Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borgi
hja. sajnos én pénztárcámbol sem engedhetem meg magamnak. pedig tuti megvenném. dehát... evvan :$

porki fagyok fállalon

Csibe001
Jó az európa az túlzás volt. 😊

Csibe001
Így is van állj csak be te is warezolni.Egyébként most nem kell, hogy a warez így rossz meg úgy rossz, ha eccer európában nem lehet megvenni a cuccokat...s én is egyet értek a már elõttem elhangzottal, miszerint ami tényleg jó gamma azt meg is kell venni eredetibe, de feleslegesen nem veszek játékot, fõleg nem ennyiért 😊

Kaplan
Mennyire gondoltál?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Borgi
hát. szerintem végig ;-)
mondjuk a pénzeket nem szedtem össze mind1ik pályán. ahoz én n00b vagyok.
amugy valszeg lesz csunya warezom, azért akarom tovább adni ;-)
nemis biztos hogy tovább tudom 😛

porki fagyok fállalon

Csibe001
Hmm, már tovább is adod?! 😊
Legalább végigvitted?

Borgi
hát gba-ra joaz, nekem.
de itt nagyon optimisták az emberek 😊
aztmondják lesz ez még igy se.

porki fagyok fállalon

Borgi
vagy egy super mario 64 ds-re eredetibe tok nélkül? 😮

porki fagyok fállalon

testerlnx
>ndstemp-en aszondják joaz...
Mármint, hogy amúgy jó az, vagy hogy mégis viszi a GBA-s game-eket??

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

deep
Nem kell valakinek egy WarioWare Touched?😊
Na es mit irnak?Ebbol a gambol aztan megfogun gazdagodni.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
Királysááááág😊 Várjál mindjárt leforditom😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Uj s mario kepek: http://www.jeux-france.com/images0_4_14432.html

Jimi Hendrix

Borgi
de ahogy hallom, csak gba-val nem kompatibilis a sc :$
ndstemp-en aszondják joaz... azthiszem nekem is böven jó lesz.

porki fagyok fállalon

Az elejen mikor vettem warez setet a ds-hez,eleg kockazatos volt megvenni,negyed ora volt mire sikerul elinditani valamit,meg fagytak a gamek stb..De megvettem es azota teljesen jol mukodik,szinte minden jatek,a softvereket is frissitik hozza,eredetibe gamet venni ugyis csak ritkan tudtam volna,DE en szeretek warezolni,Csak letoltom a legfrisebb gamet,es mar jatszhatok is,igaz nem viszek vegig sok gamet,de nem zavar mert ami igazan tecik,azt ugy se hagyom annyiba.

Jimi Hendrix

DanielT
És ki az aki Fat32 re formázza... annyira érdekelne. A win fel se ajánlja a lehetõséget.
Lehet FAT16 és FAT32. FAT32 nem jó.

DanielT
Legújabb firmware volt, saját programmal volt rakva a cucc 😊 Másra is lehet mint FAT -ra? (nekem mindhárom kártyára azt írja ki a vindóz, pedig kettõt fényképezõgépben formáztam)
Lehet hogy újabb firmware kellett volna csak rá vagy a kártya nem FAT16-ra volt formázva. A saját progijával lehet csak rá asszem játékot rakni.

kisgabo
még jó, hogy kipróbáltad....

DanielT
Ma találkoztam a sráccal aki hirdette a néhány kommenttel lejjebb belinkelt(apronetes) supercard cf-et, gondoltam megnézem. Nah, 3 cf kártyával próbáltuk egy GBA SP -ben, 200 féle módon de egyetlen egy esetben sem sikerült elindítani egy darab játékot sem. Király!
Hát ha leveszem akkor addig mûködött a kártya 😄
Mivel a GBA slotba van egy jókora fémlap, szépen rövidrezárná a kártyát 😊
De ráérünk akkor majd ezen szórakozni amikor meglesz a kártya 😊

nyaSGem
Jó van, látom egyre jár az agyunk. <#bee1>

Még egy megoldás eszembe jutott. Ha leveszed a kártyáról a mûanyag házat?
Ezt most komolyan mondom.
Úgy se lóg ki a GBA slotból, úgyhogy lényegtelen a külsõ dizájn, nemde???

Sheltem
Miért vicc? Az asszony(ha van) körömreszelõje szerintem pont megfelelõ oda <#hamm>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Nekem jobb ötletem van!
Nehogy már lefaragj abból a gyönyörû, dizájnos kártyából.
Inkább faragd nagyobbra a rést a DS-en... <#mf1>

Jah az se rossz 😊 Vagy ha esetleg a GBA-slotot tágítanám ki? <#eplus2><#nyes> (csak vicc)

Sheltem
Én még egy flexes megoldást is el tudok képzelni <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

LOL 😄D
De mondjuk tényleg nemtom mivel lehetne szépen lefaragni belõle 😊 De mind1 már ez lesz...

nyaSGem
Hehe! Te kis szakbarbár!

