Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Semmiben nem mondtál újat, hidd el eléggé képben vagyok a multik és módszereit illetõen, nem is reagálok a többi részre, kapsz egy privit és tiszta lesz. 😊

nyaSGem
Sheltem megint adta a formáját ez kétségtelen, ennek ellenére kedves Danielt, szerintem te nem nagyon fogod fel ezeknek a nagy cégeknek az üzletpolitikáját.

"Szerinted. Miért. Fejleszett. A. Nintendo. A. Képernyõn. És. A. Gép. Külsején. Ha. Az. Olyan. Tökéletes. Volt.?"

Jó ha tudod, a DS Lite már akkor kész volt, amikor piacra dobták a régi DS-t. Pl. a PC-k processzorait mikor piacra dobják magasabb órajellel, már hónapok, vagy akár évek óta megvan a mûködõ példány, de üzleti érdekbõl, természetesen nem egybõl a csúcsterméket dobják a piacra, hanem végig zongorázzák lépésrõl lépésre a köztes minõséget is, azért, hogy mi vásárolók ezt egymás után megvegyük, lecserélgesük.
Persze természetesen ez fejlesztésekkel is együtt jár. És pl. a Nintendo így két legyet is üt egy csapásra, mert az új verzióval kilövi az eddigi warez lehetõségeket.
Mi pedig vásárlók mindig jobbra, többre vágyunk. Ezért megvesszük az új cuccot.
Ezek a cégek csak így tarthatják el magukat évtizedeken keresztül.
A régi DS képernyõje nem véletlenül gyengébb mint az újé. Gondoljátok, hogy 2004-ben nem volt meg a lehetõség a jobb minõségû képernyõre??? <#nyes><#nyes><#nyes>
Ugyan már! Csak nagyon jól tudja a Nintendo is, hogy jön egy csomó ilyen DanielT és egybõl bekapja a horgot és ahogy meglátja az új DS-t lecseréli egybõl a régit az újra. Mert kedves Daniel, ha lenne régi DS-ed, természetesen lecserélnéd...
Tehát a régi DS képernyõje valóban szarabb, de nem véletlenül. A Nintendo az elsõ szériákba direkt rakott gyengébb képernyõt. Nem véletlenül a képernyõ fényereje most a vezérfonal az új DS eladások tekintetében.

Én, ha kijön az új DS, veszek egyet, de ennek egyedüli technikai oka, hogy a fiaim kis kezében jobban elfér. Ha ez nem lenne gond, a bejáratott warez miatt a régit venném!
Szerintem semmivel sem szebb az új DS, csak kicsit kecsesebb, nõiesebb, így nekem eleve már gyanús, ha egy fiú, ilyen nõi kinézetû masinára vágyakozik, de ez MÁS téma...<#vigyor1><#vigyor1>
Értsétek meg, egy világméretû átbaszás ádozatai vagyunk, egy fogyasztói társadalomban. De ha errõl nem veszünk tudomást, egész élvezetes az élet. Tudjátok: A tudatlanok boldog emberek... <#wilting>

Seth
Nekem meg elvileg holnap érkezik. Kicsit szar érzés, hogy itt van a küszöbön a Lite, de még a régit kell rendelnem, de nem bánkódom, az sp képe is jó volt nekem(egészen addíg amíg élõben nem látom hogy milyen a Lite képe, úgyhogy mindenki kerüljön vele 😄).

PSN ID.: Beegabor

deep
BTW, nekem csak 2 hete van DS-em kb, de sokkal jobban tetszik a Lite😊
Tuti cserélem, ha megérkezik...
Sheltem
<#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Igen lehet csak olyan faszság hogy mindenhol érzõdik a reklámhatás, és engem nagyon idegel. Full nem azt kapod amit a reklámokban látsz(ennek a csúcspontja a mosóporreklámok) de nem kell messzire menni www.576.hu n van egy hír hogy betiltották a call of duty2 reklámozását a briteknél mert nem azt a minõséget nyújtja a játék mint a reklámban.
Lehet szidni a briteket így meg úgy de nálam megint szereztek egy jó pontot.
Hányok a reklámoktól ez van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
Oké, megbeszéltük, elfogadom!
DanielT
Jó, akkor grafit 😊 Én a google -ban "black ds" re kerestem rá és így dobta 😊
Sheltem
Bazeg tök bunkó voltam, csak idegesít az okoskodás. Viszont én tudok bocsánatot kérni ezért bocsánat.

