Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Info , hátha benne van a megoldás

PSN ID.: Beegabor

Prody
Miért van az a DSi-mmel, hogy simán felcsatlakozik a netre és bönégszni/DSi shoppolni simán tudok, de az Advance Wars-ban Wifi-s multizni nem enged??? Hibakód 51099. Nem talál a közelben routert... de mégis netezni tudok rajta. WEP/WPA-val probálkoztam... ha nem megy szétrobbanok esküszöm az idegtõl.... 😞

Gbatemp.net oldalon vannak fent firmwarek,ott töltsél le egyet az r4i-hez.
nightsucker
hello az lenne a kérdésem hogy 1.4 es firmware vana dsimen és r4i kártyám nem müködik vele lécci ha tudjátok h kell megcsinálni h müködjön vagy ha leiráshoz linket tuttok adni azt nagyon megköszöném!Elöre is köszi

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Prody
Megszereztem az Advance Wars: Dark Conflict-ot. nagyon jó 😄

WiZZaRD
Igen, én is úgy indultam neki, hogy még a sarki zöldségesnél is lesz...de kopp lett a vége. De most úgy néz ki, hogy PHM jóvoltából mégis lesz akkum😊.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Nem tudom akkut miért ilyen nehéz itthon beszerezni,minden szart árulnak DS-hez csak ezt a szerencsétlen akksit nem.
kisgabo
ja, elirtam, új gyári akku. de akkor nem eladó.

WiZZaRD
Semennyit😊. Nincs szükségem ilyen kártyára.

kisgabo
van egy r4 gold karim, mit pengetsz érte?

WiZZaRD
Eddig csak vaterán találtam, itteni konzolboltokban nem, külföldrõl nem szeretnék rendelni.

WiZZaRD
Szerintem nem erre gondoltam, ez DSi-hez van, igaz nem tudom, hogy a Lite meg az i akkuja ugyanaz-e.
Meg voltam róla gyõzõdve, hogy semmi sem lesz ennél egyszerûbb, mint egy új akksit szerezni a kis géphez...tévedtem😞.

Nem tudom miért, de PC-re (tesztelés után) és0 PS2-re megveszem eredetiben a játékot, de DS-re, valahogy nem érzek késztetést.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

TidusX
Mindenki ezzel az R4 meg SD kártyákkal van gondban. Egyszerûen meg kell venni a játékot eredetiben és kész. A többire meg ott a mobiltelefon (képek, videó, zene). Én még mindig azt mondom eredetiben az igazi mert így csak egy silány másolat amivel PC- n emulatorral is lehet játszani. 😛

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

DX postáz, annyira mégsem vagyunk nyomi hely :Ð

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Banyapapa
vatera,konzolboltok,vagy itt.
Sokféle van,szoval van választék böven.

Nekem van egy. DX-rõl rendeltem kettõt, de közben eladódott a másod DSLite-om.
2000 mAh van ráírva, de ez ne tévesszen meg, nagyjából annyit tud, mint az eredeti akku.
Ha érdekel, privizz rám.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

koryne
Vaterán van most gyári 1000mAh-s. Valami 300 Ft-nál tart jelenleg a licit 😊
Szerk.: vagy dx-en van nemgyári 2000-res.

Xbox Live gamertag: kilencnad

ShadowNinja
és ezt az "okoskártyát" honnan tudnám beszerezni és mennyiért?

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

kisgabo
köcsög országba, érthetõ, hogy nem postáznak. bálkán. az vagyunk.

az a baj ez is csak 840mAH ebayen 2000-est is lehet kapni csak nem nagyon postáznak magyarokhoz....

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

http://www.supergamer.hu/speedlink-replacement-battery-for-ndsi-black-p-5448.html erre gondolsz? 😊
Én Cheapboytól vettem egyet a nyáron,de azt mondta hogy akkor szedtek szét egy vadi új DSt és abból van,szóval nem 100% hogy most is van neki.
DS papírjára rá van írva hogy mennyi töltés után kezd csökkenni az akksi kapacitása,én ha fele annyiszor töltöttem és vagy 50%kal csökkent a kapacitás.

ShadowNinja: kell egy külön "okoskártyát" venni és majd abba megy bele a micro sd kártya.
ShadowNinja
sziasztok

most szeretnék nintendo ds-be beruházni és azt olvastam hogy az nds-nek van sd kértya olvasója. és az lenne a kérdésem hogy lehet-e a sd kártyára játkokat másolni úgy hogy az fusson a konzolon??

elõre is köszi a választ

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

shenmuedc
Ez engem is érdekelne, mert vettem után gyártottat az akkuk.hu-n de 4 óra aztán vége.
WiZZaRD
Nem tudja valaki hol lehet kapni DS Lite géphez akkut? Lassan kezd megpihenni a gyári akku😞.

köszi

Ips patch kell hozzá.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

bocsánat a moonshell 1.71 az R4 kernel 1.18

Sziasztok!
R4-es kártyám van 1.18-as moonshell szoftverrel és a GTA Chinatown
ezt a hibaüzenetet adja:
The save data could not be accessed. Please turn the power off and reinsert the Ds Card

Tudnátok valami tanácsot adni?

