Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem volt olyan cucc (4 gigás sandisk microSD), amit 2 és fél hónap után sikerült nekik végre elpostázni... De ez még tõlük is extrém volt, általában 2 héten belül elküldik.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Pontban egy hete rendeltem tõlük egy DS Slot2 kártyát, a zsét azonnal leszívták a kártyámról, de még most, egy héttel a rendelés után is azt írják a rendelésem mellé, hogy packaging ...
Ez náluk normális jelenség, vagy írjak egy levelet hogy mi a tökért ülnek a pénzemen/cuccomon egy hete már?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
1-8-as Missont egyszerûen nem tudom megcsinálni 3 csillagosra. Néztem youtube-on egy videót, a csávesz folyamatosan snake-el, mást se csinál, csak fûzi egymás után a figurákat, de én nekem az istenért sem sikerül 2-nél többet egymás után csinálni, ráadásul annál is tök sok idõ, mire narancssárga lesz a csík. Rájött már valaki, hogy lehet nagyon gyorsan elérni a turbót?
sephi, acekard, vagy r4. miért nem rendelsz? most kaptam meg az enyim dealext, 2200 ft volt az r4 gold.
Segitsegeteket szeretnem kerni. Melyik jelenleg a legjobban mukodo DS Lite flash kartya, ami Budapesten is kaphato?
koszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Contra 4-et mediumon lenyomtam csalás nélkül... hardon esélytelen 😊
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
porki fagyok fállalon
nekem nagyon tetszik most a Dragon Ball origins 😊 és a M&L partners in time...
a Hundread Swords-rõl csak jókat hallottam azt is meg kéne nézni milyen lehet (Sega Dreamcast)
régen nagyon sokat nyomtam pl a diablo-t PC-n
viszont az is nagyon állat psx-en
igaz nem vagyok nagy boksz, de azért a halo warz-ot is megnézném mit össze szerencsétlenkednek vele 😄
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
mit jelent a könyves játék? a call of duty FPS, nem?
nagyon hasznos dolog a PC egyébként. mindenre jó csak játszani nem XD
én imádom a régi pc-s játékokat, folyamatosan azokat gyûjtöm más-más konzolra 😄 pl.: Quake 2, Re-Volt, MDK, Duke Nukem...stb
anno pc-n kezdtem játszani, de aztán fordult a kocka
http://himiru.hu/blog/category/hirek/ds/
A
amúgy a metroid nem xar, csak nem igazi metroid 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Játék remélhetõleg februárban jön ki.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A teljes címe: Fighting Fantasy: The Warlock of the Firetop Mountain. Az azonos címû "Kaland-Játék-Kockázat" könyvbõl csinálták - ha elég öreg vagy ahhoz, hogy kb. 1985 körül már olvastál, akkor biztos találkoztál vele. 😉
frnckss
A Resident Evil Deadly Silence pedig egy minijátékokkal és egyéb újdonságokkal megspékelt régi játék (Rebirth Mode- ban) amit PC- n is végigvittem régebben.
Újraélhetem Jill- el és Chris- szel a kastélybeli borzalmakat.
Juhé! 😄
Fehér DS Lite+M3 real+rumble+ gba expansion pack. Ár: 22000 ft
tel: 06308252626
frnckss