Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasonlokeppen vagyok en is,gameltem vele par orat,de tobbet mar nem fogok,nem tetcik benne egy csomo minden,atlathatatlan pl:ha tomeges harc van kivehetetlen,elbasztak a kameranezetet,grafot,meg lehetosegeket ami a pc-es verzioba volt.nem hozza azt a hangulatot,ha a pc-es verzio lenne atirva,valami szep rajzolt grafal,egyik legnagyobb game lett volna.de a ds-ehez keves,meg sok idot igenyelne a fejlesztes.

Jimi Hendrix

Jah nem akartam már idegelni szegény koryne-t 😊

Csibe001
Csak nem bírtad ki holnapig... <#bohoc>

Jah énse 😞
Amugymeg: PhotoShop és MoonShell RULZ! <#mf1><#nyes><#eplus2>

koryne
Neeem!!! Nem akaork OoT-ot DS-re 😞(( Új részt akarok! Nem akarom, hogy DS-re is csak a "nagy" gép portjai legyenek, akárcsak PSP-re 😞
Ezt már eljátszották a Resi-vel és a Marioval...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Sziasztok
Hát gyerekek nekem nagyon nem jön be ez az age of empires ds így elsõre...
Szerintem óriási hiba volt átírni kedvenc kis masinánkra...
Sem a kinézete nem tetszik(az egységek kinézete abszolút nem utal egy crossbowmanre vagy egy spikemanre), sem a játékmenet.
Nektek tetszik ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Seth
ez lehet videó is, ráadásul mintha akadna

PSN ID.: Beegabor

deep
Valaki tolta már a Resident Evil-t? Milyen?
Szerintem nem fake,es a fotozas miatt lett elmosodva,ha igy fog kinezni,iszonyatos lesz.Remelem mielobb kijon.

Jimi Hendrix

Seth
Hát ez akár még fake is lehet...
a jobb oldali képen mintha el lennének mosva a pixelek,amit ugye a ds nem tud

PSN ID.: Beegabor

koryne
Erõsen hasonlít az OoT-ra... Remélem nem egy remake lesz abból!

Xbox Live gamertag: kilencnad

gp32
uhh király!!!<#taps><#nevetes1>

Csibe001
Remélem nem fake 😊
Kurva jó. 😊

Zelda DS!!!

deep
LOL, kis warezkirály😄
Sheltem
Még mindig nem tudjuk melyik passkeyel lesz kompatibilis az egyessel vagy a 2essel esetleg kell hozzá egy hármas esetleg egyikkel se... Addig engem nem is érdekel a lite. Utána se biztos de addig abszolút nem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ez egyre jobban kezd tetszeni 😊

@nyád

CHEAPBOY
bár zavaró, mégis a microtól van, überkicsi az a D pad....😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Zuppá Pícccs-a, tudom kispicsás gém, de érdekel😊 DS Liteon meg végképp, képminõség DS látvány, on to Heaven!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kaplan
Nem csúnya a képe.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
gp32
jaja :\ 😊

Beast Machine
Ejj, be szép is lenne!!

...vágod?

De fake sajnos... mirc-en tudom is hogy ki csinálta 😊

testerlnx
De ne legyen igazam!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Bocs, akkor lehet hogy csak terv volt 😊 A lényeg, hogy sose csináltak ilyet, és vszínûleg nem is fognak... Mármint egy GC-bõl handheld-et... Pedig nagyon jó lenne 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

egy régi kép miért feltétlenül fake? Sose értettem ezt. Ha most megmutatna valaki egy kezdetleges nintendo revo modelltervet, akkor rávágjátok, hogy fake? He?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Super Mario
Valami hasonló van. Kiadtak egy NES külsejû GBA SP-t.

https://supermario4ever.wordpress.com

testerlnx
Hat igen, bar a psp azert messze van a ps2-tol, inkabb ps1 egy kicsi tuninggal talan...

De en a nintendotol egy uj handheld-nek,egy nds-szeru gepet varnek,ez az erinto kepernyo nagyon bejott nekem.

Jimi Hendrix

Igen mircrol,pontosan nem tom,de az nds-roms-bol szoktam a gameket szedni,gyor es gyakran frissitik.
Ja regi kep,nem is azt mondom hogy regi konzolbol csinalnak,egy ujat,csak a grafikai szintje elire ezt,regen nem gondoltam volna hogy a ps2 graf szintjet tudja majd egy handheld.

Jimi Hendrix

Ez fake kép, még régen ilyennek gondolták a DS-t 😊

gp32
gugle dobta ki, de már oldlaon is láttam...

testerlnx
Gondolom fake, amugy nem hinnem, hogy megcsinalnak par ev mulva, meg soha nem csinaltak handheld-et egy regi konzolbol. Pedig egy SNES-es vagy egy PS1-es handheld-et szivesen vennek...
Amugy honnan van a kep?

gp32
mircrol szetted?

Biztos lesz par ev mulva ilyesmi is majd.
Kiprobaltam age of-ot,jonak tunik,kicsit cives beutese van,akar azt a gamet is megcsinalhatnak ra,de szerintem nem fog sokaig tartani ez a game,nem lesz benne tul sok lehetoseg,hogy sokaig tartson,ha neten is lehetne nyomni akkor lenne az igazi.

Jimi Hendrix

gp32
egy iylet elfogadnék😄 :

gp32
jah OKÉ! 😊

DanielT
Sajnos hozzám nem. Beszéltem velük, már itthon van Vecsésen, de kizárt, hogy ma ki tudják hozni, most megy a vámkezelés(ami reméljük 0 forint lesz) és hétfõn kapom meg, még aznap feladom annak akinek kell.
gp32
ezek szerint ma megjottek a cuccok danielt!?😊

DanielT
Oké, nekem nem fáj 😊
Sheltem
3000nél többet nem nagyon akarok adni érte. Speedshop múltkor írt, hogy lesz nekik 2 körül. Amúgy nem lóverseny csak gondoltam ha valaki esetleg látott valahol aksit megírhatná.

DanielT
Én mondtam az árat, te mondtad, hogy max 2000-ret szánsz rá 😊 Ami kissé alacsony ár volt 😄D
Sheltem
Nem nagyon érdekel 😊
Akartam rendelni ha visszaemlékszel de azt mondtad nem éri meg.

DanielT
...

Most mondjam, hogy ma érkezett volna meg, ha megrendeled? 😊
Sheltem
Más téma: Valaki tudja hol lehet kapni jelenleg(!) pótaksit a konzolstudion kívül? Szándékozom venni mégegyet, de nem nagyon látok sehol, konzolstudionál pedig csak külsõ aksi van.

Sheltem
Én amik miatt nem váltok sima DS rõl lite az azért van mert egyrészt a mostani designja is nagyon tetszik(mivel a DS en retro style gamek futnak így illik hozzá a retro design) másrészt ha el is gondolkoznék a cserén a passkeyt is cserélni kéne passkey2 re(vagy az esetleg addig szükségessé váló passkey3ra) így már jelentõs kiadás lenne.
Gyakorlatilag nekem semmi(!) gondom nincs az alap ds el imádom úgy ahogy van, ha nagyon problémát keresnék akkor 1et tudok mondani: kevesebb idõt tudok rászánni mint amennyit szeretnék 😊

Sheltem
Age of Empires \o/
<#eljen><#felkialtas><#heureka><#taps><#beka2><#vigyor3>