Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Gyerekek az NDS TT kartya jo valamire? Van valakinek ilyen? Sajat, lassan 3 eves G6DS Real kartyamon 2008 ban volt utojara frissitett soft megis minden jatek gond nelkul mukodik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

koryne
Ez náluk sajnos teljesen normális jelenség 😞
Nekem volt olyan cucc (4 gigás sandisk microSD), amit 2 és fél hónap után sikerült nekik végre elpostázni... De ez még tõlük is extrém volt, általában 2 héten belül elküldik.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Kérdésem lenne a Dealextreme-el kapcsolatban:

Pontban egy hete rendeltem tõlük egy DS Slot2 kártyát, a zsét azonnal leszívták a kártyámról, de még most, egy héttel a rendelés után is azt írják a rendelésem mellé, hogy packaging ...

Ez náluk normális jelenség, vagy írjak egy levelet hogy mi a tökért ülnek a pénzemen/cuccomon egy hete már?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Fogalmam nincs hogy csinálják azt hogy állandóan sneakingelnek,ráadásul wifin is folyton ilyen köcsögöket fogok ki,esélyem sincs ellenük.
Van itt valaki aki profi Mario Kartban?

1-8-as Missont egyszerûen nem tudom megcsinálni 3 csillagosra. Néztem youtube-on egy videót, a csávesz folyamatosan snake-el, mást se csinál, csak fûzi egymás után a figurákat, de én nekem az istenért sem sikerül 2-nél többet egymás után csinálni, ráadásul annál is tök sok idõ, mire narancssárga lesz a csík. Rájött már valaki, hogy lehet nagyon gyorsan elérni a turbót?
Hoppá a Konzolvilágosat én se tudtam,az jó ár. Amúgy Gamestore,Multiformat,Konzolstudio itt 44-45.Szóval mondhatni hogy bárhol megkaphatod kolléga😊
kisgabo
hopsz. és van. <#law>

Köszi a választ, én szerintem inkább lite-nál maradok mert nekem csak a játék a fontos<#vigyor2>
Prody
Vagy akciosan van/volt 41k-ért konzolvilágban

Prody
Gamestore...

kisgabo
normális garral? hol kolléga?

5x? Simán lehet venni 44-45ért.
kisgabo
én ds i-t vennék, bár az 5x ezer pénz pofátlan.

sephi, acekard, vagy r4. miért nem rendelsz? most kaptam meg az enyim dealext, 2200 ft volt az r4 gold.

Sephi
Hi.

Segitsegeteket szeretnem kerni. Melyik jelenleg a legjobban mukodo DS Lite flash kartya, ami Budapesten is kaphato?

koszi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok szerintetek érdemes még ds lite-ot venni? mert mostmár olcsobbak mint voltak. vagy inkább dsi-ra kellene beruházna?dsi használtan mennyibe van?
Az is klassz játék.

Contra 4-et mediumon lenyomtam csalás nélkül... hardon esélytelen 😊

szerintem inkább metal slug 7, vagy ha van NeoDS emud, akkor metal slug X
TidusX
Hát az ilyen játékoknál csak úgy találták ki hogy végig lehessen játszani. Meg gondolom le is tesztelték. De én akkor se fogom megvenni.

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Hardon valaki végigjátszotta a Contra 4et(csalás nélkül<#vigyor1>)?
Borgi
tényleg nagyon jó, élvezetes, én is csak ajánlani tudom. tényleg nagyon nehéz, de akinek bejön ez az run'n'gun mûfaj, annak nagyon fog tetszeni.

porki fagyok fállalon

A Contra 4 az egyik legjobb káték a gépen, bár tény, h kicsit nehéz.

SuperProbotector az "piece of cake" a Contra 4hez képest😊 C4et easy módban végig lehet nyomni,de utána már "kicsit" brutálisabb.
a GTA nagyon jó kis játék lett, az elsõ gta amit végig is toltam 😄
nekem nagyon tetszik most a Dragon Ball origins 😊 és a M&L partners in time...
TidusX
A GTA China Town Wars- ról mi a véleményetek? A Contra 4- et már nem is merem megvenni mert már játszottam vele SNES emulatorral (meg Probotector) de vért izzadtam... Ajánltatok már valami jó játékot ami mangás de ne valami hülye mászkálósat versenyautósat. Meg RPG- t se mert abból most van egy rakással...

az fps szerintem abszolut megszokás kérdése, az rts-t még nem próbáltam konzolon, de gyûjtök egy starcraft 64-re 😄 (N64)
a Hundread Swords-rõl csak jókat hallottam azt is meg kéne nézni milyen lehet (Sega Dreamcast)
régen nagyon sokat nyomtam pl a diablo-t PC-n
viszont az is nagyon állat psx-en

igaz nem vagyok nagy boksz, de azért a halo warz-ot is megnézném mit össze szerencsétlenkednek vele 😄
a PC 2 játéktípusra jó: fps és rts. szerintem ezeket nem lehet normálisan konzolon játszani.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

