Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szerinted. Miért. Fejleszett. A. Nintendo. A. Képernyõn. És. A. Gép. Külsején. Ha. Az. Olyan. Tökéletes. Volt.?"
Jó ha tudod, a DS Lite már akkor kész volt, amikor piacra dobták a régi DS-t. Pl. a PC-k processzorait mikor piacra dobják magasabb órajellel, már hónapok, vagy akár évek óta megvan a mûködõ példány, de üzleti érdekbõl, természetesen nem egybõl a csúcsterméket dobják a piacra, hanem végig zongorázzák lépésrõl lépésre a köztes minõséget is, azért, hogy mi vásárolók ezt egymás után megvegyük, lecserélgesük.
Persze természetesen ez fejlesztésekkel is együtt jár. És pl. a Nintendo így két legyet is üt egy csapásra, mert az új verzióval kilövi az eddigi warez lehetõségeket.
Mi pedig vásárlók mindig jobbra, többre vágyunk. Ezért megvesszük az új cuccot.
Ezek a cégek csak így tarthatják el magukat évtizedeken keresztül.
A régi DS képernyõje nem véletlenül gyengébb mint az újé. Gondoljátok, hogy 2004-ben nem volt meg a lehetõség a jobb minõségû képernyõre??? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ugyan már! Csak nagyon jól tudja a Nintendo is, hogy jön egy csomó ilyen DanielT és egybõl bekapja a horgot és ahogy meglátja az új DS-t lecseréli egybõl a régit az újra. Mert kedves Daniel, ha lenne régi DS-ed, természetesen lecserélnéd...
Tehát a régi DS képernyõje valóban szarabb, de nem véletlenül. A Nintendo az elsõ szériákba direkt rakott gyengébb képernyõt. Nem véletlenül a képernyõ fényereje most a vezérfonal az új DS eladások tekintetében.
Én, ha kijön az új DS, veszek egyet, de ennek egyedüli technikai oka, hogy a fiaim kis kezében jobban elfér. Ha ez nem lenne gond, a bejáratott warez miatt a régit venném!
Szerintem semmivel sem szebb az új DS, csak kicsit kecsesebb, nõiesebb, így nekem eleve már gyanús, ha egy fiú, ilyen nõi kinézetû masinára vágyakozik, de ez MÁS téma...<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Értsétek meg, egy világméretû átbaszás ádozatai vagyunk, egy fogyasztói társadalomban. De ha errõl nem veszünk tudomást, egész élvezetes az élet. Tudjátok: A tudatlanok boldog emberek... <#wilting>#wilting>
PSN ID.: Beegabor
Tuti cserélem, ha megérkezik...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lehet szidni a briteket így meg úgy de nálam megint szereztek egy jó pontot.
Hányok a reklámoktól ez van.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sheltem a képen szerintem azért is néz ki rosszabbul a régebbi DS mert nem ugyan abban a szögben tartotta...
Lite aranyos csak csúnya, hogy kiemelkedik a kijelzõ és még a GBA kártya is kilóg 😞
Annyira sötét vagy, hogy hihetetlen. Komolyan már csak röhögök rajtad.
"Elhiszem, hogy szar, hogy most vettél DS-t és jön a jobb"
Ez kész 😄 Pszichológiai eset vagy.<#mf1>#mf1><#gun>#gun><#levele>#levele><#boxer>#boxer>
Felteszek egy kérdést, amit már vagy 10x megtettem, szépen tagolom, hogy értsd:
Szerinted. Miért. Fejleszett. A. Nintendo. A. Képernyõn. És. A. Gép. Külsején. Ha. Az. Olyan. Tökéletes. Volt.?
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hogy az egész csak fotosop? Áh, nem szóltam. Mindenesetre láttam már milyen stílusban vitázol itt, nem kívánok részese lenni.
Ez ismét értelmes hozzászólás volt 😊 Nem is vár többet tõled az ember. Részemrõl lezárva, nem is értem miért vitázok veled amikor nincs is Ds-ed így nincs mihez viszonyítanod.
"Mind1 nem nyitok vitát de ezen a képen úgy néz ki a sima dsen a játék mintha legalább 10-15 éves lenne."
Igen. A gép és a kijelzõje is kb olyan színvonalat képviselt.
Japán kiadású fekete DS:
Láttál már élõben DS -t? Szerinted ennyire sötét ?
Ez olyan mintha 10 évig tartották volna garázsban olajos rongyok között😄
De persze hidd el a különbséget pont ez a célja a reklámoknak is.
http://www.gonintendo.com/ -on uj lite kepek,nagyon jol nez ki,meg uj tetris ds kepek,nagyon jonak tunik.
Jimi Hendrix
x360 gamertag: v1ctor777hun
...vágod?
Sõt az enyémet még a barátaim is összeköpködték miközben AOE -vel multiztunk 1 DS -en 😊 pedig az nem olyan pörgõs egy játék.
www.hordamusic.hu
Teljes cikk
És egy kép:
1 van: SNESDS, de ezzel alig megy valami...
ha már van Gc-d, szerezd be õket iszonyú gyorsan!
Jimi Hendrix
...vágod?
Thx a resident leirast,meghoztad hozza a kedvem rendesen,mek beszerzek egy 256os cf-et😄.
Jimi Hendrix
...vágod?
1:single player 2:multip
3:NINTENDO WFC ide lépj be.
Itt lessz a NINTENDO WFC SETTINGS a 3. menüpont belépsz.
2 lehetõség válaszd a Nintendo Wi-Fi Connectoin Settings menüt.
Itt a Connect to your Nnintendo Wi-Fi USB Connector-t.
Itt nyomj ok-t,majd ha megjelenik akkor megin ok.
Ha minden rendben mehetsz játszani.
NINTENDO WFC MATCH.Goooo....<#finom>#finom>
nekem nagyon tetszik😄DD