Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
NEEEEEM! Nem az a PS amit te csináltál hanem az alsó kép! Bocsánat ha félreértettél...énis ezt mondtam, hogy az alap DS kijelzõje is szuper + világos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Super Mario
De hogy mivel többek az amerikaiak, nem értem.

https://supermario4ever.wordpress.com

Sheltem
Nana! Nem elferdíteni amit írok mer harapok...😉
Nem a wifi lesz kihagyva hanem az internet Wifi..direkt odaírtam, hogy ne legyen félreértés. Tehát a ds-ds wifi támogatás talán lesz benne de az internet wifi sajnos ki lesz hagyva.
"ez mennyire biztos?"
Sajnos biztos utánanéztem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Super Mario
A lényeg tökéletesen érthetõ.

Csak hasonlíts össze egy USA és egy európai DS-t, máris más lesz az eredmény!

Csibe001
Ez PS lenne???Ne õrjíts meg...Ezt a választ DanielT-tõl vártam volna... <#nevetes1>

Sheltem
Photoshop 😊

Csibe001
Na szóval, nem flame-elni akarok, de a nintendo sztem eléggé hülye, hogy beégeti a saját régi DS-t,hogy ilyen gyenge lenne a kijelzõje,nevetséges.Az sztem valami lebutított kijelzõs lehet, mert csináltam én is egy képet a mihez tartás végett s egyáltalán nem ilyen vészes a helyzet. (Bocsi ha homályos de a hangsúly úgyis a fényerõn van.)

Összehasonlítás

S valaki írta, hogy összevesznek a régiDS meg a Lite kedvelõi.Ez ne legyen így, tényleg van akinek ez jön be jobban van akinek az.

Üdv.

Elolvastam azt a sok ertelmes dolgot amit irtatok😄.par dologba hozzaszolnek.
En is szeretek wc-en ds-ezni,regebben olvasni szoktam,nem is gondolkodtam azon hogy ez mennyire jo vagy nem.
Felesleges azon vitazni hogy kinek tetcik kinek nem a ds lite,freemaan oldalara kene egy szavazolistat csinalni,egyebkent szerintem is kicsit noies,de a sotetkek vagy milyen szinube mar nem az,en olyat vennek.
Fotokon tenyleg nem lehet rajonni,majd talan videokbol hogy mennyivel is lesz jobb a lite kijelzoje.
Azt meg hogy a N mikor keszult el a lite vegleges verziojaval,amig nem adnak ki infokat senikise fog rajonni,biztos szabtak hataridoket meg minden.
Tenyleg nagy kar hogy a wormsbol kihagyak a wifit,ez mennyire biztos?
A megjelenes listaban lattam hogy a bomerman wifi is megfog jeleni,erdekelne hogy ez kulonbozik e a wifin kivul a sima gamtol.
Super pp video: http://ds.1up.com/do/download?cId=3144361

Jimi Hendrix

Super Mario
<#vomit>

Sheltem
Namost ezzel a képpel kapcsolatban kérdezném, hol itt a probléma a Dizájnnal Danielt? 😊

Csibe001
Látom belejöttetek rendesen 😊
De WC-n tényleg jó jáccani sztem.

Sheltem
Hja ezért akarok védõfóliát az érintõképernyõre...néha már az alkohol is alig mossa le <#wilting>

nyaSGem
Íme Sheltem DS-e:

Super Mario
Édes Istenem! És én még azt hittem, hogy én vagyok egyedül agyalágyult!!!

Sheltem
Hát a fal világos zöldre van festve, egy klotyó van meg egy tartály felül.
Ja meg amiben van a papír a lábamnál meg kis szõnyeg.

Super Mario
Kezdesz rám hasonlítani! Én vagyok ennyire fanatikus. De WC-re már csak nem viszem ki! Hogy néz az ki?!

Sheltem
Ki lehet találni hol a másik kezem.

Sheltem
<#wave>

Sheltem
Ehe...
Én azt is csípem a DS ben, hogy csomó olyan helyzetben használhatom amikor a PC -t nem...Nem tehetek róla.

koryne
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk...
Mostmár megnyugodhatunk, teljesen egészséges vagy <#rolleyes>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
A vitázás jobb ? Így legalább van akit felvidítok, lásd 4790.
De feldobhatsz jobb témát is ha gondolod.

guardian hero
Hagyjátok már, biztosan "A Nintendo DS és az emberi anyagcserefolyamatok kapcsolata" címmel írja a doktori disszertációját 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Kezd tényleg sok lenni...
Sheltem
Beteges? Keményet szoktam kakilni. De köszi, hogy aggódsz.

koryne
Ez lassan kezd beteges lenni <#idiota><#vigyor>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
De finnyásak vagytok bazmeg....és ha pont abban a pillanatban szabadítod ki princess peach-t a mariodban amikor kipottyan a kaka? Dupla öröm! Erre is gondolj amikor finnyáskodsz.

Super Mario
Még én se! Hiába akarom annyira. Azért így nem! <#vomit>

Sheltem
Há de mé? Úgyis megpucolom mielõtt eladom ha netalántán szaros lenne a széle...
Nem értem mi a problémád vele <#nemtudom>

nyaSGem
"Fogalmazhattam volna úgy, hogy szõrös segglyukamból kibukkanó barna Wormsök nézzenek farkasszemet velük."

Abszolúte, mivel tudjuk rólad, hogy imádsz kakilás közben DS-ezni...

