress.com

Sheltem
Hagyjuk már ezt a warez témát, ezerszer ki lett tárgyalva... Ez Magyarország a magyar emberek meg ha ügyeskednek miértne...
Jó lenne ha inkább a játékokról menne itt a téma, van külön warez topic is.<#mf3>

koryne
Ha ennyire kíváncsi vagy, páromat ki kellett engednem a kapun, mert ment dolgozni és nincs kulcsa 😊
De amennyi eszem volt, kómásan, papucsban mentem ki a térdig érõ hóba...

Xbox Live gamertag: kilencnad

sp00n
Persze aztan ezen lehet lovagolni honapokig meg vitazni, annyira nem akarok belefolyni, en PL megengedhetem magamnak, ugyhogy egy honapban nem csak erre koltok, nyilvan mas nem (mondjuk akkor nem tudom, hogy minek van neki, nah mind1), engem az sem zavar.

sp00n

Figyu!

Ha mar odajig jutsz hogy ilyet veszel, akkor kolthetsz ra... 😄

nyaSGem

Figyu!

Ha van pénzed, az nem azt jelenti, hogy mindenáron el is kell költened. Erre rájöhetnél... <#nevetes1>

nyaSGem
A kompatibilitást már én is írtam... <#duhos2> <#bee1>

Egyet értek veled, nekem is jobban tetszik a Classic DS.
Ez a light olyan nõies nem? Még a színe is.

Koryne!

Fúrdalja az oldalamat... Mi dolgod volt neked 5:30-kor?? Olyankor még a kakas is mormol... <#smile>

sp00n
Konzolba nullat warezolok , GBAhoz volt csak EZflashem, azt kb 5 jatekot ha vegig toltam, jol ra is untam az egeszre 😄 PCn meg mar szinte nem is jatszom csak egy-ket jatekkal ami megvan eredetiben, azt is csak NETen. 😄 Megmost nem vag foldhoz, hogy havonta 2-3 jatekot megvegyek. Szerintem aki rendesen dolgozik, es mondjuk a parja is rendesen dolgozik, es megtudott venni, egy konzolt, az havonta megtudd venni 2 jatekot is 😊 Szerintem 😊

nyaSGem
Szerintem meg nagyon is kell a változatosság.
Kell a változatosság az étkezésben, a sportban, a tv mûsorokban, az idõjárásban, a szexben...., és majdnem mindenben ebben az életben, fõként a játékban, mert különben az ember besokall.
Hidd el igazam van. <#vigyor>

Amúgy meg nagyon gyanús vagy nekem. Aki így tudja idézni a warezos feelinget mint te, az minimum warezos... <#bee1>

Sheltem
Ezenkívül a CF kártyák sokkal kompatibilisebbek a listák alapján is a játékokkal(1-2 kivételtõl eltekintve).
Egyetértek, hogy a CF kártya sokkal jobb megoldás.

Sheltem
Isten lássa lelkem, hogy nem azért írom mert nekem sima DS em van, de így képek alapján nekem az alap DS jobban tetszik.

nyaSGem
Szia!

Ha SuperCard-ot veszel, szerintem eszedbe ne jusson SD kártyásat venni! A CF kártyás egyfelõl kompatibilisebb a játékokkal és ami a fontosabb, egyszer berakod a GBA slotba és után soha nem kell kivenned, mert a CF kártyákat lazán alulról csúsztatod az SuperCard-ba. Viszont a SD kártyás kivitelnél állandóan ki kel venned a DS-bõl az SC kártyát, mert az SD kártyát oldalról lehet beletenni az SC-be. Tudtatd követni ugye?? <#bee1>
Ha már megvetted a SuperCard Sd-s típusát, nagy hibát követtél el, de hát senki nem tökéletes...

Sheltem
Igen így már nyugodtabb a lelki világom <#smile>

koryne
Volt egy kis dolgom fél hatkor és leültem kicsit a géphez utána 😊
De ha ettõl megnyugszol, végül visszaaludtam 😄

Thx a kepeket.
NAgyon komoly,jo vegre igy is latni,de nem hiszem hogy lecserelem a mostanit,mert kell a penz a revora.

Jimi Hendrix

DanielT
Valódi DS Lite fényképek:

Használati utasítás
Sheltem
Aproneten most hirdet egy arc Supercard CF kártyát 17ért, ha érdekel valakit.