Az igazából nem fekete hanem grafit (nem nagy a különbség 😊

Sheltem a képen szerintem azért is néz ki rosszabbul a régebbi DS mert nem ugyan abban a szögben tartotta...
Lite aranyos csak csúnya, hogy kiemelkedik a kijelzõ és még a GBA kártya is kilóg 😞

Sheltem
Visszaolvasva én meg egy bunkó parasztnak tûnök, na mind1 nem akartalak megbántani majd nyomunk wifi multit te ds literól én meg az olajosképernyõjû ds rõl oksa? <#love12>

DanielT
<#szomoru2>
Sheltem
Ezekszerint mégis kívánsz.
Annyira sötét vagy, hogy hihetetlen. Komolyan már csak röhögök rajtad.

"Elhiszem, hogy szar, hogy most vettél DS-t és jön a jobb"
Ez kész 😄 Pszichológiai eset vagy.<#mf1><#gun><#levele><#boxer>

DanielT
Elhiszem, hogy szar, hogy most vettél DS-t és jön a jobb, de ettõl még nem lesz igazad.

Felteszek egy kérdést, amit már vagy 10x megtettem, szépen tagolom, hogy értsd:

Szerinted. Miért. Fejleszett. A. Nintendo. A. Képernyõn. És. A. Gép. Külsején. Ha. Az. Olyan. Tökéletes. Volt.?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hogy az egész csak fotosop? Áh, nem szóltam. Mindenesetre láttam már milyen stílusban vitázol itt, nem kívánok részese lenni.
Sheltem
"Igen. A gép és a kijelzõje is kb olyan színvonalat képviselt."
Ez ismét értelmes hozzászólás volt 😊 Nem is vár többet tõled az ember. Részemrõl lezárva, nem is értem miért vitázok veled amikor nincs is Ds-ed így nincs mihez viszonyítanod.

DanielT
Nemigen kívánok neked magyarázni olyasmit, amit rajtad kívül mindenki lát és elismer.

"Mind1 nem nyitok vitát de ezen a képen úgy néz ki a sima dsen a játék mintha legalább 10-15 éves lenne."

Igen. A gép és a kijelzõje is kb olyan színvonalat képviselt.
Sheltem
Amúgy olyan mind1, csak a photoshop csodákra képes én nem dõlök már be ezeknek a mai reklámképeknek/plakátoknak. Ez olyan mint a mcdonalds reklámok látod a 10-15cm magasnak kinézõ "hambit" a plakátokon és mikor a mcdonaldsban kinyitod a dobozt ott figyel benne egy összesett sz*r. Mind1 nem nyitok vitát de ezen a képen úgy néz ki a sima dsen a játék mintha legalább 10-15 éves lenne.

Sheltem
Én a kijelzõre mondtam nyilván 😊 Szerinted akkora a különbség a 2 kijelzõ fényereje között? Látszik, hogy még nem láttál mûködés közben dst vagy ha igen akkor déli 12kor láttad napsütés alatt úgy hogy még rásegítettél pár neoncsõvel is. Majd akkor okosíts ha már játszottál legalább pár órát DS el így olyan vagy mintha autószerelõknek magyaráznál a motorról hobbivezetõként 😊

DanielT
Nem az a hülye akire rámondják, hanem az aki azt csinál magából. (na akkor most melyikünk az?)

Japán kiadású fekete DS:
Sheltem
Te annyira h*lye vagy Danielt, hogy már fáj.

Láttál már élõben DS -t? Szerinted ennyire sötét ?
Ez olyan mintha 10 évig tartották volna garázsban olajos rongyok között😄

De persze hidd el a különbséget pont ez a célja a reklámoknak is.

En nem vettem hozza,most mar nem is fogok,de alig eszreveheto karcok vannak benne,nagyon vigyaztam ra.de te vegyel,ugy a biztos.

http://www.gonintendo.com/ -on uj lite kepek,nagyon jol nez ki,meg uj tetris ds kepek,nagyon jonak tunik.

Jimi Hendrix

Én meg a konzolstúdióban vettem asszem, de nagyon drága volt. Legalább adtak hozzá kis törlõ kendõt is, bár az sem lehet valami drága külön. (szemüvegekhez szoktak pl olyan törlõkendõt használni)

sp00n
En Palm-hoz valot vettem, es azt vagtam meretre... teljesen megfelel...

x360 gamertag: v1ctor777hun

Beast Machine
Ja egy question: Ti milyen képernyõfóliát használtok, milyen aminõségük, honnan vannak, stb.! Szeretném ép állapotban tudni a DS-em a egy jó darabig

...vágod?

Beast Machine
Men taz anyázás, mi? <#taps>

...vágod?

Nyálban mikrofon nélkül is úszhat a kijelzõ 😊 Kérdezd csak meg a kedves MarioKart -os barátaimat 😊
Sõt az enyémet még a barátaim is összeköpködték miközben AOE -vel multiztunk 1 DS -en 😊 pedig az nem olyan pörgõs egy játék.