TidusX
Nagyon helyesen tetted...

akkor tényleg elkötelezted magad 😊
mit jelent a könyves játék? a call of duty FPS, nem?
nagyon hasznos dolog a PC egyébként. mindenre jó csak játszani nem XD
én imádom a régi pc-s játékokat, folyamatosan azokat gyûjtöm más-más konzolra 😄 pl.: Quake 2, Re-Volt, MDK, Duke Nukem...stb
anno pc-n kezdtem játszani, de aztán fordult a kocka
TidusX
Majd ha meglesz a DS- em be se fogom kapcsolni a számítógépet. Mert már idegesít...

TidusX
Én nem szeretem a könyves játékokat meg ezeket a belsõ nézeteseket. Csak az igazi RPG- ket a Survivor horrort meg az FPS- eket. Ezek a belsõ nézetesek a régi PC játékokra emlékeztetnek. De én megutáltam a számítógépes játékokat. Pedig az FFVII- et VIII- at azon vittem végig. De azok is PSX- esek eredetileg. Hál' Istennek!

köszi! ez a mobilizált call of duty nagyon jónak tûnik 😄
zola2000
Sziasztok, ha érdekelnek a DS játékokkal kapcsolatos hírek, és nem tudtok angolul, akkor nézzetek fel ide

http://himiru.hu/blog/category/hirek/ds/

A

miért, szerinted nem érdekes? én szivesen olvasgatok ilyesmirõl, fõleg ha van vmi nintendo vonatkozása 😄

amúgy a metroid nem xar, csak nem igazi metroid 😄
Rip
Egyrészt igazad van, másrészt annyira nem pörög a topic, hogy ez ne férne bele... Fõleg, hogy egy vonatkozó NDS játék alapján indult el a téma.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Dementium 2 boxart
Játék remélhetõleg februárban jön ki.
TidusX
Szerintem itt DS játékokról kellene beszélni... Nem könyvekrõl... :S A Metroid Prime Hunters miért szar játék? Mert valaki ezt írta korábban. Én kipróbálnék egy FPS- t DS- en...

Anubys
Szerintem itthon egyszerre jelentek meg. Legalábbis volt egy riport a csajjal a TV-ben, aki ezeket fordította, hogy mekkora újdonság lesz, stb, erre figyeltem fel, és elkezdtem nyaggatni mutteromat, hogy vegye meg. Pár heti keresgélés után aztán felbukkant mindkettõ a sarki könyvesnél. Szerintem kb. akkor jöhettek ki egyszerre. Régi szép idõk... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Rip
Igazad volt, eredetileg valóban a Tûzhegy varázslóját írta elõször 1982-ben. Valahogy úgy emlékeztem, hogy nálunk a Halállabirintus jelent meg hamarabb.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Nem a Halállabirintus volt az elsõ?

Anubys
Konkrétan az elsõ volt... A Tûzhegy varázslója.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Banyapapa
ez a könyv megvolt nekem,ha jol emlékszem ezek a kjk könyvek kiadásainak elején adták ezt ki(egyet utáltam csak a országuti harcos -asszem ez volt a cime-pedig jokis mad max érzése volt)

Anubys
Nem Final... Fighting...
A teljes címe: Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain. Az azonos címû "Kaland-Játék-Kockázat" könyvbõl csinálták - ha elég öreg vagy ahhoz, hogy kb. 1985 körül már olvastál, akkor biztos találkoztál vele. 😉

Prody
http://www.youtube.com/watch?v=kY2fC5H27E4
Megvan^^

TidusX
Nem Final Fantasy lenne az? Vagy ha tényleg nem milyen stílusú?

Anubys
Én is ezt mondtam, csak én demózom egy kicsit a warezzal elõtte. Ha túléli a kritikus 2 órát a cucc (magyarán: 2 óra játék után is leköt), akkor megveszem. Sajnos a legtöbb játék nem megy át ezen a rém egyszerû teszten manapság, de azért reménykedem még a Fighting Fantasy-ban. Tényleg, C.O.R.E. eu-s megjelenésrõl van valami hír? :o

Rip

sziasztok! Tudna nekem valaki segiteni a messengerben? Tudom nem ide valo kérdés,de nem találtam ehez kapcsolodo forumot!
elkelt.

frnckss

TidusX
Kisgabó igazad van.
A Resident Evil Deadly Silence pedig egy minijátékokkal és egyéb újdonságokkal megspékelt régi játék (Rebirth Mode- ban) amit PC- n is végigvittem régebben.
Újraélhetem Jill- el és Chris- szel a kastélybeli borzalmakat.
Juhé! 😄

Eladó!
Fehér DS Lite+M3 real+rumble+ gba expansion pack. Ár: 22000 ft
tel: 06308252626

frnckss