Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
porki fagyok fállalon
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mondjuk a pénzeket nem szedtem össze mind1ik pályán. ahoz én n00b vagyok.
amugy valszeg lesz csunya warezom, azért akarom tovább adni ;-)
nemis biztos hogy tovább tudom 😛
porki fagyok fállalon
de itt nagyon optimisták az emberek 😊
aztmondják lesz ez még igy se.
porki fagyok fállalon
Mármint, hogy amúgy jó az, vagy hogy mégis viszi a GBA-s game-eket??
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Jimi Hendrix
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jimi Hendrix
ndstemp-en aszondják joaz... azthiszem nekem is böven jó lesz.
porki fagyok fállalon
Jimi Hendrix
Mivel a GBA slotba van egy jókora fémlap, szépen rövidrezárná a kártyát 😊
De ráérünk akkor majd ezen szórakozni amikor meglesz a kártya 😊
Még egy megoldás eszembe jutott. Ha leveszed a kártyáról a mûanyag házat?
Ezt most komolyan mondom.
Úgy se lóg ki a GBA slotból, úgyhogy lényegtelen a külsõ dizájn, nemde???
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nehogy már lefaragj abból a gyönyörû, dizájnos kártyából.
Inkább faragd nagyobbra a rést a DS-en... <#mf1>#mf1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De mondjuk tényleg nemtom mivel lehetne szépen lefaragni belõle 😊 De mind1 már ez lesz...
Elképzelem, ahogy satuba fogod a SuperCardot és neki esel ráspollyal.
<#vigyor>#vigyor>
Egyébként volt már nálam SuperCard CF, tényleg meglehetõsen nehezen jött ki 😞
De ez úgy tudom az SD-snél nincs így! (Ha meg igen le kell belõle reszelni kicsit <#eplus2>#eplus2>)
Azért reménykedem, hogy valami szervercsere vagy ilyesmi van.
Azért volt, mert áttervezték kicsit az oldalt, meg új firmware-kat, programokat, manualokat, stb- raktak ki.
De az is lehet, hogy befuccsolt az M3 project?? <#eplus2>#eplus2>
Én amint tudod, SC-t használok. Azt tudni kell az SC-rõl, hogy ha benyomod a GBA slot-ba, akkor csak igen verejtékes munka árán tudod kivenni. De minimum kell hozzá egy csavarhúzó, vagy kés, amivel szépen egyenletesen elkezded kifeszegetni a kártyát. Ezt egyébként írják mindenhol az interneten és így is van. Nagyon fitt módon illik bele a kártya a GBA slotba, lehet hogy egy kicsit túlméretezték.
Szerintem ha SD kártyáid vannak, akkor is jobban fogsz járni a CF-es verzióval. Egy 512-es CF kártyát szerintem már 5-6 rugó körül be tudsz szerezni.
Hidd el, sok bajlódástól akarlak megkímélni. És csak a CF kártyát kell ki-be dugdosnod.
Nem tudom még pontosan mennyi lesz, 15k körül.
A www.m3adapter.com nem megy 2 napja 😞
Nem tudja valaki mi történhetett?
Mert még a hivatalos fórumokon is csend van róla 😞
Pfujjj!!
Na hagyjuk, tied a pálma.... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Akkor meg mi a francé folytatod???
"De azért egy "apukától" a fórumon ilyen agresszív megnyilvánulások... "
A családi állapot meg hogy jön ide te pszichológus díszdoktor??? <#bee1>#bee1>
Nevezheted agresszív kitörésnek, amikor valaki rád szól, hogy elég volt a hisztibõl. Gondolom akkor a szüleidet is agresszív állatoknak tartod? Ilyenek az apukák meg általábaban a szülõk mit lehet tenni? Unjuk a hisztis kiskölköket és leállítjuk õket. Ne félj, majd kihevered... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Látod? Kár volt megint hisztizni kisfiam! Úgy is a szülõnek van igaza...<#bee1>#bee1>
De azért egy "apukától" a fórumon ilyen agresszív megnyilvánulások enyhén szólva is szánalmasnak és lenézendõnek tûnnek. Ezért hagyjuk inkább a vitát.
Ne oroszlánozzál itt nekem, nem én vagyok szereptévesztésben skizofrén barátom, hanme te... <#nyes>#nyes>