Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Mi kellett volna?
nyaSGem
Jajj mégsem.
Egyfelõl amit én akartam volna az éppen temporary not avaible. Másrészt kevés a választék.
Na mindegy, bocsi..

nyaSGem
SZia!

Nekem is kellene valami. Megnézem a felhozatalt...

DanielT
Ami inkább megéri az a warez orientált rész, hisz akksit hivatalosan is lehet forgalmazni.

Mint írtam lentebb: Ami kártya itthon 1 gigabit 32 ezer, azt innen rendelve a 2! gigabites megvan 25ezerbõl mindennel együtt..
Sheltem
Max 2000re gondoltam 😊 2500-3000ért megkapom itthon. Akkor bocsi,kihagyom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
4800 Ft.

Ebbõl 3600 Ft a postaköltség... ami tovább csökken ha másnak is kell cucc. Tényleg viccesek az árak, az aksi maga 1200Ft.
Sheltem
http://www.winsunx.com/indexnds.php?mod=productID_320

Ez mennyibe lenne nekem ha kellene ? 5.79dollár

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na beszállok egy aksival... Megnézem milyen van mennyiért, pill.

DanielT
Elõre is bocs a Caps-lockért.

!!!HA VALAKINEK KELL A LEGOLCSÓBBAN ERRÕL AZ OLDALRÓL VALAMI BÁRMILYEN KÉZIKONZOLHOZ!!!

Az szóljon, mert rendelés alatt állok 😊 52 dolcsi szállítási költség eddig már 2 felé oszlik, minél többen vagyunk annál olcsóbb!

Egy példa: Ha valamelyik fajta Supercard kell, akkor mindennel együtt(kártya+posta) csak 11,000 Ft lenne és a többi ár is verhetetlen.
Super Mario
Hát, sok esetben számít valamit. Mondjuk a GBA is 2001-ban 32000 forint volt, én 2003-ban vettem 15000 forintért. Nem mindegy :-)

https://supermario4ever.wordpress.com

DanielT
Ha a Lite drágább lesz ennyivel, akkor a mostani 30ezres DS ár abszolút reális, mit számít 1-2 ezres? Úgyis villámsebességgel fog kikopni a piacról.
Super Mario
Lehet, de akkor is lejjebb megy az eredeti DS ára. Olyan 25000 körülire saccolom.

gp32
😞

DanielT
170 dollárért (kb 36,000Ft) elõrendelhetõ a legolcsóbb keleti oldalról, erre jön még kb 13,000 Ft postaköltség. Messze van ez a 30,000-tõl.

Itthon elsõ körben 50,000 lesz szerintem.
Sheltem
Vagy mégsem.

Super Mario
Igen, akkor 30000 forint körül lesz. Akkor nagyon le fog majd menni az eredeti DS ára. De jó lesz!!!

DanielT
Super Mario
És ahogy elnézem hamarabb is érnek oda a csomagok! De pechesek vagyunk ezzel az országgal!

DanielT
Mivan? Mi ugyanannyi?
Az csak a plusz, hogy a fizetések arányában is rohadtul drága, ne az alap értékek is.

Country and region Start up First 0.5 kg Follow per 0.5kg Expected Shipping Time (Days)
( Area 1 ) US$13.00 US$2.8 3~4 working days <-Taiwan
( Area 2 ) US$17.50 US$3.6 4~5 working days
( Area 3 ) US$20.60 US$4.5 3~4 working days
( Area 4 ) US$17.10 US$5.4 3~4 working days <-USA
( Area 5 ) US$23.60 US$5.9 4~5 working days
( Area 6 ) US$32.50 US$7.9 5~7 working days
( Area 7 ) US$43.60 US$8.6 5~7 working days <-Hungary
( Area 8 ) US$5.80 US$1.3 1~2 working days
( Area 9 ) FREE FREE 1~2 working days
Super Mario
Ugyanannyiba kerül mindenütt, csak a fizetések arányában drága.

