Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
meg az xbox, meg a ps2

...vágod?

Super Mario
Ez kész! <#nevetes1>

https://supermario4ever.wordpress.com

Beast Machine
én még a MD-re is szert tennék, ha eladná...

...vágod?

Sheltem
Hát...Azért megnézed ezekbõl 60-70% retro cucc...Azok nem drágák... Ami itt megb*ssza az árat nagyon az ott az a kis g*ci psp <#eplus2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

deep
Hát pár hónapja elhatároztam, hogy begyûjtöm õket. Majd mindegyik volt nekem valaha csak ugye együtt nem😊 Most megtehettem, hát összejöttek😊
Kockafejû lennék? Csak szeretem a játékokat. Ha ez kockafejûség, hát vállalom😄

DS a legutóbbi szerzemény, de nagyon tetszik😊A többi gameboy is közeleg😊
Számomra is 😉

Beast Machine
ez nem csak gyûjtõszendedély, hanem 3 méter vastag pénztárca is.... bocs.

...vágod?

Sheltem
Ezek közül számomra a DS ér legtöbbet meg a Gamecube 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Hát bazmeg.... Nem kicsit lehetsz kockafejû <#mf2> Na nem rosszindulatból írom csak olyan beszólósan. <#beka2> De majd Nyasgem úgyis helyretesz engem rendesen ezért a hozzászólásért <#mf1>
Egyébként viccet félretéve ez ilyen gyûjtõszenvedély? Tehát ha mondjuk a sima nintendo ha bedöglik megjavíttatod? Mert az viszont szép dolog.

Szép gyûjtemény gratula!

Beast Machine
annyi kábel, húhha...

...vágod?

deep
Lehet cserélgetni a csatlakozókat, nincsenek összenõve a TV-vel😊
Beast Machine
uhhhhh...

...vágod?

Beast Machine
annyi tv nem lehet a házban...

...vágod?

deep
Hát, igyekszem😊
Néha a retro filing rámtörésekor engedek a csábításnak. Mind össze van rakva szépen: így😄
Sheltem
Te az aláírásodban lévõ konzolok mindegyikével játszol ?

Sheltem
Honnan tudod, hogy gyorsan unta meg? <#ejnye1> Ezek nem új megjelenésû játékok.

Beast Machine
én is szoktam, dee ilyen gyorsan megunni õket???

...vágod?

nyaSGem
"Mer' kilószám veszik a Resident Evil DS -t 😄"

Én meg kilóbájt szám letöltöm...
<#nyes>

deep
mert jön az armagedon és kell konzervekre a pénz...

Eladod a meguntakat, veszel újakat. Rémlik valami?😄
DanielT
Mer' kilószám veszik a Resident Evil DS -t 😄
Beast Machine
Miért mindenki ilyen mániákusan megszabadulni a DS-játékaitól?

...vágod?

deep
Elkeltek a kutyák, maradt Mario64 és WarioWare. Kettõ együtt 14...
deep
Ezekhez is jár metroid prime demo😛
sp00n
Van nekem is par elado ha erdekle 😊
Mario 64 DS - 6000huf
SpiderMan2 - 6000huf
Advance Wars DS - 7000huf
Polarium - 3000huf
Ha egybe viszed az egészet az 20000ért megkapod, plussz adok mellé egy Metroid Demo-t plussz egy fémhordtáskát DShez.
Ha erdekel akkor privi 😊Persze ezek is dobozzal tokal vonoval egyutt 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

privi ment <#wave>

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

deep
Eladó 3 db DS játék. Super Mario 64 DS, Nintendogs: Chihuahua and friends, WarioWare Touched.Dobozzal, mindennel, hibátlan állapotban.

Egyenként 8000 Ft, együt 20000 Ft.
Sheltem
<#vigyor3>

nyaSGem
" ...nagyobb es vastagabb cerka van..."

Asszem ez nyerõ reklámszöveg is lehetne az új DS-hez.
Hiszen minden férfi és minden nõ nagyobb és vastagabb cerkára vágyik. <#nyes>

Sheltem
jimmyb0y

Az is jo,mar nincs olyan messze.csak lehessen biztosra tudni mielott megvennem.

