Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Supercard menüje bejön?
Most találkozom vele elõször, letöltöttem a romot, megcsináltam a szoftverrel a .nds filet. A passkey-el is kell valamit alkotni? Mert nemigen akar elindulni😞
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amúgy Lite nem Light.
Én betöltöm a progit, õ meg download-olja és már mehet is a verseny.
Örülök, hogy jön ez a kisebb DS, mert még az én lapát kezeimnek is néha kényelmetlennek tûnik ez a nagy batár DS.
Kár ezen vitázni, azt kell szeretni ami van. Úgy is a piac, a nagy cégek diktálnak. Mi csak a fogyasztók vagyunk, úgyhogy vagy fogyasztunk, vagy befogjuk a pofánkat. Semmi se kötelezõ.
Sheltem!
Szoktam látni hírdetve DS-eket nagyon jó áron. Vegyél egyet alkatrésznek...
...vágod?
Abban biztosak lehettek, hogy bár "Fizikailag bele fog menni" a passkey, de nem tudsz majd vele semmit sem csinálni. A Nintendo sem olyan hülye, hogy ne védekezzen. Nézzétek csak meg pl a PS2 -t a ~13 verziójával, mindíg újjítottak valamit, hogy a régi csippek ne mûködjenek...
Egyrészt a gyártási technológiák kiforrásával képesek ~ugyanazon az áron, de kisebb méretben, jobb kijelzõvel gyártani a gépet. Láthattunk már hasonlót asztali konzoloknál is, pl legutóbb PS2->PS Two, csak hát ugye egy handheldnél sokkal többet számít a méret és a külsõ megjelenés, ezért is jött itt ki az új változat jóval hamarabb.
Másrészt van egy kevésbé szimpatikus, ám a cég részérõl érthetõ szempont: az új változat kiadásával kicsit újra feljebb tornászhatják a gép árát, illetve még egyszer leakaszthatnak egy kis lét azokról, akik lecserélik a régi változatot az újra.
Én egyébként nem tartom tragédiának, ha a régi DS eltûnik a polcokról, valljuk be, nem volt egy eltalált design, már kezdetben sem tetszett handheldhez képest túl nagy mérete és súlya, na meg a számomra inkább enyhén gagyinak, mint retrónak látszó külsõ. Mondjuk mára úgy-ahogy megbékéltem vele, de örülök, hogy jön a Lite, és minden bizonnyal azt fogom választani. (Csak érjen ide hozzánk még a tavasszal!)
Mikor romlott el utoljára elektronikai, mozgó alkatrészt nem tartalmazó cuccod? Nekem soha. Van jópár, elhiheted. Ez sem fog elromlani, illetve nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esélye.
"Viszont akkor már Passkeyt is másikat kell vennem(ha egyáltalán kompatibilis lesz vele az új Lite)" Fizikailag bele fog menni, hisz a DS kártya helyére megy, a gyártók meg írnak majd hozzá új firmwaret, de lehet, hogy valóban le kell cserélni.
"Szépen majd bemegy a boltba és mit fog hallani: Ds azt már nem lehet kapni helyette van egy kisebb verzió de jobb ezért meg ezért."
Jajj, de sajnálom, hogy ezt fogja hallani, hogy nem egy nagyobb elavult cuccot tudnak eladni neki, hanem egy kisebb, újabb, fejlettebb, szebbet. Minnyá' sírva fakadok.
"minek kényszeríteni embereket új dologra amikor a régi is népszerû"
Nem kényszerítenek, aki jobbat akar annak alternatívát kínálnak.
"ugyanis hiába dobálódzol az 1% oddal jelenleg a világon legtöbbet eladott konzol a nintendo ds(a ps2 vel karöltve)"
A legtöbbet eladott konzol a PS2 és a GBA, de természetesen tudom, hogy hihetetlen népszerû a DS.
Namost mivel nekem ez tetszik(még ha szerinted az 1%ba is tartozok amit nem tudom honnan veszel mármint ezt a számot)kénytelen leszek Liteot venni.
