24434
Nintendo DS/DS Lite
-
elims #22914 Köszi! :-)
Még nagyon kipróbálni nem tudom,mert nincs hozzá semmilyen játékom -de bekapcsolni bekapcsol :-) -.Pár nap és kiderül. -
Dj Siegfried #22913 yeah, hála az égnek működik! használd egészséggel!! -
elims #22912 Köszi! )
Megvettem.Sokkal rosszabb állapotúra számítottam.Ahogy a telefonban mondta...
Megveszem hozzá a te általad linkelt töltőt,már berendeltem egy R4 kártyát,szerzek egy kicsi micro sd-t (szerintem 2gb-os elég bele),+ fent vagyok a blackcats-en és majd kiderül,hogy milyen.
A lötyögő fedél igaz,nem kicsit jár..Viszont minden gomb hibátlan,kijelzők épek (az alsón van egy kb.3cm-es karc) és kivülről nem nagyon gáz.A sarkai kicsit.
Viszont abban a rendszer fájlos dologban majd a segítségeteket kérem.Egy picikét sem értek a ds-hez. :-/ -
#22911 biztos mindenki zeldázik:D -
#22910 Most jelenleg 3 ds-em van itthon :D 2 a férjem unokaöccsének és unokahúgának karácsonyra, meg a most újra életre keltett alaplap. Meg jön majd még 1 alaplap hamarosan, ami szintén power switch-törött. -
#22909 evvan. de neked se ds se wii már nincs, nem?
amúgy jó kihalt ez a topik... a wii is. -
#22908 Azok az idők, amikor az informatikusok is forrasztottak, elmúltak már. Nekünk pl. nincs is ilyesmi tárgyunk (igaz, most programtervező szakon vagyok), amikor műszaki informatikai mérnökasszisztens OKJ-t csináltam, ott sem volt. -
#22907 egy informatikusnak is kell tudni forrasztani, nekem se ez a szakmám, mégis forrasztottam 1988 ban zx spectrumhoz multiface 128-at, és működött... asszem az ls271 kapu iccét 2 csipből raktuk össze, mert hiánycikk volt, ls32+74, egymás tetején.. finom cuccokhoz a 220 voltos páka gyilkosság, 12 voltos trafós weller... -
#22906 Nincs is sok közöm a szakmához, ugyanis informatikus vagyok, nem elektroműszerész :P Éltemben először forrasztottam most. -
#22905 lol, 220 voltos, adsz a szakmának..
jasser, 11.22 én rendeltem, 12.02 én feladták, és még nem ért ide. általában 10 nap alatt megjő, de most az ünnepek miatt necc. nálam másodjára játszák el, hogy nincs raktáron időben a cucc annak ellenére, hogy x napon belül elérhető, és pihentetik a rendelést.
nagyon sok gány holmi van, és hamis kari. rendelésnél olvast el a vásálói értékeléseket. pl most a supercard dsi m3 zero.. visszahivás alatt. -
#22904 dealextremes rendelés tényleg ingyen postával van? mennyi idő alatt ér ide kb? -
#22903 Kész, működik a "beteg" DS \o/
Igaz, egyelőre csak alaplap formátumban leledzik, de kipróbáltam egy másik DS alkatrészeivel és megy. Már csak ház kell neki, gombok, kijelzők, érintőpanel... Asszem megtartom kabalának :D
Kisgabo: majdnem, valami kínai vacakkal. Ezzel ni. -
#22902 az igen. valami 1000 wattos lengyel pillanatpákával adod neki? -
Dj Siegfried #22901 ügyes ügyes ;) -
#22900 Ha meg esetleg nem jó, akkor szívesen segítek a javításában. Hobbiszintem csinálom, de egész ügyes vagyok :) Tegnap már a törött power switch sem jelentett problémát, ma megpróbálok kártyaslotot (slot1) forrasztani. -
Dj Siegfried #22899 nem sok mindent, én is érdeklődtem, csak az eladó nem igazán akarta kinyögni mik is a problémák... lötyögő fedél, karcos ház, ...stb
szerintem tuti érdeklődtek nála vagy 10en. én voltam az első, és szépen passzoltam, ha nincs semmi hozzá akkor honnan tudja, hogy tökéletesen működik? :D de nagy kalappal a vételhez!!! ha jó, akkor tiéd lesz a hónap biznisze, még az én vásárlásom is űbereli :D:D -
#22898 r4i gold kari eladó. -
elims #22897 Tápegység! Óh bmeg..így felrakni.