Én mégis bízom benne.

Chinatown Wars multi valaki?
greyfox
Vagy csak nézd meg a psp revizíókat.
1000, 2000, 3000, GO!.
Szebb lett a képernyõ, vékonyabb lett, kapott több ramot, de mégsincs 3000 exluzív cím. Ahogy GO! exluzív sem lesz.

Steam: greyfox

greyfox
De ez nem ps4.
Ez egy ds revizíó, akár a lite, nem egy új konzol.

Hidd el, nagy név nem lesz exluzív.
Maguk alatt vágnák a fát. Nem hülyék.

Én viszont biztos vagyok benne, hogy lesz valami exkluzív játék, ami kifacsarja az erõsebb hardvert, totál hülyeség lenne gyártani egy PS4-et azért, mert mondjuk 3 képernyõre szétosztja a képet, brutál felbontásban, elkérnek érte kétszer annyit, aztán ennyi.
greyfox
nem valószínû, sõt biztos, hogy lesz komoly nagynevû játék, ami dsi excluzív lesz, nagyon nagy profittól esnének el, ha a ds tulajok nem tudnák futtatni az adott játékot, és a nintendo fõ haszna még mindig a játékok eladásából származik.
A cél nem az erõsebb hardverháttér volt a játékoknak, hanem az olcsóbb gyártás!

Lesz egy két B kategóriás játék, ami majd használja a kamerát, stb., de kb. itt kifújt.

Azt hiszem DSi lesz, köszönöm a segítséget mindenkinek.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Akkor nem. Bocsánat a téves információkért 😞

Jó lenne 😛 Lenne kivel tolni végre.

Amúgy DSi-nek négyszer akkora a rendszermemóriája (16 M😎, és a processzor órajelet a duplájára emelték. DS játékoknál természetesen automatikusan lefojtja a rendszer a sima DS/DS Lite szintjére a hardvert, hogy ne legyenek órajelproblémák játékoknál, viszont kíváncsi lennék már egy DSi exkluzív játékra, hogy mit bír a gép, mert Chinatown Warsban amit kipréseltek 4MB RAM-ból és abból a 66MHz-s prociból, azt még most sem akarom elhinni 😊
Prody
Felsõ az nem érintõs..
És szerintem DSi !

Prody
!!! Van multi benne?😄 Akk beszerzem lehet

Ezt a butaságot felejtsd el, hogy DSi-nek mindkét kijelzõje érintõképernyõs. Még mielõtt hozzányúlnál a felsõ képernyõhöz, és szétbasznád 😛 Azon nem lehet digitizert cserélni.

Amúgy megvan valakinek a Chinatown Wars? Megvettem tegnap elõtt, jó lenne multizni egyet.
DS litenál problémás az internet, kell hozzá külön memóriakártya elõre. Ez a DSi-javára szól VISZONT DSi-ben nincs GBA slot, így ha GBA játékkal akarsz játszani, macerás (nem fogsz tudni? megkockáztatom ezt is)

DSi-nek mindkét kijelzõje érintõs, van benne beépített kamera, néhány (1-2) mm-el nagyobb mindkét kijelzõje, jobb a procija (ez nem tudom milyen játékban jöhet jól Geometry Wars-on kívül)
DSi sokkal drágább.

Többiek?

Prody
DSi-t vettem most. Volt Lite-om is ,de szerintem a DSi jobb. Igen internetezni rögtön tudsz, csak egy routerhez kell csatlakoznod.

Sziasztok!
Szeretnék egz kis segítséget kérni. Gépet vennék, de nem tudom eldönteni, DS Lite vagy DSi legyen.
Mi a különbség a kettõ között, mennyivel jobb a DSi, vagy tud többet.
Menü ugyanaz, vagy már fejlettebb a DSI-nél, milyen az internet, kell-e külön program, vagy csak rábökök s már megy is. Megéri a többlet költséget? Játékra, netre használnám.
Köszi mindenkinek

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Nekem soha sem volt ilyen, csak mostanában volt hogy egy áru amirõl azt hittem hogy raktáron van, mégse volt, és azt írja, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot.

kisgabo
nekem 2 hétig pakkolták a pöcsök, aztán pikkpakk megjött a fele.

a másik fele cucc még ottvan, raktárkészletet jelez, és nem kütték.

szal szerintem olyant rendeltél, ami van de nincs.... szal cucli, várni kell.

koryne
Ezt sajnos nemtom. Olvastam olyat, hogy a TT kevesebb "szolgáltatást" nyújt.. Ez el nem tudom képzelni, mit jelenthet, mert a homebrew-k mennek rajta, játékokat nekem mind lejátszotta, cheat-eket lehet használni, mentések megmaradtak, kártya nem lett korrupt soha (szemben a férjem régi G6DS Real-jével), kis segédprogival ment vele az EZflash 3-in-1 is tök jól.

a haszonkulcs más-más XP
Sephi
Akkor vajon miert van az, hogy egy DSTT kartya 3700 es egy R4 meg 8700 FT?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

koryne
Nekem volt dstt-m, tökéletes volt. Egy havernak most is van, neki is tökéletes. Teszi a dolgát oszt csókolom 😊