Elképzelem, ahogy satuba fogod a SuperCardot és neki esel ráspollyal.
<#vigyor>

Sheltem
Abból max eladásnál lesz gondod <#hehe>

Nem akarok semmiképpen CF-eset mert van egy rakás SD kártyám 😊
Egyébként volt már nálam SuperCard CF, tényleg meglehetõsen nehezen jött ki 😞
De ez úgy tudom az SD-snél nincs így! (Ha meg igen le kell belõle reszelni kicsit <#eplus2>)

Sheltem
Hát nem tudom baszki, lehet azt mondod megint "hisztizem" de nekemis van egy ilyen "rossz érzésem".

Azért reménykedem, hogy valami szervercsere vagy ilyesmi van.

nyaSGem
Ugyanez volt nekem, amikor megvettem az SC kártyámat. Napokig kb. 1 hétig nem mûködött a hivatalos oldal.
Azért volt, mert áttervezték kicsit az oldalt, meg új firmware-kat, programokat, manualokat, stb- raktak ki.

De az is lehet, hogy befuccsolt az M3 project?? <#eplus2>

nyaSGem
Jaaaaa..., tényleg... <#wilting>

nyaSGem
Azért gondold meg Freeman!

Én amint tudod, SC-t használok. Azt tudni kell az SC-rõl, hogy ha benyomod a GBA slot-ba, akkor csak igen verejtékes munka árán tudod kivenni. De minimum kell hozzá egy csavarhúzó, vagy kés, amivel szépen egyenletesen elkezded kifeszegetni a kártyát. Ezt egyébként írják mindenhol az interneten és így is van. Nagyon fitt módon illik bele a kártya a GBA slotba, lehet hogy egy kicsit túlméretezték.
Szerintem ha SD kártyáid vannak, akkor is jobban fogsz járni a CF-es verzióval. Egy 512-es CF kártyát szerintem már 5-6 rugó körül be tudsz szerezni.
Hidd el, sok bajlódástól akarlak megkímélni. És csak a CF kártyát kell ki-be dugdosnod.

kisgabo
hümmmmmmmmmmmmmmmm.... az gyó.
ez az m3 féle. van a winsunxon is, meg a svédeknél. de nem 15..

😊
Nem tudom még pontosan mennyi lesz, 15k körül.

kisgabo
lassú vagy... <#vigyor1><#vigyor1>
nem rendelitek? ár?

Olcsi2 hozza

kisgabo
hol veszed???

Én is SuperCard SD-t tervezek most venni, bár én fõleg MoonShell-el tervezem használni (MP3 lejátszóként pl) Szóval a kompatibilitás nálam annyira nem lényeg, de az nem gond ha megy vele 1-2 játék 😉

Sheltem
Nem tudom mi a p*csa van...
A www.m3adapter.com nem megy 2 napja 😞
Nem tudja valaki mi történhetett?
Mert még a hivatalos fórumokon is csend van róla 😞

Sheltem
Hát az oroszlán az cica is egyben nem? <#wilting>

nyaSGem
CICÁÁÁÁÁM?????? <#confused><#confused>

Pfujjj!!
Na hagyjuk, tied a pálma.... <#nyes><#nyes>

Sheltem
Látom cicám nagyon szereted ha tiéd az utolsó szó <#vigyor5> Hát legyen.

nyaSGem
"Ezért hagyjuk inkább a vitát."
Akkor meg mi a francé folytatod???

"De azért egy "apukától" a fórumon ilyen agresszív megnyilvánulások... "
A családi állapot meg hogy jön ide te pszichológus díszdoktor??? <#bee1>

Nevezheted agresszív kitörésnek, amikor valaki rád szól, hogy elég volt a hisztibõl. Gondolom akkor a szüleidet is agresszív állatoknak tartod? Ilyenek az apukák meg általábaban a szülõk mit lehet tenni? Unjuk a hisztis kiskölköket és leállítjuk õket. Ne félj, majd kihevered... <#nyes><#nyes><#nyes>

Látod? Kár volt megint hisztizni kisfiam! Úgy is a szülõnek van igaza...<#bee1>

Sheltem
A fenét érzem sajátomnak. Nem képzelek én magamról semmi extrát. Szerintem rosszul "jön le" így fórumon keresztül, látszik, hogy nem ismersz.
De azért egy "apukától" a fórumon ilyen agresszív megnyilvánulások enyhén szólva is szánalmasnak és lenézendõnek tûnnek. Ezért hagyjuk inkább a vitát.

nyaSGem
Akkor vedd semmisnek az utolsó kommentem...
<#nyes>

nyaSGem
Tele van a tököm az ilyen retardált, önjelölt házmesterekkel, akik az interneten egy topikban 3 hétig írogatnak, utána annyira magukénak érzik a topikot, hogy lebasznak mindenkit, aki nem arról dumál, ami neki tetszik.
Ne oroszlánozzál itt nekem, nem én vagyok szereptévesztésben skizofrén barátom, hanme te... <#nyes>

Sheltem
Mi lenne ha nem marnánk egymást? Én nem lelem örömömet benne, te igen? Szerintem te sem.