Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem vagtam mi,de midnegy mert a legfrisseb gamek erdekelnek csak.
Amit szerintem csak mircen talalni.

Jimi Hendrix

Banyapapa
talán ez
meg emule😛

Sajnos igy se muxik,ez miatt a wint nem szivesen raknam ujra,meg valami otlet.
Az ircel ezt nem lehet elerni?

Jimi Hendrix

Oké koszonom,kiprobalom.

Jimi Hendrix

Ilyennel már én is találkoztam, csökkentett módban kell felrakni.

Off
Van az a mirces hely az #Ndstemp ahol gameket lehet leszedni,azt mas progival is elehet erni,vagy csak miercel(mert lattam irc nevu proit is pl.)?A mircet nem engedi a win feltelepiteni valamiert.elore is thx.

Jimi Hendrix

<#ijedt>

Hát kicsit meglepõdtem 😄

DanielT
Kerekedett a szemed gondolom 😄DD Hétfõn adják postára nekem elvileg.

A winsunx visszajelzett, holnap fizetek nekik.
Van egy kis különbség 😄

DanielT
Aki le akar padlózni nézze meg 😊

Normál GBA SP tulajoknak erõsen ellenjavallott a videó megtekintése az esetleges következmények miatt. (szívbénulás, görcsös idegrángás stb)
DanielT
Valóban, jó lesz a Lite is, de már nincs kedvem várni és elsõdlegesen egyébként is a kiforrott GBA játékok érdekelnek amik között már jópár 9-10 pontos van. Aztán amikor azokon túl vagyok, de még édekel, akkor jöhet a Lite.
Oldern the 1st
"The DS Lite will come with four adjustable levels of screen brightness, with the maximum setting being five times as luminous as the original DS's"

forrás: ds-x2

Nexxuss
pedig játszhat! Mivel a LITEba elvileg ugyanilyen kép lesz benn!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Super Mario
Van különbség!

https://supermario4ever.wordpress.com

DanielT
Nos igen, abszolút nem reklámozta a Nintendo, mert gyakorlatilag mindazt a technikát képviseli amit a Micro, 2x nagyobb képernyõvel és 20 dollárral alacsonyabb áron. Volt a kezemben egy a múlt héten és leesett az állam.
gp32
nemis tudtam hogy van iylen...<#wow1>

DanielT
Nálam most egy ideig nem játszik a DS, most intézem, az amerikai kiadású SP-t magamnak, aminek a Micro képernyõje van berakva. 😊

Balra a régi, jobbra az új.
Beast Machine
vázzegg... akkor már tuti, hogy nem veszek! a GBASP-nél is zavart, ha a GB játék alul kilógott...

...vágod?

De kilóg sajnos...

Beast Machine
nem lóg ki belõle, csak a képen nincs teljesen belehelyezve a slotba, hopgy muzatssák hogy hova kell berakni. De én azért maradok az oldschool DS-nél<#eljen><#duhos2>

...vágod?

Csibe001
Ha ez igaz, akkor Danielt a haját fogja tépni... <#csodalk>

Csibe001
Én imádtam a régi segás sonicokat, de a DS-re ami van az nem nagyon teccik.Max a fõszörnyes részek tetszenek.A vízes világnál hagytam abba, mert pff nagyon felidegesített.

koryne
Tegnap esett le az új DS Lite képeket nézegetve, hogy bizony ebbõl kilógnak a GBA kazik <#wow2>
Kár érte, még a Micro-ból sem lóg ki, pedig az sokkal kisebb...
Ettl függetlenül én a Lite-ot választom, csak kicsit meglepõdtem.

Xbox Live gamertag: kilencnad

gp32
1, Mk
2, WW:Toched |ennek a 2-nek az a baja hoy nagyon rovid😞, de egyékbnt király
3, Project Rub |gamek..
4, M64DS
5, és még van 1 pár, ..😄

Beast Machine
hát nem tudom, nekem a Sonic jobban bejön, de ízlések és balhorgok.

...vágod?

Super Mario
<#taps><#eljen>

https://supermario4ever.wordpress.com

Csibe001
Number one : New Super Mario Bros!!!!

Beast Machine
jól van, õ rájött a megoldásra
1ébként még nincs DS-em, így ez inkább egyfajta kívánságlista:
1.SR
2.SM64DS
3.AOE2
3.Tony hawk AW
4.AC
4.MK
5.NDogs
6.MP:H

...vágod?

Seth
SR szvsz Sonic Rush, MP:H pediglen 100% Metroid Prime Hunters

PSN ID.: Beegabor

testerlnx
Persze, és pontozd is le õket. Komolyan engem érdekel mindenki top10-e, ha leírja, hogy melyik miért az meg még jobban. Köszi!

SR, MP:H? A többit azt hiszem beazonosítottam.

ui.: Nem baj ha legalább az elsõ szót kiírod, az olyan newbie-k kedvéért mint én 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

DanielT
Megrendelés elküldve, várok valami visszajelzést.
gp32
majd DanielT, irj mint hogy vannak a dolgok 😊<#zavart1>

Beast Machine
AOE2, AC, SR, MP:H, MK, SMK64DS, soroljam még???

...vágod?

testerlnx
Nem nagyon irja senki, hogy kinek melyik game tetszik, es melyiket varja nagyon...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Tenchu DS szkenek:Egyik nagy kedvencem amem volt psx-en,remelem jol fogjak megcsinalni,nagy game lehet belole.
http://www.576.hu/kepgaleria2.php?id=1.jpg&bid=45259

Jimi Hendrix

Jaja,szinte ugyan olyan mint egy pendrive,csak ez cf-kartya.annyit tudsz ratenni ahany megas a kartya,nekem 128,de akar 512megasba is kaphato.

Jimi Hendrix

ITT VAGYOK!!!

Bocs, de dolgoztam😊 Ha megrendelted a cuccot, akkor kell. Ha nem akkor lemaradtam agy jó vételrõl😞

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

testerlnx
Hu ezt hogy kerestem 😊
Ez sikerult:
# Sandisk Ultra II 256 MB - Picture
* WORKS with 1x/4x DMA and Firmware E13
* Castlevania Test: 3½ (4xDMA with Trim)

De M3 forumot azert olvastam 😊
Kosz!

Sheltem
Ha elfogadsz egy jótanácsot ez alapján a lista alapján választasz hozzá sd kártyát:
http://leo.rampen.ca/m3wiki/index.php/Media_Card

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

testerlnx
Különben 1db SD-s M3 volt a konzóliumban és végül azt hoztam el... Elõször CF-est akartam, de aztán elolvastam egy SD-s review-t péteken, és ûgy gondoltam jó lesz az SD is, ráadásul ki sem kell szedni az M3-ast a slot-ból ha az SD-re akarok irni 😊

Csibe001
Nincs, mit.Jaja,de legalább kihívás ilyen helyekrõl szerezni a gammákat a sok kérdõjel között megtalálni a download szekciót 😊

testerlnx
Nagyon köszönöm!

testerlnx
vazz mennyi kérdõjel 😮

Csibe001
Itt : M3 Game manager 3.0 beta

Lassan fog jönni, de legalább lejön 😊

Seth
'zanyád ijesztegesd 😄

PSN ID.: Beegabor

testerlnx
Kosz, de sajnos nem msn-ezek 😞

DanielT
Na megvan a pontos ár, mindenkinek kb 40%-al lett drágább a cucc 😞(

Vicceltem 😛

testerlnx
Hol?