Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Meg voltam róla gyõzõdve, hogy semmi sem lesz ennél egyszerûbb, mint egy új akksit szerezni a kis géphez...tévedtem😞.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Sokféle van,szoval van választék böven.
2000 mAh van ráírva, de ez ne tévesszen meg, nagyjából annyit tud, mint az eredeti akku.
Ha érdekel, privizz rám.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Szerk.: vagy dx-en van nemgyári 2000-res.
Xbox Live gamertag: kilencnad
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
DS papírjára rá van írva hogy mennyi töltés után kezd csökkenni az akksi kapacitása,én ha fele annyiszor töltöttem és vagy 50%kal csökkent a kapacitás.
ShadowNinja: kell egy külön "okoskártyát" venni és majd abba megy bele a micro sd kártya.
most szeretnék nintendo ds-be beruházni és azt olvastam hogy az nds-nek van sd kértya olvasója. és az lenne a kérdésem hogy lehet-e a sd kártyára játkokat másolni úgy hogy az fusson a konzolon??
elõre is köszi a választ
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
R4-es kártyám van 1.18-as moonshell szoftverrel és a GTA Chinatown
ezt a hibaüzenetet adja:
The save data could not be accessed. Please turn the power off and reinsert the Ds Card
Tudnátok valami tanácsot adni?
Chinatown Wars multi valaki?
1000, 2000, 3000, GO!.
Szebb lett a képernyõ, vékonyabb lett, kapott több ramot, de mégsincs 3000 exluzív cím. Ahogy GO! exluzív sem lesz.
Steam: greyfox
Ez egy ds revizíó, akár a lite, nem egy új konzol.
Hidd el, nagy név nem lesz exluzív.
Maguk alatt vágnák a fát. Nem hülyék.
A cél nem az erõsebb hardverháttér volt a játékoknak, hanem az olcsóbb gyártás!
Lesz egy két B kategóriás játék, ami majd használja a kamerát, stb., de kb. itt kifújt.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Amúgy DSi-nek négyszer akkora a rendszermemóriája (16 M😎, és a processzor órajelet a duplájára emelték. DS játékoknál természetesen automatikusan lefojtja a rendszer a sima DS/DS Lite szintjére a hardvert, hogy ne legyenek órajelproblémák játékoknál, viszont kíváncsi lennék már egy DSi exkluzív játékra, hogy mit bír a gép, mert Chinatown Warsban amit kipréseltek 4MB RAM-ból és abból a 66MHz-s prociból, azt még most sem akarom elhinni 😊
Amúgy megvan valakinek a Chinatown Wars? Megvettem tegnap elõtt, jó lenne multizni egyet.
DSi-nek mindkét kijelzõje érintõs, van benne beépített kamera, néhány (1-2) mm-el nagyobb mindkét kijelzõje, jobb a procija (ez nem tudom milyen játékban jöhet jól Geometry Wars-on kívül)
DSi sokkal drágább.
Többiek?
Szeretnék egz kis segítséget kérni. Gépet vennék, de nem tudom eldönteni, DS Lite vagy DSi legyen.
Mi a különbség a kettõ között, mennyivel jobb a DSi, vagy tud többet.
Menü ugyanaz, vagy már fejlettebb a DSI-nél, milyen az internet, kell-e külön program, vagy csak rábökök s már megy is. Megéri a többlet költséget? Játékra, netre használnám.
Köszi mindenkinek
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
a másik fele cucc még ottvan, raktárkészletet jelez, és nem kütték.
szal szerintem olyant rendeltél, ami van de nincs.... szal cucli, várni kell.
Xbox Live gamertag: kilencnad
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"