DanielT
Hehehe 😄 Majd mellékelnek hozzá nyálszívót 😄
mb66
Tényleg ûber lesz a kijelzõje. Nekem egyetlen egy dolog nem tetszik márcsak - amit igazábol csak használat közben lehet majd igazolni - ez pedig a mikrofon elhelyezése. Némely játékban (Pl: WarioWare, Yoshi's Touch'n GO) nagyon hirtelen kell fujkálni, nemtudom mennyire lesz kényelmes.. Vagy egy félresikerült fújás után nyálban úszhat a TouchScreen😊

www.hordamusic.hu

Szépen néz ki!

DanielT
Senki többet? 😊
DanielT
"Remember when Nintendo first unveiled the GBA SP, and you looked at its sleek compact features and backlit screen and effortless portability, and then looked at your own Game Boy Advance and wondered why the hell they didn't just release it this way in the first place? That's how I felt while holding my old DS up next to the DS Lite at the demo kiosk in Akihabara's AsobiCity. The DSLite is really just that cool."
Teljes cikk
És egy kép:
Lol, bocsesz...😄
Nincs sajnos ami normálisan mûködne 😞
1 van: SNESDS, de ezzel alig megy valami...

deep
De DS-re gondoltam😄DDD
Persze, hogy van! Snes9x a neve. De innen letöltheted.http://users.atw.hu/ati77/Emu/Snes/snes9x-1.43-win32.zip
deep
Õõõ, volna egy kérdésem. SNES emuval mi a helyzet? Van normálisan mûködõ?
Sheltem
Akkor már 512est vegyél van vagy 2000ft különbség közötte...

Attól még csak egy RE, nem valószínû hogy túl nagy szám lenne. Persze van akinek ez tetszik...
deep
Úristen! Ilyen ember létezik, aki nem játszott Resident Evil-lel?
ha már van Gc-d, szerezd be õket iszonyú gyorsan!
A tony nagyon komolyra sikeredett,igaz hamar vegiglehet vinni,nem nehez,de sokaig elehet vele lenni,ez a rajzfilmszeru graf nagyon jol illik hozza,a zenek is tok jok benne,nem hiaba adtak neki jo pontokat.

Jimi Hendrix

Beast Machine
Én sajna nem játszottam egy resivel sem, csak az Eternal darknessel. Ahhoz képest milyenek a Residentek? más: DS-re a Tony Hawk milyenre sikeredett?

...vágod?

Csibe001
Hehe, én pc-n nyomtam resi 1-et de erre a gagyi intróra nem emléxem.De akkor nem szóltam ha ez történelem.Nekem elég a residentnél ha a játék teccik. 😊

Boldog szulinapot.
Thx a resident leirast,meghoztad hozza a kedvem rendesen,mek beszerzek egy 256os cf-et😄.

Jimi Hendrix

Beast Machine
Némá, számolni sem tudok. maradjunk 1 év+364 napnál, oksa?😉

...vágod?

Beast Machine
Jéé, zet nem is tudtaaaam.... akkkor a Zelda csak 364 nappal idõsebb, mint én? Akkor én most szerencsés vagyok? Lehet, hogy nem, de büszke, az 100%-ig az vagyok! Hun a jó öreg N64-es OoT-m? Állok neki!!!

...vágod?

moon08
MARIOKARTnál
1:single player 2:multip
3:NINTENDO WFC ide lépj be.
Itt lessz a NINTENDO WFC SETTINGS a 3. menüpont belépsz.
2 lehetõség válaszd a Nintendo Wi-Fi Connectoin Settings menüt.
Itt a Connect to your Nnintendo Wi-Fi USB Connector-t.
Itt nyomj ok-t,majd ha megjelenik akkor megin ok.
Ha minden rendben mehetsz játszani.
NINTENDO WFC MATCH.Goooo....<#finom>
DanielT
Õõõõõõ, mirõl beszélsz? Ez az EREDETI RESIDENT, a szinkron, az intro, minden egyes rohadt bitje történelem!
deep
Nekem akkoriban (PS1 idõszak) hihetetlenül kegyetlen volt😄 Emlékszem beültünk a srácokkal a nappaliba, függöny behúz, és néztük az introt😄

nekem nagyon tetszik😄DD
Csibe001
Ma = Maga

Csibe001
Ma a játék nekem is tetszik, de a szinkronhangok valami gyötrelmesek szerintem. <#ijedt>
Az intróról meg ne is beszéljünk, mint valami B kategóriás rtl klub-os szánalom film. De a játék élvezetes. Fõleg a TouchScreen-es kaszabolás. 😊