Super Mario
Meg a MARIO PARTY 7!!!!! Itt, EURÓPÁBAN!!!! <#taps><#worship>

Sheltem
Pálinkás jó reggelt <#eljen>
Kijött a Resident Evil USA verziója <#felkialtas>

DanielT
Amitõl hányok, hogy mindig itthon a legdrágább minden! Most pl a postaköltség... van 9 régió ahova szállítanak, na vajon hova 2x annyi mint akár Izlandra? Hát a drága hazánkba. <#falbav>

!!!!!!Ha valakinek kell ilyen kártya szóljon, minél többen rendelünk annál olcsóbb. A fele ennyit tudó 1 gigabites kártya 32ezerbe kerül itthon, viszont ha ketten rendelünk, akkor ebbõl a csodából a 2 gigabites is megvan 27 ezerbõl mindennel együtt.
DanielT
Ja, említettem már, hogy gépem még nincs hozzá? 😄D
Késõ van már... félreolvastam nem MB hanem Mb 😊
Szerintem is jó kártya lesz neked 😊

Csibe001
Nkm az elsõ flashkarim volt EZ-Flash.Azzal sem volt semmi baj 😊
Jó lesz ez nkd 😛

DanielT
Pros:
+ 1 gbit + 256mbit of space
+ Excellent rom compression feature
+ Uses less power than most other flashcarts
+ Instant save feature
+ Cheat feature
+ Supports all saves <-------------------
+ Amazing loader (plus it’s skinable)
+ Simple, easy to use flashing software (constantly being updated)

Ennél komolyabb felépítésû kártya gyakorlatilag nem létezik. Hihetetlen mennyi plusz memó van benne az 1 vagy 2 gigabiten kívül csak, hogy minden hardveres dolog tökéletes legyen:

Understanding the EZ-Flash 3 Cartridge – There are a few different sections to the EZ-Flash 3 cartridge that need to be understood:
1. The 1gbit NAND Flash -This section (128 Mega Bytes) of the cartridge is only for storage, no roms actually run from this part but instead they are stored on this section. 8MB of this space is kept in reserve for saves and what not. The 1gbit section is also known as the EZ-Disk. It operates like a hard drive basically, allowing you to put on or remove files as you will.
2. 128mbit PSRAM –This is a hidden part of the cartridge where roms are decompressed to when selected. This is separate from the 1gbit of space. For a 128mbit rom it takes about 5-30 seconds to load the rom. It takes less time for smaller roms. Due to this section only being 128mbit in size no game over 128mbit in size will run, however this is where the section below proves useful.
3. 256mbit Flash – An extra 256mbit of space on the cartridge that you may put any roms you wish on (rom compression is not available for this section; however it does not take time to load the rom). Think of this space as an extra EZ-Flash 2 cartridge conveniently placed inside of the EZ-Flash 3. This space was included so that you could run roms that are 256mbit in size on the cartridge, however it’s not limited to just a 256mbit rom, you may put a range of smaller roms on this section as well.
4. 32mbit Flashrom - This space is used purely for the boot loader so that it does not take up space on the 1gbit section.

The rom compression feature allows you to squeeze as many gba roms into the EZ-Flash 3 cartridge as possible. If 1gbit of space was not enough, you can compress roms to get even more out of the available space. How much space will it actually save me you ask? Well here are some examples:
Szeritnem arra gondol, hogy pl a Nintendogs - Chihuahua & Friends nek a mentése: Save Type: FLASH (2Mbit)
Tehát nem tudsz menteni Ez-Flash el. Nemtom, hogy mennyire írtam hülyeséget, mert azért nagy a kompatibilitása... lehet hogy a 256 nál nagyobb mentésekhez kell DS kártya.