Hát az biztos, ha egyszer eladod a DS-ed, véletlenül sem szeretnék majd vevõ lenni rá... <#nyes>

Super Mario
Ez kész! :-D

Sheltem
Há de nem ? Ha vmivel igazán multiznék neten ds-el ágyban fekve éjfél után az a worms... Nem lesz belõle másik verzió DS nél nem nagyon szoktak "patchelni" ilyen témában, sajnos ezt már bebuktuk. Talán majd a következõ Worms Ds ha lesz 1-2 év múlva.

Fogalmazhattam volna úgy, hogy szõrös segglyukamból kibukkanó barna Wormsök nézzenek farkasszemet velük.

nyaSGem
Hát nem mondhatnánk, hogy egy költõ veszett el benned. <#crazya>
Lehett volna így:
Teljesen kókadt a bíbor színû fegyverem, hogy nem lesz Wifi a Worms DS-ben. Ízleljék meg szent nektáromat, amiért nem voltak képesek belerakni.
<#nyes><#nyes><#nyes>

Amúgy igazad van. De hidd el, ez is az üzletrõl szól. Néhány hét vagy pár hónap múlva kijön az a verzió is. Azt majd veheted meg azt is. Így megy ez...

Sheltem
Izé amúgy, hogy "sírjak is" ahogy nyasgem mondaná faszom kivan, hogy nem lesz a Worms DS be Internet Wifi. Kapják be az összes faszom amiért nem voltak képesek belerakni. Szuper lett volna.

Sheltem
Oks..nem kötözködés csak nem tudtam mi van az ábrán és kíváncsi voltam.

Resident Evil... 😊

Sheltem
Izé a neved helyén lévõ logo mit takar? Én csak egy piros foltot látok a jobbszélen, az mit ábrázolna?

nyaSGem
Kérjél már meg valakit, hogy elmagyarázza...
Köszi

deep
Mivan? Nemérzem. Pont azt mondom, hogy ez nem megy egyik pillanatról a másikra.
Sheltem
Egyre több a vita mióta bejelentették a Liteot. Rohadjanak meg miattuk van az egész <#zavart1>

Sheltem
"akik nem csak a szart dobálják vita közben"

Van közötte legalább annyi érv mint amennyit te felhozol.
Látom megint az ellenségeskedés a célod, akkor ki is a paraszt?

nyaSGem
"Na gyerekek két tál rizs közt dobjátok má ide a DS szebbik változatát he'!"

Hát, pedig ha neked van igazad, akkor kb. pont ennyi idõ alatt tervezték meg, fejlesztették ki a DS Lite-ot.
Ugye érzed az ellentmondást abban amit írsz???

nyaSGem
"Én valóban adtam a formám megint, de te meg megint olyan stílusban írsz mintha mindenkinél jobban tudnál mindent ami szerintem nem biztos hogy így van de mindegy."

Látom téged zavar, hogy vannak emberek, akik nem csak a szart dobálják vita közben. Végül is lehetnénk mindnyájan parasztok és akkor te is jól éreznéd itt magad...

deep
LOL!
Legyártása gyerekjáték persze...de eljutni addig, dizájn, technikai háttér, jópár verzió a tervezõasztalon...ez nemúgyvan, hogy Miyamoto elfingja magát: Na gyerekek két tál rizs közt dobjátok má ide a DS szebbik változatát he'!

😄DD
nyaSGem
De naívak vagytok emberek...
Prototipusok legyártása egy Nintendo méretû cégnek gyerekjáték.
De ringassátok magatokat nyugodtan abban az álomban, hogy aki Lite-ot vesz, az egy vadi új fejlesztést kap. <#nyes><#nyes>

Sheltem
Tegnap terveztem, hogy játszok már egy jót 19kor lefeküdtem, hogy alszok egy órát erre hajnalban ébredtem fel..Köcsög koránkelés. De majd ma kiDSezem magam.

nyaSGem
Igen? Nekem nem úgy tünt a kommentjeidbõl, hogy azon kívûl, hogy Lite-ot akarsz venni, bármi mással is tisztában lennél. Sheltem nagyjából ugyanarra akart rávilágítani, mint amit én lentebb írtam, csak õ nem szalonképesen tette ezt. Kicsit alacsony az ingerküszöbe, de ettõl még igaza lehet.

Viszont, hogy ki milyet vesz, az teljesen lényegtelen, a faszé magyarázzátok egymásnak, melyikõtöké a jobb gép???
Lassan ez a topik is amolyan PS2/XBOX flame típusú topik lesz, csak itt a Nintendo DS fanok esnek egymásnak.
Micsoda marhák vagytok! <#action>

Sheltem
Nekem az M3 most annyira lóg ki a DSbõl ami még nem zavar, viszont mivel a GBA cuccok az újban már kilógnak állítólag elég szépen így az M3 elég csúnyán mutatna benne.

deep
"bekapja a horgot és ahogy meglátja az új DS-t lecseréli egybõl a régit az újra"

Persze, ez tény. De hogy kész lett volna a Lite is 2004-ben azt erõsen kétlem!Nagy cég az N, de nem hinném hogy volt erõforrása egyszerre 2 handheld-et fejleszteni...
Sheltem
Én valóban adtam a formám megint, de te meg megint olyan stílusban írsz mintha mindenkinél jobban tudnál mindent <#vigyor5> ami szerintem nem biztos hogy így van de mindegy.
A hozzászólásod nagy részével egyetértek bár kétlem, hogy létezett már terv a litera amikor kijött a ds...akkor még azt sem tudták milyen lesz a fogadtatása a kis masinának(legfeljebb reménykedtek és sejtették az elõzõ handheldek sikereibõl kiindulva).