24434
Nintendo DS/DS Lite
-
TGArtist #22954 Valakinek nincs eladó Acekard DSi-hez vagy DSTTi? -
CéZé #22953 Nekem dec 4-én postáztak 2 db-ot, ami azóta ott kering a postán
De a play-asia által feladott játék legalább már eljött onnét. -
#22952 szerintem azokat még megkapjuk, neke is 2+ hete postán, rohadjon meg... hacsak, el nem lopták már. -
Csokis #22951 Hűű, és ez mit jelent akkor?! Nem kapok? Akkor mi lesz a levont pénzel?! -
#22950 Megerkezett az EZ flash 3in1 kartyam amit egy R4 SDHC-val terveztem egyutt hasznalni.Siman bejonnek rajta a GBA jatekok jatszottam is veluk azonban hiaba mentek,nem tudom a kimentett jatekallasomat visszatolteni.Tudnatok segiteni mi lehet a baj?GBA_ExpLoader-t hasznalok de nem vagyok 100% hogy mindent helyesen csinalok. -
#22949 acekard2i levéve a terméklistáról...
szerintetek miért nincs komment az m3 zero cuccnál? hamis cucc, vagy nincs vele gond? inkább esetleg ez5i? -
#22948 Itt a válasz arra, hogy miért késnek durván a csomagok. Persze ez csak a már feladottakra vonatkozik. -
Csokis #22947 Hűha, akkor nekem szerintem idén ide se fog érni a rendelt Acekard 2i. -
PHM #22946 Nem kártyákat, csak adaptereket rendeltem.
Vettem olcsón pár 256-os miniSD-t magában, azokhoz kellettek. -
CéZé #22945 hongkong post: dec 4-11 feldolgozás alatt, dec 12 elhagyta Hong Kong-ot, dec 13 feldolgozás alatt. Nincs itt semmi fejetlenség -
#22944 mennyi lesz majd egy mini sd? :) (PM)
én m3 zero karin agyalok, csak valamit variáltak vele, ahogy most a supercard dsi vel... -
PHM #22943 Általában 6-8 nap szokott nálam lenni.
Közben elkeseredésemben megrendeltem újra a miniSD adaptereket.
Most majd lesz belőle egy pár fölösleg.
Amúgy amióta a postás az ajtó elé dobva hagyta az ajánlott küldeményemet, már semmin sem csodálkozom. -
#22942 iggen? kezdtem aggódni. eddig 10 nap alatt csak ideért.
szép, ha már a reg postát is nyulná a posta. bár.. -
Dj Siegfried #22941 :D én múlt héten hétfőn rendeltem...pending... -
PHM #22940 Te csak ne sírjál, én a november 13-án feladott csomagom most pénteken kaptam meg. Már azt hittem, lenyúlta valaki.
Asszem van egy kis fejetlenség így karácsony tájékán... -
#22939 jól nyomja a dealextreme, a nov 22-én rendelt cuccom fele elvben eljött dec 02 én, a maradék dec 11-én, holott a holmik mellett 3-5 nap alatt szállítjuk duma volt, a rendelés második feléről már lemaradt a "registered airmail" kitüntető cimke, mondjuk, a dec 02 én a hongkong post szerint felvett küldemény sincs sehol.
baró. -
Bendzsi6262 #22938 Nagyon szépen köszönöm, rögtön összejött ezzel a módszerrel :) A párom most biztos imába foglalná a neved, ha nem ugy tudná, hogy én jöttem rá... :)
De én nagyon köszönöm, ez a clear rom volt a ludas egyébként. -
Dj Siegfried #22937 köszönöm koryne és tomek -
szegone #22936 Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy 2gb-os nokia mikro sd kártya jó a DSi-hez? Átmásoltam a régi 1 gigás kártyáról mindent a 2 gigásra, és azok a játékok, amik rajta voltak mennek, de amit most tettem rá plusszba, azok nem. ezt írja: THe save data could not be accessed. Please turn the power off and reinsert the DS card.