DanielT
Nekem ma konkrétan NEM SIKERÜLT kivennem egy Supercard CF -et a gépbõl 😊
SuperCard SD nem nagyobb mint a CF? Élõben láttam már SC CF -et és nem éppen könnnyû mûvelet annak sem a kiráncigálása 😊

DanielT
Hem? Orbitálisan nem értem amit mondasz 😊 Mi az, hogy csak 256 mbit? Halomra mennek rajta az 512 es romok is 😊
Hát azt nem fogod tudni rárakni... mivel a rendes flash memória benne csak 256mbit. Bár lehet hogy megoldják valahogy majd 😊 Mindenesetre GBA-hoz szerintem tökéletes.

Csibe001
Jah, bocsi nem néztem a korábbi kommentedet s a listában írták, hogy (Too big for 1Gb cart) s ezért kérdeztem. Sorry 😊

DanielT
Egy ilyen pozitív összefoglaló más (hozzáértõ) szájából, köszönöm barátom 😊
DanielT
Nagyobb??? 😄 Hova? 2 gigabit. A resident evil is csak 1 gigabit lesz...
Csibe001
Jaja, teljesen korrekt lista. De van ebbõl a kártyából nagyobb?Mert mi lesz a nagyobb gammákkal??

Jó fejlesztõcsapat, kicsi méret, jó kompatibilitás. Mi kell még neked?😊

DanielT
Naaa, ugorjunk csak vissza az EZ-Flash 3 témára 😊 Egyéb vélemény valakinek?
Fülhalgatóval már tisztára mint egy mp3 lejátszó csak góliát méretben 😊

Van MoonShell-bõl új változat, 0.991, hihetetlen mennyit javult az MP3 minõsége!

"Ez Magyarország a magyar emberek meg ha ügyeskednek miértne..."
Eltévesztetted a népet nem a magyarok hanem egy sokkal nagyobb orrú nép szokott ügyeskedni 😊

Nekem is lehetne már 2-3 DS-em mert van eredeti játékom is meg M3 -mam is 😛

Alblink: ha elindítasz egy számot a MoonShell -el akkor elõjön a PlayControll ott érintsd meg a musicNext -et és nyomogasd addig amíg nem lesz Next kiírva. Úgy eljátsza a következõt ha egy mappába rakod a számokat.

DanielT
Ez egy hihetetlen régi lista, 3 verzióval van lemaradva, plusz vicces, hogy a romok 70%-áról nincs infó. Nézd meg az én linkemet, az unofficial fórumról, az nagyon up to date.
Ja bocs ezt a EZFlash-t nem ismertem, azt hittem ehhez is az ndspatcher van. De azon kívül se túl jó, túl sok játék fagy le http://pocketscene.net/

Úgy hallottam, hogy Ez-flash nek jó a fejlesztõcsapata

DanielT
Csak 1? Ez mindegyik kártyára igaz? És miért a fele? (DS egyenlõre annyira nem izgat egyébként de megnéztem és minden normális játék megy, az a néhány EU-ban meg sem jelent annyira nem érdekel 😊 )

Mondj jobbat ha van légyszi.

DS kompatibilitási lista, akárhogy is nézem 97% felett tökéletes mind és folyamatosan jönnek az updatek.
DS-bõl csak 1 játék megy rá, akármekkora is a kártya, és számíts rá hogy kb a játékok fele ha menni fog 😊

DanielT
Minél tovább nézem(3 napja mást sem csinálok, csak ezután olvasok 😊 ) annál inkább látszik, hogy tökéletes megoldás GBA játékokhoz és nagyon jó a DS-hez is. Nem lóg ki mint a Supercard vagy a többi memóriakártyás cucc. Persze drágább, de 22,000 Ft a 2 gigabites verzióért szerintem abszolút kibírható. Jópár DS játék is rámegy, nemhogy GBA. Ha valaki társulni akar rendelésben, szóljon.

Ez-Flash3
Csibe001
Azt nem is tettem fel s szerintem nem is fogom 😊

Pedig azért Mario64 az alapjáték 😊 Azt csúnya dolog warezolni.