Sheltem
Faszé nem alszol 05:52kor? <#nemtudom><#nevetes1>

koryne
Már van, Play-Yan-nak hívják. Kissé drága 😞
Tényleg, mi a különbség a a "sima" PY és a PY Micro között?

Nem olyan rosz a progi,megis lejatsza egymas utan a szamokat.

Jimi Hendrix

Az jo lenne nagyon,mert a mostaniakon lenne boven mit javitani.

Jimi Hendrix

sp00n
En azt hallottam, hogy lesz kulon GBAhoz meg DShez hivatalos MP3 lejatszo, de nem tudom ebbol mi igaz.

Koszonom,jo is lenne,csak egy baj van vele,hogy nem jatsza le egymas utan a szamokat,mert en becsukva szoktam hasznalni a ds-t,van ra mod a programban,hogy magatol jatsza egymas utan a szamokat?

Jimi Hendrix

sp00n
persze nalam 😊 ez nyilvan egyenre szabott 😊

sp00n
bar mondjuk en azt is szeretem, hogy megvan a mentes, meg megvan a game, barmikor csak berakom es ott van 😊 es ott van a 100%os vegig jatszas barmikor, ez csak ilyen flash, ami tok jo erzes 😊

sp00n
ertem 😊

Beast Machine
az jó. Pedig épp most lakkoztam újra a péklapátomat >😄

...vágod?

Sheltem
Van ellenpélda is... Én nem játszom tucatra egyszerre 1 vagy 2 játékot játszok és amíg végig nem viszem nem kezdek újba... Nem öl meg a kíváncsiság és annyira csodás játékok vannak ds re , hogy miközben játszok velük semmi hiányérzetem nincs ami miatt új játékot akarnék ki próbálni(Pc-n nagyon ritka az ilyen érzés nálam).

sp00n
Szerintem nem kell 30-40 game ahoz hogy jol szorakoz... Akkor ugysem jut ido egyikre sem. 😊 Te mennyit vittel vegig? vagy aki warezol az mennyi game-t visz vegig konzolon? En magambol indulok ki, es PL szamomra a warez az megoli a jatek elmenyt mivel naponta valtogatom a game-t es semmivel nem jatszom tartosan 😊 mivel mindig van valami amit kiprobalnek... 😊)

Ez egy nagyon régi kép. Amikor a PSP kijött mindenki el volt ájulva, és mást sem lehetett hallani minthogy most aztán vége a DS-nek a PSP lemossa a pályáról. Mióta rendre többet adnak el DS-bõl mint PSP-bõl azóta kicsit visszavettek ebbõl a hangnembõl 😊))
Létezik MP3 lejátszó is DS -re: MoonShell
M3 -mon és G6 -on biztos hhogy mûködik

Beast Machine
Ezen a képen kicsit felbõszültem. Nagypofájúak. Van nekem itthon egy 50 kilós gumikalapácsom, azzal oda kéne állni ahhoz a háromhoz, és rávágni egyet a PSP-jükre, majd a sufnibéli bázikus méretû péklapátommal jól tarkónb@szarintani õket, hogy nem DS-t vettek<#boxer><#idiota>

...vágod?

Es hogy tetcik😄.papir mariot kiprobaltad rajta?
Valaki tud barmilyen programot,ami mp3at convertal,hogy mukodjon ds-en,?
Egyet ismerek,de az errort ir ki instalnal,hala a win ujrarakasnak.

Jimi Hendrix

DanielT
Ma kissé bepörögtem és balsafából megépítettem a DS Lite méretarányos makettjét, kíváncsi voltam vajon mekkora is valójában 😄DDD
Borgi
supercardosok segitség melyik sd ártya lenne jobb supercardbe
http://www.edigital.hu/product.php?productid=20275&cat=287&page=2
http://www.edigital.hu/product.php?productid=18146&cat=287&page=2
az elsõ az olyan gagyibbnak tünik, de olyan nagy sebessége van,
(legalábbis odairva) hogy félelmetes. tehát? 😮

porki fagyok fállalon

Annakidején mindenhol ezt lehetett látni 😊
Na persze az idõ kicsit mást hozott 😊))
Sheltem
Csõdhelyzetben a Gizmondo

Érdekesség
Újabb zsebkonzol távozik a piacról: a Tiger Telematics handheldje annyira megbukott, amennyire csak meg lehet bukni.

Hír: www.576.hu

Tanulság soha ne avatkozz bele 2 t-rex csatájába <#crazya>

Sheltem
Kérem a linket! Windows háttérnek ideális.