Amúgy M3 DS Simply kártya van benne, amibe megy a mikro sd. -
#22935 +1 -
Dj Siegfried #22934 ez jó hír, de várok még egy pár megerősítő hsz-t :D -
Tomek83 #22933 Szerintem elég hozzá venni egy másik töltőt,gondolom az a csatlakozó amit a Dsbe dugsz minden gépen ugyanolyan. -
Dj Siegfried #22932 azt szeretném megkérdezni, hogy az usa ntsc gépek használhatók itthon?
vagyis hogyan tölthetők hálózatról? köszönöm -
Bendzsi6262 #22931 nagyon szépen köszönöm, mindenképp kipróbálom. -
Dj Siegfried #22930 vennék ds lite gépet........ -
Csokis #22929 Eredeti (clean rom) verziót letöltöd (4527 vagy 4544), majd letöltöd az [/b]AKAIO 1.5-öt[/b], utána az AKAIO Loader-t, amit bemásolsz az "__aio/loaders" mappába, felüliratva az ottanit. Ezek után mennie kell! -
Bendzsi6262 #22928 eddig három rom verziót próbáltam, de kitartok... :) -
#22927 másik zelda rom letöltése..., van patch v mi. -
#22926 DSi nél viszont elég cucli, több kártyára kiirták, 1,4 fw frissités, lenyomták a nintendot, most meg jönnek mégis a problémák..
szerencse, hogy dsi t vettem.. eddig ment a panasz a ds lite fényes felületére /ujlenyomat/ hát.. a DSi matt felülete meg rondán fényesre tud kopni. lehet mégis a ds lite megoldása jobb.
a nyomógombok körül a ds lite is fényesre kopott, de arra most vettem védőfóliát, pokémonosat. -
Bendzsi6262 #22925 Sziasztok, akinek sikerült Acekard 2-n a Zelda Spirit Tracks-et életre keltenie és még vonatozni is tud, attól elfogadnék pár jótáncsot...mert nekem a legujabb frissitésekkel sem jött eddig össze. -
Dj Siegfried #22924 nem velem bizniszeltél, csak az ilyen olcsó cuccok, mint ez mindig szemet szúrnak..... -
elims #22923 Köszönöm! )
És melyiket érdemesebb megvenni? Dstt-R4 esetleg R4i vagy ezflash? -
#22922 A DS Lite-nál még nincs probléma a firmware vs flashkártya dologban, csak a DSi-nél. -
elims #22921 Dj Siegfried: Tudod??? :-o :-)))
Veled üzleteltem?? )
Ha igen akkor ne felejtsd el elküldeni -akár üzenetben- a dolgokat,amik hiányoznak.. Ha kép lenne,az még jobb lenne.És megnézem mit tehetek.
KozmiViktor: Egy ds lite-ot.Minden nélkül csak maga a gép.
Viszont igaz az -vhol olvastam-,hogy ez is olyan mint a psp?Ha újabb szoftver van rajta akkor ne is kínlódjak a R4-gyel?
És ha vki (gondolom egy-két ember biztos tisztában van vele..) tudja,hogy mi a különbség a dstt és a R4 kártya között,az kérem írja ki.
Mégvmi..mire jó az az ezflash kártya? -
kozmiviktor #22920 Fedél lötyögésre ilyen hinge-t keríts eBay-en :)
Milyen DS-t fabrikáltál ?:D -
Dj Siegfried #22919 tudom.... -
elims #22918 A külföldi oldalakban kicsit sem bízom... Magyarországon kivülre nem utalnék előre pénzt.Még utánvéttel sem lenne jó,mert 1.sokkal többe kerülne a posta, 2.kitudja mivan a csomagban.
Annyira meg nem zavaró -ha mégsem tudnám megcsinálni-.Na meg úgyis csak párszor lesz ez bekapcsolva,mint a többi..
((ja,egyébként nem 12e-ért vettem meg,hanem 10-ért,már az elején így hívtam fel)) -
Dj Siegfried #22917 :)nem tudom a fedél mitől lötyöghet, de deal en hátha van hozzá alkatrace :D -
elims #22916 :-) 15e-ből kijön.Karcmentesen 17-18e. (R4 3e bontatlanul,töltő 2e,2gb micro sd ingyen,esetleg új ház 2-3e bontatlanul,de ezt nem szivesen cserélem le,nekem az ezüst a bejövős nem a fekete,stb.,esetleg csinálok rajta egy nagy takarítást.)
A lötyögő fedéllel biztos megbírkózom (ha n95,n96-on sikerült ez csak nem fog ki rajtam,jó,azért gondolom ez kicsit másabb) -
Dj Siegfried #22915 számoltad már, hogy mennyibe lesz cakk pakk?