Jimi Hendrix

deep
Majd ha megjelenik😄
Most olvastam a Ds Lite-rol uj infokat (576-on.Nagyon megtetcett,es az 5szor erosebb fenyero azert durva lehet,meg vegre nagyobb es vastagabb cerka van hozza.
Azt mikor lehet biztosra tudni hogy a ds litle,ugyanugy mokodni fog e,sc-cf warezolassal is?mert akkor tuti venni fogok.

Jimi Hendrix

deep
DS Lite infók az 576-ról:

A nemrég bejelentett új információk segítségével lassan tényleg mindent megtudunk az újradesignolt handheld-del kapcsolatban. Nézzük tehát:

• Négy szinten állítható a képernyõ fényerõssége- a legmagasabb fokozat pontosan ötször akkora fénykibocsájtással bír majd, mint az eredeti DS.
• Megnövelt élettartam: míg az eredeti DS 6-10 óráig üzemelt egy feltöltéssel, addig az új ennél jóval tovább üzemel majd: attól függõen, hogy a kijelzõ éppen milyen fényerõsséggel üzemel: a legalacsonyabb beállítás mellett 15-19 óráig, 10-15 óráig a második erõsséggel, 7-11 óráig a harmadikkal, és 5-8 óráig a legmagasabb fokozaton.
• A DS lite elemeinek újratöltése 1 órával kevesebb idõt vesz majd igénybe, tehát 3-mat.
• A stylus is megváltozott: 1 centivel hosszabb, és egy milliméterrel vastagabb eszözt vehetünk majd a kezünkbe.
• Végül: a képek jól mutatták, sajnos a GBA kazetták 1 centiméternyit ki fognak lógni a gépbõl, ez egy kényszerû kompromisszum következménye, mivel fizikailag nem volt több hely. Valamit valamiért.
Mi a neved mircen?

Jimi Hendrix

Ja gondoltam,de nem figyeltem a mircet,amugy valaszoltam volna.Csak bealitottam hogy milyen gameket szedjen le,aztan bezartam.

Jimi Hendrix

Sheltem
Basszus ez az Advance Wars g*c*nehéz 19-20. pályától...(ami nem feltétlenül baj<#vigyor3>) Valaki végignyomta már?

Kíváncsi leszek milyen lesz utána a hard mode <#wilting>

Sheltem
Annyi, hogy írtam neked #ndstemp en privátba és nem válaszoltál. Gondoltam ha ide írok észreveszed 😊

Fájna ircn válaszolni msgre?Ezt fejcsd ki bovebben,mert nem ertettem.

Kiprobalom,mokasnak tunik,bar jobban orultem volna neki ha jo kis minigamekkel teli jatek lett volna.

Jimi Hendrix

Csibe001
Én már kipróbáltam, el lehet mókázni vele.Asszonynak nem nagyon tetszett.Egy idõ után (nagyon rövid idõ után) ismétlõdnek a dolgok.Bár késõbb lehet jobb lesz.De még egy normális sütit se tudtam csinálni benne <#nemtudom>
Viszont a kis fürdõs helységem hamar egy egész spa-nak nõtte ki magát.
Aki szereti az ilyesmit annak egy próbát megér, mert aranyos kis kinézete van.

DanielT
Mert nem is kell. Itt nem lehet letölteni, csak megnézni mi jött ki. Szépen olvassad le a kis szemeddel a játék neve elõtti számot, majd keresd ki a megfelelõ romset-et a torrentspy -on és töltsd le. Nem olyan bonyolult ez...
Super Mario
Itt meg nem tudok semmire se kattintani.

DanielT
Na külön töltögesd mert azt tuti megszívod, mint most is. A rom-set eket kapkodd le.

Itt csekkeld le, hogy hányas a rom száma és az oda tartozó pakkot szedd.
Super Mario
Letöltöttem a Mario Kart Ds-t, de jelszavas védelem alatt áll.

Sheltem
Fájna ircn válaszolni msgre?

Ezt a tamagotchi gamet kiprobalta mar valaki,ha igen hogy tetcik?erdekesnek tunik az a game.

Jimi Hendrix

Koszi,na most mar televagyok lelohelyekkel.

Jimi Hendrix

DanielT
Tok jo koszonom.De sok szarakodas utan vegul sikerult megcsinalnom es muxik a mirc.jehu

Jimi Hendrix

Csibe001
Nem csak ott lehet találni.Hanem :
TGbus Itt csak keresõbe beírod mi kell.
Vagy :
China GBA Itt pedig kiválaszthatod oldalanként.
Lassan jönnek innen,de lejönnek. 😊