Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagyis nem fenyero,rosszul irtam,a nagyobb hattervilagitas miatt😄.

Jimi Hendrix

gp32
fenyero mitt?😄
én nekme este néha igyis eros, ep azzt váro hoigy lehessen állitani még lejebb is😄

Indok amiatt lecserelem,nalam foleg a fenyero miatt lesz.
Vegre lehet leszedni az age of2-ot.

Jimi Hendrix

testerlnx
Az M3-nal egy rom futtatasa kozben ha ossze csukom a DS-t akkor elkezd "pattogni" (villog, es akadozik a lejatszas), van erre megoldas?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

mb66
Remélem ugyanúgy fog mûködni a warez, mint a mostani DS en, és akkor legalább nem kell átlapozni a több100 warez szenvedést ebben a topikban sem 😊))

www.hordamusic.hu

mb66
Én pl biztos nem cserélem le (legalábbis a közeljövõben) és nem ilyen kicsinyes hülyeségek miatt, hogy hogy néz ki. A játékokért vettem, azok pedig ugyanolyan élményt nyújtanak majd, mint a Lite-on. Semmi bajom azzal, hogy hogy néz ki most a DS, tetszik az új, de nem ölök ebbe sem pénzt, sem energiát, hogy kicsit fel legyen újítva. A gamek ugyanugy fognak menni, max az akksi feljavítása lehet indok, azt meg ellensúlyozza a GBA kazik kilógása. Szal sztem mindegy, hogy LITE- avagy sem, lényeg, hogy DS Rullzzz. 😊

www.hordamusic.hu

testerlnx
Ha átállok újabb firmware-re (E15->E16), és esetleg lesz vele gondom, akkor vissza tudok könnyen állni az elõzõ firmware-re? (Amúgy ha flashme-s, akkor elég kártyát update-elni, vagy flash-elni is kell?)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Itt jol latni a ceruza meretenek kulonbseget:
http://gonintendo.com/wp-content/photos/ds15.jpg

Jimi Hendrix

Jo nezni ezt a kepet ahog ymegy rajta net:
http://gonintendo.com/wp-content/photos/nin40.jpg

Jimi Hendrix

Ugyanakkora a kijelzoje,de hogy minosegbe valtozott e azt nem tom.

Jimi Hendrix

Ja teljesen valtozoak a velemenyek,de probaltak a tobbsegnek az igenyeire ujraszabni.
Erdemes nezegetni ezt az oldalt,gyakran frissitik: http://www.gonintendo.com/

Jimi Hendrix

testerlnx
Lite-nak a kijelzoje ugyan akkora mint a regi DS-e? Csak a hatter vilagitas lett 5*-ose az eredetinek, vagy a kijelzo minosege is valtozott?

ui.: Mivel a DS-tol zsibbad a kezem mert egy picit kicsi, igy en abszolut nem orulnek egy ennel kisebb meretu darabnak, az SP es a micro ezert sem tetszik, iszonyu kicsik 😞 (az eredeti GBA-nak meg ugy tunik volt fogasa), szoval nem mindenki szereti, hogy ha a dolgok ossze mennek...

DanielT
Csak a reklámképeken csillog nagyon, alapból köze nincs hozzá.
Nekem jobban bejon az uj desing,kiveve a csilogasat,ami remelem majd minimalis lesz benne.

Jimi Hendrix

sp00n
Gondoltam 😊 kiszolgalnak, ugy hogy kozben te is elgedet legyel, ok meg keresnek rajta, es ez igy van rendjen 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

DanielT
"pontosan elertek amit akartak, mar olyan is gondolkozik, hogy vegyen aki eddig nem is gondolt ra..."

Ez vagyok én is.
sp00n
orulok 😊

sp00n
Es lathatod, hogy pontosan elertek amit akartak, mar olyan is gondolkozik, hogy vegyen aki eddig nem is gondolt ra... ez az alapja az egesznek, en is majd cserelek, de ha nem ajandekoznam el, akkor megtartanam, mert annyira jobban nem szolgalna ki a Lite.

DanielT
Elfogadom a véleményedet.
sp00n
A Lite-et is csak azert hoztak ki mert van ra igeny, az igeny szuli a piacot... ennyi... de valakinek meg ez sem jo... akkor majdk italalnak valamit... a penz miatt csinaljak, nem miattad, es jol teszik... ennyi...

sp00n
Ez eleg relativ. Szamodra jo, szamara nem. Mindenki eldontheti kulsoleg mi tetszik es mi nem. Csibenek jobban tetszik a regi DS, de nem lehet ra mondanai, hogy ezt azert mondja mert neki az van, nem is ismered, az izleset sem ismered, gondolom psichologus sem vagy hogy 2 kommentbol megallapisd. Nyilvan sajat velemenybol indulsz ki, ha meg nem akkor sem eroltetheted ra mi tetszen neki (demokracia van). Nekem PL nem tetszik annyival jobban a Lite hogy csak a desing miatt valtsak, de a kiljelzoje az rohadt jo es ez tagathatatlan, de erre is mondhatja valaki, hogy neki megfelel a regi kijelzo, mert elvan azzal is. Arra sem mondhatod hogy hulye, vagy vak, egeszen 1xuen az o ingenyenek megfelel.