De tudod mit erre is azt mondom ok, sebaj.Viszont akkor már Passkeyt is másikat kell vennem(ha egyáltalán kompatibilis lesz vele az új Lite) ami megint plusz költség(most majd jönnek a fujj warez hozzászólások).
Alapvetõen arról van szó, hogy nagyon sok embernek tetszett a régi is, és biztos vagyok benne, hogy van olyan kissrác aki nem tudta még megvenni és spórol(de hogy ne mondd hogy a levegõbe beszélek mondok is kapásból valakit innen:Super Mario) aki esetleg pont õsz környékére tudna talán összekapni annyi zsetont hogy megvehesse a sima DS-t(mert esetleg az 1%ba tartozik).
Szépen majd bemegy a boltba és mit fog hallani: Ds azt már nem lehet kapni helyette van egy kisebb verzió de jobb ezért meg ezért.
Ne hidd hogy úgy érzem "megcsalt" a nintendo ez baromság, csak minek kényszeríteni embereket új dologra amikor a régi is népszerû(ugyanis hiába dobálódzol az 1% oddal jelenleg a világon legtöbbet eladott konzol a nintendo ds(a ps2 vel karöltve)).
Na ennyi tényleg lezártam a dolgot, nekem nem tetszik a nintendo lépése neked igen attól szép az élet, hogy különbözõek vagyunk.
Gratulálok hozzá, és ezt magadtól? Ejha
"Látom a lényegét nem vetted ki a mondanivalómnak"
Egy épkézláb érv sincs benne, nemhogy lényeg. Annyi a lényege, hogy megcsalt a Nintendo mert kihozott egy új verziót és ez nem tetszik.
"De tökmind1 egyébként lényeg a lényeg, hogy eddig nem nagyon volt ilyen, hogy teljesen beszüntették az amúgy nem túl régi konzoluk gyártását olyan indokkal, hogy azt a designt szeretnék népszerûsíteni."
Ennek annyira nincs se értelme, se igazságtartalma, hogy hihetetlen. Ez lett volna a lényeg? Miért csinálták akkor az újat? Hogy mindenki beleszarjon és vegyék tovább a régit? Elcsesznek egy halom pénzt a fejlesztésre, az új képernyõre mindenre, aztán gõzerõvel nyomassák azt a gépet, ami már akkor elavultnak nézett ki (saját maga hamisítványának) amikor kijött.
Igen, õk az 1% akikért nem érdemes gyártani tovább a régit.
"Sajnos ezis csak a pénzrõl szól."
Ejha! Ez eszembe se jutott! Pénzért dolgoznak az emberek? Nyereség reményében gyártanak eladásra eszközöket? Ez valami egészen új szemlélet lehet, kösz, hogy felnyitottad a szemem.
Személyszerint én szeretem ha van valami a kezemben és nem olyan kis lapos, ha olyat akarnék GBA SP-m lenne. De tökmind1 egyébként lényeg a lényeg, hogy eddig nem nagyon volt ilyen, hogy teljesen beszüntették az amúgy nem túl régi konzoluk gyártását olyan indokkal, hogy azt a designt szeretnék népszerûsíteni. Sajnos ezis csak a pénzrõl szól.
Engem annyiból zavar a dolog, hogy ha esetleg majd egyszer bedöglik az enyém vagy megsérül rajta valami nem nagyon fogom tudni javíttatni mert nem lehet majd már csak az újat kapni. Ilyenbe is gondolj bele, ne csak a saját véleményed után menj. Én valszeg akkorse fogok csak azért Liteot venni mert már csak azt lehet kapni(illetve sajnos nem sok választásom lesz).
Mondd már el légyszi az érveidet, miért gyártsák tovább a régit?
Elõzõ életedben biztos jósnõ voltál. Azért mert neked tetszik nem mindenkinek tetszik.
Mert a vásárlók 99%-a úgyis a Lite-ot választja.
"Az én tippem: a ds lite nem lesz flash kártya kompatibilis."
Ezt nem tudják megoldani.