Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Amugymeg: PhotoShop és MoonShell RULZ! <#mf1>#mf1><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Ezt már eljátszották a Resi-vel és a Marioval...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Hát gyerekek nekem nagyon nem jön be ez az age of empires ds így elsõre...
Szerintem óriási hiba volt átírni kedvenc kis masinánkra...
Sem a kinézete nem tetszik(az egységek kinézete abszolút nem utal egy crossbowmanre vagy egy spikemanre), sem a játékmenet.
Nektek tetszik ?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jimi Hendrix
a jobb oldali képen mintha el lennének mosva a pixelek,amit ugye a ds nem tud
PSN ID.: Beegabor
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Jimi Hendrix
Ja regi kep,nem is azt mondom hogy regi konzolbol csinalnak,egy ujat,csak a grafikai szintje elire ezt,regen nem gondoltam volna hogy a ps2 graf szintjet tudja majd egy handheld.
Jimi Hendrix
Amugy honnan van a kep?
Kiprobaltam age of-ot,jonak tunik,kicsit cives beutese van,akar azt a gamet is megcsinalhatnak ra,de szerintem nem fog sokaig tartani ez a game,nem lesz benne tul sok lehetoseg,hogy sokaig tartson,ha neten is lehetne nyomni akkor lenne az igazi.
Jimi Hendrix
Akartam rendelni ha visszaemlékszel de azt mondtad nem éri meg.
Gyakorlatilag nekem semmi(!) gondom nincs az alap ds el imádom úgy ahogy van, ha nagyon problémát keresnék akkor 1et tudok mondani: kevesebb idõt tudok rászánni mint amennyit szeretnék 😊