Köszönöm!
De,ahhoz kell.Miért?Tudsz vmit róla? -
Dj Siegfried #22896 mind1, nagyot nem buktál vele, én is rosszul láttam:
lite töltő
ugye nem a szürke ds lite hoz kell a töltő amit a hardwareapro-n árulnak/tak? -
elims #22895 De,én vettem.. :-/ Ennyire nem néztem szét??Pedig rákerestem. -
Dj Siegfried #22894 sztem jó a kép, de azért várj meg egy tuti választ is, mert nekem most nincs gépem :S -
Dj Siegfried #22893 remélem nem te vetted meg ennyiért?? 1200 be látok a vaterán villámmal :D -
elims #22892 Köszi!
Akkor ezt a töltőt sehogy nem tudnám beleerőszakolni? :
http://www.vatera.hu//nintendo_ds_gyari_halozati_tolto_158403438.html -
Dj Siegfried #22891 így volt feltéve: super nintendó....sztem ez mindent elárul. ráadásul tesztelve minda2. -
#22890 van lehetőség minimálárra. raméljük, valami fake cucc. :) -
#22889 Congrats! :D Az eladó biztos kevésbé örül... :) -
Dj Siegfried #22888 nem jó a pufi töltője csak a lite-é
igen úgy működik ahogy mondod, csak előtte nem árt felmásolni a rendszer fileokat a micro sd re :D
más :D képzeljétek, nyertem a vaterán 1 licitet, snes alapgép + ntsc2pal adapter 1000 huf + posta :D -
elims #22887 Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem egy ds lite-tal kapcsolatban.
A ds lite-hoz jó a sima ds hálózati töltője?
Veszek egy R4-es kártyát,amibe belemegy a micro sd kártya. Ez is úgy működik mint a psp-nél,hogy csak felmásolom a micro sd-re a játékokat és már megy is? (több játék is lehet egy kártyán?Állást is tudok menteni ugyanarra a kártyára?)
Előre is köszönöm! -
Csokis #22886 Jogos a kérdés, mert M3i Zero-nal már van firmware is. Egyébként "csak" system.
#22884: Úgy érted, hogy ingyen postázásost? Mert azt nem, de több oldal is van, ahol lehet kapni flash kártyákat. -
#22885 sziasztok. nem tudjátok hogy legolcsóbban hol és mennyiért lehetne hozzájutni egy új nintendo ds lite-hoz? Köszi. -
#22884 dealextreme n kivül tudtok rendelős helyet?
supercard dsi is variál 1.4 alatt, nem vásárolható egyelőre. -
#22883 firmware, v system file?
m3 zero kari a dealextreme-n "Back Ordered" cédulkát kapott, gyanúsan kevés a hozzászólás is... -
Csokis #22882 Megjelent a legfrissebb firmware M3DS Real/M3i Zero-hoz! Zelda is tökéletesen megy vele. -
#22881 menne, de jobb ha 1.3... bár a böngésző kellene, addig, mig nem lesz 1.5 -
Csokis #22880 Sehogy nem lehet frissítés nélkül. Miért nem akarsz frissíteni? Nem menne vele a mostani kártyád? -
#22879 van tippetek dsi opera-ra, shop nélkül? frissiten akar a disznó, ha nintendo shoppolok... -
Csokis #22878 Az alattad általam linkelt EZFlash 3-in-1 elméletileg működik DSTT-vel is, csak egy GBA ExpLoader progi kell hozzá! Gyakorlatban viszont nem tudom. -
#22877 Sziasztok!
Segítsen valaki nekem abban, hogy ha van már egy DSTT kártyám (nem eredeti, csak firmware v1.15-el műxik), akkor milyen kártya lenne jó a slot1-be, ami tutira működni fog? GBA romok futtatása miatt ugye, természetesen. Előre is köszönöm a választ. -
Csokis #22876 DealExtreme-ről nem tudsz rendelni? Nem olyan drága. -
#22875 keresek megvetelre egy EZFlash 3-in-1 Memory Expansion Pack for NDS Lite kartyat.
Budapest teruleten barhova elmegyek erte.