Thx,hat en beszarok😄,Ahogy elnezem a kulonbseget else hiszem,olyan fura,idaig nem volt semmi bajom a keppel,de a 2-et ds kep kb olyan mint a ds-es a gba kulonbsege.A merete tenyleg nem sokkal kisebb,de eddig is csak minimalisan zavart,igy lesz tokeletes.

Jimi Hendrix

DanielT
A d-pad lehet, hogy nem tûnt fel, de mindent üt. Mondom ezt úgy, hogy SP-t veszek. Mert attól, hogy nekem nincs, attól még tudom, hogy mi a jó és mi nem.
sp00n
Nem, nekem tetszett hogy olyan pici, meg massziv, a kijelzoje meg tueles volt, az is tetszett... a gomb is jo volt, de az semmi extra. Amiert nekem jobban tetszik a Lite, az nyilvan a kijelzo (a forma sem rossz, de attol nem esek hasra, szamomra abszolut erdektelen a kulonbseg desingre).

DanielT
Eléggé félreértelmezted a mondandómat, de semmi gáz, megértem a helyzetedet. Mocskos buzis fekete csillogó überdizájnos Lite a saját maga hamisítványának kinézõ ósdi 5 éves designt képviselõ DS mellett...

Semmi gáz, nekem lenne én is védeném(ez nem igaz, már kinõttem ezt a hozzáállást) szóval megértelek 😊
Csibe001
Te kicsit beteg lehetsz...megmondtam neked hogy nekem pontosan a külseje tetszik a DS-nek s pont ezért nem cserélném le soha Lite-ra...a lite az olyan kis nõies.
Szóval hiába kárörvendtél.Meg látod ez a különbség kettõnk között : "Eddig aki látta a DS-t, szó szerint kiröhögte a külsejét (ez alól én sem voltam kivétel)"
Ezekszerint téged befolyásolnak mások.Gondolom ha mindenki azt mondja, hogy sokkal jobb a régi akkor te is azt mondanád... 😊

DanielT
Az hiba, próbáld meg mégegyszer 😊 Gondolom te is úgy álltál hozzá, hogy "mi ez a kis fika, ugyan minek hozták ki, semmivel nem jobb mint a jó kis SP" Ellenben állati klassz, hogy a legkisebb handheld, a legjobb képernyõ, rohadt jó gombok és a legjobb handheld játékok.
sp00n
En nem meltatlankodom, nylivan hogy mindig hoznak ki ujabbat meg jobbat, hisz ez a kereskedelem, ami nyilvan jol mukodik...

sp00n
Mondjuk, en majd ugyis cserelek, a mostanit elajandekozom, azt szeptemberben veszek Lite-t...

DanielT
Mindeki csak addig méltatlankodik majd amíg a régi veziója van és/vagy nem próbálta az újat. Ne legyen senki a maga ellensége, nyilvánvaló, hogy nem rontottak a Nintendonál a gépen mert túl jó volt...

A DS mostmár külsõségeiben is egy szinten van a PSP vel még mindig fele áron és jobb játékokkal. Inkább örüljünk 😊
sp00n
Nekem is volt szerencsem a mikrohoz, de nem vizeltem agyba a gomboktol 😊

DanielT
Gomb kiosztás? Gombok? Nos, volt szerencsém ezekhez a gombokhoz és a D-pad hoz a Micron és bevizeltem. Hihetetlen mennyire jók.
sp00n
hmm kicsit sok a 'meg'... bocsi 😊

sp00n
Igazabol a kepernyot leszamitva annyival nem kisebb a Lite... Annyira meg nekem meg nem jon be ez a szogletesebb feeling. A gomb kiosztas meg a gombok meg sokkal idetelnebnek tunnek. Egyedul a kijelzo ami miatt en cserelnek. majd meglassuk 😊
Jah, szamomra suly is elenyeszo kulonbseg, meg egyszer sem fajdult meg a kezem...

DanielT
Mindkettõ gáz volt, nem véletlen javítottak rajta hatalmasat.
Banyapapa
nekem nem a külseje nem teccet,pont a képernyö minösége volt gyik.
eddig..... 😛

Ennyire komoly lenne a kep kulonbsege😄,kivancsi leszek video alapjan mikor gamet mutatnak be,mennyire kulonbozik.Ha muxik majd rajta warezeles akkor biztos venni fogok.

Jimi Hendrix

DanielT
Muhahahahhaahahahahahahaahahahhahaha 😄DD Ez a legjobb, amikor úgy érzed mintha megcsaltak volna 😊 Birkózz meg a csere gondolatával 😊

Eddig aki látta a DS-t, szó szerint kiröhögte a külsejét (ez alól én sem voltam kivétel)
Kaplan

PES DSre!!

Kenny, neked annyi 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
Rakjuk be telibe, megérdemli 😊

Seth

PSN ID.: Beegabor

Azt nem értem miért nincs egy olyan kép se ahol a képminõséget mutatnák 😞

Csibe001
Nos igen, de hál' istennek nem így történt..

DanielT
Ennek így kellett volna alapból kijönni.

Sheltem
Tökéletes.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csibe001
25 + CF kártya de megéri, megy minden (amit eddig teszteltem).Mentésekkel még sosem volt gond.

kisgabo
m3-al megy minden faszan? mentesek is??? <#vigyor1><#worship>

megeri az a 20 ropit?

Super Mario
Jól hangzik.

https://supermario4ever.wordpress.com

Sheltem
Nagyon szuper a játék, merülj el benne és utána nem fogsz tõle szabadulni ezt igérem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"