Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amugy mi a fo lenyeg a gamenek?es multiba milyen,miben valtozik a singel modtol?.elore is thx
Jimi Hendrix
http://www.m3adapter.com/Download.htm
Kijött ma a 3.11 + E16 final.
Végre nem tököm béták.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
http://www.palib.com
Ma kezdtem el vele foglalkozni, szerintem nagyon jó, kezdõ programozóknak fõleg (mint pl én 😛). Legjobb hogy lehet használni mind az NDSLib-et mind a PALib-et egyszerre.
Jimi Hendrix
Akkor gondolom még ma lesz valamilyen release 😊
www.hordamusic.hu
Az a baj, hogy ilyen még csak sima GB-hoz van, remélem egyszer lesz GBC is...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Amógy még a kilógáshoz, szerintem már a GBA és GBA SP nél is tök idétlen volt, ahogy a ClassicGB kártyák kilógtak. Meg azt sem értem, a DS miért nem kezeli a régi kártyákat, ha már úgyis egy komplett GBA. Kipróbáltam, bele sem mennek.
www.hordamusic.hu
Már ha a buszt felszerelik wi-fivel 😄
Guardian hero: Ja, nagyon állat lesz a kis böngészõ, egyszerûvé válik majd a demo letöltés, meg majd a buszról kommentelem a fórumokat is😄
www.hordamusic.hu
"A Japánban most zajló Nintendo DS Conference 2006 eddig két újdonsággal szolgált: hamarosan webböngészõt és tévékártyát kap a Nintendo duálképernyõs zsebkonzolja.
A böngészõt az Opera szállítja, és két modulból fog állni: a DS kártya magát a szoftvert tartalmazza, míg a GBA slotba csúsztatható modul memóriabõvítményként szolgál – utóbbi az NDS Lite esetében (fizikailag) kisebb mérettel rendelkezik – hogy ne lógjon ki a gépbõl (mint a „normál” GBA kártridzsok). A böngészõ kihasználja a NDS érintõképernyõjét, azaz az alsó displayen tudunk szöveget bepötyögni, és a kezelõfelület is itt található. A szoftvercsomag Japánban 2006 júniusában kerül piacra, 3800 yenes (kb 6500 forint) áron.
A másik újdonság a Wansegu, ami nem más, mint egy, a digitális tévéadások közvetlen fogadását lehetõvé tevõ kártya – a felsõ slotba csúsztatva. A kezelõfelület itt is az alsó képernyõn kapott helyett, a felsõ képernyõn tévézhetünk. A Wansegu megjelenési idõpontja egyelõre bizonytalan."
www.hordamusic.hu
Olyan hogy 2 nem lesz, csak 1 lesz/van: Age of Empires DS.
Tegnapóta kapható csak még nincs release sajnos.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De mondjuk nekem ez kicsit jobban tetszene. Bár az ára tényleg elég borsos. Fõleg postaköltségel együtt. DE az a 4 GB-os Media player nagyon érdekes próbálkozás. Ha kijön, lehet, hogy beújítok vele. Na líthas!
...vágod?
Igéretes csak felesleges, egy sima pci os wifi kártya sokkal olcsóbb megoldás.
Másik jó hír, legalábbis az asszonynak hogy mûxik végre a Rub Rabbits az M3-on!!! 😊
Végre egy jó hír ezen a fos napon, de legalább mindjárt vége 😊
Jó éjt
...vágod?
https://supermario4ever.wordpress.com
Jimi Hendrix
porki fagyok fállalon
Ez így nagyon drága....