Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Elnéztem, nem 129 dolcsi, hanem font <#wow3><#szomoru1>
Lik-sangon 179 dolcsi van írva... Mindegy, majd valahogy kiizzadom, legfeljebb nem egyszerre veszem meg...

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Ejha 😊 Nem is lóg ki nagyon. Szvsz a passme-ket is ezel a módszerrel kéne megcsinálni (mármnt hogy a kiálló rész a DS hátára hajlik).
Akkor asszem mégsem veszek majd play-yant, hanem megvárom ezt a kütyüt 😊
Szerk.: van ott alul ár is, 129 dolcsi leszen a cucc...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Készülõben van egy 4igigás "média player" vincsi a DS -hez link
Kíváncsian várom a megjelenését és az árát 😊

Én is ezt mondom... <#wilting>
Super Mario, fogadjunk még mindig nemtudod mi az a PassMe 😊

Super Mario
Így van

https://supermario4ever.wordpress.com

Banyapapa
Nem kell elolvasni

Kaplan
Jaj, Istenem de unalmas már a sok sírás...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

testerlnx
A ROM-ok nem az emulátorhoz vannak, hanem a DS-hez... Hogy tudjon játszani az is aki nem vette meg a játékot 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Mondjuk a ds-en????????????

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Super Mario
De, komolyan gondoltam, és úgy érzem, hogy jogos. Ha nins emulátor, akkor hogyhogy vannak hozzá játékok? Vagy hol lehet futtatni õket?

Beast Machine
vááááá...... ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye???

...vágod?

Ds-em elott,szinte az ossszes game videot,allandoan csak nezegettem,volt jopar giganyi.

Jimi Hendrix

Hat igen mikor meg nekem se volt ds-em,de mar iszonyat akartam,nem volt semmihez kedvem,csak ds-ezni😄.Emulator volt,de nem mentek a gamek,most mar lehet hogy mukodik egy ketto,keresgelni kell,demo gamet tudsz futatni rajta,de azok nagyon rovidek.

Jimi Hendrix

Super Mario
Jaj, édes Istenem! <#rinya>

Super Mario
Akkor hogyhogy vannak ROMok már hozzá?

Sheltem
Olyan emulátort soha nem fogsz sajna találni ami leemulálja mikor barátnõd már alszik és mellette az ágyikóban kényelmesen DS ezel, vagy egy hosszabb fosás alkalmával tolod a WC-n ülve az Animal Crossing multit <#zavart1> ezekhez a dolgokhoz sajna eredeti masina köll.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csibe001
Eleinte mikor én is kerestem akkor asszem kb 4 db ilyen jellegû projek volt s az ideas emulator tûnt életképesnek. <#dumcsi>

Gyakorlatilag még nincs, amirõl én olvastam az egy játékot tudott futtatni, és még néhányat az eredetinél lassabban.
deep
õõõõ
Csibe001
Hát egérrel <#circling>

deep
DS emulátort? PC-re?
És a tapiképernyõt hogy emulálod?<#zavart2>
Küldj privit részletes leírással, elképzeléssel. Nem ígérem hogy ráugrok, de hátha...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Super Mario
Valaki tud olyan honlapot, ahol Nintendo DS emulátort lehet letölteni?

Ja az árat majd megbeszéljük.

Hát a gameboy már egy kicsit kopottas (mondjuk 15 éves korához képest egész jól tartja magát<#vigyor3>. A pocket egész szép, csak nincs meg az elemtartó fedele. Ha érdekel küldök játéklistát privibe, vagy ide, ha mást is érdekel.

Ettõl függetlenül szuperolcsón pár kazival hogyé' van egy retro-gameboy ami szép állapotú? (vagy pocket) 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ha esetleg érdekel téged (vagy mást) retro-gameboy (szürke nagy), Gameboy Pocket (kis piros😊 vagy Mega drive 1, vagy ezekhez játékok, szólj(atok) mert nekem van egy pár "elfekvõbe"<#papakacsint>

Ja hogy ez nem DS<#wow3> Ez esetben bocs!

Nagyon jo nak tunik,ha belevisznek jo kis modokat,meg a hangulata is jo lesz.

Jimi Hendrix

gp32
errol még 576-on olvastam, nem oylan rossz, sot ...joh <#vigyor3><#taps>

Csibe001
Egy kérdés.Szerintetek jó lesz a Tetris DS?Sztem jó lesz olvassátok el ha gondoljátok: TetrisDS

Hm?

Borgi
nageeeeeccc :$

porki fagyok fállalon

testerlnx
Tetszik a gyûjteményed 😊 Szerintem jó hogy gyûjtöd Õket!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

gp32
valakinek véletelneul nincs egy Enternal Darkness-e?😊
vagy egy flesleges metroidja?

deep
Ok, ha teljes lesz a gyüjtemény, csinálok. Még kell egy PS1, egy Sega Saturn, egy Atari Jaguar, a gameboy-ok, ilyesmi. Ja és egy fényképezõgép<#vigyor3>
Sheltem
Nagy kõ esett le a szívemrõl 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Megkérhetlek hogy csinálj majd képet "normális" fényképezõgéppel is? Elraknám, tetszik. CSak ennek a minõsége lóf*sz 😊

nyaSGem
Már mér tenném??? Most nem hisztizté.... <#action>

Egyébként meg kivételesen egyetértek.

Dehát van aki bélyeget gyûjt, van aki konzolt. Én bélyeget nem gyûjtenék...

deep
nemkérdés😄
DS lite-ra is fáj a fogam, az se marad ki, a napokban jön egy advance(a fényesebb amcsi kiadás), meg egy "õsgémboj" is😄
Még meg se jelent 😊

Sheltem
Ha abszolút nem mozogsz csak játszol(márpedig ennyi konzol mellett ugye nem elképzelhetetlen) és a testalkatod sem sovány azis rohadtul káros lehet(pláne 30-40 év felett már).

Beast Machine
És a revó???? az hun marad? azt is tesséxépen beszerezni!!!!!

...vágod?

deep
Majd jönnek azok is, ha ésszerû áruk lesz...
Sheltem
Ez egyáltalán nem off hiszen ott van a Ds is a képen <#vigyor2>

Beast Machine
Háát... a bagóval nem a szellemét, hanem a fizikai egészségét, sõt, a körülötte lévõkét is rontja. a videójáték, meg... háááát... azt döntse el mindenki maga, hopgy neki mennyire ártalmas.

...vágod?

Hát nem nehéz eldönteni 😊

Sheltem
200ból ? Azért ha teljes gyûjteményt akarsz hozzávágsz még egy xbox360 at meg egy ps3 at... Na az úgy kb a 2 lesz 200 még <#vigyor3>

deep
Rájuk tapadtam, mint a pióca😊Figyelem folyamatosan a hirdetéseket, a vaterát, mindent😊
Nem tehetek róla, a játék az én világom😊 Na de elég az offból😊Az eddigiért is sorry.
Beast Machine
Pár hónap alatt sikerült is összeszedni õket? Nagyon keresheted õket...

...vágod?

Sheltem
Ne vegyél komolyan engem. A kockafejût nem rosszindulatból írtam(ismétlem magam). Szép dolog ez..Inkább ezt gyûjtsd mint a cigisdobozokat(bár ki tudja melyik károsabb).

deep
Az egész összvissz kb 200-ból megvan. Sõt, tán annyise...